Solgt: 2 750 000 kr

Christoffer Knudsens gate 22B

2 900 000 kr
66 m²
2 soverom
Velkommen til Christoffer Knudsens gate 22B!
Landfalløya
Pen 3-roms leilighet beliggende i 1. etasje - Overbygd balkong - Parkeringsplass - Ingen forkjøpsrett
 • Prisantydning
  2 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  197 509 kr
 • Omkostninger
  7 127 kr
 • Totalpris
  2 954 636 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  66 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 950 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 3-roms andelsleilighet beliggende i 1. etasje.
 • Leiligheten er gjennomgående
 • Romslig stue med luft-til-luft varmepumpe
 • Nyere Aubo kjøkkeninnredning
 • Integrert oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn
 • Flislagt bad med dusjnisje og gulvvarme
 • Opplegg for vaskemaskin på bad og kjøkken
 • 2 soverom med skyvedørsgarderobe
 • Godt med lagringsplass i 3 boder (kjeller og loft)
 • Overbygd balkong på ca. 9 kvm med markise
 • Parkeringsplass på gårdsplass rett ved inngangspartiet
 • Attraktiv og sentral beliggenhet på Landfalløya
 • Kort vei til buss, tog og kjøpesenter
 • Ingen har meldt forkjøpsrett
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Christoffer Knudsens gate 22B, 3023 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 115, bruksnummer 30, ideell andel 1/1
Andelsnummer 8, Trikken Borettslag, organisasjonsnummer 952 658 344

Innhold

Bruttoareal (BTA): 73 kvm
Bruksareal (BRA): 66 kvm
Primærrom (P-rom): 66 kvm
Primærrom
1. etasje:
66 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleretasjen på ca. 4 kvm hver og 1 bod i loftetasjen på ca. 4 kvm (skråtak).
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Holm Takst og Eiendom AS. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på grunnmur av betong. Yttervegger av teglstein. Sal-takkonstruksjon tekket med takstein. Etasjeskiller av betong. Vinduer med tolags glass fra 1983, nyere B30 ytterdør og balkongdør med tolagsglass fra 2009.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
Takstmann skriver bl.a. i sin konklusjon "Boligen fremstår i god teknisk stand og er jevnt over godt vedlikeholdt. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder".
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Bad: Ikke tilstrekkelig med fall på gulv iht. krav.
Øvrige TG2-punkter i rapporten har blitt tildelt tilstandsgraden ut i fra aldringsskader og slitasje.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema: Bad inkl. rør fra 2013, utført i regi av borettslaget. Arbeid på el-anlegg, utført av firma (før nåværende eiers tid). Planlagt utskifting av vinduer.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Felles overbygget inngangsparti med videre trappegang til leilighetens etasjeplan.
Entré/gang: Dørcalling med video- og åpnerfunksjon. Tre-stavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Stue: Stue med sofaområde og spiseplass. Tre-stavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling. Taklampe medfølger ikke. Utgang til overbygd balkong på ca. 9 kvm med markise.
Kjøkken: Nyere Aubo kjøkkeninnredning med delvis integrerte hvitevarer. Over- og underskap samt vitrineskap og høyskap i hvit og profilert utførelse. Flislagt felt over laminerte benkeplater. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, helintegrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn, komfyrvakt, ventilator, integrert platetopp og frittstående kjøleskap. Opplegg for vaskemaskin i skapinnredning. Mulighet for spiseplass ved vindu. Taklampe medfølger ikke. Tre-stavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Bad: Badet er fra 2013, utført i regi av borettslaget. Heldekkende servant over servantskap i hvit og glatt utførelse. Vegghengt speilskap med lysarmatur over servant. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og dusjnisje med skyvedørsramme. Opplegg for vaskemaskin. Gulvvarme. Fliser på gulv, fliser på vegger og malt panel i himling.
Soverom 1: Plassbygd speilskyvedørsgarderobe. Tre-stavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Soverom 2: Innebygd skyvedørsgarderobe. Tre-stavs eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger og malt betong i himling.
Generelt om boligen: Montert luft-til-luft varmepumpe i stue. Rør-i-rør anlegg og avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder plassert i kjøkkeninnredning. Sikringsskap med automatsikringer og automatisk strømmåler, plassert i felles gang. Seriekoblet brannvarslingsanlegg.

