Solgt: 3 850 000 kr

Solvangtun 1

3 490 000 kr
97 m²
3 soverom
Velkommen til Solvangtun 1! En innbydende familiebolig med flere gode løsninger.
Eirik Hermansen
Presenteres av
Eirik Hermansen
Kløfta
Lekkert enderekkehus med populær beliggenhet og solrike uteområder - Garasje - Gangavstand til Kløftas fasiliteter
 • Prisantydning
  3 490 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  150 018 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 001 150 kr
 • Byggeår
  1984
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  97 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 600 kr
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Solvangtun 1! Et meget flott enderekkehus med en barnevennlig beliggenhet. Boligen går over to plan, og har hele 116 kvm gulvareal, godt tilrettelagt for hele familien. Med jevnlig oppussing fremstår boligen moderne og innbydende, med et lekkert fargevalg og spennende løsninger.
Solrike uteområder som strekker seg rundt nord-, øst- og sørsiden av boligen, med terrasser mot nord og sør, i tillegg til en stor hage med god plass til lek og moro.
Solvangtun 1 har en god beliggenhet på Kløfta, med gangavstand til alt du trenger. Ca 700m til togstasjon med bussterminal, i tillegg til kort avstand til barnehager, skoler, Romerikssenteret med et bredt utvalg butikker og serveringssteder m.m.
Beliggenheten er i tillegg meget god for pendlere, både med bil og kollektivt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Solvangtun 1, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 29, bruksnummer 748
Andelsnummer 47, Bakke Borettslag, organisasjonsnummer 959137684

Innhold

Totalt bruttoareal: 108 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 98 kvm
Primærrom:
1. etasje 64 kvm: Entré, stue/spisestue, kjøkken og bad.
2. etasje 33 kvm: Gang, toalettrom og tre soverom
Sekundærrom:
1. etasje 1 kvm: Kott
To boder ved inngangsparti på 5 og 1 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre. Grunnmur av betong. Bærende vegger og skillende dekker av tre. Utvendige fasader med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende punkter har fått tilstandsgrad 2 (TG2):
Bad: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Sprekker i flisfuger i dusjsjonen. Ikke synlig membran i sluk. Gulvet har ikke tilstrekkelig fall.
Kjøkken: Bom i enkelte gulvfliser. Eldre vannrør. Benkeplate grunnet bruksslitasje.
Toalettrom 2. etasje: Rommet mangler avtrekksventil.
Trapp grunnet manglende håndløper.
Selger opplyser:
Fjernet badekar i 2020 og satt påå dusjvegg. Gjort på egeninnsats.
Servantbatteri på bad nede er byttet.
Fra forrige eiers egenerklæring:
Bad totalrenovert i 2011/2012 av MBS Bygg Skedsmokorset. Støpt nytt dekke og lagt varmekabler. 5 cm støp og smøremembran. Nytt sluk med gummimansjett og smøremembran rundt.
Montert varmepumpe i 2011 av Romerike Elektro AS.
Fasader ble malt i 2018.
Kjøkkeninnredning fra 2014.
Gulv i 1. etasje fra 2016.
Vinduer fra 2016, balkongdør fra 2012, takvinduer fra 2005. Nytt yttertak fra 2009.
Selger opplyser at det er vært forekomst av skjeggkre/sølvkre på bad for ett år siden. Disse ble tatt med limfeller, og det har ikke vært observert siden. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Solvangtun en har en gjennomgående god standard, med god planløsning og pene valg i form av materialer og farger. Boligen går over to plan, og har hele 116 kvm gulvareal.
Entré
Du blir umiddelbart møtt av en flott entré med mørke detaljer. Flislagt gulv med varmekabler, og god plass til å henge fra seg yttertøy i praktisk skyvedørsgarderobe. Entreen har adkomst til bad, og videre til kjøkken og stue.
Stue
Romslig og pen stue med god plass til både spiseavdeling og sofaløsning. Stua har gode vindusflater som byr på mye dagslys, samt utgang til terrasseplatting. Stua er boligens naturlige samlingspunkt og byr på god plass til både familie og gjester. Peisovnen bidrar til varme og ekstra stemning i hverdagen. Ellers blir boligen varmet opp av varmepumpe, praktisk plassert i trappa. Gulvet i stua ble skiftet i 2016.
Kjøkken
Praktisk kjøkken fra IKEA, oppgradert i 2014. Integrerte hvitevarer som medfølger. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, og gir god boltringsplass til kokken.
Bad
Boligen har et bad i 1. etasje, og et romslig toalettrom i 2. etasje. Badet ble renovert i 2012 i regi av tidligere eier, gjort av faglærte. Badet har et pent flislagt gulv, samt flislagte vegger i dusjsonen, og plassbygd nisje til vaskemaskin som fungerer godt til "arbeidsbenk" for klesvasken. Blandebatteri byttet i senere tid.
Toalettrommet i 2. etasje er meget romslig, og har god plass til oppbevaring. Her er det muligheter for å oppgradere til fulkomment våtrom, med dusj/badekar.
Soverom
Boligen har tre lyse og fine soverom, alle plassert i 2. etasje. Hovedsoverommet er etasjens største rom, med en luftig og god atmosfære. Videre to mindre rom, perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor.
Til lagring finner du et praktisk kott under trapp, bod og vedbod utenfor inngangsdør, samt et dukkehus i hagen.

