Solgt: 11 400 000 kr

Mikkel Revs vei 30

12 600 000 kr
189 m²
4 soverom
Velkommen til Mikkel Revs vei 30! Kveldsstemning med opplyst svømmebasseng
Tveteråsen ved Østmarka
Enebolig over to plan - 4 soverom - Dobbel garasje - Svømmebasseng - Badehus/anneks - Østmarka som nærmeste nabo.
 • Prisantydning
  12 600 000 kr
 • Omkostninger
  316 342 kr
 • Totalpris
  11 716 342 kr
 • Byggeår
  1980
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  189 m²
 • Bruksareal
  189 m²
 • Tomteareal
  672 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vil du bo rett ved marka? Ta på deg skiene rett utenfor døra og rett inn i nypreparerte skiløyper på vinteren. Eller kanskje bare ta med familien på en helt
impulsiv kveldsdukkert i Nøklevann eller i Ulsrudvann på en deilig varm sommerdag, uten de store forberedelsene? Bor du på Tveteråsen har du akkurat disse mulighetene i umiddelbar nærhet. Skulle du savne litt av kulturlivet i sentrum, er ikke byen lengre unna enn ca 19 min. med t-banen.
Boligens høydepunkter:
- Enebolig over to plan med flotte uteplasser og terrasser
- Dobbelgarasje på 50 kvm., bygget i 2008 - her er det plass til hobbysnekkeren eller de som liker å mekke biler.
- Svæmmebasseng, fra 2014 til glede for store og små!
- Badehus/anneks
- 4 (5) soverom, her er det plass til alle i familien!
- Bad, vaskerom og wc-rom!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Mikkel Revs vei 30, 0688 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 145, bruksnummer 304

