Solgt: 3 175 000 kr

Grillstadfjæra 64

3 270 000 kr
51 m²
1 soverom
Velkommen til Grillstadfjæra 64 og denne stilige selveierleiligheten fra 2014 med lekre fargevalg og smarte løsninger
Markus Jønland
Presenteres av
Markus Jønland
Grilstad
Nydelig selveierleilighet fra 2014 med ypperlig beliggenhet - TG1 på alle punkter - God standard - P-plass - Fjernvarme
 • Prisantydning
  3 270 000 kr
 • Omkostninger
  83 092 kr
 • Totalpris
  3 258 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  51 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 583 kr
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grillstadfjæra 64 og denne stilige selveierleiligheten i 2-etasje ved kanalen.
Svært moderne og lekker 2-roms med høy standard og smarte løsninger. Leiligheten er meget lettstelt og har fått TG1 på alle punkter i takstrapporten. Stilige og morderne fargevalg som harmonerer, og en god takhøyde skaper en god atmosfære. Her vil du bo midt i smørøyet av alt Ranheim har å by på. Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til solrik balkong med fjordgløtt. Soverommet er på 13,5 kvm og lekkert utført med kontrastvegg. Her vil du bo i et topp moderne leilighetsbygg med heis, garasjeanlegg, balansert ventilasjon og fjernvarme.
- Flott utsikt
- Lettstelt
- God takhøyde
- Romslig
- P-plass
- Fjernvarme og balansert ventilasjon
Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grillstadfjæra 64, 7053 RANHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 17, bruksnummer 923, seksjonsnummer 39

Innhold

Totalt bruttoareal: 59 kvm
Totalt bruksareal: 54 kvm
Totalt primærrom: 51 kvm
Entre, bad, 1 soverom, stue, kjøkken og bod.
I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.07.2020 utført av Takst-Stig Trondheim Stig M Selnes. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligblokk oppført over 4 etasjer + kjeller. Hovedkonstruksjon og etasjeskillere er i betong. Utvendige fasader er med pussede malte overflater og trepanel. Taket har flatt taks form og antas tekket med takmembran. Vinduer med isolerglass. Det er heis i bygget.

Standard

Velkommen inn!
Leiligheten holder en gjennomgående god standard med TG1 på alle punkter i takstrapporten. Boligen ble bygget i 2014 og er den dag i dag like populært som ved byggingen. Området byr på flotte rekreasjonsmuligheter og nydelig utsikt mot fjorden. Her kommer vinteren sent og våren tidlig slik at sommermånedene blir ekstra lange. Er du glad i livet på sjøen er det muligheter til å leie båtplass av Trondheim båtforening på Grilstad Marina. Dette er en leilighet som bare må oppleves med sine smarte løsninger, fantastiske bo atmosfære og solide materialvalg. Hjørnebeliggenheten gir ekstra vindusflater som sikrer rikelig naturlig lysinnslipp og gode solforhold. Her kan man leve det gode liv i et topp morderne leilighetsbygg med heis, garasjeanlegg og oppvarming via fjernvarme.
Entré:
Leiligheten har adkomst via heis til etasjeplan og videre til en stilfull entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entreen ligger skjermet til med plass til garderobeløsning.
Kjøkken/stue:
Åpen stue- og kjøkkenløsning på ca 26 kvm med utgang til balkong. Stuen er nydelig utført i en moderne lyse farger og har store vindusflater som sikrer en god atmosfære. Vindusflatene gir også herlig dags -og gjennomlys. De gode gulvflatene gir fin plass til både sofagruppe, tv-møbler og spisestue. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong med utsikt mot fjorden. Balkongen er på ca.13,5 kvm og ligger fint til med gode solforhold. Hele dette allrommet er pent innredet, og moderne med slette vegger og listefrie himlinger.
Kjøkkenet er stilrent utført i moderne design, med lyse slette fronter og plass. Benkeplaten er av mørkt laminat, med fliser i overkant, og har er godt med armslag. Hvitevarer er Integrerte. I tillegg er det etablert kjøkkenøy som gir ekstra med lagring å skjermer kjøkkenet fra stuen.
Bad:
Badet er holdt i en delikat og tidløs stil med downlights i himling, hvite avlange veggfliser og mørke fliser på gulv med gulvvarme. Videre er badet utstyrt med et vegghent toalett, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørne har innfellbare glassvegger.
Soverom og garderobe:
Leiligheten har et pent soverom med tilhørende garderobeløsning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendig bod i leiligheten og egen sportsbod i felles kjeller.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet ved fjernvarme, varmekabler på badet og elektrisitet. Boligen ventileres med balansert ventilasjon.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.11.2015 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/17/923/39:
12.11.2014 - Dokumentnr: 988569 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om medlemskap i områdeforeningen for Grilstadfjæra
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
04.07.2016 - Dokumentnr: 606288 - Bestemmelse om parkering
Gnr 17 bnr 923 snr 1,9,12,13,14,16,19,20,22,26,32,34,38,42,44,45,49,51,108,109,113,141,157,164,171,173,175 har
midlertidig bruksrett til 27 parkeringsplasser i parkeringskjeller
Gjelder denne registerenheten med flere
12.06.2014 - Dokumentnr: 476204 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 39
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 54/14335

