Solgt: 8 500 000 kr

Nøkleveien 54

6 900 000 kr
98 m²
3 soverom
Velkommen til Nøkleveien 54 - enderekkehus med marka som nabo!
Mette Linge
Charlotte Lunde
Presenteres av
Mette Linge og Charlotte Lunde
Bøler v/Østmarka
Enderekkehus over tre plan - Markterrasse på 38 m2 - Noe moderniseringsbehov - Helt inntil markagrensa - Barnevennlig!
 • Prisantydning
  6 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  13 267 kr
 • Omkostninger
  9 126 kr
 • Totalpris
  8 522 393 kr
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  98 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 737 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Er du på jakt etter skogens ro, markas gleder, frisk luft, hyggelig naboer eller kort vei til skolen eller barnehagen? Ønsker du i tillegg å sette ditt eget preg på boligen?
Da kan kanskje dette enderekkehuset i et av Bølers mest populære borettslag, være noe for deg?
- Boligen er over tre plan, med 20 kvm peisestue med åpen peis. 1. etasje med entré, garderobe, kjøkken og stue med peisovn. Tre soverom og bad i andre etasje. Lagringsloft.
- Bad fra 2008
- Meget god intern beliggenhet tett på marka. Sol fra ca kl. 08- 20:30 på terrassen sommerstid
- Å bo så nærme skogen er en fryd for både store, små og firbente.
- Superbarnevennlig tun, nesten parkmessig opparbeidet - hvor barna leker og koser seg!
- 10 min til Bøler senter og t-banen som bruker 20 min til sentrum
- Rema 1000, 200 m unna!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nøkleveien 54, 0689 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 163, bruksnummer 22
Andelsnummer 67, Nøklevann Borettslag , organisasjonsnummer 951 056 367

