Solgt: 3 050 000 kr

Løvsetvegen 6

2 990 000 kr
52 m²
2 soverom
Velkommen til Løvsetvegen 6 og denne nydelige 3-roms toppleiligheten i 5.etasje fra 2017
Markus Jønland
Presenteres av
Markus Jønland
Melhus
Moderne 3-roms toppleilighet fra 2017| God standard og ypperlig beliggenhet | Innbydende planløsning | TG0 på alle punkter
 • Prisantydning
  2 990 000 kr
 • Omkostninger
  76 092 kr
 • Totalpris
  3 126 092 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  52 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 377 kr
 • Energimerke
  Rød B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Løvsetvegen 6 og denne lekre toppleiligheten midt i smørøyet av alle fasiliteter Melhus har å by på.
Leiligheten ligger i 5.etasje, er svært lettstelt og har fått TG0 på alle punkter fra takstmann. Bygget sto ferdig i 2017 med moderne høy standard og smarte løsninger. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til sørøstvendt balkong med gode solforhold. Leiligheten har 2 romslige soverom hvor hovedsoveromet har walk-in closet. Her vil du bo i et topp moderne leilighetsbygg med heis, garasjeanlegg, grøntareal, balansert ventilasjon og gangavstand til alt man trenger i hverdagen.
Leilighetens kvaliteter:
- TG0 på alle punkter fra takstmann
- 2 romslige soverom
- Flislagt bad med opplegg til vaskemaskin
- Romslig kjøkken
- Sørøstvendt balkong på 16 kvm
- Parkering i kjeller

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Løvsetvegen 6, 7224 MELHUS
Kommunenummer 5028, gårdsnummer 92, bruksnummer 31, seksjonsnummer 43, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 62 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 52 kvm
5.etasje P-rom: Entre, stue/kjøkken, bad og 2 soverom
S-rom: Bod/walk in-closet
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller som i følge takstmann er på 5,3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.10.2020 utført av Heimdal Taks AS . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Grunnmur er oppført i støpt betong. Yttervegger er oppført i trekonstruksjon og stål. Utvendige fasader er kledd med fasadeplater og panel. Etasjeskille er et betongdekke. Taket er flatt og er tekket med membran eller lignende. Vinduer med 2-lags glass. Heis i bygget

Standard

Velkommen inn!
Innvendig oppleves denne fantastiske leiligheten som svært tiltalende med tidsriktig interiør, solide materialvalg og store vindusflater som ivaretar både gode solforhold og det å bo i villaområdet. Her kan man leve det gode liv i et topp morderne leilighetsbygg med heis, garasjeanlegg og sørvendt balkong.
Entré:
Leiligheten har adkomst via heis til etasjeplan og videre til en stilfull entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entreen har lysgrå fliser med behagelig gulvvarme. Overflatene på vegger og himling er malt i en lys farge. Det er etablert et stort speil og skooppbevaring.
Stue og kjøkken:
Leiligheten har en lys og luftig stue med store vinduer som gir deilig dagslys og rikelig med gjennomlys. De gode gulvflatene gir fin plass til både sofagruppe, tv-møbler og spisestue. Fra stuen er det utgang til en romslig sørvendt balkong. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, men allikevel adskilt grunnet kjøkkenets utforming og sittesone. Hele dette gode allrommet er pent innredet med hvitmalte, slette vegger med parkett på gulv.
Kjøkkenet er stilrent og moderne designet, med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter, kontrastvegg over benkeplate i sort og en mørk grå laminatbenkepalte. Oppvaskkum i rustfri utførelse med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, og kombinert kjøle/fryseskap. Innbygningsventilator over stekesone.
Bad/wc/vaskerom:
Badet er holdt i en delikat og tidløs stil med downlights i himling, hvite avlange veggfliser og mørke fliser på gulv med gulvvarme. Oppvaskkum i rustfri utførelse med ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, og kombinert kjøle/fryseskap. Innbygningsventilator over stekesone.
Soverom og garderobe:
Leilighten har to lyse, pene soverom med tilhørende garderobeløsning. Begge soverommene har parkett på gulv. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendig bod i leiligheten og disponibel sportsbod i felles kjeller. Bod i leiligheten ligger ved soverommet og inneholder ventilasjonsaggregat og rørfordelerskap. Boden kan fint benyttes som walk in-closet.
TG0:
- Bad
- Garnityr bad
- Kjøkken
- VVS
- Luftbehandling, generelt

Oppvarming

Elektrisk oppbevaring samt varmekabler på badet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse for Løvsetvegen 4 (kun hus D), 6, 8, ble gitt 20.11.2017.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: hus E og F med tilhørende uteoppholdsareal på dekke, næringsareal, samt parkeringsareal i 1.etasje.
Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for å få ferdigattest.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5028/92/31/43:
30.08.1973 - Dokumentnr: 3345 - Bestemmelse om gjerde
Overført fra: Knr:5028 Gnr:92 Bnr:31
Gjelder denne registerenheten med flere
05.11.1974 - Dokumentnr: 4848 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Staten v/Forsvarsdepartementet
Bruk av areal i Melhus leir
Overført fra: Knr:5028 Gnr:92 Bnr:31
Gjelder denne registerenheten med flere
01.07.2013 - Dokumentnr: 542787 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Tensio Ts AS
Org.nr: 978 631 029
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon i bygg
Overført fra: Knr:5028 Gnr:92 Bnr:31
Gjelder denne registerenheten med flere
23.02.2017 - Dokumentnr: 167721 - Bestemmelse om vannledn.
Rettighetshaver: Melhus Kommune
Org.nr: 938 726 027
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: Knr:5028 Gnr:92 Bnr:31
Gjelder denne registerenheten med flere
20.01.2020 - Dokumentnr: 2007180 - Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg
Rettighetshaver: Tensio Ts AS
Org.nr: 978 631 029
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere
30.10.2020 - Dokumentnr: 3260554 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Krogsveen Trøndelag AS
Org.nr: 918 119 930
Elektronisk innsendt
01.12.2017 - Dokumentnr: 1345894 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 43
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 56/8577

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Erverv og utleie av eierseksjoner skal umiddelbart meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker. For arbeid med eierskifte kan sameiets forretningsfører kreve eierskiftegebyr fra selger og kjøper.