Innhold

Totalt bruttoareal: 207 kvm.
Totalt bruksareal: 189 kvm.
Totalt primærrom: 189 kvm.
Primærrom 1. etasje: Entré/vindfang, soverom, hall, kjøkken, stue, spisestue, wc.
Primærrom underetasje: Bad/wc, hall m/trapp, omkledningsrom, vaskerom, 4 soverom, opprinnelig integrert garasje innredet som soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.02.2020 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon.
Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Yttervegger med betong i bærende konstruksjoner i den nederste etasjen, utfylt med bindingsverk med panel og plater i de øvrige. Saltak med takstein på takbjelker som antas er isolert og lektet ut.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Yttervegger gis TG 2. Normal bruksslitasje på utvendig puss og panel.
- Vinduer med 2- og 3-lags isolerglass med produksjonsår 1980 gis TG 2. Normal bruksslitasje på karmer, listverk og funksjoner. Flere vinduer er skiftet i nyere tid, disse gis TG 1.
- Takkonstruksjoner gis TG 2. Takkonstruksjon og loft vurderes å ha normal forventet kvalitet og slitasjegrad i forhold til alder og utførelsesmetode. Takstmann bemerker at rør/ventilasjons-gjennomføringer over tak og rundt piper er ett svakhetspunkt i forhold til fukt problematikk og det bør holdes under observasjon.
- Kjøkkeninnredning gis TG 2. Normal bruksslitasje på overflater og på hvitevarer.
- Overflater på innvendige gulv gis TG 2. Normal bruksslitasje med tanke på alder.
- Overflater på innvendige vegger gis TG 2. Normal bruksslitasje med tanke på alder.
- Utvendig solskjerming gis TG 2. Normal bruksslitasje på markise-duker og mekanikk.
- Innredning og garnityr for våtrom gis TG 2. Normal bruksslitasje på overflater. Mangler luftespalte under dør. Sluk fra byggeår. Tilstrekkelig fall til sluk.
Selgers opplysninger fra egenerklæring:
- Papp, lekter og takstein er byttet i 2012. Takrenner ble også byttet ut. Ny veranda utvendig. Timertech gulv vedlikeholdsfritt og
verandagjerde, vedlikeholdsfritt. Arbeidet er utført av eier selv.
- Det er installert radonanlegg i underetasjen.
- Garasje i underetasje er gjort om til soverom.
- Arbeid på bad, wc-rom og el-arbeid er utført av av fagfolk, som vennetjeneste.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tiltalende familiebolig over to plan med normalt god standard, solrik tomt, dobbelgarasje og svømmebasseng . Boligen har gangavstand til alt en familie måtte trenge i hverdagen. Herlige solforhold kan nytes på eiendommen med flere terrasser og flotte opparbeidede treplattinger rundt svømmebassenget. Kan det friste med et deilig avkjølende bad i bassenget på en varm sommerdag? Vil barna spille fotball er det bare å løpe ned til Haraløkka idrettsanlegg, ca to minutters gange unna.
Her vil du bo i fredelige omgivelser tett på vakre Østmarka.
Innholdsrik enebolig, jevnlig vedlikeholdt og fremstår som moderne med gode løsninger.
2019 - Boligen ble malt utvendig. Ny skyvedør i 1. etasje.
2014 - Basseng ble bygget. Dreneringen er fra byggeår, noe oppgradert i denne forbindelse.
2013 - Ny balkongdør.
Ca. 2012 - Taket tekket om (papp, lekter, takstein), samt nye takrenner og nedløp byttet. Ny veranda med vedlikeholdsfritt TimberTech gulv og rekkverk.
2008 - Oppføring av garasje med lagringsloft over.
2006-2007 - Ny kjøkkeninnredning. Modernisering av bad i underetasjen. De fleste overflater også modernisert i denne perioden. Oppgradering av det elektriske anlegget.
Inneholder:
1. etasje:
Entré/vindfang:
Romslig gang/hall, som passer barnefamilien supert. Her har du plassen og det flislagte gulvet med varmekabler som gjør at våte, skitne barnehageklær er ingen frustrasjon. God plass til garderobeskap.
Soverom:
Stort flott ungdomsrom/soverom med parkett på gulv og vegger malt i moderne farger. Stilige skråtak som gjør rommet mer spennende. Utgang til egen skjermet veranda belagt med vedlikeholdsfrie Timbertech terrassebord.
Hall/mellomgang:
Hyggelig mellomgang som leder deg til de fleste rom i 1.etasje. Malt parkettgulv og tøff gråfarge på vegger og innfelt downlights i taket.
Kjøkken:
Pent kjøkken med hvit profilert IKEA kjøkkeninnredning fra ca 2006/2007. Hyggelig spiseplass/barløsning foran vinduet. Heltre benkeplate med nedfelt dobbel oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Integrert komfyr med nedfelt induksjon platetopp og integrert kjøleskap. Ventilator over kokeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Klar plate og belysning mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Stue/spisestue:
Lekker og meget romslig stue/spisestue med mange store vindusflater som slipper inn mye lys. Stilig og moderne vedovn som varmer godt på kalde vinterdager. Markise på utsiden. Utgang til romslig veranda som går over to sider av huset. Malt parkettgulv, malte vegger og takessplateri tak.
Wc:
Superpraktisk wc-rom i hovedetasjen, til spesiell stor glede for de med små barn. Fliser på gulv og vegger. Servant og vegghengt toalett. Varmekabler i gulv og downlights i tak.
Underetasje:
Hall m/trapp:
EIkeparkett-gulv, hvitmalte panelplater og malt himling.
Bad/wc:
Romslig og pent flislagt bad med gode løsninger som innebygget badekar, vask, vannklosett med skjult sisterne og dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Flott familiebad som ble modernisert i 2006/2007.
Omkledningsrom:
Opprinnelig bod som er innredet som garderoberom/omkledningsrom. Nydelig mulighet for å holde orden med klær, sko og sportsutsstyr. Flislagt gulv med varmekabler.
Vaskerom:
Kanskje et av husets viktigste rom? Passer helt supert for den aktive familen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjkabinett. Varmtvannsbereder på 300 liter er plassert her. Radonanlegget står i vaskerommet. Flislagt gulv med varmekabler i gulv.
Soverom: Fire gode soverom i underetasjen. Hovedsoverommet har garderobeskap på en helt vegg. Utgang til hagen. Parkettgulv, malte vegger og malt himling. Soverom nr. 2 og 3 er av litt mindre størrelse, men likevel store nok. Begge med eikeparkett gulv og malte vegger og malt himling. Det største soverommet er flislagt på varmekabler, malte panelplater på veggene og malt himling med innfelt downlights. Også her er det utgang til hagen. Opprinnelig var dette rommet en integrert garasje som ble ombygd av nåværende eier til et soverom.
Løsøre som ikke vil medfølge handelen:
- Taklamper i stua.
- Utendørs jacuzzi (kan evt. kjøpes etter avtale).
- Lampe i trappesats.
- TV montert på vegg.
- Div. bilder på vegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. I tillegg er det luft-til-luft-varmepumpe og peisovn i 1. etasje. Termostatstyrte varmekabler i flere gulv.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 31.12.1980. I tillegg foreligger det ferdigattest for tilbygg over eksisterende bod/garasje datert 04.03.1987, godkjent melding for tilbygg bod/garasje datert 02.12.2008 samt svømmebasseng datert 15.12.2016.
Ferdigattesten omfatter ikke:
Selger opplyser at badehus ikke er byggemeldt, og er følgende heller ikke godkjent av kommunen. Soverom i underetasje er opprinnelig byggemeldt som garasje. Eier har i nyere tid søkt kommunen om bruksendring fra integrert garasje til rom for varig opphold/soverom. P.g.a. av korona-situasjonen er ikke søknaden behandlet av kommunen p.t. Kjøper overtar ansvaret og risikoen for utfallet av søknaden.
Ferdigattest på garasjen er gitt på bakgrunn av byggemelding på 42 kvm, mens garasjen er målt til 50 kvm. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/145/304:
25.06.1974 - Dokumentnr: 12437 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:145 Bnr:18
08.05.2008 - Dokumentnr: 370081 - Grensejustering
Gjelder også ikke tinglyst kommunal veigrunn.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
Det er montert radonavtrekk fra grunn og ut via vaskerom.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig med garasje beliggende i Mikkel Revs vei 30 på Tveteråsen/Ulsrud, et etablert og populært bo-område. Her har du marka i "bakgårdshagen din", store grøntområder med fine lekearealer og flotte Haraløkka idrettsanlegg med kunstgressbaner, ballbinge og flott tennisbane. Her kan barna slippes i et trygt og rolig bostrøk med lite trafikk. Du har også kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og t-bane, ca 5 minutters gange unna boligen. I tillegg har du nattbuss og flybuss. Ca 5 - 10 minutter med bil til større handlesentre som Tveita, Alna, Lambertseter og Bryn med bredt servicetilbud. I nesten umiddelbar nærhet har du 3 barnehager å velge mellom som ligger idylliske til ved marka og Haraløkka idrettsanlegg. Bøler barne- og ungdomskole ligger rett ved, og her går barna trygt i nesten bilfri vei fram til skolen. Gangavstand til Bøler og Oppsal senter med butikker og ulike servicetilbud.
Østmarka som nærmeste nabo med flotte turmuligheter, badeplass ved Nøklevann og Ulsrudvann, lysløyper og Haraløkka idrettsplass. Skiløypenettet i Østmarka like ved. Innenfor bomringen i bydel Østensjø.