Innhold

Totalt bruttoareal: 109 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 98 kvm
Primærrom og bruksareal:
Underetasjen 20 kvm: Peisestue
1. etasje 39 kvm: Entré, garderobe, stue og kjøkken
2. etasje 39 kvm: Bad, gang, tre soverom
I tillegg disponerer leiligheten to boder i fellesområder i kjeller med mål på ca. 3 m2 og 2,8 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.04.2021 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Rekkehus over tre etasjer oppført i 1960. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner av tre og murkonstruksjoner.
Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende og stående kledning av tre. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein.
2.etasje: vinduer med to-lags glass fra 2017 i soverom 2 og soverom 3. Vindu med to-lags glass fra 1986.
1.etasje: Boligen har profilert entrédør fra ukjent årstall. Vinduer og balkongskyvedør med to-lags glass fra 1986.
Kjeller: vinduer med to glassfelt vurdert til å være fra byggeår.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og bemerker bruksslitasje på gulv og terrassedekke, manglende drenering fra toalettsisterne, eldre vannrør i kjøkken, eldre bereder, manglende rekkverk i trapp samt at kjellervegger er utlektet. Yttertak, drenering, vann- og avløpsrør antas at mer enn halvparten av anbefalt brukstid er passert.
Bad og kjeller har takhøyde under 2,2 meter.
Selger opplyser:
- manglende gulv under garderobeskap på ene soverom.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nydelig beliggende enderekkehus i populære Nøklevann borettslag hvor du praktisk talt har Østmarka som nabo. Boligen har et velholdt Ikea-kjøkken med god skap- og benkeplass og en trivelig spiseplass ved vinduet. Herfra har du en luftig utsikt mot store, grønne fellesarealer som er en herlig boltreplass for borettslagets barn. Moderne vedovn er satt inn i stuen, ca 2005. Fra stuen har du utgang til en stor sydvendt treplatting hvor sommeren kan nytes. Pent flislagt bad/WC som ble utvidet i samme moment som det ble pusset opp i 2008. Badet fremstår som moderne og tidløst med bl.a. gulvvarme, elektrisk håndklevarmer og flotte downlights i taket.
Kjeller: Innredet kjellerrom med åpen peis. Dør til fellesarealer som boder og vaskeri.
1.etg.: Entrè, garderobe, kjøkken og stue.
2.etg.: Bad/WC, mellomgang og 3 soverom. Fra gangen er det en luke i taket til lagringsloft. Boder i kjeller.
1.etasje:
Entré:
Romslig gang og kott/garderobe. Her er det god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fliser på gulvvarme.
Kjøkken:
Velholdt Ikea-kjøkken fra ukjent årstall (trolig 2004-2005), senere oppgradert med gulvbelegg og inventar og armaturer i 2009/2010. Kjøkkeninnredning med profilerte finerte fronter. Benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur FM Mattson. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Frittstående komfyr med induksjonstopp fra Bosch plassert i nisje. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Frittstående kjøleskap med frysedel fra AEG plassert i nisje. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast og støpejern. Gulvflate med laminatgulv. Tapetserte og malte veggflater. Himlingsflate med himlingsplater.
Alle hvitevarer i kjøkken samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger.
Stue:
Trivelig stue med vedovn og utgang til romslig markterrasse på 38 kvm. Sydvendt beliggende og på sommeren har du sola her ca mellom kl. 08:00-20:30. Montert markise på stue.
Borettslaget har endret reguleringsplanen for borettslaget i 2007, slik at byggelinjene for alle hus er tegnet inn, se vedlegg. Under forutsetning at de andre to på rekken er med, så kan stuesiden bygges ut med terrasse over. (utgang fra ene soverom oppe).
2. etasje:
Soverom:
Boligen har tre soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. To mindre soverom, typiske barnerom, gjesterom, kontor eller liknende, hvorav det ene med integrert garderobekap og det andre med frittstående garderobeskap.
Bad/WC:
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med bevegelses styrte downlights. Servantskap med skuffer i mørk brun utførelse og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur fra Mora. Speil, hyller og lysarmatur med stikkontakt over servant. Høyskap på vegg. Elektrisk håndklevarmer på vegg. Dusjhjørne med Nedsenket dusjsone,
innfellbare dører og to-greps armatur fra Mora. Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Geberit. Synlige vannrør av typen plastrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksventil på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.
Mellomgang:
Fra gangen er det luke med nedfellbar stige til lagringsloft/kaldloft. Loftene er kun adskilt med netting, mangler brannsikring mellom enhetene.
Kjellerrom/peisestue:
Rom i kjeller med peisinnsats. Flislagt gulv på varmekabler. Veggflater med stående trepanel. Himlingsflater med himlingsplater.
Dør ut til fellesareal i kjeller hvor det er fellesvaskeri/tørkerom og to medfølgende boder. I den ene boden har selger plassert vaskemasking og tørketrommel.
Innredet rom i kjeller ble bygget som peisestue og er ikke godkjent for varig opphold/nattopphold.
Eiendommens beliggenhet er meget barnevennlig og ligger kun noen meter fra fantastiske rekreasjonsmuligheter i Østmarka.
Borettslagets fellesarealer er godt ivaretatt og byr på flotte grøntarealer.
Det er for øvrig kort vei til både nærmeste dagligvarebutikk (Rema 1000), Bøler senter og kollektiv transport.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.08.1961.
Ferdigattesten omfatter ikke bruksendring fra disponibelt rom i kjeller til innredet stue og montert ildsted.
Iht byggesøknad anfører kommunen at intet rom i kjeller kan benyttes til varig opphold.
Utvidelsen av badet er ikke byggemeldt og omfattes ikke av ferdigattesten.
Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
- Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
- Det er tinglyst 10 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet forbud mot benyttelse av kjeller til varig opphold, kommunens rett til vedlikehold og pålegg om vedlikehold av vann-og avløpsledninger i borettslaget (kloakkreglementet), bestemmelser om garasjer.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrik og barnevennlig beliggenhet i naturskjønne omgivelser i et populært og veletablert boligområde på Bøler. Området består av småhus (rekkehus og firemannsboliger) og lavblokkbebyggelse. Trolltun, den sjarmerende og kreative kunstnerkolonien på Bøler, er en av de nærmeste naboene.
Nær Haraløkka idrettsanlegg (fotballbaner, kunstgressbane og tennisbaner) og rett ved Østmarka med flotte rekreasjonsmuligheter for liten/stor, ung/gammel, turgåeren/den treningsgale o.l. Østmarka kan by på lysløypenett og sykkelstier, supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka. Det er et fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En av de trivelige sportsstuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet kan kanskje friste som mål for søndagsturen? Nøklevann ro- og padleklubb har utlån av båter rett i nærheten. Dette boområdet er et eldorado for både voksne og barn, et bedre sted å vokse opp, finnes vel knapt?
I umiddelbar nærhet finner du nærbutikk med gode åpningstider. 10 minutters gange til Bøler Senter med godt utvalg i forretninger og servicetilbud, inkludert bibliotek og Bøler bad. Få minutters gange til barnehager, og Nøklevann barneskole er kun 2 minutters gange unna boligen.
Kort vei til offentlig kommunikasjon. Både buss og T-bane ved Bøler senter med hyppige avganger. I tillegg er det en matebuss som går rundt Bøler. I nyere tid er det kommet egen Østkantens flybuss-rute langsmed Ytre Ringvei/General Ruges vei.

