Solgt: 4 750 000 kr

Brusetfaret 87

4 500 000 kr
95 m²
3 soverom
Krogsveen v/Ola Skarra Arnesen ønsker velkommen til Brusetfaret 87!
Ola Skarra Arnesen
Presenteres av
Ola Skarra Arnesen
Hvalstad
Rekkehus beliggende i et skjermet og meget barnevennlig boligområde - 3 sov - Stor skjermet terrasse - Garasjeplass
 • Prisantydning
  4 500 000 kr
 • Omkostninger
  113 842 kr
 • Totalpris
  4 863 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1964
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  95 m²
 • Bruksareal
  102 m²
 • Tomteareal
  193,1 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Rekkehuset strekker seg over 2 plan, gjennomgående lun og hyggelig romfølelse i boligen. Stuen har skråtak med høy takhøyde som gjør rommet luftig og åpent. Murt peis med peisinnsats i hjørne. IKEA-kjøkkeninnredning fra ca. 2013, med hvitevarer inkludert. Flislagt bad med dusjkabinett og separat vaskerom med skapinnredning. Utgang til stor og flott terrasse med en skjermet beliggenhet. Terrasseplatting ved overbygget inngangsparti. Pliktig leie av garasjeplass. Stille og rolige omgivelser i et trafikkstille boligfelt uten gjennomgangstrafikk.
- Murt peisinnsats i stue
- IKEA-kjøkkeninnredning
- Flislagt bad med dusj
- Vaskerom med skapinnredning
- 3 soverom med garderobeskap
- Stor og skjermet terrasse
- Parkering i garasje
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brusetfaret 87, 1395 HVALSTAD
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 30, bruksnummer 152

