Solgt: 3 750 000 kr

Gildevangen 16, leil. E/F-153

3 890 000 kr
47 m²
1 soverom
Velkommen til NY 2-roms med fin beliggenhet på Løren.
Løren Stasjon: Ny og romslig 2R m/sydvestvendt balkong i 2. etg. Ferdigstilt i juni 18. Lave omk.
 • Prisantydning
  3 890 000 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  47 m²
 • Type
  Nybygg leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 582 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gildevangen 16, leil. E/F-153, 0585 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 124, bruksnummer 151, seksjonsnummer 153, ideell andel 1/1

Enhetsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 50 kvm.
Totalt primærrom: 47 kvm.
- Primærrom består av stue/kjøkken, soverom, bad, og gang.
- Sekundærrom består av innvendig bod.
Sportsbod nummer 153 på ca. fem kvm følger med. Den ligger i eget bodrom i kjeller.
Boligens utearealer og eksterne bodarealer er ekskludert fra arealangivelsene. Arealet er angitt som bruksareal, BRA, som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt p-rom som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Utbygger har tatt/selger tar forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger. Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Utbygger har forbeholdt/selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt p-rom. Ved angivelse av boligens totale p-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper.

Standard

Stue: Romslig stue med plass til spisestue og kjøkkenbod, samt at det er utgang til balkong. Det er komplett punkt til tv og internett med tre doble stikk i stuen, hvor en kan nyte standardpakken med 60 tv-kanaler og 300/300 mbps fra Viken Fibernett AS.
Balkong: Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm med ubehandlet betongoverflate, tremmegulv, rekkverk i aluminium med frostet glass, samt skillevegger i frostet glass. Det er også utelampe med innvendig bryter og dobbel stikkontakt.
Kjøkken: Ny og hvit kjøkkeninnredning fra Sigdal, type Optima med Kollen-håndtak. Innredningen er takhøy med innredningshøyde på ca. 228 cm. Det er hel benkeplate i laminat med rett kant, 30 mm tykk, type betong 558. Benkeskap for integrering av platetopp og stekeovn, med teknisk stikkontakt til todelt komfyr; 25 amp til komfyrtopp og 16 amp til stekeovn. Det er lyslister under overskap og dobbel stikkontakt over kjøkkenbenk. Oppvaskbenken har nedfelt beslag i rustfritt stål med to kummer. Blandebatteriet, type Gustavsberg Nautic eller tilsvarende kvalitet og design, har høy tut og stoppekran for oppvaskmaskin. Hvit volumhette med komfyrvakt.
Soverom: Flott soverom med inngang fra stuen.
Innvendig bod: Innvendig bod med skyvedørsfront iht. plantegning i tilknytning soverom. Kjøper skaffer selv evt. innredning.
Gang: Gang med plass til yttertøy og sko. Inngangsdør i glatt og hvitmalt utførelse, med kikkhull, FG-godkjent lås og flat terskel. Hvit nedforet himling.
Gulv: Parkett, 3-stavs i 14 mm, lys, hvit, eik natur, eller tilsvarende. Eik gulvlist.
Vegg: Sparklet og malt med fargekode S 0500-Y.
Tak: Sparklet og hvitmalt med synlige v-fuger.
Dører: Innerdører er i hvit glatt utførelse. Skyvedører uten terskel.
Bad: Moderne bad med hvite downlights i tak som er innfelte og gulvvarme. Det er hvite 20x40- veggfliser og mørkgrå gulvfliser. Fugene er lysegrå på vegg og grå på gulv. Baderomsinnredning er glatt og hvit med underskap og heldekkende servant. Det er femten cm. stålhåndtak, samt 60 cm. speil og lys iht. kontraktstegning. Dusjsonen er nedsenket og det er rettvinklede dusjvegger i herdet klart glass med omramming i aluminium, 90x90 cm. Himlingen er hvit og nedforet. Servantbatteri, type Gustavsberg Nautic, med push-down ventil eller tilsvarende kvalitet og design. Dusjbatteri, type Gustavsberg Nautic, med veggstang og hånddusj eller tilsvarende kvalitet og design. Det er vegghengt toalett med JOMO eller tilsvarende innfliset sisterne.
Eksternt og annet: Sportsbod nummer 153 på ca. fem kvm. som ligger i eget bodrom medfølger. I enkelte sportsboder kommer det tekniske installasjoner, slik som ventilasjonsrør og fremføring av VA-anlegget, som kan redusere det totale lagringsarealet. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger. Hvitevarer medfølger ikke.
Et standardisert fiber- IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni- og datatjenester er ført frem til boligen. I stuen er det dobbeltpunkt. Løren Velforening har inngått en avtale med Viken Fibernett AS.
Avtalen omfatter levering av IP-tjenester til eksisterende og fremtidige boliger på Løren og gjelder frem til 01.01.2021. Avtalen som er inngått innebærer levering av 60 TV-kanaler HD-PVR dekoder og internett med 300/300 mbps-hastighet. www.vikenfiber.no

