Solgt: 3 060 000 kr

Sverres vei 45

3 000 000 kr
66 m²
2 soverom
Velkommen til Sverres vei!
Silje Helen Roska
Presenteres av
Silje Helen Roska
Skårer
Pen 3-roms leilighet i 4. etasje med god planløsning og innglasset balkong på ca. 10 kvm. Sentralt og barnevennlig.
 • Prisantydning
  3 000 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  205 247 kr
 • Omkostninger
  1 782 kr
 • Totalpris
  3 267 029 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 029 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 3-roms leilighet beliggende i fjerde etasje med skjermet, innglasset balkong. Leiligheten har en godt utformet planløsning og holder en gjennomgående god standard på overflater og innredning. I denne leiligheten får du en lys og romslig stue, separat kjøkkenrom med en rustikk utførelse, et pent og flislagt baderom, lys entré, samt to fine soverom. Leiligheten disponerer to praktiske boder i fellesarealer.
Meget sentral og barnevennlig beliggenhet på Lørenskog med gangavstand til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. Gode aktivitet og fritidstilbud i Lørenskog med blant annet lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sverres vei 45, 1473 LØRENSKOG
Kommunenummer 3029, gårdsnummer 101, bruksnummer 16
Andelsnummer 87, Skårer 2 Borettslag, organisasjonsnummer 950 107 472

Innhold

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 66 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
4. etasje: Entré, stue, 2 soverom, kjøkken og bad: 66 kvm
Sekundærrom:
4. etasje: Innglasset balkong: 10 kvm
I tillegg disponerer boligen to boder beliggende i kjeller på ca. 5,7 kvm og 2,3 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2020 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på følgende måte:
Lavblokk med 4 etasjer pluss kjeller. Fundamentert med antatt støpt såle, til antatt fast grunn. Støpt gulv i kjeller. Vegger bestående av mur/betong/platekledning, trevinduer med isolerglass, tak tekket med papp, innglasset balkong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Det er ingen garanti på badet, grunnet manglende dokumentasjon på utførelse. Det ble ikke registrert klemring i sluk. Tg 2.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen 3-roms leilighet beliggende i fjerde etasje med skjermet, innglasset balkong. Leiligheten har en godt utformet planløsning, og holder en gjennomgående god standard på overflater og innredning. I denne leiligheten får du en lys og romslig stue, separat kjøkkenrom med en rustikk utførelse, et pent og flislagt baderom, lys entré, samt to fine soverom. Leiligheten disponerer to praktiske boder i fellesarealer.
E N T R É
Entréen fremstår lys med laminat på gulv, hvitmalte flater, spotlights i himling samt dørcalling. Rommet har i tillegg god plass til kommode, noe som gjør det enkelt å rydde bort jakker og sko.
S T U E
Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige fargetoner, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten. Stuen er enkel å møblere med god plass for sofa med tilhørende møblement og spisebord. De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære i rommet. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på ca. 10 kvm med gode solforhold. Balkongen oppleves som en forlengelse av stuen.
K J Ø K K E N
Kjøkkenet har en moderne og rustikk utførelse på innredningen, som består av glatte fronter med fliser over benk. Rommet er adskilt fra stuen, og er praktisk designet med god benke og lagringsplass. Den gode størrelsen på rommet kan bidra til å gjøre matlagingen enklere med flere tilstede. Det er i tillegg plass til et frokostbordhvor lette måltider kan inntas. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
B A D
Flislagt og stilrent baderom med varme i gulv og spotlights i himling. Badet innehar en tidløs innredning med heldekkende servant på underlagt skuffeseksjon, speil med belysning, vegghendt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.
S O V E R O M
Leiligheten har to fine soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.

Oppvarming

Sentralfyr med radiator. Varme i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1962. Det foreligger bevitnelse datert 27.07.1964.
Følgende endringer er reistert på dagens plantegninger, sammenlignet med byggetegningene:
- Bad og wc er slått sammen til et større bad.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ferdigattest for fasadekledning 16.06.1989.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om vann og kloakkledninger med flere bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt på Skårer i et barnevennlig boligområde med hyggelige uteområder som kan nytes av både store og små. Bebyggelsen i området består i det vesentlige av blokkbebyggelse. Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.
Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er et godt utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.
Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.
Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, har Selvaag Gruppen etablert skihallen Snø. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, er Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se snooslo.no.

