Solgt: 3 875 000 kr

Rosenborggata 1A

3 900 000 kr
35 m²
Velkommen til Rosenborggata 1 A: Et perfekt førstegangskjøp på beste Majorstuen
Anne Aartun
Presenteres av
Anne Aartun
Majorstuen
Lys, arealeffektiv selveier med balkong og heis. Fyring, v.vann, tv og bredbånd inkl. Flott bel- sentralt og stille.
 • Prisantydning
  3 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  33 307 kr
 • Omkostninger
  98 412 kr
 • Totalpris
  4 006 719 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1965
 • Primærrom
  35 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 419 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Rosenborggata 1 A. En genial leilighet for deg som ønsker alt, både i og utenfor leiligheten.
Leiligheten befinner seg i byggets 4. etasje med heis helt opp. En smart planløsning med alt du kan tenke deg på 35 kvm: Entre, bad, egen nisje med sovealkove og garderobe og åpen stue og kjøkkenløsning og utgang til balkong fra stuen. I tillegg har leiligheten ''alt'' inkludert i felleskostnadene for kun 2.419,- pr mnd.
Liten oppsummering over hva du får i Rosenborggata 1 A:
- Bad fra 2007/2015 tatt i regi av sameiet
- Heis- Nordvest vendt balkong på 5 kvm
- Umiddelbar nærhet til Bogstadveien
- Sovealkove med plass til dobbeltseng
- God plass til oppbevaring på soverom og i entré
- Perfekt førstegangskjøp eller utleieobjekt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rosenborggata 1A, 0356 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 214, bruksnummer 308, seksjonsnummer 46

