Solgt: 6 300 000 kr

Brekkeveien 14

6 450 000 kr
73 m²
2 soverom
Velkommen til Brekkeveien 14!
Brekke/Frysja
Pen 3-roms hjørneleilighet fra 2011|Beliggenhet rett v/ marka og gode servicetilbud|Garasjeplass m/ladeboks|Balkong|Heis
 • Prisantydning
  6 450 000 kr
 • Omkostninger
  162 592 kr
 • Totalpris
  6 462 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  73 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 004 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Flott 3-roms hjørne/endeleilighet i et attraktivt boligområde på Brekke (Frysja) med markagrensen og Maridalsvannet som nærmeste nabo. Leiligheten var ny i 2011 og holder generelt god standard. God planløsning med entré med skyvedørsgarderobe, romslig bad, 2 soverom, stue/kjøkken med utgang til stor balkong. I tilknytning til hovedsoverommet er det en praktisk bod for ekstra oppbevaringsmuligheter. Boligen har også i tilegg 2 boder i kjelleretasjen samt garasjeplass med ladeboks til elbil.
Fra boligen er det kort avstand til badeplasser, matbutikker, skole, offentlig kommunikasjon og flere andre servicetilbud. Sammenhengende gang- og sykkelstier langs Akerselva fører deg direkte ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeér og restauranter.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Brekkeveien 14, 0884 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 59, bruksnummer 355, seksjonsnummer 29, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm
Primærrom:
2. etasje 73 kvm: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Sekundærrom:
2. etasje 4 kvm: Bod
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca 2,6 kvm og 1 bod på ca 2,7 kvm bak biloppstillingsplass i garasjekjeller. Begge boder er merket TB-29.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført over seks etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Glatt entrédør av tre med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 40dB. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2010.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på diverse bygningsdeler/installasjoner. I vedlagte rapport er det ikke gitt TG3 og det er i all hovedsak gitt TG1. Takstmann har gitt TG 2 på bad under punktet overflate gulv på bakgrunn av riss/sprekk i en gulvflis i dusjsonen.
Det er registrert tilfeller av skjeggkre og sameiet har gjennomført tiltak for dette med blant annet å sette ut feller i fellesarealene. I tillegg har den
enkelte beboer fått tildelt feller for å kunne registrere omfanget av skjeggkre. Ifølge selgers egenerklæring fremkommer det at er observert lite skjeggkre i leiligheten. Saken følges opp av styret/sameiet og sameiets forsikringsselskap vil så snart koronarestriksjoner letter, installere utstyr mot skjeggkre i alle leiligheter i sameiet.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen 3-roms hjørne/endeleilighet med stor balkong i 2. etasje. Bygget var nytt i 2011 og leiligheten holder generelt god standard. Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom gir en behagelig og god varme i leiligheten. Boligen har en fin planløsning med entré med skyvedørsgarderobe, innvendig bod, bad, to gode soverom og åpen stue/kjøkkenløsning. Det medfølger en garasjeplass med ladeboks for ladbart kjøretøy i felles garasjeanlegg. Heisadkomst fra garasjen til leilighetens etasjeplan.
Inneholder:
Innbydende entré med skyvedørsgarderobe, fliser på gulv og downlight i tak. Fra gangen er det videre adkomst til bad og stue/kjøkken.
Åpen løsning mellom stue og kjøkken som setter det sosiale i fokus. Store vindusflater på to sider av rommet som gir godt med lysinnslipp inn i oppholdsrommet. Pen kjøkkeninnredning fra HTH i tidløs utførelse med profilerte hvite fronter, og heltre benkeplate med underlimt vask. Godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer fra Siemens bestående av kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt induksjonstopp. Ventilator tilkoblet avtrekskanal i skap. Alle hvitevarer medfølger boligen. I tilknytning til kjøkkendelen er det plass til stor spisegruppe, ypperlig for større middagsselskaper.
I stuedelen er det god plass til sofagruppe, tvmøblement, kommode, vitrineskap og liknende. Fra stuen er det utgang til en stor, sydvendt balkong på rundt 12 kvm med plass til grill og sittemøblement. Her kan solen nytes fra ca kl 9.30-17.30 på sommerstid.