Diverse

Næringsseksjonen har 60 p-plasser i 1. etg som er tillagt som tilleggsareal.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral plassering i Melhus sin egen miljøgate. Sameiet Energiparken ligger midt i smørøyet av servicetilbud og aktivitetstilbud. Man kan blant annet nevne gangavstand til Melhus torget, Rema 1000 Melhus, Høvdingen, Buen eldresenter og 3t-Melhus. Av Cafe/restauranter kan vi anbefale Restauranthuset Høvdingen, Schei Jakobsen, Jordbærpikene og Melhus bakeri. For å summere ligger alt man trenger for en enklere hverdagen like utenfor.
Gaula renner gjennom Melhus med mange fiskemuligheter og turløypa til Vassfjellet ligger kun en tanke unna, så her er det bare å ta beina fatt å benytte seg av de flotte rekreasjonsområdene Melhus har å by på.
Melhus har en rikt idrettsmiljø med mange ildsjeler som stiller opp for klubben sin. Melhus IL med slagordet "idrettsglede for alle" tilbyr flere aktiviteter som Fotball, Håndball, Innebandy, Ski, Trim og Volleyball. Så her kan man fylle dagene med mange aktiviteter.
Av kollektivtilbud ligger bussholdeplassen i sentrum like utenfor med hyppige avganger til sentrum. Man kan også velge å benytte seg av toget fra sentrum som går rett til Trondheim Sentralstasjon.
Melhus er en flott kommune i vekst med gode levevilkår for personer i alle aldre. Med egen videregående og flere barneskoler kan man følge barne i oppveksten fra barneskolen og helt til de går ut av videregående i samme lokalmiljø.

Adkomst

Fra Melhus sentrum kjører man sørover i miljøgaten, Løvsetvegen 6 ligger på venstre side. Ta til venstre og kjør inn i parkeringskjelleren med skilt til Energiparken
Det vil bli godt skiltet av Eiendomsmegler Krogsveen på visningsdagen.

Barnehager, skoler og fritid

Skole:
Høyeggen skole (1-7kl.) 0.8 km
Gimse skole 81-7kl.) 1.2 km
Gimse ungdomsskole (8-10kl.) 1.7 km
Melhus videregående skole 1.2 km
Øya videregående skole 6.1 km
Barnehage:
Potten barnehage (0-5 år) 0.2 km
Elvebakken barnehage (0-5 år) 1 km
Strandvegen barnehage (0-5 år) 1.2 km

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7 238,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Sameiet har opparbeidet et hyggelig uteområde med lekeplass, grøntareal og benker over parkeringskjelleren

Parkering

Leiligheten har bruksrett til 1.stk parkeringsplass i parkeringskjelleren.
Lader for EL-bil og fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger ikke med, med mindre annet er avtalt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål/næringslokale/kontor i henhold til reguleringsplan PlanID 2016001 datert 24.09.2019 og Melhus Sentrum Øst 2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert.
Relaterte planer: Det bygges et nytt prosjekt ved nedkjøringen til E6.
Nabotomten er fremleid til bilforretning, det er ikke klart om det vil komme noe utbygging der i fremtiden.
Melhus Torget skal bli revet og det vil bli bygget nytt kompleks med næring og leiligheter.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 045,- for inneværende år. Dette er en prognose fra Melhus kommune basert på fjorårets forbruk. I dette inngår gebyr for vann, avløp, og renovasjon. Fakturert beløp i 2019 i følge Melhus Kommune var på kr. 5.142,85,-. Kommunale avgifter i Melhus Kommune er fordelt på to terminer hvor første termin er i mars og andre termin er i september i følge Melhus Kommune sine hjemmesider. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Fellesutgiftene er kr 2 377,- pr. mnd. og inkluderer:
- Driftskostnad lik fordeling: kr 325,-
- Driftskostnad etter brøk: kr 1.050,-
- Parkeringsplass: kr 107,-
- Kommunikasjonspakke: kr 339,-
- Renovasjon: kr 351,-
- Oppvarming vann: kr 205,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 600,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift som er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 655 711,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 360 560.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.066.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Edvard Mølmann Riddervold

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Energiparken, med sameiebrøk 56/8 577.
Sameiet består av 114 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er Bonitas Eiendomsforvaltning AS, tlf. 73 53 18 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så fremt at det ikke er til sjenanse for øvrige beboere
Foretatt påkostninger de senere år: Bygget sto ferdig i 2017, uteområde vil bli ferdigstilt iløpet av 2020. Det ble skiftet vindu i 2019 i følge selger.
Planlagte påkostninger: Det er ingen planlagte påkostninger, annet en diverse dugnad.
Info: Det er ikke tillatt å sette opp eller på noen måte installere parabol, trampoliner, varmepumper, markiser, levegger o.l. uten samtykke fra styret.
Styret kan ikke gi tillatelse til slik installering uten at det foreligger en helhetlig plan for hele eiendommen.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 20.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0134/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.20134

Dato

Sist oppdatert: 31. mars 2021 kl. 12:00

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.