Innhold

Totalt bruttoareal: 38 kvm
Totalt bruksareal: 35 kvm
Totalt primærrom: 35 kvm
Primærrom inneholder: Entrè, bad, stue/kjøkken og sovealkove. Utgang til balkong fra stuen.
I tillegg disponerer boligen en bod i først etasje på ca 2 m2, samt en kjellerbod på ca 1 m2. Bygningen har også felles sykkelbod. Tilgang til fellesvaskeri.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.08.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport et boligbygg over fem etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader forblendet med teglstein og trepanel. Tilnærmet flat takkonstruksjonen utvendig tekket med papp/membran
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder følgende som er vurdert til tilstandsgrad 2:
- Ventilasjon grunnet kullfilter og ikke avtrekk over tak.
Alle øvrige forhold er vurdert til tilstandsgrad 1.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Rosenborggata 1A. En genial leilighet for deg som ønsker alt, både i og utenfor leiligheten. Et perfekt førstegangskjøp på beste Majorstuen, i rolig og enveiskjørt gate med lite trafikk.
Leiligheten er renovert i 2015/2020 med blant annet nytt kjøkken, bad, nytt gulv, sparkling og maling samt spesialbestilt garderobeløsning i sovealkove.
Leiligheten kan by på heis, helt opp til leilighetens beliggenhet i 4. etasje. Videre kan den by på en smart planløsning med entrè, bad, praktisk sovealkove i egen nisje og åpen stue og kjøkkenløsning som alt oppleves luftig og lyst. Fra stuen har du utgang til hyggelig nordvest vendt balkong. Skjermet, felles bakgårdshage med trivelige sittegrupper og benker, og tilgang til grill. De vedlikeholdte og trivelige fellesarealene bidrar til at beliggenheten fremstår med en rolig og behagelig atmosfære. I tillegg har leiligheten ''alt'' inkludert i felleskostandene for kun 2.419,- pr mnd. Beliggenheten i Rosenborggata er helt optimal, med kort vei til alt innen gangavstand.
Entré:
Leiligheten ligger i 4. etasje med heis, og har inngang via en lys og innbydende entré. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Hylle og oppbevaringsløsning medfølger. Dørcalling er montert ved ytterdøren.
Stue:
Lys, åpen og arealeffektiv stue med god plass til sofa, tv og annet stuemøblement. Store vinduer gir godt med naturlig lys og skaper en lys og luftig atmosfære. I tilknytning til stuen har du en åpen kjøkkenløsning med plass til spisebord i forkant. Rommet er malt i en behagelig og dempet farge, samt har pene gulv som skaper en moderne atmosfære.
Kjøkken:
Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen, som gir en romslig følelse. Velutstyrt og moderne Ikea kjøkkenløsning fra 2015. Det er godt med skapplass og benkeplass som gjør det enkelt å holde kjøkkenet ryddig og oversiktlig. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og laminert benkeplate. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Newform. Flislagt på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert komfyr med nedfelt induksjonstopp. Komfyrvakt er montert. Ventilator med kullfilter. Integrert mikrobølgeovn i overskap samt integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Vannrør og synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg og himlingsflater i malte flater.
Alkove:
Praktisk plassbygget alkove med plass til dobbeltseng og rikelig med garderobeplass i spesialtilpasset garderobeløsning med speilfronter (ny 2020). Plassbygd oppbevaringsløsning under seng.
Bad:
Fra entreen har du tilgang til badet. Baderom renovert i regi av sameiet i 2007 med oppgraderinger i 2015. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme (flis på flis) og flislagte vegger. Himlingsflater i malte flater med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Tapwell. Overskap med speildør og overlys på vegg over servant. Dusjnisje med glassdører, regnfallsdusj og dusjarmatur. Vegghengt toalett fra Grohe. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.
Balkong:
Utgang fra stue til en nordvest-vendt balkong på ca. 5 m2 med gode solforhold. Denne fungerer som en utvidelse av leiligheten. Her har du plass til utemøbler og balkongen er overbygget, noe som gjør at utemøbler kan stå skjermet ute, selv i regnvær. Bærende konstruksjoner av armert betong. Balkonggulv belagt med fliser. Rekkverk av stålprofiler.
Gulv: Pen laminat i oppholdsrom. Fliser og varmekabler på bad.
Vegger: Malte vegger i behagelig og dempet fargepalett. Nymalte vegger i 2020.
Tak: Malte himlinger. Takhøyde på ca 2,43 m i stue. Downlights i tak på bad.
Diverse:
Sikringsskap med automatsikring i felles oppgang.
- Balkongdør og vinduer fra 2006. Liftgardiner på begge vinduer, spesialbestilt i 2015.
- Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via felles radiatoranlegg med fjernvarme.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.03.1965. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger også ferdigattest på rørutskiftning datert 05.09.2006 samt ferdigattest for utskifting av eksisterende heis dater 24.04.2018.
Etter ferdigattesten ble gitt er kjøkkenet flyttet fra dagens soverom og ut til stuen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/214/308/46:
05.09.1856 - Dokumentnr: 900104 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:214 Bnr:308
Gjelder denne registerenheten med flere
12.01.1899 - Dokumentnr: 900741 - Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:214 Bnr:308
Gjelder denne registerenheten med flere
18.04.1959 - Dokumentnr: 506138 - Best. om vann/kloakkledn.
Overført fra: Knr:0301 Gnr:214 Bnr:308
Gjelder denne registerenheten med flere
18.04.1959 - Dokumentnr: 506139 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:214 Bnr:308
Gjelder denne registerenheten med flere
14.02.1975 - Dokumentnr: 503128 - Erklæring/avtale
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER FØRSTE TGL ERVERVSSUM
Gjelder denne registerenheten med flere
14.02.1975 - Dokumentnr: 503128 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 46
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 117/10000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 81 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten i Rosenborggata har en sentral og meget attraktiv beliggenhet i et av Oslos beste nabolag. Rosenborggata er en stille og lite trafikkert gate, da gaten er enveiskjørt. I umiddelbar nærhet finner du alt du måtte ønske deg av forretninger og servicetilbud i Bogstadveien. Gangavstand til Nationaltheatret, Aker Brygge, Bislett, St. Hanshaugen og Grünerløkka. Leiligheten ligger i kort avstand til flotte og frodige parker som Frognerparken, Uranienborgparken, Stensparken og Slottsparken. Her kan du slappe av i gresset, ta en joggetur, nyte synet og lukten av vakre og velholdte blomsterbed eller oppleve folkelivet.
Like utenfor døren har du to av Norges desidert mest populære og eksklusive handlegater, Hegdehaugsveien og Bogstadveien. Nærområdet kan by på alt fra spennende småbutikker til trendy designbutikker, caféer, restauranter og treningssentre. I tillegg til eksklusive spesial- og delikatesseforretninger finnes nærbutikker (Rema 1000, Kiwi, Meny, Coop Mega) m.m. kun en kort spasertur unna boligen. 5 minutters gange til Bislett med flere gode take-away restauranter samt kort spasertur til andre gode restauranter som Olivia, FYR, Lille asia, Delicatessen for å nevne noen.
Det er et svært godt tilbud av kollektivtransport med både trikk, buss og T-bane i nærheten. Nærmeste trikkeholdeplass (Rosenborg) ligger like utenfor døren. Rett ved leiligheten går det også flere busslinjer, og Majorstuen T-banestasjon, hvor alle T-banelinjene passerer, er en kort gåtur unna. Det er gangavstand til Nationaltheatret med tilgang til tog og flytog. Det finnes gode ruteforbindelser til bl.a. annet Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. Ellers er det kort gåavstand til 21-bussen i josefinesgate som går til Carl Berner og Tjuvholmen.
Treningssenteret Sats Fagerborg ligger i kun 2 minutters gange fra leiligheten og det finnes også andre SATS/ELIXIA-sentre i nærheten. I nærområdet er det flere offentlige og private barnehager, og skoler for alle alderstrinn. Gangavstand til Oslo Høgskole samt Universitetet på Blindern. Det er også gode forbindelser med T-bane og annen kollektivtransport til Universitetet i Oslo, BI og andre utdanningsinstitusjoner.
Vil du bo midt i hjertet av Oslos pulserende liv, men likevel stille og rolig med kort vei til hyggelige friområder, er dette stedet for deg!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Gangavstand til bl.a. Oslomet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus), Veterinærhøgskolen, Politihøgskolen, Tannlegehøgskolen, Lovisenberg diakonale høgskole m.m. God offentlig tilknytning til øvrige studiesteder som f.eks. Universitet i Oslo v/Blindern, Høyskolen Kristiania og Handelshøyskolen BI.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 580 kvm som tilhører sameiet. Sameiet har en flott, skejrmet bakgård som er opparbeidet med plen. Her finnes også sittegrupper og grill. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2837 datert 15.01.1986. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og administrasjon/politikk/kommuneplan/
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 419,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (fjernvarme), tv og internett, vaktmestertjenester, trappevask, forrettningsførsel, generell drift og vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år. / 3.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 890 753,- ifølge katteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 206 710,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 244,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 33 307,- pr. 01.07.2020
Total fellesgjeld for sameiet er kr. 5.125.735,- pr.15.07.2020 (fordelt i 3 ulike lån) lånevilkårene er:
Rentebetingelser: flytende på 3,20 % p.t.
Lånets løpetid: 11 og 17 år
Avdragsfrihet: ingen

