Solgt: 4 190 000 kr

Innersvingen 14

4 190 000 kr
99 m²
3 soverom
Velkommen til Innersvingen 14! Ditt nye hjem?
Trude Stensby
Presenteres av
Trude Stensby
Jessheim
Attraktiv og flott familiebolig over to plan m/ dobbelgarasje og terrasse på 15 kvm | Barnevennlig og populært boområde!
 • Prisantydning
  4 190 000 kr
 • Omkostninger
  106 092 kr
 • Totalpris
  4 296 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  99 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innersvingen 14 er en innbydende halvpart av tomannsbolig over to plan med en familievennlig planløsning. Boligen er oppført i 2002 med en gjennomgående god standard og bærer preg av mange gode løsninger. Tilhørende dobbelgarasje og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass, samt solrike uteplasser med markterrasse på ca. 15 kvm og pent opparbeidet hage.
Boligens 1. etasje rommer lys entré og gang med gulvvarme, tiltalende stue og kjøkken og et praktisk vaskerom med toalett. I 2. etasje finner man et pent flislagt bad og tre gode soverom. Det ene soverommet er opprinnelig oppført som bod og er ikke bruksendret hos kommunen. Eiendommen ligger i et barnevennlig, rolig og etablert boområde på Jessheim med gangavstand til det meste. Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Innersvingen 14, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 81, bruksnummer 224, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 108 kvm
Totalt bruksareal: 99 kvm
Totalt primærrom: 99 kvm
Bruksareal:
Halvpart av tomannsbolig 99 kvm
Primærrom:
1. etasje 56 kvm: Entré, gang/trapp, stue, kjøkken, vaskerom/wc
2. etasje 43 kvm: Trapp/gang, bad og tre soverom
Bruksareal:
Dobbelgarasje 33 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.03.2021 utført av Agenda Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Bygningen antas oppført med støpt plate på komprimerte masser. Ringmur med plate på mark. Yttervegger er oppført i isolert trebindingsverk og utvendig kledd med liggende bordkledning/trepanel. Takkonstruksjon er av sadlet form og takstoler i tre med isolasjon mot kaldt loft. Taktekking av betongtakstein. Nedløp, renner og beslag er av metall og fra byggeår. Etasjeskillere er bjelkelag i tre.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Vinduer og dører. TG pga alder og stedvis behov for vedlikehold/overflatebehandling.
- Takkonstruksjon. TG pga manglende tilkomst til loftsrom for inspeksjon. Takstmann anbefaler ytterligere undersøkelser av loftsrommet/kryploftet.
- Taktekking. Nedløp, renner og beslag. Vaskerom. TG pga alder.
- Bad. TG pga manglende dokumentasjon på hvilke arbeider som er utført på badet, men det antas bakenforliggende installasjoner og membransjikt etc. er fra byggeår.
- Kjøkken. TG pga tilstand, alder og normal forventet levetid.
- Innvendig trapper. TG manglende håndløper på vegg.
Selger opplyser videre i egenerklæringen: Utett garasje på høyre side, kommer inn noe vann. Målt noe fuktutslag på vaskerommet nede. Noe sølvkrebestand, men ikke sett noe etter at Anticimex har utbedret.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Flott familiebolig som er tidsriktig og moderne med lyse og trivelige farger og god planløsning.
Entrè av god størrelse med god plass til å henge fra seg yttertøy, videre inn til hall, stor stue med utgang til barnevennlig og inngjerdet hage og markterrasse. Lyst og delikat kjøkken med profilerte fronter og god benke/lagringsplass. Her er også plass til spisegruppe.
Stuen er lys og tiltalende med spotter som gir god belysning. Utgang til solfylt og hyggelig hage med terrasse.
Boligen har et hovedbad i 2.etg med nyere fliser, innredning og vegghengt klosett samt et bad/toalett i 1. etasje.
Alle soverom ligger i 2.etg og har lyse farger og god størrelse.
Kun eventuelle integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring via panelovner. Varmekabler i gulv i gang, stue, kjøkken, bad og vaskerom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.04.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
I følge Seksjoneringsbegjæring tinglyst 10.06.2004 og bygningstegninger 29.07.2012 er det ene soverommet registrert som bod. Rommet er i dag innredet som soverom. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 7582, tinglyst 25.06.2002, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Det er felles vedlikeholdsplikt for private veg, vann- og avløpsanlegg frem til offentlig anlegg.
Dagboknr 7504, tinglyst 10.06.2004, type heftelse: Erklæring/avtale.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og veldig attraktivt boligområde ca. 3 km. øst for Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og Jessheim sentrum med de fleste fasiliteter med bl.a. Jessheim Storsenter, restauranter, kulturhus, offentlig kommunikasjon m.m. Kiwi ligger kort unna boligen, og det er bensinstasjon i nærhet. Området for øvrig har et bred tilbud for alle aldersklasser innen idrett og kultur.
Boligen ligger kun ca. 4 minutters kjøring fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret ligger byens Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som er meget populært på fine sommerdager. Her finner du flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall ligger kort unna boligen, og flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.
Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 10 min
Lillestrøm ca. 25 min
Oslo S. ca. 38 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles, eiet tomt på 821 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen, diverse beplantning, uteplass, asfaltert gårdsplass m.m.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje samt biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Gnr. 81, bnr. 42, 47 ,48, 49 m. fl. på Åsmoesn, Gystad" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 27.03.1995.
Eiendommen er i kommuneplanen vedtatt 07.09.2015 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.705,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 8.000.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr. 500,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 935 490,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 367 764,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.4.296.092 ,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Majid Dad og Raheela Kousar

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 eierseksjoner, med sameiebrøk 1/2.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 37.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0274/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20274

Dato

Sist oppdatert: 12. mai 2021 kl. 12:06

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.