Adkomst

Ta inn på Olav Nygards veg fra General Ruges vei. Sving til venstre og inn på Mikkel Revs vei. Mikkel Revs vei svinger mot høyre og går over i Olav Nygards veg. Mikke Revs vei 30 vil ligge på venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Mikkel Revs vei 30 sokner til Bøler skole (1.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Haraløkka barnehage, Holtet barnehage og Tveteråsen barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 672 kvm.
Pent opparbeidet tomt med gressplener, gjerde, tujahekk, variert vegetasjon samt asfaltert gårdsplass. Det er oppført støttemur, og den interne veien på tomten er tekket med stein. Bebyggelsen er plassert helt inntil tomtegrensen. Garasje østre vegg er tildels plassert noe over tomten til Mikkel Revs vei 26.

Parkering

Garasje på eiendommen, med automatisk port med fjernkontroll, varmekabler i gulv og lagringsloft. Tilrettelagt for varmt- og kaldtvann. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 27.01.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2139 datert 28.05.1976. Området forøvrig er regulert til turveier, gangvei, vei, markagrense osv. Det er regulert inn en gangvei mellom Mikkel Revs vei og Sarabråtveien tilstøtendes denne eiendoms østre grense.
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 17 307,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 7 482,- for 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28 000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 12 580,-.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1 050,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6 720,- pr. år. Alarm kan medfølge.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 2 319 400,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 8 349 840,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12.916.342,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 14.300,-, med et årlig abonnement på kr 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 11.500,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ellen Kristin Andreassen Kristiansen og Tore Andreassen Kristiansen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,50 % av salgssummen inkl. mva.
Tilrettelegging: kr 8.625,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Visninger (kr 2.500,- pr. visning x 2): kr 5.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0010/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2010

Dato

Sist oppdatert: 26. oktober 2020 kl. 15:50

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.