Innhold

Totalt bruttoareal (BTA): 112 kvm
Totalt bruksareal (BRA): 102 kvm
Totalt primærrom (P-rom): 95 kvm
Totalt sekundærrom (S-rom): 7 kvm
Primærrom
Underetasje:
43 kvm: Gang/hall, bad, vaskerom og 2 soverom.
1. etasje:
52 kvm: Entré, gang/hall, stue, kjøkken og soverom.
Sekundærrom
Underetasje:
5 kvm: Bod og kott.
1. etasje:
2 kvm: Utvendig bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Holm Takst og Eiendom AS. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført med grunnmur av betong. Yttervegger av tradisjonelt bindingsverk, vegger av murverk mot nabo. Utvendig kledd med trekledning. Sal-takkonstruksjon av trebjelker, tekket med taksteinsemmiterte stålplater. Etasjeskillere av trebjelkelag.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden i 1964. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Takrenner: Slitasje, noe avflassing og rustdannelser i rennekroker.
- Peis: Manglende ildfast plate foran peisen.
- Bad: Tettesjikt i gulv er ikke tett, flere sprekker i gulvfliser, noe mindre riss/sprekker i flisfuger mot yttervegg og lite ventilering.
- Vaskerom: Ikke tilstrekkelig fuktsikring og lite ventilering.
- Innvendige gulv: Laminatgulv har stedvis reiste skjøter.
- Luftbehandling: Lufterør i utebod består av asbestholdige materialer.
- Terrengforhold: Anbefaler terrengjustering.
- Grunnmur, drenering, yttervegger, vinduer, terrassedør, takkonstruksjon, innvendig trapp, vaskerom og røranlegg: Tilstanden er satt pga. alder.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Taktekking: Lite fagmessig utført.
- Terrasse: Lite fagmessig utført, rekkverket er ikke forskriftsmessig og den ene håndløperen mot nabo er råteskadet.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæring: Sprekk i fliser på badegulvet.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Overbygget inngangsparti med trappeadkomst og terrasseplatting, tilgang til utvendig bod.
1. etasje
Entré: Laminat på gulv, hvitlasert panel på vegger og hvitlasert panel i himling.
Gang/hall: Plassbygd garderobeskap i hvit og slett utførelse. Tregulv, hvitlasert panel på vegger og hvitlasert panel i himling.
Stue: Stue med sofaområde og spiseplass. Skråtak med høy takhøyde som gir en åpen og luftig romfølelse. Flere store vindusflater som slipper godt med naturlig lys inn. Murt peis med peisinnsats i hjørne. Trappegang til underetasjen. Markise foran utvendige stuevinduer. Furugulv, hvitlasert panel samt malte flater på vegger og hvitlasert panel i himling. Elektrisk markise over stuevinduene.
Kjøkken: IKEA-kjøkkeninnredning fra ca. 2013, over- og underskap samt høyskap og vitrineskap i lys og profilert utførelse. Flislagt felt over laminert benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, integrert oppvaskmaskin, ventilator med utblåsning, komfyr og kjøle- og fryseskap. Mulighet for en liten spiseplass. Laminat på gulv, malt strietapet på vegger og malt himling.
Soverom 1: Garderobeskap med én speilfront, lys og profilert utførelse. Laminat på gulv, hvitlasert panel samt malte flater på vegger og hvitlasert panel i himling.
Underetasje
Gang/hall: Trappegang til 1. etasje. Kott under trapp. Furugulv, malte flater på vegger og hvitlasert panel i himling.
Bad: Vegghengt servant. Stort innfliset speil og spotskinner over servant. Videre er badet utstyrt med gulvstående toalett og dusjkabinett. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling.
Vaskerom: Skapinnredning med over- og underskap i hvit og slett utførelse. Oppvaskkum i benkeplate. Opplegg for vaskemaskin. Tilgang til bod. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt himling. Varmekabler på gulv.
Soverom 2: Garderobeskap med speilfronter, lys og slett utførelse. Laminat på gulv, hvitlasert panel samt malte flater på vegger og hvitlasert panel i himling. Utgang til stor terrasse med videre trappeadkomst til hageområde/naturtomt. Morgen- og ettermiddagssol samt utsikt fra terrassen.
Soverom 3: Plassbygd garderobeskap i hvit og slett utførelse. Vegg-til-vegg teppe på gulv, hvitlasert panel samt malte flater på vegger og hvitlasert panel i himling.
Generelt om boligen: Boligen har tilgang til en dyp kjeller med adkomst via stige. 200 liters Oso varmtvannsbereder fra 2005. Røranlegg med vannrør av plastbelagte kobberrør og avløpsrør av støpejern. Sikringsskap med automat- og skrusikringer, boligen har automatisk strømmåler.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, komfyr, kjøle- og fryseskap samt fryseskap (i utvendig bod). Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Murt peis med peisinnsats i stue. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Asker kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggåret.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Dagboknummer: 3799
Tinglysningsdato: 19.06.1964
Bestemmelse/rettighet om: Ledninger, garasje/parkering, vei
Servitutten omhandler: Felles veirett samt felles trapp med felles vedlikeholdsplikt m.m. over vestvendt side av vei på gnr. 30 og bnr.17 (Rørkompaniet Eiendom AS), i tillegg er kjøper forpliktet til å leie garasje av gnr. 30 og bnr. 17. Felles vann- og kloakkledninger med felles vedlikeholdspikt m.m..
Dagboknummer: 3801
Tinglysningsdato: 19.06.1964
Bestemmelse/rettighet om: Ledninger
Servitutten omhandler: Bestemmelser ved felles vann- og kloakkledninger.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en god beliggenhet med trivelige omgivelser i et trafikkstille boligfelt uten gjennomgangstrafikk. Kort gangavstand til dagligvarebutikk, barnehage, barneskole, bussholdeplass og togstasjon.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Hvalstad eller Matkroken Vakås. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmen Senter et rikt utvalg av butikker, bl.a. velassorterte matvareforretninger, apotek, vinmonopol og post-/bank i butikk. Trekanten kjøpesenter i Asker og Sandvika Storsenter ligger også innen rekkevidde med et meget variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Holmen svømmehall som var ny i 2017, plassert på Holmenskjæret. Svømmehallen har blant annet 25-meters basseng med åtte baner, terapibasseng, badstuer, treningsrom, sosialrom og kafé. Det er også tilrettelagt for diverse svømmekurs for barne og voksne.
Holmen idrettspark inneholder både idrettshall, turnhall, ishall og flere private anlegg. Idrettshallen har håndballbane, basketballbane, volleyballbaner, badmintonbaner, innebandybaner, løpebane samt turn- og judohall. Ishallen er en standard ishockey-arena som drives av Holmen Hockey, dette er også hjemmebanen til klubben. Holmen Turnhall er en spesialhall for turn som begge Askers turnforeninger benytter. Holmen tennishall og utendørs tennisbaner eies og drives av Holmen Tennisklubb.
Holmen IF er en aktiv idrettsforening med en voksende medlemsmasse. Langrennsgruppen har et variert treningstilbud, og har stor pågang av unge ivrige skiløpere. Håndballgruppen er i vekst og de har tilbud til jenter og gutter, samt håndballskole for de yngste. Fotballgruppen har stor satsing både på bredde og topp, og de har tilbud til alle aldersgrupper.
Asker har et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater, hyggelige butikkområder og et stort kjøpesenter. Trekanten kjøpesenter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. Asker sentrum kan i tillegg by på et blomstrende kunst, kultur og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle med bl.a. stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb.
Fra eiendommen er det nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Skaugumsåsen, mot Semsvann og innover i Vestmarka. Semsvannet ligger ca. 2 km unna og er et populært bade og turområde sommer som vinter.
Umiddelbar nærhet til bussholdeplass langs Kirkeveien, med buss som går fra Asker via Sandvika til Fornebu se www.ruter.no for rutetider. Kun få minutters gange til Hvalstad togstasjon med lokaltog som har avganger mot Asker, Oslo, Lillestrøm og Spikkestad. Fra Asker sentrum er det gode togforbindelser mot Drammen, Kongsberg og Tønsberg, se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 45 minutter fra togstasjonen i Asker/Sandvika til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Enkel påkjøring til E18 med retning Drammen og Oslo, få minutters kjøring både til Asker og Sandvika.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager: Rudolf Steinerbarnehage Asker, Hvalstad halvdagsbarnehage, Bjørndalen barnehage, Solstad barnehage, Skustadgata familiebarnehage.
Skoler: Hvalstad barneskole med tilknytning til Hvalstad aktivtetspark, Hofstad barneskole, Jansløkka barnehage, Steinerskolen Asker, Torstad ungdomsskole.
Videregående skoler på Holmen og Nesbru.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 193,1 kvm. Opparbeidet med gruset adkomstveier og diverse beplantninger, forøvrig bestående av naturtomt.

