Solgt: 4 225 000 kr

Haraløkka 28

3 800 000 kr
64 m²
2 soverom
Velkommen til Haraløkka 28!
Mette Linge
Presenteres av
Mette Linge
Bøler/Haraløkka
Lys og lun 3-roms i 2. etg. - Nytt kjøkken i 2016 - Peis - Solrik balkong - Ingen forkjøpsrett - Marka er nærmeste nabo
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  59 525 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  4 285 657 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1960
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  64 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 898 kr
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Liker du natur og høre fuglesang? Søker du stillhet og grønne områder, og samtidig kunne bo sentralt? Hiv deg over sykkelsetet og nyt deilig natur rett utenfor døra din. Eller kanskje bare ta med familien på en helt impulsiv kveldsdukkert i Nøklevann eller i Ulsrudvann på en deilig, varm sommerdag, uten de store forberedelsene? Bor du på Haraløkka har du disse mulighetene i umiddelbar nærhet. Skulle du savne kulturlivet i sentrum, er du ikke lenger enn 20 min unna med t-banen.
Kort fortalt:
- Balkong på 7-8 kvm. Sol ca 14-20 sommerstid
- Nytt kjøkken m/hvitevarer 2016
- Nye overflater i 2016
- Meget barnevennlig - 4 lekeplasser i borettslaget.
- Mye luft og grønne, frodige fellesområder omkranser blokkene i brl.
- Lokalbutikken er kun 350 m. unna.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haraløkka 28, 0689 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 164, bruksnummer 32, ideell andel 1/1
Andelsnummer 269, Haraløkka Borettslag, organisasjonsnummer 950311649

Innhold

Totalt bruttoareal: 71 kvm
Totalt bruksareal: 64 kvm
Totalt primærrom: 64 kvm bestående av gang, to soverom, stue, kjøkken, bad.
I tillegg disponerer boligen 3 boder; to i kjeller og en i gangen ved siden av leiligheten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.02.2021 utført av Roger Pedersen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur-/betongkonstruksjon.
Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskiller og balkonger/terrasser i betong.
Yttervegger er utfylt med bindingsverk med panel og plater. Pulttak med oppforede bjelker på betong tekt med papp, folie og singel.
Vinduer med 2-lags isolerglass, ytterdør av type B30 db 35 med ekstra sikkerhetslås, dørpumpe og kikkhull og 3-lags isolerglass balkongdør.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik angitt med tilstandsgrad 2 eller 3 (TG2/TG3). I rapporten fremkommer det at man må påregne en utskiftning av enkelte vinduer over tid. Kjøkken og alle overflater holder en
normal god standard og vil vare i flere år. Badet har enkelte bom fliser og mangler fall til sluk. Eldre sluk. Bad gis TG2.
Selger påpeker:
- El-anleggett er fornyet. Alle kurser er trukket om og alle uttak er jordet. Leo Elektro kompetanse AS har utført arbeidet.
- Vedr. badet: Tak senket og montert downlights. Ny baderoms innredning vinteren 2016. Satt inn ny dør. Ny Servant og dusjkabinett vinteren 2016. Arbeidet er utført av faglært rørleggermester, (ikke noe dokumentasjon).
- Dørpumpe følger med leiligheten, men ikke montert.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og består av gang, 2 soverom, kjøkken, bad/wc og stue samt vestvendt balkong med utsikt over fellesområdet mot skogen.
Hele leiligheten ble oppusset i 2016 med nye gulv, oppgradering av overflater, nytt kjøkken og bad ble oppgradert med ny innredning, dusjkabinett og ny himling.
Hvit profilert Ikea kjøkkeninnredning fra 2016 med integrerte hvitevarer som komfyr med nedfelt induksjon platetopp, integrert oppvaskmaskin, integrert kjøl,- og fryseskap, integrert mikrobølgeovn og ventilator tilkoblet over kokeplass. Hvitevarer medfølger.
Flislagt bad/wc med dusjkabinet, lys glatt innredning med underskap, overskap, speilskap, servant og lys. Opplegg vaskemaskin/tørketrommel. Badet ble modernisert i regi av tidligere eier med ukjent dato, men oppgradert med ny innredning og dusjkabinett av nåværende eier i 2016.
To gode soverom med god plass til garderobe.
Våpenskap på soverom medfølger ikke
Romslig lys stue med peis og plass til spisebord i tillegg til sittegruppe. Utgang til vestvendt balkong med fint utsyn og god solgang. Markise på balkongen. Tv-benk og oppheng for tv på vegg i stue medfølger ikke. Utebord og slagbenk på balkong medfølger. Taklampe over spisestue medfølger ikke.
Gang med plass til yttertøy. Praktisk bod ved siden av leiligheten gir god plass til lagring av klær, sko og utstyr man gjerne vil ha vekk fra gangen. Bereder i bod. Brann og boligalarm medfølger ikke.
Det elektriske anlegget er fornyet og alle kurser er trukket om og jordet. Det foreligger dokumentasjon på «risikovurdering og sluttkontroll, og samsvarserklæring».
3 boder følger leiligheten. 2 boder i kjelleren og 1 bod ved siden av inngangsdør til leiligheten
Felles sykkelbod og fellesvaskeri

