Solgt: 3 800 000 kr

Bakke Søndre 26

3 990 000 kr
152 m²
3 soverom
Velkommen til Bakke Søndre 26 - tiltalende og romslig rekkehus over 2 plan
Kløfta
Pent og innholdsrikt rekkehus over 2 plan | 3 soverom og 2 bad | Garasje | Barnevennlig boområde
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  108 842 kr
 • Totalpris
  3 908 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1973
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  152 m²
 • Bruksareal
  176 m²
 • Tomteareal
  332 m² (eiet)
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  9 000 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bakke Søndre 26!
Et meget innholdsrikt og pent rekkehus over 2 plan. Boligen har en familievennlig planløsning og fine utearealer på begge sider av huset. Innbydende fremside med innkjørsel i belegningsstein og overbygget inngangsparti. Bak ytterdøren finner man en luftig entré med adkomst til flott kjellerstue, vaskerom, bad og 2 lyse soverom. Fra entreen er det trapp opp til boligens hovedetasje som rommer en stor stue, spisestue, separat kjøkken, flislagt bad og ytterligere et soverom. Fra stuen er det utgang til romslig og delvis overbygget terrasse med plass til flere sittegrupper. Flere biloppstillingsplasser foran boligen og i garasjerekke. Eiendommen er beliggende i et barnevennlig og etablert boområde på Kløfta med gangavstand til skoler. Flott familiebolig!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bakke Søndre 26, 2040 KLØFTA
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 29, bruksnummer 546

Innhold

Totalt bruttoareal: 190 kvm
Totalt bruksareal: 176 kvm
Totalt primærrom: 152 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 176 kvm
Primærrom:
U. etasje 63 kvm: Entré, gang med trapp, TV-stue, bad, vaskerom og 2 soverom
1. etasje 89 kvm: Kjøkken, stue m/trapp, spisestue, dusjbad og soverom
Sekundærrom:
Rekkehus:
U. etasje 24 kvm: 3 boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.01.2020 utført av HLC AS v/ Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og delvis mur.
Bygget er antatt fundamentert med støpt såle/ringmur på fast grunn og støpte kjellergulv til fast masse eller stabile masser. Yttervegger er oppført i trekonstruksjon kledd med panel på fasader og noe i murverk med pussede fasader. Mellom boligene er det murte teglsteinsvegger. Flatt tak fra byggeår, tekket med papp skiftet i 2000. Takbeslag og varmekabler i innvendige taknedløp er fra 2000.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Drenering. TG pga alder.
- Vinduer og dører. TG pga alder på vinduer fra byggeår.
- Taktekking. TG pga alder og normalt forventet brukstid.
- Balkonger. TG pga synlige skjevheter og nedbøyning i terrassegulvet, samt skjeve le-vegger og synlig aldringsslitasje. Det er behov for utbedringer.
- Bad og vaskerom i u. etg. TG pga alder.
- Dusjbad i hovedetasje. TG pga rommet ikke holder en våtromsstandard. Badet må på sikt påregnes oppgradert.
- Innvendige overflater. TG pga alder, bruk og forventet levetid.
Selger opplyser videre:
- Nye fliser vaskerom, nye fuger bad 1. etg.
- Ny drenering kort tid etter byggeår.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Bakke Søndre 26!
Innbydende rekkehus med innkjørsel i belegningsstein og overbygget inngangsparti. Parkeringsplass foran boligen og i garasjerekke. Flotte utearealer som byr på god plass til sittegrupper og fine solforhold.
Entré
Bak ytterdøren finner man en lys og romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Det er gode muligheter for å sette opp en praktisk garderobeløsning. Entreen har dør inn til alle rom i etasjen samt trapp opp til boligens hovedetasje.
Stue
Stor stue i hovedetasje med gode møbleringsmuligheter og plass for flere sittegrupper. De gode vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Fra stuen er det utgang til en meget romslig og delvis overbygget terrasse som kan benyttes i all slags vær. Flott peis byr på varme, stemning og ekstra hygge på kalde dager. Fin kjellerstue byr på ytterligere spillrom for hele familien.
Spisestue
Fra stuen er det delvis åpen løsning til spisestuen hvor det er duket for hyggelige måltider i godt selskap med familie og venner.
Kjøkken
Separat kjøkken i god størrelse og rom for spisebord og tilhørende stoler. Innredningen er skiftet i 2015 med laminerte skrog og hvite profilerte fronter. Det er laminat benkeplate med buet frontkant, fliser på vegg over beng og integrert stekeovn og platetopp. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.
Bad og vaskerom i underetasje
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, badekar, helstøpt servant over baderomsmøbel, overskap og speil med belysning. Underetasjen inneholder et praktisk vaskerom med flislagte gulv på støpt dekke. Rommet er innredet med skyllekum i stål og med opplegg for vaskemaskin og tørkeskap.
Bad i hovedetasje
Badet var opprinnelig et toalettrom og er senere omgjort til bad. Det er vinylbelegg på gulv og vegger med fliser limt på sponplater. Badet er innredet med toalett, baderomsmøbel med nedfelt servant og dusjkabinett. Rommet holder ikke våtromsstandard og bør påregnes oppgradert.
Soverom
Boligen har 3 flotte soverom - ett i hovedetasje og to i underetasjen. Alle rom er i god størrelse med plass til seng og garderobeløsning. For ytterligere lagringsplass har boligen 3 boder i underetasjen.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er varmekabler i gulv på bad i underetasjen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Boligen har en liten parafinkamin som ikke har vært i bruk de senere årene, og en utvendig nedgravd parafintank, antatt 1200 l glassfibertank. Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.»
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 24.05.1973.
Det kan søkes om ferdigattest da følgende gjenstående arbeider er gjennomført:
- Det bør monteres gnistfanger i peis på stue.
- Utvendig beising av vegger og maling av vinduer.
- Montering av trapp ved altaner på stue.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
I de opprinnelige byggetegningene er kjellerstuen og det ene soverommet oppført som ett stort soverom. Det er i etterkant satt opp en vegg slik at det nå er et soverom og annet rom som brukes som kjellerstue. Badet i hovedetasjen er opprinnelig oppført som et toalettrom og er i senere tid omgjort til bad. Det er ukjent om dette er bruksendret hos kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/29/546:
13.09.1973 - Dokumentnr: 6870 - Rettigheter iflg. skjøte
Avgi fri veigrunn. Rett for de enkelte tomteeiere til
stikkledninger for vann/kloakk. Rett for kommunen til
off.ledninger og kraftledninger med stolpefester m.v.
10.01.1973 - Dokumentnr: 205 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:29 Bnr:19
01.01.2020 - Dokumentnr: 409879 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:29 Bnr:546
06.04.2020 - Dokumentnr: 2313662 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
13.09.1973 - Dokumentnr: 6870 - Rettigheter iflg. skjøte
Avgi fri veigrunn. Rett for de enkelte tomteeiere til
stikkledninger for vann/kloakk. Rett for kommunen til
off.ledninger og kraftledninger med stolpefester m.v.
10.01.1973 - Dokumentnr: 205 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:29 Bnr:19
01.01.2020 - Dokumentnr: 409879 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:29 Bnr:546

