Solgt: 3 950 000 kr

Steinspranget 47

3 800 000 kr
67 m²
2 soverom
- Velkommen til Steinspranget 47 -
Lambertseter
Meget pen og flott beliggende 3-roms endeleilighet i høy 1. etg. m/solrik balkong grensende til friareal
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  84 000 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  4 042 457 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1955
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  67 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 264 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Meget tiltalende 3-roms endeleilighet i høy 1. etasje - med kun få trappetrinn. En hyggelig og gjennomgående leilighet som har en åpen og arealeffektiv planløsning, og som fremstår som moderne med en tidsriktig innredning og fargevalg. Stille, trafikkskjermet og barnevennlig beliggenhet omkranset av store grøntarealer og lekeplasser. Den inneholder: Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken med plass til kjøkkenbord, og stue/spisestue med utgang til overbygget og solrik balkong, samt totalt ca. 19 kvm lagring i boder.
Meget sentral beliggenhet med kort vei til alt området har å by på; skoler, diverse servicetilbud på Lambertseter Senter, offentlig kommunikasjon, turområder, matbutikker og store grøntområder.
En meget pen og innflytningsklar leilighet som gir et godt helhetsinntrykk. Bør sees!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Steinspranget 47, 1156 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 159, bruksnummer 131, ideell andel 1/1
Andelsnummer 70, Steinspranget Borettslag, organisasjonsnummer 947 991 639