Adkomst

Fra Ytre Ringvei/General Ruges vei, ta inn til Bøler ved Cirkle K, deretter Bølerlia til Nøkleveien. Ta til høyre og nr 54 ligger på venstre hånd.

Barnehager, skoler og fritid

Nøkleveien 54 sokner til Nøklevann skole (1.-7. trinn) og Skullerud skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Bøler barnehage, Nøklevann barnehage og Utmarkveien barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 9 974 m2. Pent opparbeidet tomt bestående av plen, trær og prydbusker. Asfalterte
adkomstveier. Pent opparbeidet med trær og busker. Fine friarealer mellom husene og populære "Pettersen"
ligger like ved. Pettersen er skøytebane om vinter og fotballbane om sommeren for borettslaget både store og små.
Boligen disponerer en egen hagedel som er opparbeidet med platting, hekk og grøntområde med beplantning.

Parkering

Nøklevann garasjelag har garasjeplasser som leies ut etter ventelister. For mer informasjon om garasjelaget, se hjemmesiden www.garasjeinfo.no. Ventetid bør påregnes.
Bøler Parkeringshus leier også ut parkeringsplasser. Ta kontakt med OBOS Forretningsbygg tlf. 22 86 59 55 for mer informasjon.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 15.04.2021 med tilhørender reguleringsbestemmelser S-4455 datert 22.06.2009. Området forøverig er regulert til boligformål, friområde, offentlig bygning, forretningsformål, vei og parkeringsareal.
Ingen kjente reguleringssaker eller byggeplaner i nærmijøet pr 28.04.2021 utover nytt garasjeanlegg i Haraløkka og I Bølerlia 73B er det innkommet en reguleringssak. Her vurderes det utvikling av eksisterende butikk/parkeringshus med kombinasjon av bolig og næring. Tidlig i prosessen ennå. For mer info gå inn på denne lenken: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp og se på sak: 202016308.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle
budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 737,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, kabel-tv/fiber-anlegg samt bredbånd på 30 Mbit, forsikring av bygningsmassen, drift og vedlikehold av fellesarealer, nedbetaling andel fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Renteutgifter og avdrag kr 129,-
Driftsutgifter kr 3 608,-
I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 29 000,- pr. år. / 30 000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5 300,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 516 986,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5 461 151,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 30 640,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 13 267,- pr. 15.04.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 2.302.833,- pr. 01.04.2021 og lånevilkårene er:
Lånenr: EIKA2-152027230
Rentebetingelser: 1,98%, flytende
Lånets løpetid: 9 år og 1 mnd.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 6 922 126,- Av dette beløpet utgjør kr 13 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Roar Østerdahl

