Solgt: 4 525 000 kr

Grefsenveien 34E

4 100 000 kr
56 m²
2 soverom
Luftig og lys stue
Anne Rosvold
Presenteres av
Anne Rosvold
Sentral, luftig og lys 3-roms med solrik balkong. Tilbaketrukket beliggenhet. V.vann og fyring inkl. Ingen dok.
 • Prisantydning
  4 100 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  111 929 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  4 645 386 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1961
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  56 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 174 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sentralt og attraktivt beliggende på Storo/Sandaker ved Nydalen med kort vei til både Oslo sentrum og marka. Her er det umiddelbar tilgang til et bredt kollektivtilbud, stort kjøpesenter, flere nærbutikker, skoler og barnehager.
Lys og pen 3-roms gjennomgående leilighet med god planløsning og fine lysforhold. Leiligheten har en stue av god størrelse med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Nordvestvendt balkong med utgang fra stuen vendt mot rolig fellesområder. Sol på balkong fra 15-19. Separat kjøkken som har godt med skapinnredning og barløsning mot vindu med plass til to barstoler. To gode soverom i leiligheten. Det medfølger to boder til leiligheten i kjeller.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grefsenveien 34E, 0485 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 76, bruksnummer 7, ideell andel 1/1
Andelsnummer 12, Grefsenveien 34 BRL, organisasjonsnummer 948 610 817

