Solgt: 2 900 000 kr

Holteveien 2H

2 800 000 kr
68 m²
2 soverom
Holteveien 2H formidles av Krogsveen.
Frode Larsen
Presenteres av
Frode Larsen
Halmstad
Enderekkehus over 2 plan fra 2011 med privat takterrasse på ca. 34 kvm. Sol fra morgen til kveld. P-plass med el-lader
 • Prisantydning
  2 800 000 kr
 • Omkostninger
  71 342 kr
 • Totalpris
  2 971 342 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  68 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 500 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Rekkehusbolig med privat takterrasse og smart romløsning over 2 plan:
 • Attraktiv plassering på byggets vestre ende
 • Oppført i 2011, standard hovedsakelig fra byggeåret
 • Fleksibel romløsning; 2 soverom eller 2 stuer
 • Kjøkken med innbyggede hvitevarer som medfølger
 • Sydvendt markterrasse, balkong og heldekkende takterrasse
 • Gode solforhold på utearealene dagen gjennom
 • Parkering med ladestolpe til el-bil på felles gårdsplass
 • Umiddelbar nærhet til barnehage, skole og aktivitetsområde
 • Et godt utvalg forretninger i nærområdet
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Få hundre meter til togstasjon, ca. 50min. til Oslo
 • Enkel vei ut på E6 - 45min. til hovedstaden

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Holteveien 2H, 1580 RYGGE
Kommunenummer 3002, gårdsnummer 151, bruksnummer 12, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 72 kvm.
Totalt bruksareal: 68 kvm.
Totalt primærrom: 68 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
1. etasje: 34 kvm.
2. etasje: 34 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Stue/kjøkken/entre.
2. etasje: Trapperom/gang, bad, 2 soverom.
I tillegg disponerer boligen 1 bod med innlagt varme i gulvet, og med utvendig adkomst på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.01.2021 utført av Moss Eiendomstaksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:
Støpt gulv på grunn. Etasjeskille oppført med dekkeelementer. Bærende yttervegger antatt oppført i betongkonstruksjon med utvendig isolasjon, fasader med pusset overflate. Yttertak utført som kompakttak i betongelementer med påstøp med overliggende membran og betongheller som gulv på takterrasse. Vinduer, glassfasade og dører til veranda utført med karm og ramme i pulverlakkert
aluminiumsprofil, med 3 lag isolerglass fra 2011.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Svar: Ja - Montert ventilasjonsvifte med kaldrasspjeld.
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen (f.eks. skjeggkre, rotter, mus, maur eller lignende)?
Svar: Ja - Forrige eier skrev i sin egenerklæring: "Vi har tidligere observert noe maur rundt vårtiden i leiligheten. Det er observert skjeggkre i leiligheten, men omfanget er lite." - Jeg har ikke observert verken maur eller skjeggkre.
21. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Svar: Nei - Inngangsdørene i hele rekka skal skiftes og dørene er bestilt. Naboen i 2G har allerede fått ny dør. Kostnadene medfører ikke økte felleskostnader/økt fellesgjeld.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ble oppført i 2011 og har i stor grad standard fra byggeåret. Nåværende eier fikk samtlige tak, vegger og lister malt i april 2020.
Romløsningen er smart utformet, slik at hver etasje har sitt eget formål. Første etasje er i praksis en eneste stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet samt entreen som er delvis adskilt. Hele gulvflaten er her belagt med grå fliser og enkel å møblere med sittegrupper som et sofahjørne og et spisebord. En moderne vedovn er tilkoblet pipeløp midtveis i stuen. Stuens sydvegg består utelukkende av vinduer med store lysflater som fremmer en utpreget luftig romfølelse. Himlingen er utstyrt med en rekke downlights som fremmer jevn og dekorativ belysning.
For best mulig arealutnyttelse er kjøkkeninnredningen montert i åpen løsning på den ene siden av etasjen. Innredningen er stilrent utført i hvit høyglans og har samtlige hvitevarer integrert eller innbygget. Innredningens skuffer og skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.
Romløsningen samler leilighetens bad og to soverom på én flate i andre etasje. På badet er gulv og vegger utført med henholdsvis grå og hvite fliser. Utstyret består av servantskap med skuffer i sort høyglans, veggklosett og dusjhjørne med glassvegger. Nåværende eier har i tillegg påkostet badet med en hendig arbeidsbenk som vaskemaskinen kan skjules under.
Soverommene er plassert i hver sin ende av andre etasje, hvorav det naturlige hovedsoverommet vender mot nord og er utstyrt med skyvedørsskap. Rommet på sydsiden har utgang til leilighetens balkong og kan fungere utmerket også som en stue nummer to, om du ikke har permanent behov for begge soverom. Dette soverommet har samme type vinduer som stuen i etasjen under og oppleves dermed vel så luftig og åpent. Begge soverom er malt i regi av nåværende eier, mens foregående eier har lagt ny én-stavs laminat terskelfritt fra gangen til rommet på sydsiden.
Leilighetens hele tre ulike uterom representerer et betydelig ekstra areal til romløsningen, som spesielt sommerstid oppleves som en stor kvalitet. Uterommene består av en sydvendt markterrasse på cirka 20 kvadratmeter som er tilgjengelig rett fra stuen, en sydvendt balkong på cirka 5 kvadratmeter som er tilgjengelig fra soverommet i andre etasje, samt en heldekkende takterrasse på over 30 kvadratmeter som er tilgjengelig på trapp fra balkongen. Uterommene gir til sammen stor valgfrihet og mulighet til å oppleve solens gang hele dagen gjennom.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i 1. etasje og på bad, for øvrig laminat.
Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig sparklede og malte flater.
Himlinger: Sparklede og malte plater med downlights i 1. etasje og på bad, for øvrig malte betongelementer.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator.
Bad: Servantskap med glatte fronter i sort høyglans og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med integrert belysning. Dusjhjørne med hånddusj og glassvegger. Veggmontert klosett. Rør-opplegg til vaskemaskin. Laminert sort benkeplate.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn. Gulvvarme i hele 1. etasje samt på bad. Panelovn på begge soverommene.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.10.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31.
Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 1494, tinglyst 19.04.1961, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
I tillegg er det tinglyst følgende på eiendommen:
Dagboknr 91381, tinglyst 03.02.2011. Seksjonering.
Snr.12. Formål: bolig. Tilleggsdel: bygning. Sameiebrøk 66/528.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