Innhold

Totalt bruttoareal: 75 kvm
Totalt bruksareal: 68 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm
Primærrom:
1. etasje 67 kvm: Entré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue/spisestue med utgang til balkong.
Sekundærrom:
1. etasje 1 kvm: Bod.
I tillegg disponerer boligen 3 boder, hvorav 1 på loft med skråtak og gulvflate på ca. 10 kvm og to i kjeller på ca. 6 og 3 kvm. Bodene er merket med nr. 1071.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.11.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg fra 1955 over 3 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur, etasjeskillere og bærende konstruksjoner hovedsaklig av betongkonstruksjon. Yttervegger forblendet med teglstein, malte pussede overflater og felt med panel. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Leiligheten har ytterdør fra Daloc. Brannklasse EI30 og lydklasse dB43. Vinduer og balkongdør med trekarmer/rammer og tre-lags glass fra 1985.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder forhold på bad, ventilasjon på kjøkken, vannrør, vinduer og balkongdør. Selger informerer om at ny balkongdør er bestilt og vil bli montert så snart som mulig av borettslaget.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tiltalende og gjennomgående 3-roms endeleilighet beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Bergkrystallen. Stille, rolig og barnevennlig boområde med store grøntarealer og lekeplasser rundt eiendommen. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet med kort vei til alt området har å by på; skole, barnehage, Lambertseter senter, offentlig kommunikasjon, matbutikker (bla. med søndagsåpen Bunnpris), turområder og et rikt fritidstilbud.
Dette er en meget pen og innflytningsklar leilighet med en moderne og tidsriktig innredning og fargevalg, som gir et godt helhetsinntrykk. Leiligheten ligger i høy 1. etasje, med kun få trapper, og med hyggelig utsyn over flott skogsområde og uten gjenboere. En gjennomgående leilighet med en åpen og arealeffektiv planløsning. Her har en alt det man trenger med et pent kjøkken med plass til kjøkkenbord, kombinert spisestue og stue, og med utgang til overbygget balkong. 2 gode soverom, pent flislagt baderom, og en romslig entré plass til yttertøy i tilliggende kott/walk-in closet. Flotte 1-stavs parkett på gulv i stue/spisestue og på begge soverommene. Gulv med fliser og varme i gang, på bad og kjøkken. Gjennomgående bruk av store vindusflater sørger for at leiligheten bades i lys.
Nåværende eier har gjort følgende oppgraderinger de siste årene:
2020: Skiftet regulator til varmekabler på bad. Ny balkongdør vil bli skiftet i regi av borettslag.
2019: Byttet ytterdør med god lyddemping.
2018: Montert nye dusjdører fra Viking Bad. Installert flere stikkontakter, samt utestikk og utelampe. Skiftet regulator på varmekabler i gang.
Fra felles oppgang og inn i boligen blir man møtt av en innbydende og romslig entré med fliser og varme i gulv, samt god plass til yttertøy i tilliggende kott/walk-in closet. Fra entréen er direkte adkomst til et delikat flislagt baderom som er utrustet med heldekkende servant med god plass til lagring i underskap, veggmontert speil, dusj med dusjdører i glass, veggmontert wc, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekablene i gulvet sikrer varme tær på kjølige morgener. Downlights i taket sørger for godt lys.
Soverom:
Det er to gode og romslige soverom i leiligheten: et med inngang fra entréen og et fra stuen. På hovedsoverommet er det god lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Begge soverommene har flotte 1-stavs parkett på gulvene.
Kjøkken:
Et pent og velutstyrt kjøkken med god skap- og benkeplass som har nok av tumleplass for de mest aktive hobbykokker, og fremstår som meget funksjonelt. Plass til kjøkkenbord - en flott plass å innta frokosten og med hyggelig utsyn over fellesarealer. Kjøkkenet er utrustet med integrerte hvitevarer som inkluderer: Stekeovn, induksjon platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryserdel. Praktisk med fliser på gulv, og gulvvarmen lunker tærne når du gjør i stand frokosten på tidlige vintermorgener.
Stue og spisestue:
Kombinert stue og spisestue – som er nettopp det: her er det nok av plass til begge deler. I stuen er det godt med plass til sofagruppe med tilhørende møblement. I spisestuedelen er det god plass til stort spisebord. Her er det også gode muligheter for å dekke til langbord ved større begivenheter. Vedkaminen gir god varme og hygge spesielt i de kjøligere dagene. 1-stavsparkett på gulvene, fargevalg, den gode takhøyden og de store vindusflatene understreker det luftige i rommet, og skaper et rom med høy trivselsfaktor. Her har man naturlige samlingssted for måltider og sosiale timer med familie og venner – uansett hvilken del av rommet man befinner seg i.
Videre fra stuen/spisestuen er det utgang til overbygget og skjermet balkong. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen og gir en ekstra god flyt som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute. Skjermet og hyggelig utsyn fra balkongen over friareal. Borettslaget skal skifte balkongdøren.
Leiligheten disponerer 2 kjellerboder og 1 loftsbod som gir god lagringsplass - totalt ca. 19 kvm.
Dette er en tiltalende og tidløs leilighet i et veletablert og meget attraktivt boligområde hvor man har alle forutsetninger for å kunne trives særs godt. Velkommen på visning!
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner. Gulvvarme på kjøkken, bad og entré. Vedkamin i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.03.1958.
Det foreligger ferdigattest på utvendig rehabilitering datert 06.01.1994.
Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av bad datert 04.06.2009.
Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutt på borettslagets eiendom:
Dagboknr 80711, tinglyst 09.12.1986:
Kommunen gis rett til å ha ledninger liggende, sette opp nettstasjon og ha kummer på borettslagets tomt. Allmenheten skal ha tilgang til ubebygde deler av tomten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Følgende følger ikke salget:
Garderobeskap på soverommene. Vegghyllene og persienne på barnerom.
Vegghyller ved siden av vedovn, og Billy-hyllesystem i stue.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt til i et hyggelig boligområde på Lambertseter grensende til flott skogsområde. Flotte turmuligheter med lysløype i umiddelbar nærhet - her kan du starte søndagsturen rett fra din bolig. Lambertseter er et meget populært boområde med nærhet til bl.a. store fri- og skogområder, lekeplasser, fritidstilbud, treningssentre, barnehager, skole, offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud. Kort vei til Lambertseter Senter som kan by på et bredt utvalg av butikker og caféer, samt Vinmonopolet, nytt bibliotek og Symra kino.
Få minutters gange til T-bane (linje 1 og 4) på Bergkrystallen. Reisetid til sentrum er ca. 19 minutter.
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til store friområder og lokal lysløype. Nærhet også til Østmarka med lysløyper og turterreng for alle årstider. Her finner man bl.a. Skullerud/Rustad skistadion med stor kunstsnø-løype vinterstid. Kort vei også til Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner, samt svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole. Flere flotte badeplasser langs fjorden.
Det er et virkelig rikt mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Kort avstand til områdets to lokale alpinbakker - Sloreåsen (Ljan IF/Ljan Alpint), og Leirskallen (Nordstrand Vintersportklubb).
Nordstrand IF holder til på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre, men har også allsport-tilbud til funksjonshemmede og egen triatlongruppe. På Nordstrand Arena finner man treningssenter, kurs-/konferanselokaler og man kan i tillegg kjøpe både lunsj og middag til en billig penge i «Storstua».
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Lambertseter Svømmeklubb (LSVK) er en av landets fremste svømmeklubber og holder til i svømmehallen på Lambertseter Bad. Svømmehallen er åpen for publikum alle dager.
I bydelen er det flere foreninger for turn, dans, kor og det lokale speiderlaget.
Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball, m.m. Anlegg på Sportsplassen samt Ekeberghallen.
Lambertseter idrettsforening (LIF) med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter har grupper for fotball, friidrett, håndball, innebandy, badminton og mer.
Ormsund Roklubb på Malmøya.
Nordstrand turn ved Leirskallen.
Dans i Step up Studio på Lambertseter.
Treningsstudio: Sats på Karlsrud og Lambertseter, BestHelse på Holtet, Evo på Sæter og treningssenter i Nordstrand Arena

