Solgt: 6 160 000 kr

Ulsbergveien 14 A og B

6 100 000 kr
194 m²
4 soverom
Velkommen til Ulsbergveien 14 presenteres av Krogsveen v/ Emma Jakobsen
FORUS/ULSBERGET
Flott og innholdsrik enebolig med godkjent sokkelleilighet i kjeller. Solrik hage og terrasse. Garasje.
 • Prisantydning
  6 100 000 kr
 • Omkostninger
  153 842 kr
 • Totalpris
  6 313 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1981
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  194 m²
 • Bruksareal
  204 m²
 • Tomteareal
  425,6 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ulsbergveien 14 som ligger i et etablert og rolig boligområde med perfekt beliggenhet midt mellom Stavanger og Sandnes. For deg med barn er dette en flott plass å bo, hvor veien til skoler og barnehager er er like i nærheten.

 • Innholdsrik enebolig med godkjent sokkelleilighet i kjelleren.
 • Kjøkken i hovedetasjen pusset opp i 2018.
 • Leiligheten er pusset opp i 2018.
 • Romslig garasje med redskapsbod.
 • Solrike terrasse og flott opparbeidet hage.
 • Det er installert lader til elbil.
 • Gode kollektivmuligheter.
 • Velkommen til visning

  Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Ulsbergveien 14 A og B, 4034 STAVANGER
  Kommunenummer 1103, gårdsnummer 14, bruksnummer 562

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 227 kvm
  Totalt bruksareal: 204 kvm
  Totalt primærrom: 194 kvm
  Primærrom:
  Leilighet, underetasje, 56 kvm: Entré, stue/kjøkken, vaskerom, bad og soverom.
  Hoveddel, underetasje, 32 kvm: Soverom/stue og vaskerom.
  Hoveddel, første etasje, 106 kvm: Entré, gang, kjøkken, stue, trapperom, bad, wc og tre soverom.
  Sekundærrom:
  Leilighet, underetasje, 3 kvm: Bod
  Hoveddel, underetasje, 7 kvm: Bod
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2021 utført av Alexander Tønnesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og mur. Etasjeskillere og skillevegger mellom boenhetene i betong. Yttervegger med stenderverk som er kledd med kledning. Saltak med betongpanner.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  - Vaskerommet har ikke sluk i leilighet. Tg 3 (Det er installert Water-guard)
  Konklusjon fra takstmann: Boligen er i normalt god stand etter alder. Det er foretatt noen standardhevinger med blant annet nyere bad og kjøkken. Noen bygningselementer er eldre med begrenset levetid, og det bør derfor påregnes fremtidige påkostninger på noen av disse. Det er behov for normalt vedlikehold.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Flott enebolig over to plan med godkjent sokkelleilighet i underetasjen. Første etasje utenom bad ble pusset opp i 2018 med blant annet malte overflater og hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, hall, og alle soverom. Kjellerstuen ble innredet med gulvvarme i 2019. Kjellerleilighet ble pusset opp i 2018 med god standard.
  Første etasje består av gang, hall, wc, kjøkken, stue, bad og tre soverom. Gangen er av god størrelse og har god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Fra gangen er det direkte tilknytning et stilrent toalett med servant og toalett. Videre kommer du inn til en stor og romslig stue som er lett og møblere med flere sittegrupper. Her har du store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys og er utstyrt med vedovn som gir en varm og lun atmosfære på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en solrik veranda. Her er det og plass til flere sittegrupper og grill.
  Kjøkkenet er pusset opp i 2018 og har rikelig med skap og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite slette fronter, mørk benkeplate og integrerte hvitevarer i stål. Integrerte hvitevarer vil følge handelen. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet.
  Det er totalt tre soverom i første etasje der alle er av god størrelse. Her er det god plass til seng og garderobeskap. Badet er av god størrelse og består av toalett, dobbel servant med underskap og dusjkabinett.
  Underetasjen i hoveddel består av kjellerstue, soverom, vaskerom og bod og ble pusset opp i 2018. Rommene som i dag er brukt som kjellerstue og soverom er ikke godkjent for varig opphold. Vaskerommet er av god størrelse og det er god plass til vaskemaskin, tørketrommel og diverse møblement om man ønsker det.
  Underetasje i leilighet består av kjøkken/stue, bad, vaskerom og bod. Leiligheten ble pusset opp i 2018 og holder god standard.
  Hagen er flott opparbeidet med plen på fremsiden av huset og hekk. Boligene har en stor og lun terrasse som ble bygget i 2020 med fin tilknytning til hagen. Her kan en sitte i ro og fred uten noe innsyn. Det er svært gode solforhold fra morgen til kveld.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Elektrisk, gulvvarme i kjellerstue og vedovn i stuen.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.10.1981.
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
  - Tomt må planeres med fall fra huset.
  - Rekkverk på forstøtningsmur.
  - Attest fra byingeniøren.
  Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
  Soverom i kjeller er opprinnelig byggemeldt som hobbyrom og kjellerstue er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser
  Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 15561, tinglyst 24.11.1978, type heftelse: Bestemmelse vann og kloakkledning. Kommunen har rett til å legge private ledninger for vann og kloakk på tomtene.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.
  Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Velkommen til Ulsbergveien 14 som ligger i et etablert og rolig boligområde med perfekt beliggenhet midt mellom Stavanger og Sandnes. For deg med barn er dette en flott plass å bo, hvor veien til skoler og barnehager er er like i nærheten. Det er også flere flotte fritidsmuligheter i området, som fotballbanene til Forus- og Gausel Idrettslag på Knudamyrå og Gausel fritidsgård. Gautesetehallen og Jåtten bydelshus ligger like ved.
  Kort vei til IKEA, Kvadrat og resten av Forus. Her har du alt en trenger i hverdagen. Boligen har enkel tilkomst til E39, enten om du skal til Stavanger eller Sandnes. Næringsparken på Forus ligger kun minutter unna med bil.
  Se nabolagsprofil for mer informasjon.

  Barnehager, skoler og fritid

  British International School 0.8 km
  Gausel barneskole 0.9 km
  Gautesete barne- og ungdomsskole 1.2 km
  Godeset barneskole 1.4 km
  Jåttå videregående skole 3.6 km
  Sola videregående skole 4.3 km
  Stavanger British Pre-school 0.8 km
  Djupamyrå barnehage 0.8 km
  Bamsefaret barnehage 0.8 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 425 kvm.

  Parkering

  Parkering i garasje og på tomten. Gjesteparkering i gaten.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan 788 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.03.1977.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 18.568,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.750,- pr.mnd.
  Boligen er tilknyttet Lyse som leverandør av internett og har avgift på kr 1.200 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Hoveddel og leilighet har separat tilknytning.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 1 441 330,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 188 789,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.253.842,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Johana Brunes og Håkon Brunes

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale med megler.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1% av salgssummen.
  Minimum provisjon: kr 45.000,-
  Tilrettelegging kr 12.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 15.000,-
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 35-0247/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR35.21247

  Dato

  Sist oppdatert: 19. oktober 2021 kl. 09:17

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.