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

2 hyller på stuen ved vindu, skap i gangen, speil i gangen og reoler i bod i leiligheten følger ikke handelen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en tilbaketrukket plassering i rolige omgivelser, og har nærhet til flotte turområder langs sjøen. Området byr på gode solforhold og et hyggelig nabolag. På Ranheim kommer våren tidlig og vinteren sent, noe som gjør at sommeren kan nytes litt lenger.
Ranheim er en populær bydel, beliggende øst for Trondheim sentrum. Her bor du tilbaketrukket og landlig, samtidig som byen kun er en kort kjøretur unna. Nærheten til fjæra og sjøen gjør sitt til at Ranheim er et svært hyggelig og populært boområde. Leiligheten ligger mellom Rotvollfjæra og Ranheimsfjæra, og er en del av flotte maritime Grilstad Marina. Nærhet til Ladestien er noe de fleste vil sette pris på.
Ranheim er en bydel i vekst, hvor flere store boligprosjekter har fått fotfeste.
Nærområdet består i dag av både trehusbebyggelse og nyere boligblokker.
Fra Ranheim har du kort og enkel adkomst til både E6, Omkjøringsveien og Trondheim sentrum. Med Strindheimtunellen bruker du omtrent 8 minutter med bil til Solsiden.
Området generelt byr på et bredt utvalg av tjenester og Ranheim sin sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til det meste. Er det behov for ytterligere servicefunksjoner når du enkelt Trondheim sentrum med bil eller buss. Metrobusstasjonen ligger ca. 200 meter unna hvor buss nr. 1 går direkte til sentrum hvert 10 minutt.
Nærområdet har flere dagligvarebutikker samt Grilstadporten kjøpesenter hvor det er dagligvarehandel, apotek, frisør, treningssenter, post, blomsterbutikk m.m. Her er det også søndagsåpen butikk. Rema 1000 ligger omtrentlig 10 minutter unna.
Like ved Grilstad Marina finner du Flipper, en hyggelig restaurant i maritimt miljø.
I Reppemarka ligger sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan. Stedet er et eldorado både til fots, sykkel og på ski. Estenstadmarka med Estenstadhytta, og Stokkanbakken alpinanlegg ligger heller ikke langt unna og byr på fin rekreasjon. Bydelen har et aktivt idrettsmiljø med et bredt tilbud innen ski, håndball, fotball og friidrett. Ranheim Friidrettshall fra 2010 og det flotte fotballanlegget ligger like ved.

Adkomst

Fra sentrum følg Strindheimtunnelen, og kjør rett frem i rundkjøringen. Ta til venstre ned mot Grillstad. Ta til høyre i neste rundkjøring og deretter rett frem. Følg Grilstadfjæra. Det vil være godt skiltet av eiendomsmegler Krogsveen på visningsdagen.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen ligger i Jakobsli grunnkrets.
Skoler i nærområdet:
Ranheim skole (1-7 kl.) 1.7 km
Charlottenlund barneskole (1-7 kl.) 2.7 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Charlottenlund videregående skole 3.3 km
Strinda videregående skole 7 km
Barnehager i nærområdet:
Grilstadfjæra barnehage (0-6 år) 0.4 km
Grilstad FUS barnehage (0-6 år) 1.2 km
Sjøskogbekken barnehage (0-6 år) 1.8 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 14 362,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealet er flott opparbeidet med internveier, benker, grøntareal, prydbusker og lekeplasser.

Parkering

Egen parkering i garasjekjeller. Utenfor byggene er det gjesteparkering. Hver seksjon har 3 parkeringskort som leveres ut til gjester.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan r20110057 datert 18.10.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser om frisikt, villkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg, veg og lekeplass.
Det foregår bygging av nytt boligprosjekt Fullriggerøya på andre siden av kanalen ved Strindfjordvegen.
Regulering under arbeid: 5001 K20200016 Ranheim
Relaterte planer: r0391a Grillstadfjæra, Grillstad båthavn (28.5.2009)
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 8.484,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og tilsyn.
Kommunale avgifter er i Trondheim Kommune fordelt på 4 terminer. For termin 1 av 4 i 2020 var gebyret på kr. 2.121,-. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Fellesutgiftene er kr 1 583,- pr. mnd.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Fordelingen er slik:
Felleskostnader 676,-
Garasje 150,-
A konto fjernvarme 324,-
Områdekontingent 19,-
Vedlikeholdssparing 40,-
Kabel-TV 244,-
Bredbånd 130,-
Forbruk fjernvarme blir avregnet etterskuddsvis per år, målt forbruk mot a-kontobetalinger. Dette kan i enkelte tilfeller gi større tilleggsbetalinger/tilbakebetalinger dersom reelt forbruk er vesentlig større/mindre enn forutsatt i a-kontobeløp. Den som står som eier av seksjonen på faktureringstidspunktet, vil være mottaker av faktura eller tilgodehavende.
Sameiet er medlem av Velforeningen Grilstad Marina, kontingenten til velforeningen kreves inn via felleskostnadene.
Det er vedtatt å opprette en egen kategori for sparing til fremtidig vedlikehold som skal overføres til egen sparekonto hver måned. Beløp kr 0,75 per kvm. Gjelder fra 01.01.20. Denne er en del av felleskostnadene.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.800,- pr. år.
Boligen er tilknyttet som leverandør av kabel-tv og har avgiften er en del av felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 806 316,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 902 737,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.353.092,-.
I tillegg kommer valgfri rettshjelpdekning på kr. 7.100,- for boliger med seksjonnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jacob Waldahl Slettum

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Kanalen, med sameiebrøk 54/14 335.
Sameiet består av leiligheter.
Forretningsfører er Obos, tlf. 02333.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år: Etablering av infrastruktur for el-bil lading, for de som ønsker dette etablert blir selv fakturert. Etablering av parkering for MC. Utbedring av garasjegulv.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 20.000,-.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0088/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2088

Dato

Sist oppdatert: 11. november 2020 kl. 10:39

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.