Adkomst

Ta av fra Langbølgen, inn Glimmerveien og følg veien til Steinspranget. Følg veien og Steinspranget 47 ligger da på høyre side av veien.

Barnehager, skoler og fritid

Flere private og offentlige barnehager i området. Iht. Utdanningsetaten sogner eiendommen til Lambertseter Skole. Kort gangavstand til skoler på alle trinn.
Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydel-nordstrand.oslo.kommune.no

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 34 607 kvm som tilhører borettslaget. Borettslaget disponerer store fellesarealer som er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, bord, benker og lekeplasser. Perfekt for barnefamilier. Asfalterte gang- og stikkveier.
Utgang fra stue/spisestue til solrik og overbygget balkong på 6.5 kvm med hyggelig utsyn over skogsområde. Balkongen fungerer som en flott og skjermet utvidelse av stuen på sommerstid. Her er det god plass til sittegruppe og grill. En flott uteplass som innbyr til å la familieliv og sosiale sammenkomster sveve mellom inne og ute.

Parkering

Borettslaget har 110 biloppstillingsplasser med strømuttak for motorvarmer som fordeles etter ventelister. Av disse er 48 plasser beregnet for lading og motorvarmere og 26 plasser er rene ladeplasser for ladbare kjøretøy.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei samt private internveier med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til formål i henhold til reguleringsplan S-438 datert 16.05.1952 med tilhørende oppfølgingsplan 13653 datert 24.03.1953.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 264,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv og internett (grunnpakke fra Telia), trappevask, betjening av fellesgjeld, vaktmester, forretningsførsel, bygningsforsikring og kommunale avgifter.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020. Neste justering vil være 2% fra 01.01.2021.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: 3.164,-
Våtromstillegg: 100,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.750 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv/internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnader, men selger har oppgradert hastighet og betaler 299,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 003 606,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 612 981,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20 894,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 84 000,- pr. 01.11.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 21.369.652,- pr. 01.11.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,78%
Lånets restløpetid: 17 år, 3 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.892.457,-. Av dette beløpet utgjør kr 84 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anders Vattekar og Sabine Weisheit

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Steinspranget Borettslag.
Borettslaget består av 270 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 55 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt. Dette gjelder allikevel ikke dersom det ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen. Dyrehold må søkes styret.
Foretatt påkostninger de senere år:
2020: Det installeres i disse dager elektronisk låsesystem på alle ytterdørene i blokkene i borettslaget.
2019/2020: Utskifting av takvinduer trappeoppganger. Oppussing/utbedring av fasade, blokk SP 7-15. Oppgradering av 26 biloppstillingsplasser til ladbare plasser (feltene; 3, 5 og 8).
2017: Utskifting av stikkvannsledning fra nr 25 til kommunalt nett.
2016: Rensing av avløpsrør ut fra borettslaget til kommunalt rørnett,samt fasadevask.
2015: Rensing av ventilasjonssjakter.
2013: Opparbeidelse av 48 nye biloppstillingsplasser, samt sanering i eksisterende parkeringsfelt. Byttet belysning i alle oppganger. Totalrehabilitering av lekeplassen.
2011: Nye pulverapparat og røykvarslere.
2008/2009: Rehabilitering av våtrom, med oppussing av alle bad og utskifting av rørsystemer. Installering av felles varmtvannsberedere i kjellere.
2006/2007: Overflatebehandling av vinduer samt stålkonstruksjoner, golv og panelte felt på balkonger og rensing av fasadepartier.
Planlagte påkostninger:
Borettslaget har en langsiktig vedlikeholdsplan. Ved større påkostninger som f.eks utskifting av vinduer kan dette føre til et låneopptak og økning av felleskostnader.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informajonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0244/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.20244

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 13:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.