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Solheim barnehage 0.4 km
Solheim familiebarnehage 0.5 km
Dukkestuen familiebarnehage 7 min
Solheim skole 0.7 km
Benterud skole 1.5 km
Åsen skole 1.6 km
Kjenn ungdomsskole 1.1 km
Løkenåsen ungdomsskole 1.4 km
Mailand videregående skole 0.9 km
Lørenskog videregående skole 1.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5.878 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med gangstier, plen og prydbusker.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass av borettslaget. Styreleder opplyser om at ny beboer vil få tilbud om å få disponere en parkeringsplass etter overtakelse. Styreleder opplyser videre at de har opprettet 4 punkter for el-bil lading. Dette er frie plasser med første-til-mølla prinsippet. Det er kun tillatt å lade for inntil 4 timer mot betaling.
Det er gjesteparkering på området. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig, offentlige formål, offentlig administrasjon m.m iht. reguleringsplan 33-3-02 Skårersletta vedtatt 28.08.69 og reguleringsplan 33-5-04 Solheim Senter med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 19.10.2005.
Skårer og Skårersletta er under videre utbygging. Skårersletta tenkes i fremtiden som en allé med langsgående vegetasjonsrekke på begge sider. Bebyggelsen er organisert i en urban kvartalsstruktur og danner storkvartaler hvor hovedgaten er forbeholdt handel og publikumsrettet aktivitet.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer: Betjening av andel fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, fyring og grunnpakke kabel-tv og internett.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 3.173,-
Stipulerte kapitalkostnader: 856,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakken inkludert i felleskostnadene. Økt hastighet eller kanalpakker kan anskaffes mot et kostnadstillegg.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 790.597,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.846.149,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19.184,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 205.247,- pr. 16.04.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 26.473.065,- pr. 16.04.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 62018166998, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.04.2020: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 113
Saldo per 16.04.2020: 26.473.065,-
Andel av saldo: 205.248,-
Første termin: 30.09.2018 ( siste termin 30.06.2048 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.207.029,-. Av dette beløpet utgjør kr 205.247,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.325,- (BORI)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ivana Todorcevic og Bojan Trajkovic

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skårer 2 Borettslag.
Borettslaget består av 140 andelsboliger, fordelt på 4 bygninger.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Dugnad må påregnes. Beboer skal vaske reappene og rekkverket fra og med sin etasje og ned til neste. Herunder også luftebalkongen og vindu/dør til denne, samt måke disse om vinteren. Dette gjøres vekselsvis med naboen i samme etasje.
Borettslaget har avtale med Oslo renhold og vedlikeholdsservice på vaktmestertjeneste og trappevask.
Det er felles tørkerom i alle blokkene.
Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt iht. vedtektene. De som har dyr og ønsker leilighet i dette borettslaget må på forhånd søke styret om godkjenning.
Parabol er ikke tillatt.
I år 2010 har borettslaget foretatt rørfornying av alle avløpsrør og sluk i borettslaget. Dette innebærer at når det skal foretas oppussing av bad må det monteres ny klemring i slukene, type Joti rehabring. Slukringen kan beboer/rørlegger kjøpe hos Olimb Rørfornying. For og sikre at garantien på rørfornyingen blir ivaretatt må Olimb Rørfornying kontaktes i forkant av utskifting av sluk. Dette for å få informasjon om hvordan utskiftingen skal gjennomføres. Olimb Rørfornying kan nås på tlf. 69 26 69 00. I henhold til gjeldene lovverk er rehabilitering av våtrom søknad pliktige dersom man bryter en branncelle. Dette innebærer at dersom man skal skifte sluk, og det blir hull ned til underliggende etasje er arbeidene søknadspliktige i henhold til plan og bygningsloven.
I kjeller er det fellesvaskeri som kan benyttes mandag-lørdag mellom 08.00-21.00. For reservering av vasketid benyttes hengelås.
Foretatt påkostninger de senere år:
- 05/06: Rehabilitering av det elektriske anlegget i fellesområdene og alle sikringsskap
- 2010: Rehabilitering av soilrør
- 2011: Rehabilitering av takene
- 2013: Drenering rundt blokkene
- 2015: Fasadevask
- 2018: Byttet utelysene, reparasjon av 4 lekkasjer på balkongtakene
Saker som har jobbet med i 2019:
- Bytte ut kjellerdører ved behov (pågående).
- Innhente priser på å asfaltere gårdsplassene
- Innhente priser på å fjerne platået ved inngangspartiene og legge varmekabler, slik at dørene går opp hele vinteren.
Etter samtale med styreleder er det p.t. ikke vedtatt større vedlikehold som på nåværende tidspunkt gjør det nødvendig med nye låneopptak. Det er heller ingen planer om å øke felleskostnadene. Felleskostnadene justeres normalt etter det totale vedlikeholdsbehovet til borettslaget og ved større vedlikeholdsbehov vil det også kunne være nødvendig med nye låneopptak og øvrige justeringer i felleskostnadene.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 40.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0019/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.2019

Dato

Sist oppdatert: 17. november 2020 kl. 11:18

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.