Stort hovedsoverom med plassbygde skyvedørsgarderober og plass til stor dobbeltseng. i tilknytning til soverommet er det en praktisk innvendig bod for ekstra oppbevaringsmuligheter.
Soverom 2 med plass til enkeltseng, garderobe, pult og liknende. Kan enkelt innredes som barnerom, hjemmekontor eller gjesterom.
Lekkert og romslig bad med fliser i tidløs utførelse. Baderomsinnredningen består av innfellbare dusjdører i glass, vegghengt toalett, servant med underskap og speil med overlys. På badet er det varme i gulv og downlights i tak samt plass og opplegg til vaskesøyle.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme på alle oppholdsrom. På bad og wc er det elektrisk gulvvarme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner med aggregat plassert i bod. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.07.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet
er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:
Dagboknr. 932624, tinglyst 26.11.2010: Hjemmel til grunn: Bnr. 355 og bnr. 720 er ansvarlig for gjerdehold mot nåværende og fremtidige parker, friareal, turareal og liknende ubebygd kommunal eiendom. Kommunen har rett til å ha liggende ledninger, kummer og liknende liggende og har rett til adkomst for vedlikehold/utskiftning av disse. Bnr. 355 og bnr. 720 har overtatt eiendomsretten og vedlikeholdsplikten til stikkledninger som betjener eiendommene.
Dagboknr. 545372, tinglyst 11.07.2011: Best. om adkomstrett: Sameiet gir gnr. 59, bnr. 723 (tomten bak sameiet) rett til biladkomst gjennom underjordisk garasjeanlegg. Bnr. 723 gis også rett til å for egen regning lage åpning til ferdsel for kjøretøy i garasjeanleggets endevegg.
Dagboknr. 545720, tinglyst 11.07.2011: Erklæring/avtale: Brekkeveien 10 har rett til benyttelse av felles anlagte avfallsbeholdere.
Dagboknr. 545638, tinglyst 11.07.2011: Best. om vann/kloakkledn.: Sameiet gir rett til bnr. 723 (nabotomten bak)og legge til rett for å anlegge/føre og ha værende vann-og avløpsledningsnett gjennom det underjordiske garasjeanlegget. Det skal også sørges for at vann-og avløpsledningene er dimensjonert for bruk av bnr. 355, bnr. 720 og bnr. 723.
Dagboknr. 545114, tinglyst 11.07.2011: Best. om adkomstrett: Bnr. 355 og bnr. 720 har felles vann- og avløpsledning. Fremtidig vedlikehold skal fordeles forholdsmessig mellom eiendommene.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Fryseskap og vinskap i innvendig bod medfølger ikke boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt boligområde på Brekke (Frysja) med markagrensen og Maridalsvannet som nærmeste nabo. Store utearealer og friområder byr på de aller beste muligheter for friluftsliv og rekreasjon. Sammenhengende gang- og sykkelstier langs Akerselva fører deg direkte ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeér og restauranter. Idylliske Brekkedammen (Stilla) er en av Oslos flotteste badeplasser og ligger kun 5 minutter unna. I tillegg er det flere andre badeplasser langs Akerselva.
Gangavstand til Stillatorget med det meste man trenger av butikker og servicetilbud som en av områdets beste Remabutikker, legesenter, frisør, apotek m.m. Kort vei til Storo Storsenter.
På naturskjønn tursti, som starter utenfor døren, har man direkte tilgang til marka. "Vinterporten" som gir tilgang til Maridalsvannet i vinterhalvåret ligger rett ved tomta. Nærheten til marka med flere lysløyper, badevann og frisk luft er for mange ensbetydende med trivsel og høyere livskvalitet.
Det er skole og barnehage i nærområdet. Barna har en trygg og tilnærmet bilfri skolevei.
Kort vei til busstopp for buss 54 som går i Brekkeveien. Flere busser fra Maridalsveien og Frysjaveien. Tog fra Kjelsås stasjon og trikk fra Grefsenveien.
Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til populære Kjelsås skole (1-7 klasse) og Engebråten ungdomsskole (8-10 klasse). Det er flere barnehager/parker i nærheten slik som Stilla barnehage og Kjelsås skole barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4.842,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og består blant annet av trivelige områder med sittegrupper, utebelysning, og grøntarealer.