Oppvarming

Boligen varmes opp med varmepumpe, varmekabler på bad og i entré, samt vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.03.1984.
Tillatelsen er gitt på vilkår etter påpekninger fra befaring.
- Eventuelt ildsted må anmeldes særskilt.
- Ny kontroll når eventuelle innredningsarbeider er utført.
- Diverse rørleggerarbeid og utvendig opparbeidelse av tomt og bod.
Det gjøres oppmerksom på at kott i 2. etasje fra byggetegninger er innlemmet i soverom.
Brukstillatelsen ligger vedlagt i prospekt.
Det er uklart om punktene i brukstillatelsen er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
08.03.1985 - Dokumentnr: 2184 - Erklæring/avtale
Garasjer som bygges nærmere enn 4 m. fra grensen mot NSB kan kreves flyttet dersom det skulle bli nødvendig i forbindelse med NSB`s fremføring av dobbeltspor.
04.03.1987 - Dokumentnr: 1804 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om vann/kloakkledning/TV- og strømkabler.
Rett for Ullensaker kommune til å anlegge og for fremtiden ha liggende ledninger for vann, avløp og overvann, samt rett til å utføre tilsyn og vedlikehold av disse.
Rett for Tele- og Elektrisitetsverk, samt firma som driver med fellesanlegg for TV til fremføring av kabel og anlegge stolpefeste og/eller kabler, samt tilsyn og vedlikehold.
Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Lysekrone kan medfølge etter nærmere avtale.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et etablert boområde på Kløfta. Sentralt med kort vei til Kløfta sentrum med butikker, kafeer som populære Kaffedilla, Romerikssenteret, togstasjon og bussholdeplass. Meget gode togforbindelser til bla. Lillestrøm og Oslo. Kløfta ligger kun 2,5 mil fra Oslo og 9 km fra Jessheim med et rikt tilbud av butikker, spisesteder, kino med mer.
Fritidsaktiviteter
Bakkedalen park og idrettsanlegg er et topp moderne anlegg i sentrum av Kløfta. Anlegget stod ferdig våren 2019, og sørger for et bredt utvalg idrettstilbud og aktiviteter. Her finner du blant annet to nye 11´er-baner, 7´er-bane, Kløftahallen, tennisbane, sandvolleyballbane, treningspark, løpebane, klatrenett, balanseleker m.m. Anlegget ligger kun 0,5 km fra boligen.
Miklagard Golf er en golfklubb åpnet i 2002. Klubben har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane tegnet av Robert Trent Jones jr., samt en sekshulls treningsbane. Miklagard kan by på ett av Norges beste treningsområder, og golfakademi. Hullene er oppkalt etter sagakonger og norrøne guder. Anlegget ble oppgradert i 2019/2020. I tillegg åpner Miklagard Hotell i mai 2021.
Kollektivtransport
Kort vei til Kløfta stasjon som har 2 avganger i timen i retning Oslo/Drammen og Jessheim/Dal. Dette gir gode togforbindelser til Oslo, Gardermoen, Eidsvoll, Drammen, Kongsberg, Dal. Det er også gode bussforbindelser fra stasjonen.
Rekreasjonsmuligheter
Hiltonskogen er et populært sted å gå tur. På vinteren er det også kjørt opp skiløyper i skogen og på jordene. Om sommeren er det også flotte turmuligheter med gangavstand fra boligen. Kort kjøretur til Gjerdrum eller Nannestad med tilgang til Romeriksåsen. Her finnes et rolig skogslandskap med bølgende åser og innsjøer. Stier og veier gir fine turmuligheter sommerstid. Med gode snøforhold på vinterstid ligger alt til rette for et godt utviklet løypenett med muligheter for hyggelige skiturer. Nordåsen er en av mange flotte skiområder, med flere merkede stier, mange fiskevann og elver. Her finner du Honsjøhytta og Marifjellhytta som begge er åpne året rundt.
Butikker og servicetilbud
Kiwi er nærmeste matbutikk. Ellers kort avstand til Romerikssenteret med forskjellige butikker, kafeer, kiosker mm. For et bredere servicetilbud er veien kort til Jessheim, hvor du finner Storsenteret med over 140 butikker og spisesteder, samt Storgata med et rikt utvalg restauranter og uteliv.
Avstander med bil
Jessheim ca. 10 min.
Gardermoen ca. 15 min.
Lillestrøm ca. 16 min.
Strømmen ca. 20 min.
Oslo ca. 28 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 28 274,4 kvm som tilhører borettslaget. Eiendommen er opparbeidet med parkeringsplasser, garasje, internveier og fellesarealer.