I Holteveien vil du bo i et veletablert og utpreget familievennlig boligområde midt i Halmstad. Spesielt attraktivt er nærheten til barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettshall og kunstgressbane som alle er en del av det umiddelbare nabolaget. Veien er heller ikke lang ned til den nye Tufteparken, en moderne aktivitetspark som har masse boltreplass og er et naturlig møtested for barna.
Fra Holteveien har du også et godt utgangspunkt for å benytte de mange turmulighetene i det frodige Ryggelandet. Langs kysten finner du sommerperler som Larkollen og Fuglevik samt en rekke fine badesteder.
Et knippe dagligvareforretninger i nærområdet gjør handlerunden enkel i hverdagen. Den lokale handelsstanden inkluderer i tillegg blant annet blomsterbutikk, sykkelsport, apotek og frisør. Større shoppingmuligheter finner du i handelsområdet omkring Varnaveien i mer sentrale strøk av Moss, omlag 10 minutter unna med bil. Her finnes en rekke kjedetilknyttede varehus samt Rygge Storsenter med et bredt utvalg forretninger.
Benytter du toget aktivt i hverdagen, vil den korte gangavstanden fra Holteveien til Rygge stasjon oppleves som et praktisk pluss. Fra stasjonen er reisetiden videre til Oslo S i dag på like over 50 minutter og forventes redusert etter den pågående utbyggingen av jernbanen. Langs Ryggeveien er det for øvrig holdeplass for en rekke bussruter, deriblant ekspressbuss til Oslo, mens flybuss til Gardermoen stopper ved av- og påkjøringen til E6.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 307 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger egen utvendig p-plass med el-lader. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 13.01.2020 omfattes eiendommen av reguleringsplan M198 - Holteveien 2
med formål felles gårdsplass, felles parkeringsplass, felles gangareal, felles lekeareal og konsentrert småhusbebyggelse,
vedtatt 11.12.2008. I tillegg omfattes eiendommen av kommuneplanens arealdel Halmstad med formål boligbebyggelse nåværende.
Eiendommen ligger i gul og rød støysone iht. T-1442.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene dekker bla.: felles bygningsforsikring, renovasjon, vedlikehold bygning og utvendig anlegg, brøyting, forretningsførsel, revisjon og andre driftskostnader.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
I tillegg må seksjonseier betale kommunale avgifter kr 11 272,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 2 861 pr år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 693 524,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 496 686,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 2 861,- pr år.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8 780,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 396,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marte Christine Denstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Holteveien 2 sameie, med sameiebrøk 66/528.
Sameiet består av 8 boligseksjoner.
Forretningsfører er BDO Moss, tlf. 69 20 45 00.
Dugnad må påregnes.
Alle har ansvar for å klippe gresset ca 2-3 ganger ila året.
Dyrehold er tillatt.
Vurderinger i sameiet i forbindelse med påkostninger:
Bytte av utgangsdører.
Sameiet har snakket om å sjekke kostnad for glasstak løsning samt kostnader for dører ifm dette.
Vurderer bytte av trapper.
Søppel - hyppigere tømming.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,6% av salgssummen
Tilrettelegging kr 9.900,-
Markedsføringspakke: kr 8.500,-
Boligfoto: kr 4.500,-
Innhenting av offentlige opplysninger: kr 1.500,-
Oppgjør Moss kr: kr 5.550,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0009/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.219

Dato

Sist oppdatert: 01. februar 2021 kl. 13:26

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.