Oppvarming

Fjernvarme blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Boligene oppvarmes med radiatorer og elektriske varmekabler i gulv på bad. Rørføringer frem til radiatorer er skjult i konstruksjonen. Oppstikk fra gulv eller ut fra vegg til radiator må påregnes. Det leveres individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i hver bolig. Hver beboer vil motta faktura for forbruket i sin leilighet pluss andel av varmtvann som går til fellesareal og ventilasjonsaggregat. Plassering av fordelerskap for varme og sanitær/rør i rør skal tilpasses innredningen/bruken av boligene og plasseres i bad, kott eller underordnede rom. Det er sentralt ventilasjonsanlegg som er balansert og det er varmegjenvinner. Utblåsning fra ventilasjonsaggregat vil skje fra sjakter plassert på utomhusanlegget. Innblåsing til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, evt. med unntak av urådigheter som slettes etter overdragelse. Sameiet vil ha legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G. G = folketrygdens grunnbeløp som per. 01.05.17 var kr. 93.634,-.
Det er tinglyst tre servitutter på gnr. 124, bnr. 151, snr. 153, som følger eiendommen:
- 914413/31.10.2012, angir bruksordningsregler frem mot avsluttet jordskiftesak som regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommene i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold.
- 623268/07.07.2016. gjelder drift og vedlikehold av elektriske kraftlinjer og nettstasjon. Nettstasjonen er planlagt plassert sydvest for Gildevangen 14/hus G, se utomhusplanen.
- 708978/05.08.2016 regulerer at Peter Møllers vei opparbeides samtidig med bebyggelsen frem til og langs den siden av tomten hvor den har sin adkomst. Det er plikt til fremtidig og vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere erklæringer på eiendommen mellom kjøpstidspunktet og ferdigstillelse av prosjektet, dersom dette er hensiktsmessig eller nødvendig for å få gjennomført prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av slike erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameiet, naboforhold eller lignende, eller forhold som er pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet, verken i dette eller fremtidige byggetrinn innenfor reguleringsplanen for Løren Stasjon. Kopi av grunnbok og servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom, hybel, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Boligen har ikke separat utleieenhet. Utleie og salg skal meldes til sameiets styre og forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier. Ved utleie må leietaker følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Løren og sentrum nås med et godt kollektivtilbud. Det er gangavstand til flere t-banestasjoner, bla. Løren Stasjon som ligger like ved og som er Oslos nyeste t-banestopp. Linje 4 bruker 6 min. til Nydalen, 8 min. til Ullevål, 11. min. til Blindern, og 14 minutter til Majorstuen. Buss stopper i Lørenveien og i Dag Hammarskjølds vei, samt at Flybussen også stopper på sistnevnte sted. Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle er andre områder som ligger i tilknytning til Løren.
På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom med blant annet Lørenparken. Det er flere forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand, samt at Kanonhallen ligger i området. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små.
Nærmeste nabolag, Økernområdet, er i stadig utvikling og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Målet er å etablere et dekkende tilbud for befolkningen.

Adkomst

Det skiltes ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Området tilhører bydel Grünerløkka og Løren skolekrets med flere skoler og barnehager. Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiet tomt på ca. 12.000 kvm. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og park anlegg med benker iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav kan medføre endringer på utomhusplanen.