Parkering

Det disponeres én garasjeplass i garasjerekke, samt fast plass på uteparkering. Ellers gjesteparkering på borettslagets oppmerkede plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for «Bakke øst II» med bestemmelser stadfestet 25.01.1977.
Grenser inntil reguleringsplan for «Bakkedalen skole- og idrettsanlegg» vedtatt 13.02.2018, «Reisop» vedtatt 23.10.2018 og «Asper» vedtatt 11.02.2020. Her pågår det klagesak. Konferer med megler.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 600,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, garasje, grunnpakke TV og internett, forsikring, utvendig vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Kapitalkostnader 889,-
Driftsutgifter kr 3.549,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 438,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Standardpakke er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 816 135,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 938 086,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 50 954,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 150 018,- pr. 31.12.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 10.472.936,- pr. 19.02.2021 fordelt på to lån, og lånevilkårene er:
DNB:
Saldo: 6.763.693,- (Andel 96.886,-)
Rentebetingelser: 1,89% pa.
Lånets løpetid: 30 år, siste termin 30.09.2039
NORDEA:
Saldo: 3.709.243,- (Andel 53.133,-)
Rentebetingelser: 1,9% pa.
Lånets løpetid: 20 år, siste termin 30.09.2036

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.641.150,-. Av dette beløpet utgjør kr 150 018,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Didrik Ulvevadet Vestre og Victoria Giskegjerde Mehaj

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Bakke Borettslag.
Borettslaget består av 75 andelsleiligheter fordelt på rekkehus, firemannsboliger, tomannsboliger og eneboliger.
Forretningsfører er BORI BBL, tlf. 63 89 02 00.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Den borettshaver som ønsker å holde dyr må varsle styret for godkjennelse av dette.
Foretatt påkostninger de senere år: Det er byttet tak i 2009, asfaltering og utvidelse av nedre parkeringsfelt, maling og utskifting av flere bord på boenhetene. Samt løpende vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0034/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2134

Dato

Sist oppdatert: 10. november 2021 kl. 13:04

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.