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Nøklevann Borettslag .
Borettslaget består av 192 andeler, hvor 116 leiligheter og 76 rekkehus.
Forretningsfører er OBOS
Det er tillatt å holde inntil to husdyr pr andel etter utfylt og undertegnet "Erklæring om dyrehold i Nøklevann
Borettslag". Denne skal være levert styret før dyret anskaffes. Etter godt begrunnet søknad kan det gjøres
tidsbegrenset unntak om antall dyr.
Veldrevet borettslag som i tillegg til drift og vedlikehold arrangerer sosiale arrangementer som
juletretenning, Rusken og nabofest.
Dugnad må påregnes.
Beboerne skal sørge for regelmessig rengjøring i fellesområder som vaskeri og kjellerganger. Hyppigheten kan hvert enkelt hus bestemme selv.
Borettslagets hjemmesider: www.noklevann.no.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019/2020 - Nytt avfallsanlegg og nye lekeplasser.
2018 - Radonmåling utført i regi av borettslaget. Installering av LED-lys i alle fellesarealer og utenfor 4-mannsboligene. Montering av nye smekklåser på innvendige kjellerdører.
2017 - Installert nytt og avansert kablet brannvarslingsanlegg i alle borettslagets hus med fellesareal (39 stk.). Borettslaget har tre rekkehus uten fellesarealer, disse fikk også installert et eget brannvarslingsanlegg. Installert nye tørkeskap i alle hus med fellesvaskeri.
2016 - Etablering av nytt nedgravd fibernett som forsyner samtlige leiligheter med TV- og bredbåndsignaler. Montering av pipehatter på samtlige piper. Sjekk av elektriske ledninger og kontakter i alle fellesarealer i borettslaget.
2015 - Trehogst på kommunal grunn og rens av etablert drensbekk. Utvendig maling, utskifting av panel og vinduer på enkelte hus samt øvrig generelt vedlikeholdsarbeid på bygningsmassen. Dreneringsarbeider, bytte av vaskemaskiner, utskifting av stoppekraner og utbedring av avløpsrør. Asfaltering av gangveier, stikkveier og foran enkelte garasjer. Installert overspenningsvern i alle hus, sjekk av alle tak og utbedring av noen, herunder skifte av pipehatter. Utbedring av avløpsrør der feil og mangler ble oppdaget gjennom sjekk. Utbedret lysanlegget på Pettersen Stadion.
Med mer.
Planlagte påkostninger:
Det vil komme vedlikeholdsoppgaver i borettslaget; tak, drenering, fasader, vinduer ol.
Borettslaget skal få laget en vedlikeholdsplan på bakgrunn av rapport fra OBOS Prosjek, som minimum skal strekke seg over en 5 års periode. Vedlikeholdsplanen skal inneholde prioriterte vedlikeholdsoppgaver med kostnadsestimater, disse skal fremlegges for generalforsamlingen for godkjennelse. På sikt vil dette medføre økning av felleskostnader.
Etter søknad dekker borettslaget kostnader til bytte av sluk med opptil kr. 6.400,-, dersom dette er nødvendig.
Den som ønsker å pusse opp badet er pliktig til å søke styret om dette i god tid før arbeidene er tenkt påbegynt, og arbeidene må ikke settes i gang før en skriftlig godkjenning fra styret foreligger. I forbindelse med renoveringen av baderom står borettslaget for utskifting av gamle vannrør, soilrør og sluk.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten avklares parallelt med salget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 7.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17 000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0041/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2141

Dato

Sist oppdatert: 11. oktober 2021 kl. 11:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.