Innhold

Totalt bruttoareal: 63 kvm
Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 56 kvm
Bruksareal: 56 kvm
Primærrom:
3.etg. : Bad, stue, kjøkken, entre og 2 soverom
I tillegg er det 2 boder på ca. 2 og 7 kvm , begge merket 3-3:
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.08.2020 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong og mur. Yttervegger oppført som en murkonstruksjon, pusset og malt utvendig. Etasjeskiller i armert betong. Flatt tak tekket med papp. Trapper og repo i oppgang av betong.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG 2:
Bad: Badet er fra 2002/2004 og over halvparten av den anbefalte brukstiden er gått. Gulvmembranen og tilknytningen av membranen til sluket er ikke konstatert grunnet
oppbyggningen til sluket, og derfor ikke vurdert i denne rapporten. Badet synes å oppfylle tiltenkt funksjon, men tilstandsgrad er gitt utfra alder / gjenværende brukstid, ukjent underlag/oppbygging og utløpte garantier.
TG 3:
Ingen
Det anbefales at det monteres aqua-stop på kjøkkenet.
Selger kommenterer følgende:
Varmluft i stekeovn sluttet å fungere i 2019.
Hovedsikring går hvis vaskemaskin står på samtidig som vannkoker/kaffemaskin står på i stikkontakt innerst til venstre på kjøkkenet.
Toalettet sildrer litt, muligens flottøren må justeres/ kontrolleres
Noen hengsler på dusjkabinettet er ødelagte og gjør at de hopper av lettere når man lukker dusjkabinettet
Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og pen 3-roms gjennomgående leilighet i byggets 3.etasje. Leiligheten har fin standard med fine materialvalg.
Baderom er gjort i regi av borettslaget i perioden 2001/2002. Stigeledninger er skiftet i regi av borettslaget. Det er store vinduer i stuen som gir leiligheten svært gode lysforhold og rommene oppleves følgelig som lyse, praktiske og romslige. Utgang fra stue til nordvest balkong som vender ut mot rolig og stille fellesområder.
Entré:
Lys og hyggelig entré med belegg på gulv. Det er en praktisk entré med god plass til oppbevaring ytterklær og sko. Dørtelefon.
Kjøkken:
Hvit og moderne kjøkkeninnredning med profilerte dører og heltre benkeplate. Behagelige soft close hengsler. Stålkum og og ett-greps blandebatteri. Det er delikate fliser over benken. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som platetopp og komfyr, oppvaskmaskin, microbølgeovn og kjøl/frys. Ventilator over platetoppp. Hyggelig barløsning med plass til å sitte ved vinduet.
Stue:
Romslig hjørnestue med plass til sofagruppe, TV-benk, spisebord, vitrineskap, bokhylle eller lignende. Utgang til nordvestvendt balkong med sol fra ettermiddag til sent kveld midtsommers . Plass til en koselig sittegruppe.
Bad:
Lys flislagt bad med gulvvarme. Det er opplegg for vaskemaskin på badet, men det er også en fint fungerende fellesvaskeri i borettslaget.
Hovedsoverom:
Soverom i romslig størrelse. Her er det plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Praktisk hvit skyvedørsgarderobe som kan romme mye.
Soverom 2:
Det andre soverommet i leiligheten er også av god størrelse. Her er det plass til seng, kommode og skrivepult.
I tillegg kan nevnes at det er gratis fellesvaskeri i oppgang A og C.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer via bergvarmeanlegg ( borehullsvarme) fra 2016. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.juni 1964. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det ble også gitt ferdigattest for renovering bad i 2001.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen. Det gjelder bestemmelse om bebyggelse, vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om trafokiosk og bestemmelse fra Oslo kommune og vann/kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommen. Det gjelder bestemmelse om bebyggelse, vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, bestemmelse om trafokiosk og bestemmelse fra Oslo kommune og vann/kloakkledning.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligen er vasket til visning og vil ikke bli vasket ytterligere til overtakelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sentralt og attraktivt beliggende på Storo/Sandaker ved Nydalen med kort vei til både Oslo sentrum og marka. Bygningen ligger skjermet til for Grefsenveien, og har betydelig mindre trafikkstøy da det er parkeringsplassen for borettslaget mellom Grefsenveien og bygningen.
Alt av offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler samt komplett servicetilbud i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til blant annet Nydalen, Torshov og Sagene samt kort trikketur til blant annet Grünerløkka.
Området byr på mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet Soria Moria (konserter, bar/restaurant og teater). Nærområdet kan ellers friste med en rekke spisesteder og kaféer som Jewel of India, Åpent Bakeri, Peppes Pizza, Egon, Nydalen Brygghus, Oskar Braaten m.m. Kort vei til Odeon Kino og Bi.
Leiligheten ligger en liten gåavstand fra både Storo Storsenter ( 8 min. gange) og Sandakersenteret med rikt utvalgt av butikker og serveringssteder. Det kan nevnes: Coop Extra Storo: 2 min. gange, Rema 1000 Storo, 3 min. gange, Meny Lillo Gård, 3 min. gange.
For den treningsglade kan området by på treningssentre som Fitness Xpress Storo, SATS Elixia Nydalen og SATS Elixia Storo, Evo Treningssenter, Fitness 24/7, SIO Atletica (på BI), Crossfit Oslo i Nydalen og Myhrens Sportssenter (med Klatreverket).
Flotte parker i nærheten med fine tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva, Torshovparken, Torshovdalen og Muselunden. En liten trikketur unna finner man Nordmarka med svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Her kan man gå på tur, sykle, løpe eller ta for seg av et omfattende nettverk av skiløyper. For den som ønsker litt fart og spenning kan Grefsenkleiva by på alpinbakke vinterstid, samt sykkelmuligheter sommerstid.
God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikk (11,12,13), T-bane(4,5,6) buss (30,56). Trikken bruker ca. 15 min til Jernbanetorget. Buss nr. 30 (Nydalen-Bygdøy/Huk), nr. 23 (Simensbråten/Lysaker), nr. 24 (Fornebu/Brynseng), nr. 58 (Nydalen/Helsfyr o/Bjerke) og nattbuss nr. 37 hver eneste natt fra sentrum via Grünerløkka. Buss-stopp, Hans Nielsen Hauges gate. Få minutters gangavstand til Storo T-bane stasjon med forbindelser til hele byen. Flybussen stopper på Storo.
Det tar 3 minutter å gå fra snarveien fra bak oppgang E og til Meny, Rema 1000, Storsenteret og Akerselven.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Lillohagen FUS barnehage
- Nordpolen FUS bhg
- Espira Grefsen stasjon
- Ragnas Hage
- Åsenhagen barnehage
Barne- og ungdomsskoler:
- Nordpolen skole (1-10 kl.)
- Fernanda Nissen skole (1-7 kl.)
- Bjølsen skole (1-10 kl.)
Videregående skoler:
- Nydalen videregående skole
- Blindern videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 419 kvm som tilhører borettslaget

