Solgt: 3 420 000 kr

Tante Ulrikkes vei 55

2 900 000 kr
84 m²
2 soverom
Velkommen til denne romslige 3-roms endeleiligheten med god beliggenhet, flott utsikt og spennende potensiale!
Silje Helen Roska
Presenteres av
Silje Helen Roska
Stovner
Romslig 3-roms endeleilighet med god intern beliggenhet, flott utsikt og spennende potensiale. Moderniseringsbehov.
 • Prisantydning
  2 900 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  37 247 kr
 • Omkostninger
  8 882 kr
 • Totalpris
  3 466 129 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1970
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  84 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  5 189 kr
 • Energimerke
  Grønn G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en lys og romslig 3-roms endeleilighet beliggende på Stovner i Oslo. Leiligheten har trappefri adkomst, god intern og barnevennlig beliggenhet, samt utgang til en sørvestvendt markterrasse på ca. 24 kvm. med utsikt mot fine uteområder. Leiligheten har moderniseringsbehov for å nå dagens krav til standard, men fremstår som godt vedlikeholdt. Planløsningen oppleves som god med stor stue, adskilt kjøkken, to gode soverom, praktisk vaskerom, i tillegg til et baderom. Borettslaget har tilrettelagt for leie av parkeringsplasser. Hvis det ikke er noe ledig, settes søkeren på venteliste.
Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til turområder, og ellers alt du trenger i hverdagen med kort vei til kollektivtrafikk, Stovner senter og matbutikker.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tante Ulrikkes vei 55, 0984 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 100, bruksnummer 39, ideell andel 1/1
Andelsnummer 180, Forsheimer Borettslag, organisasjonsnummer 948 301 288

Innhold

Totalt bruttoareal: 92 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 84 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
1. etasje 84 kvm: Stue, kjøkken, gang, 2 soverom, vaskerom og bad.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i fellesarealer i kjelleren.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2021 utført av Tommy Strøm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med følgende beskrivelse:
Støpt plate fundamentert på antatt faste masser. Grunnmur er oppført i armert betong med pussede flater på innvendig og utvendig side. Yttervegger er oppført i armert betong forblendet med steinfasader. Vinduer i 2 lags isolerglass. Flatt tak tekket med papp. Etasjeskiller er oppført i armert betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende bygningskomponenter har fått TG2:
- Badet er av eldre dato, oppgradering må påregnes. Det er trolig ingen membran i gulv og vegger.
- Vaskerommet er av eldre dato, oppgradering må påregnes.
- Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Oppgradering må påregnes.
- Innvendige overflater: Overflatebehandling må påregnes.
- VVS : Ingen synlige feil eller mangler observert på befaringen. TG 2 er satt på bakgrunn av alder og forventet restlevetid.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