Parkering

Pliktig leie av garasje (kr 750,- pr. mnd) på Rørkompaniet Eiendom AS sin eiendom. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er avsatt til boligbebyggelse ved "Kommuneplan Asker 2018-2030" datert 14.11.2017. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter (fakturert på eiendommen i 2019):
Avløp kr 7.159,-
Vann kr 4.759,-
Renovasjon kr 2.733,-
Feiing kr 228,-
Det er ikke montert vannmåler i boligen.
Pliktig leie av garasje (på gnr. 30 og bnr. 17, Rørkompaniet Eiendom AS): ca. kr 750,- pr. mnd (inkl. brøyting samt strøing).
Det er etablert varmekabler i felles trapp, strømforbruket fordeles mellom fire husstander i rekkehusene. Kostnaden utgjør ca. kr 1.000,- pr. år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år. I tillegg må det påregnes kostnader til nettleie, dette vil variere avhengig av nettselskap.
Boligen har en årlig forsikringspremie via KLP Forsikring på kr 10.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og nett, dette har kostet ca. kr 1.000,- pr. mnd avhengig av kanalvalg og hastighet på nettet. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m..

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 116 180,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 4 018 248,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelspdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne-Berit Myhr

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 50.000,- av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0247/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.20247

Dato

Sist oppdatert: 01. desember 2020 kl. 08:31

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.