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger sentralt til med gangavstand til barnehage, og med barneskolen kort unna eiendommen. Vesong er ungdomskolen på Kløfta med kort gangavstand fra boligen. Nærmeste videregående er på Jessheim. Kløfta har meget gode oppvekstvillkår, og kan tilby et aktivt idrettsmiljø med flere fotballbaner, håndball/idrettshall, svømmehall, treningssenter, samt godt med turstier og skiløyper. Det er helt ny idrettspark en kort gåtur unna boligen med blant annet kunstgressbane.
Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder. På vinterstid blir det også kjørt opp skiløyper i Hiltonskogen, samt på de nærliggende jordene. Det er kort vei til Romeriksåsen med som legger til rette for gode naturopplevelser. Badevann og gode tur og rekreasjonsområder gjør området attraktivt for de aktive.
Miklagard golfbane ligger også på Kløfta og er en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som er rangert blant topp 20 i Europa. Her er også mulighet for å ta seg en hyggelig lunsj ute når være tillater det.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved en av mange daglivarebutikker på Kløfta. I tillegg er det kort vei til Romerikssenteret som har et variert utvalg med matbutikk, vinmonopol, post, bank, minibank, apotek, helsekost, klær, kafé/restaurant, lege og tannlege m.m. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter med over 140 butikker og serveringssteder.
Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Strømmen Storsenter er foretrukket av mange og fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter, med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.
Det er kort vei til offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er gang/sykkelavstand til Kløfta stasjon, og toget bruker ca 30 minutter til Oslo.
Avstander med bil:
Jessheim ca. 10 min.
Gardermoen ca. 14 min.
Lillestrøm ca. 16 min.
Strømmen ca. 18 min.
Oslo ca. 30 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 332 kvm. Pent opparbeidet og beplantet tomt med innkjørsel i belegningsstein.

Parkering

Flere biloppstillingsplass på gårdsplass foran boligen og i tillegg garasje i rekke. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Bakke Søndre" med tilhørende reguleringsbestemmelser stadfestet 21.11.1977.
Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse - nåværende vedtatt 07.09.2015.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 12 833,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det er pliktig medlemskap i Bakke Søndre Vel. Velavgiften er på kr 9.000,- pr år. I dette inngår bl.a. Kabel-TV, bredbånd fra Canal Digital, asfaltfont, strøm til garasjerekke og kontigent.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år. / ca. 20.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Avgiften er inkludert i velavgift.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap. Alarmen medfølger ikke boligen ved salg.
Kjøper må i tillegg påregne å tegne husforsikring.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 004 761,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 617 139,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.091.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Dag Inge Andersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0016/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2016

Dato

Sist oppdatert: 14. oktober 2020 kl. 16:04

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.