I Tante Ulrikkes vei 55 får du en lys og romslig 3-roms endeleilighet beliggende på Stovner i Oslo. Med kort vei til Stovner senter, kollektivtrafikk, fine turområder er denne leiligheten et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker nærhet til alt du trenger i en travel hverdag. Leiligheten har moderniseringsbehov for å nå dagens krav til standard. Med leiligheten følger det en bod i fellesarealer for ekstra oppbevaring, og området rundt leilighetsblokken er omkranset av fine utearealer med pent opparbeidede fellesarealer, prydbusker og interne gangveier.
E N T R É
Det første som møter deg når du åpner døren til ditt nye hjem er en romslig entré. Her er det plass til å henge fra deg, samt plassere skoene dine. Downlights i himling, samt montert dørcallinganlegg.
S T U E
Videre inn i leiligheten befinner det seg en romslig stue med plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Både stuen og spiseplassen får en naturlig plassering i rommet og legger til rette for selskapeligheter og avslapping. Flere vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen har du direkte utgang til en solrik markterrasse på ca. 24 kvm. med flott utsikt. Terrassen vender ut mot fellesarealer og ligger usjenert til på feltet. God plass til større sittegruppe, grill, m.m.
K J Ø K K E N
Kjøkkenet i leiligheten er lyst og innredningen har en praktisk utforming med hvite glatte fronter, samt laminat benkeplate. Kjøkkenet er romslig, noe som gir kokken ekstra plass til matlagingen. Videre er det plass for kjøleskap, stekeovn, og det er opplegg for oppvaskmaskin. Ingen hvitevarer på kjøkkenet, foruten komfyren medfølger.
B A D / V A S K E R O M
Baderom med fliser på gulv, innredet med servant, veggskap, speil, toalett og badekar. Vaskerom med utslagsvask, veggskap med god plass til oppbevaring, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Baderommet og vaskerommet har behov for modernisering. Tørketrommel og vaskemaskin medfølger ikke.
S O V E R O M
Hovedsoverommet har en god utforming med plass for dobbeltseng samt tilhørende møblement. Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. Rommet er innredet med en praktisk garderobe som gir ekstra plass til oppbevaring.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming på soverom. Fjernvarme i stuedel.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1970. Det foreligger ferdigattest datert 14.03.1980, ferdigattest for utskifting av vinduer datert 24.07.1987, og ferdigattest for tilbygg balkong datert 13.10.2003.
Det foreligger tegninger fra kommunen datert 28.02.1968.
Følgende endringer er registrert på dagens plantegninger sammenlignet med byggetegninger fra kommunen:
- Badet var delt av til to bad og et wc, i dag er disse rommene slått sammen.
- Det var adkomst fra kjøkken til vaskerom før, nå er det satt opp en vegg for skille. Det er også satt opp en vegg på kjøkkenet mot terrassen, og åpning inn til kjøkkenet er på veggen mot stuen.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Servituttene omhandler blant annet vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, rett for fremtidige utskilte parseller til å føre vannledning m.v over hverandres parsell, rett til å benytte tilflyktsrom, forpliktelse til å endre utførte fundamenter for lavblokker, rett for Oslo lysverker til trofastasjon og bestemmelse om adkomstrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.
Følgende løsøre vil ikke medfølge eiendommen: To stk kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmaskin.
Følgende løsøre og tilbehør kan medfølge: Komfyr, møbler som stoler, bord, sofa, en sovesofa, enkelte malerier, utemøbler og solseng.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Stovner øverst i Groruddalen. Borettslaget har en veldig god og skjermet beliggenhet, men samtidig kort vei til Stovner Senter som har et stort utvalg av butikker, matforretninger og serveringssteder med uteservering. Rett utenfor døren finner man koselige grøntområder som er bilfritt, de store og luftige fellesarealene mellom byggene er et perfekt samlingssted for beboerne i borettslaget. Området er opparbeidet med sittegrupper og flotte lekeområder for barna i hyggelige og interne omgivelser uten gjennomfartstrafikk.
Kort spasertur unna senteret er det etablert en ny bydelspark "Fossumparken". Parken består av et grøntområde og torg, med flere aktivitetsområder for barn og unge. Her finner du fasiliteter som sitteplasser, sandvolleyballbane, petanquebane, scene, treningsapparater, sykkelstativer og staudebed. I forbindelse med etablering av parken er Fossumveien forbedret. Det er etablert nye rundkjøringer og en ny gateterminal for kollektivtrafikken i tillegg til gjennomgående gang/- og sykkelvei mellom Karl Fossums vei og Tokeruddalen. I tillegg finnes basket- og volleyballbane. Prosjektet er en del av Groruddalssatsingen. Groruddalssatsingen er Oslo kommunes og statens innsats for å bedre miljø, samferdsel, bomiljø og oppvekstsvilkår i Groruddalen. Hovedmålet for satsingen er bærekraftig byutvikling, synlig miljøopprusting, samt bedre livskvalitet og levevilkår for beboerne.
I 2017 åpnet Stovnertårnet, en nyere attraksjon som består av en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne på Stovner. Her er det gratis inngang til tårnet, som holder åpent for publikum. Fra tårnet er det fantastisk utsikt over Oslo, og på kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning.
For de treningsglade inneholder nærområdet et godt utvalg av treningssentere, verdt å nevne: for eksempel. Condis på Stovner senter og Elixia på Kalbakken. Dersom du heller foretrekker utendørsaktiviteter er det kort vei til marka med flere turmuligheter både på sommers og vinterstid. I tillegg er det meget gode aktivitetstilbud i området med bl.a. fine tur -og sykkelstier, slalåmbakke, golfbane, tennisbane, fotballbane (kunstgress), svømming, klatre- og ridesenter. I tillegg er det planlagt et stort badeland i Fossumdumpa på Stovner!
Det er i tillegg kort vei til t-bane og flere bussavganger, samt gangavstand til togstasjon på Haugenstua. T-bane med Linje 5 tar deg til Jernbanetorget på 24 min. Linje 4 tar deg til Storo med muligheter for bytte mot blant annet BI Nydalen. Tog ved Haugenstua tar deg inntil 4 ganger pr. time til sentrum på kun 14 min. Her bor du i et meget sentralt og etablert boligområde på Stovner. På senteret finner du det meste du trenger i hverdagen, her finner du blant annet diverse forretninger, MENY, Extra, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, Espresso House, Gondol restaurant&Bar og terrassen kafé for å nevne noen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Fossum barnehage 0.3 km
Nedre Fossum Gård barnehage 5 min
Haugenstua skoles barnehage 0.5 km
Haugenstua barne- og ung.skole 0.5 km
Stovner skole 0.9 km
Rommen skole 1.4 km
Stasjonsfjellet skole 1.2 km
Tokerud skole 1.4 km
Stovner videregående skole 0.7 km
Bjerke videregående skole 7.9 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 90 464,5 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med fellesarealer, prydbusker og interne gangveier.