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 031 719,-
Av dette beløpet utgjør kr 33 307,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tomine Coles

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Rosenborggaten 1 A sameie, med sameiebrøk 117/10000.
Sameiet består av 81 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt. Styret forbeholder seg rett til å gi dispensasjon.
Sameiet har:
- Felles vaskeri med tørketrommel i kjelleren samt mulighet for å tørketøy samt stor og romslig sykkelrom.
- Det kan også opplyses om at bodarealet er låst mellom 24 og 07 som en sikkerhet.
Foretatt påkostninger de senere år:
2019: Utskiftning av radiatorer
2017/2018: - Utbedring av heis.
2016: - Måling av varmekabler i alle leiligheter ble utført i januar 2016.
2013 - Utbedring av bakhagen.
2012 - Nytt callinganlegg.
2011 - Nyoppussede oppganger.
2010 - Nytt brann-varslingsanlegg som dekker både leiligheter og fellesarealer.
2010 - Nye vaskemaskiner i fellesvaskeriet (gratis fellesvaskeri).
2008 - Bygget ble tilknyttet fjernvarme.
2006 - Bad oppusset i regi av sameiet.
Planlagte påkostninger:
- Det er behov for en generell oppdatering av balkongene, deriblant bytte ut rekkverkene. Styret ønsker å engasjere OBOS som prosjektleder. Når det gjelder finansiering vurderer styret om dette skal gjøres ved låneopptak eller kapitalinnkalling fra seksjonseierne. Blir forslaget vedtatt vil det føre til ekstra kostnader per seksjon, muligens også for seksjonene som ikke har balkong.
- Det er et ønske fra styret å oppgradere og skifte ut dørene i inngangspartiene. Ca. 1/3 av kostnadene er satt av til dette, men de har ikke fått noe konkret tilbud eller tildsestimering på prosjektet.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fåes ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag:1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgave: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0179/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20179

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2020 kl. 13:49

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.