Parkering

Garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg under blokken medfølger. Det er montert ladeboks for ladbart kjøretøy på plassen. Det er også egen strømmåler for ladeboksen. Heisadkomst fra kjeller til leilighetens etasjeplan.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4282 datert 25.10.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.10.2006
Kartutsnittet viser at Oslo kommune er eier av en tomt i bakkant av sameiet (gnr 59, bnr 723 og 724) som er regulert til boligformål. Det foreligger plan for omregulering av denne tomten og det er foreløpig ikke bestemt til hvilket formål eller hvilken størrelse kommunen ønsker eller får mulighet til å benytte tomten. Saken er foreløpig på samtale/dialognivå. Se saksnummer: 201710180 på PBE sin hjemmeside (saksinnsyn).
Det skal bygges nye rentvannsbassenger på Oset for drikkevannsforsyning og i den forbindelse benyttes anleggsveien for utkjøring av masser. Spregningsarbeider og utkjøring av masser vil fortsette frem til ca. 2021.
For eiendommen Kjelsåsveien 161 (Tandbergtomten) skal det igangsettes en detaljregulering for omgjøring og bygging av ca. 300 leiligheter. I siste dokumenter på saken (datert 26.03.2021) blir det lagt fram planforslag til offentlig ettersyn. Dokumentet viser to alternative utbygginger. I det ene alternativet beholdes hele Radiohallen og det andre alternativet beholdes deler av Radiohallen med noe forskjellige høyder og utforming av prosjektet. Se saksnr 201909593 på PBE sin hjemmeside (saksinnsyn) eller kontakt megler for mere info.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 004,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og vannbåren varme, akonto strøm, garasje, grunnpakke kabel-tv/internett, filter til ventilasjonsanlegg, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2021.
Fellesutgiftene fordeles som følger:
Felleskost 2.312,-
Drift BVS (fyring) 741,-
Akonto strøm 366,-
TV/bredbånd 303,-
Garasje 282,-
Eiendomsskatten er kr 1 982 for 2021.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. / 5400 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/bredbånd og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
I tilegg har eier fått installert fibernett i leiligheten fra Lynet internett med en internetthastighet 100/100 Mbit for kr 299,- pr mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 616 430,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 819 149,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 1 982,- pr inneværende år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6 612 592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kristin Beate Engebretsen og Kent Robert Ajaxson

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Maridalsporten, med sameiebrøk 92/5202
Sameiet består av 62 leiligheter og 2 næringsseksjoner (garasje)
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS , tlf. 02333
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- Etablering av ladeplasser for el-bil.
- Utbedring av flassing på stolper.
- Varmesentralen som er felles for Brekkeveien 19, Brekkeveien 12-16 og Brekkeveien 10 ble utbedret og kostnadene er fordelt på de forskjellige sameiene i 2018.
Planlagte påkostninger:
Vedlikehold av spillvannsledning som har noe dårlig fall. Spillvannsledningen går gjennom garasjeanlegget til nabosameiet Vidsyn og styret har bemerket i årsrapporten at det må påregnes større kostnader til utbedringer i neste periode. Det er ikke gitt noen anslag hva dette vil være på, men styret vil komme tilbake til dette på et senere tidspunkt når dette er klart.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0029/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2129

Dato

Sist oppdatert: 27. oktober 2021 kl. 15:04

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.