Parkering

Det er muligheter for leie av parkeringsplass ute, samt garasjeplass. Ønske om plass rettes til vaktmesterne. Hvis det ikke er noe ledig, settes søkeren på venteliste. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-2042 datert 01.07.1975. Reguleringsplanen har ikke egne skrevne reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer blant annet: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, fjernvarme i stue, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, og grunnpakke kabel-tv og internett.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Fellesutgifter: 3.486,-
Renter/avdrag: 933,-
Trappevask: 120,-
Vedlikeholdsfond: 300,-
Grunnpakke kabel-tv/internett: 350,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.974 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 4.104,- pr. år. Nytt abonnement må tegnes av ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 877.068,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3.157.446.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 31.976,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 37.247,- pr. 13.01.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 13.970.900,- pr. 13.01.2021 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 114715923, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 13.01.2021: 0.79% pa.
Antall terminer til innfrielse: 6
Saldo per 13.01.2021: 10.948.457,-
Andel av saldo: 28.812,-
Første termin/første avdrag: 01.01.2016 (siste termin 01.01.2024)
Lånenummer: 12114190754, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.01.2021: 1.85% pa.
Antall terminer til innfrielse: 25
Saldo per 13.01.2021: 3.022.444,-
Andel av saldo: 8.435,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2020 (siste termin 30.03.2027)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.450,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.946.129,-. Av dette beløpet utgjør kr 37.247,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Joakim Bjerke og Marianne Bjerke

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Forsheimer Borettslag.
Borettslaget består av 380 leiligheter og 6 næringslokaler.
Forretningsfører er USBL.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
Kjøring på borettslagets eiendom: Bommer på borettslagets interne veier. Passering pr. gang er priset fra borettslaget. Kjøretøy som observeres uten aktiv av/pålessing vil bli ilagt kontrollavgift etter 20 minutter.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Byttet balkongplater på ca 50 leiligheter.
- Fått på plass elbillader (venter på tilkobling av strøm i trafo).
- Skiftet 10 vifte og regulatorer.
- Byttet stoppekraner i 6 oppganger.
- Asfaltert tennisbanen og gangvei ved trekanten.
- Nye LED-lamper på endevegger og tennisbane.
- Ivaretatt generell vedlikehold i borettslaget.
Prioriterte saker i 2020:
- Ferdigstille ladeplasser for elbiler.
- Garasjeanlegg (møter med plan og bygg).
- Fortsette med utskifting av balkongplater.
- Maling av balkongtak i toppetasjer.
- Kartlegge utskifting av avløp og vannrør.
- Kartlegge behov for nye vinduer på forsiden av blokkene.
Planlagte påkostninger:
Normalt vedlikehold. Etter samtale med styreleder 14.01.2021 er det foreløpig ingen planer om å øke fellesgjeld.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Meldefrist er torsdag 28.01.2021 kl. 10. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
På generelt grunnlag anbefales det alltid å sette seg inn i vedtekter, regnskap og husordensregler. Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 35.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger (3 stk inkl.): kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 61-0001/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lørenskog
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR61.211

Dato

Sist oppdatert: 24. oktober 2021 kl. 15:46

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.