Parkering

Kontakt megler for nærmere informasjon om kjøp og leie av garasjeplass. Det er også parkeringplasser for korttidsparkering eller en kan kontakte Q-park for info om evt. langtidsleie av ekstra garasjeplass i området: www.lorenhandel.no. For de som ønsker tilgang på bil av og til, så har Hertz BilPool på handlesenteret Løren Torg: www.hertzbilpool.no/hvor-er-bilene-/oslo. Utover dette er det gateparkering etter gjeldende parkeringsbestemmelser.
Sameiets parkeringsplasser etableres i et underjordisk garasjeanlegg som fradeles med et eget bruksnummer. Den enkelte boligeier med parkeringsrett i garasjeanlegget vil få tildelt eierandel i garasjeeiendommen. Eierandelen vil avhenge av den enkeltes rett til parkeringsplass/-er, og/eller sportsbod.
Garasjeeiendommen vil inneholde parkeringsplasser for sameierne i Løren Stasjon og eventuelle andre som boligselger tildeler parkeringsrettigheter. Plassene, i likhet med sportsboder, fordeles av boligselger. Handikapplassene er iht. kommunale krav og beboere med dokumentert behov vil ha fortrinnsrett, slik at beboere uten dokumentert behov vil kunne måtte vike og bytte til en standardplass.
Det er tjuetre gjesteplasser på terreng med felles bruksrett for boligsameiene og med kontorbygget tilhørende Nortura. Fem av disse plassene er forbeholdt sameiet Lørenhøyden, Lørenveien 35, som er nabo til Løren Stasjon. Inntektene fra parkeringsautomaten går til drift og vedlikehold av parkeringsplassene og de interne veiene, Gildevangen og Ullagerveien.
Garasjeeiendommen driftes av et styre. Se vedtekter for garasjeeiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Kostnader til drift og vedlikehold av vei- og fortau/gangarealer må dekkes gjennom sameiets felleskostnader.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen, felt G er regulert til bolig, forretning, kontor, bevertning, samferdselsanlegg, teknisk infrastruktur, hensynssone for bevaring av kulturmiljø H570, hensynssone - sikringssone for anlegg i grunnen H190, andre juridiske flater, linjer og punkt, iht til reguleringsplan S-4632 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.12.2011.
Det er flere bygge- og reguleringssaker i området.
- Lørenveien 51 og Lørenvangen 14 - 201601635 - Reguleringssak: Planforslag. Sydøst for Løren Stasjon. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.
- Frydenbergveien 48 - 201707192 - Byggesak: Bruksendring fra kontor til boliger - Påbygg. Rammetillatelse gitt. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.
- Løren stasjon - Oppføring av gangbru over Alnabanen - 201609723 - Byggesak: Søknad om rammetillatelse. Venter på tilleggsdokumentasjon.
- Bøkkerveien 24 A-C, 26, 28 - 201515648 - Byggesak: Oppføring av tre boligblokker - Bygg C1, C2 og C3 - Felt C0 - Tidligere adresse: Haslevangen 16 - 18. Mottatt søknad om brukstillatelse. Sydøst for Løren Stasjon. Det eksisterende bebyggelse mellom Løren Stasjon og denne eiendommen.
Opplistingen er ikke uttømmende, og interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen. Reguleringskart og -plan er inntatt som vedlegg i prospektet. Nyeste versjon pt. kan hentes inn på nett, samt at en kan gå inn i byggesakene: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/#600090,6644932,8

Økonomi

Formuesverdi

Da boligen er ny, så er ikke likningsverdien fastsatt på nåværende tidspunkt. Likningsverdi fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris fastsatt av SSB. Denne kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra markedsverdi i området. Boligens markedspris har dermed ikke direkte noe å si for likningsverdiens fastsettelse. Formuesverdien for boligeiendom i 2018 er for primærbolig 25 % av boligverdien og for sekundæreiendom 90 % av boligverdien. Likningsverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig, der en bor fast, eller dokumentert markedsverdi for sekundærbolig, øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad for leiligheten og garasjeplassen. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 274.000,- for leiligheten og andel dokumentavgift utgjør således kr. 6.850,-.
2. Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 525,-.
3. Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest kr. 724,- pr. stk.
4. Oppstartskapital til sameiet kr. 3.000,-.
5. Totale omkostninger kr. 11.099,-.
6. Total kjøpesum for boligen inkl. omkostninger kr. 3.901.099,-.
Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysningsmyndighetene og endringer av offentlige satser/avgifter. Andel eierskap til fellesarealene er inkludert i kjøpesummen for boligen. Oppstartskapitalen er et én gangs kapitaltilskudd som ikke avregnes mot månedlige felleskostnader eller tilbakebetalt ved eventuelt salg av seksjonen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen samt omkostninger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest fem virkedager før overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalgs-/endringssbestillinger før selger har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringsloven § 12. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47. Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Leiligheten selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Leiligheten selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle. For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til fem prosent og står i fem år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting. Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen. Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no

Meglers vederlag

Oppdragsgivers vederlag til megler er avtalt til:
Provisjon: Fastpris kr. 50.000,-.
Grunnhonorar: kr. 25.000,-.
Visningspakke: kr. 25.000,-.
Oppgjørshonorar: kr. 4.000,-.
SmartAnnonsepakke: kr. 13.500,-.
Kontroll av hjemmel og heftelser: kr. 1.250,-.
Kunderabatt: kr. 58.300,-.
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 38-0105/18
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Frogner
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR3818105

Dato

Sist oppdatert: 18. juni 2020 kl. 13:48

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Andre prosjekter i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.