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt ildsted i stuen. Det er varmekabler i baderomsgulvet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.01.1967, for fasadeforandring 09.08.1991 og nye balkonger 07.05.2002.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om gjerde, trafostasjon/kiosk, anlegg og vedlikehold av ledninger, festekontrakt med vilkår m.m., og antas ikke å ha noen praktisk betydning for den daglige bruken av leiligheten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Denne boligen har en perfekt beliggenhet i borettslaget. Den er rett ved marka og utsikten over skogen er ikke å forakte. Her kan du spenne på deg skiene og ta en kveldstur rundt Nøklevann. I tillegg er den rett ved snarveien ned til t-bane og buss. Nærmeste matbutikk er Rema 1000 på Haraløkka. Leiligheten ligger luftig og fritt til i 2. etasje og det er et stille og fredelig område uten gjennomgangstrafikk.
Området består av småhus (rekkehus og flermannsboliger) og lavblokkbebyggelse. Trolltun, den sjarmerende og kreative kunstnerkolonien på Bøler, er en av de
nærmeste naboene. Borettslagets tomt er pent opparbeidet med store grøntarealer, sittegrupper og lekeplasser. Tomten ligger rett ved Haraløkka og Østmarka med idrettsanlegg og flotte rekreasjonsmuligheter; Lysløypenett og sykkelstier rett utenfor døren. Supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka, og fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En av de trivelige sportsstuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet kan kanskje friste som mål for søndagsturen?
Nøklevann ro og padleklubb har utlån av båter til sine medlemmer, rett i nærheten.
Fem minutters gange til Bøler Senter med diverse forretninger og servicetilbud. Svømmehall og bibliotek på Bøler. Nærmeste treningssenter er Mudo Gym på Ulsrud og Skullerud Sport Senter.
Kort vei til offentlig kommunikasjon, T-bane (Linje 3), Østkantens flybuss og bussforbindelser. Skulle du savne kulturlivet i sentrum, er du ikke lenger enn 20 min unna med T-banen.

Adkomst

Ytre Ringvei/General Ruges via Bølerskrenten forbi Bøler senter, og opp Utmarkveien. I t-krysset Bølerlia/Utmarkveien ta til venstre og så neste til venstre. Haraløkka 28 ligger på venstre hånd.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Haraløkka 28 sokner til Nøklevann skole (1.-7. trinn) og Skullerud skole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området som Myrvoll barnehage, Holtet barnehage og Utmarkveien barnehage Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Festet tomt på 62 408 kvm. Pent opparbeidet med plen, trær, prydbusker, lekeplasser etc. Asfalterte adkomstveier.
Grunneier/bortfester er Oslo kommune.
Festeavgiften er kr 738.024,- pr. år og er inkludert i fellesutgiftene.
Festeavgiften blir regulert neste gang 01.07.2022. Denne kan reguleres hvert 10. år iht. konsumprisindeksen.
Festeavtalen utløper 01.01.2049.
Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.
Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Borettslaget disponerer biloppstillingsplasser som fordeles etter venteliste. Leiepris kr 200,- pr. mnd. Leide plasser går tilbake til borettslaget ved eierskifte.
Borettslaget har et eget garasjelag med obligasjoner som må transporteres ved et eierskifte/salg. Leiepris kr 200,- pr. mnd. Transportgebyr ved eierskifte er kr 3.000,-.
På ekstraordinær generalforsamling i januar 2019 fikk styret fullmakt til å inngå avtale for etablering av 35 ladestasjoner for el- og ladbare hybridbiler. Finansiering av el-bil ladestasjon skjer via innskudd fra andelseier (ca. 500-800 kr pr. mnd. + strøm) - for de av andelseierne som ønsker å leie biloppstillingsplass med ladestasjon.
For henvendelser vedr. parkering: parkering.haralokka@gmail.com
Oslo kommune har for øvrig etablert 46 nye ladestasjoner på Haraløkka P-plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan datert 20.02.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser V130159N2 vedtatt 13.01.1959. Området for øvrig er regulert til felles parkering, felles lekeareal, offentlig kjørebane/veigrunn, felles garasjeanlegg/p-hus, turvei/skiløype, friområde/park og offentlig gang-/sykkelvei.
Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"
Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 2.898,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-TV/Bredbånd, kommunale avgifter, festeavgift, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, trappevask, nedbetaling andel fellesgjeld, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Eiendomsskatten er kr 0,- pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.400- pr. år. inkl nettleie
Borettslaget har en Kollektiv Start og Kollektiv Bredbåndsavtale gjennom Telia og disse er dekket i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 903 682,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 253 256,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 14.682,- pr 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 59.525,- pr. 22.02.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 16.109.210,- og lånevilkårene er:
Lån.nr. 8398.71.49151 (Handelsbanken).
Restsaldo: kr. 4 383 596,-
Rentebetingelser: 2,15 %, flytende.
Lånets løpetid: 15.01.2027
Lån.nr. 11426295 (Husbanken).
Restsaldo: kr. 11 725 614,-
Rentebetingelser: 0,93 %, flytende.
Lånets løpetid: 01.08.2027
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 860 657,- Av dette beløpet utgjør kr 59 525- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Emil Ullevålseter Martinsen og Marte Eidesmo