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser til leie etter ventelisteprinsippet. Disse leies ut til kr. 1 995,- pr.år.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2937 datert 1.10.87. Reguleringsbestemmelsene er erstattet med kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fyring og varmt vann, nedbetaling lån, kabel TV, kommunale avgifter, generell rep.og vedlikehold av eiendommen, trappevask, vaktmester samt felles forsikringer
Felleskostnadene ble sist justert justert 1.1.2019
Felleskostnadene fordeles slik:
Kabel TV kr 225,-
Lånekostnad kr 860,-
Driftsutgifter kr 2 089,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 6 240 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Lynet fiber er internettleverandør og dette tegnes av hver enkelt og er ikke inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 046 318,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 766 744,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel fellesgjeld er kr 111 929,- pr. 07.08.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 8 836 288,- pr. 07.08.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 114783269, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 07.08.2020: 1.56% pa.
Antall terminer til innfrielse: 15
Saldo per 07.08.2020: 3 283 626
Første termin/første avdrag: 01.11.2010 ( siste termin 01.11.2027 )
Lånenummer: 83987130809, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 07.08.2020: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 147.4
Saldo per 07.08.2020: 1 801 179
Første termin/første avdrag: 01.05.2016 ( siste termin 01.11.2032 )
Lånenummer: 12133073653, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.08.2020: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 83.998
Saldo per 07.08.2020: 3 156 942
Andel av saldo: 50 227
Første termin/første avdrag: 30.09.2016 ( siste termin 31.05.2041 )
Lånenummer: 83987189773, Handelsbanken
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 07.08.2020: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 178
Saldo per 07.08.2020: 594 541

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 220 386,-. Av dette beløpet utgjør kr 111 929,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kjell Øyvind Konstali og Marianne Harstad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Grefsenveien 34 BRL.
- Borettslaget består av 57 leiligheter og 1 næringslokale.
- Forretningsfører er USBL, tlf. 008725
- Borettslaget er forsikret i If Skadeforsikring med polisenr: SP586934
- Dugnad må påregnes.
- Husdyrhold må søkes på særskilt grunnlag.
- Gratis fellesvaskeri i kjelleren
- Det er kun tillatt med gass- eller elektrisk grill på balkongene.
- Felles sykkelbod.
- Skifte av leilighetsdør til oppgang, valg av markiseduk, montasje av markise og annet vedlikehold av utvendige flater på balkong skal godkjennes av styret for å sikre enhetlig utseende.
Foretatt påkostninger de senere år:
- I 2017 ble det lagt tilgang til fibernett
- Utskifting fra oljefyr til bergvarme som oppvarming i borettslaget 2016.
- Nye varmtvannsberedere 2013
- Utbedring av heiser 2012
- Balkonger/fasader pusset opp i 2008
- Stigeledninger/felles sikringsskap 2008
- Forbedret sentralvarmeanlegget 2006
- Nye lydisolerte vinduer i 2004
- Nyere bad/røropplegg fra 2002/2004
Planlagte påkostninger:
Ingen iht. styreleder i borettslaget som vil medføre nye investeringer den nærmeste fremtiden. Det er gjort en del de siste årene.
Det planlegges i 2020 ferdigstillese av El-bil ladestasjoner/parkeringsplasser i borettslaget. Dette finansieres låneopptak, hvor opplegg av strømkabler dekkes av borettslaget, mens ladestasjoner finansieres av leier av parkeringsplass. Arbeidene er pbegynt og vil ferdigstilles i løpet av høsten 2020.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Megler har sendt forhåndsutlysning av forkjøpsretten og det er satt en meldefrist. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Borettslaget er tilknyttet BBL Finans AS som skal sikre mot tap som følge av manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750
Visninger: kr 1.250,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 52-0073/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sagene
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR52.2073

Dato

Sist oppdatert: 11. januar 2021 kl. 10:41

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.