Løsøre og tilbehør

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøleskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Varmepumpe i stue. Gulvvarme på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. I henhold til matrikkelen for eiendommen, er bygningen først registrert tatt i bruk i år 1958.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser, med unntak av borettslagets tinglyste panterett:
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg er det tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledning, bebyggelse, veier, diverse ledninger, garasje/parkering m.m. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet. Kort gangavstand til Gulskogen Stasjon og Gulskogen senteret med alle servicetilbud. Gangavstand til sentrum. Nærhet til barnehager og skoler. Elvepromenaden ligger rett i nærheten med turveier til sentrum, Åssiden Elvepark, etc. Gode solforhold, og fint utsyn både mot elven og mot Bragernesåsen.
De fleste fritidstilbud i sentrum, som er innen gangavstand. Åssiden IF og Drammen ballklubb (DBK) er aktive idrettslag med mange aktiviteter. Kunstgressbane og skøytebane ved Øren skole. Kort vei til Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Kort vei opp til Spiralen, og den fantastiske Drammensmarka.
Få minutters gange til bussholdeplass med gunstig busskommunikasjon, se www.brakar.no for rutetider. Ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg, se www.vy.no. Under 10 minutters gange til Gulskogen togstasjon. 40 minutter med tog til Oslo se www.vy.no for avganger. Flytog fra Drammen stasjon, som tar 1 time til Gardermoen, for rutetider se www.flytoget.no.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Drammen montessoribarnehage, Bacheparken barnehage, Ekornheia barnehage.
Skoler: Øren barneskole, Børresen ungdomsskole.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 281 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med gressplen, hekk, trær, prydbusker og diverse beplantninger. Asfalterte gang- og kjøreveier.

Parkering

Medfølgende disponibel parkeringsplass til leiligheten, felles asfaltert gårdsplass rett ved inngangspartiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål og gatetun, i henhold til reguleringsplan for et areal på nordsiden av Christoffer Knudsens gate datert 18.07.1957. Videre er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanen datert 05.10.2015. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det foreligger en igangsatt planlegging av regulering på et område som inkluderer/berører eiendommen, dette gjelder kommunedelplanen for FV 283 Rosenkrantzgata (se kommunens hjemmeside for mer info).

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. kommunale avgifter (vann og avløp), renovasjon, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv/internett grunnpakke, felles vedlikehold, felles driftskostnader, snøbrøyting/plenklipping, strøm i fellesarealer, renholdstjenester, forretningsførsel, revisjon- og administrasjonskostnader, styrehonorar, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene pr. mnd fordeles slik:
Grunnleie kr 4.900,-
Á-konto varmt vann kr 50,-
Kostnader for varmt vann avregnes årlig etter forbruk og ved eierskifte, dette betales som et månedlig á-konto beløp. Beløpet fastsettes av styret årlig etter avregning. Det er installert målere slik at avgiftene vil variere etter forbruket i leiligheten.
Nåværende eier har et strømforbruk som utgjør ca. kr 12.000,- pr. år. Det må påregnes kostnader til nettleie, dette vil variere avhengig av nettselskap.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av kabel-tv/nett, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Det må påregnes kostnader til strøm og innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd osv.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 640 696,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 2 306 505,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 57 319,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 197 509,- pr. 05.08.2021.
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 2.370.110,- pr. 05.08.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12125545716, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 05.07.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 33
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 (siste termin 30.12.2037)
Flytende
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.995,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.104.636,-.
Av dette beløpet utgjør kr 197 509,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anne-Marie Pleym

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Trikken Borettslag.
Borettslaget består av 12 leiligheter.
Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.
Borettslagets årsregnskap for 2020 viser et overskudd på kr 309.415,-.
Disponible midler i borettslaget pr. 31.12.2020 kr 632.095,-.
Dugnader, snømåking, vaktmesterturnus samt trappevask tilknyttet borettslaget må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt, men styret kan samtykke dersom gode grunner taler for det samt dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Styret er av den oppfatning at det utførte løpende og periodiske vedlikeholdet er tilstrekkelig for å opprettholde den bokførte verdien på bygningsmassen.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Utbedret hull i vei med kald asfalt. Skiftet til låsbare søppelkasser.
Planlagte arbeid/påkostninger: Utskifting av vinduer, oppgradering av piper og utskifting av brannvarsling (planer for 2020, foreløpig utsatt).
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Borettslagets bygningsmasse er fullverdiforsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr.: 86235863.
Dokumenter vedrørende borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Informasjon om forkjøpsrett

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst før markedsføringsstart, forretningsfører bekrefter at ingen vil benytte seg av forkjøpsretten.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 37.500,-
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- for 1 visning (ekstra fellesvisninger á kr 0,-)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0278/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21278

Dato

Sist oppdatert: 08. oktober 2021 kl. 11:30

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.