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Haraløkka Borettslag.
Borettslaget består av 400 leiligheter fordelt på 12 blokker.
Forretningsfører er Norian Regnskap AS, forvaltning@norian.no, tlf. 22 91 14 86.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter skriftlig samtykke fra styret. Søker må avgi erklæring før hund/katt anskaffes, samt innhente bekreftelse fra naboer vedr. allergier e.l.
Det er fellesvaskeri og sports-/sykkelbod til bruk for beboerne.
Grilling på balkongene er kun tillatt med godkjent elektrisk grill og gassgrill.
Borettslagets hjemmeside: www.haralokka.no
Styret gjennom vaktmester ordner med postkasseskilt;
vaktmester@haralokka.no
Foretatt påkostninger de senere år:
Noen yttertak ble skiftet i 2009/2010. I tillegg er sikringsskapet byttet og det er montert ny måler, samt montert ny inngangsdør.
Planlagte påkostninger:
- På ekstraordinær generalforsamling januar 2019 fikk styret fullmakt til å arbeide videre med et rehabiliteringsforslag (fasaderehabilitering/noe vindusutbytting) og engasjere fagfolk for å utarbeide alternative rehabiliteringsforslag. Borettslaget har engasjert byggmester Petter Lahlum fra Dr. Techn K. Apeland AS for prosjekteringsarbeidet. Styret vil innkalle til en ekstraordinær generalforsamling etter anbudsrunder for vedtak på prosjektet. Budsjettet vil bli korrigert i tråd med vedtak. Styret er i avsluttende fase av planlegningen av prosjektet og innkallelse til ekstraordinær generalforsamling vil forekomme i løpet av 2021. Den planlagte fasaderehabiliteringen med noe vindusutbytting (soverom og kjøkken) vil påvirke økonomien i borettslaget og økning i fellesgjeld og felleskostnader må påregnes. I følge styreleder vil felleskostnadene trolig økte med ca. 1.500-1.800,- pr. mnd. Det planlegges et felles lånopptak på kr 150 millioner som blir fordelt på de 400 andelene; ca 375 000,- i økning andel fellesgjeld pr andel.
- Det ble flertall i ekstraordinær generalforsamling 6. februar 2020 for å rive eksisterende 162 garasjer og bygge nye. Garasjene blir noe større enn de eksisterende og det vil bli lagt til rette for å lade elbil. Garasjeleien vil med nye garasjer øke til ca. kr 1.000,- for de som eier garasje. Styret i borettslaget anslår at det blir et lånopptak på mellom ca. 28 og 30 mill. for bygging av nye garasjer. Her vil alle andelseiere i borettslaget være med på lånopptaket, også de som ikke eier garasje. Styret antar at andel fellesgjeld vil øke med ca. 70.-75.000,- pr. andel. Styret har begynt arbeidet med utskiftning av garasjene.
- Styret vil jobbe med en potensiell rehabilitering av fasade og rør etter ønske fra generalforsamlingen. Fasaderehabiliteringen er et stort prosjekt og det må forventes en økt fellesgjeld og felleskostnader, økningen vil avhenge av hvilke metode og hva som velges.
- Eier av andel med balkong må påse at sluk er fritt for snø, løv, mv. Andelseiere har vedlikeholdsplikt for overflaten på egen balkong.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.000,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 45-0018/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Oppsal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR45.2118

Dato

Sist oppdatert: 09. mars 2021 kl. 12:53

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.