Solgt: 4 500 000 kr

Hasivs gate 3

4 390 000 kr
114 m²
3 soverom
Velkommen til Hasivs gate 3
Magnus Stokstad Fjell
Presenteres av
Magnus Stokstad Fjell
Storhaug/Stavanger Øst
Fleksibel familiebolig med unikt vestvent uteområde - betydelig oppgradert i moderne stil med to bad og tre soverom.
 • Prisantydning
  4 390 000 kr
 • Omkostninger
  111 092 kr
 • Totalpris
  4 611 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1912
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  114 m²
 • Type
  Halvpart horisontaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Gul D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen har gleden av å presentere Hasivs gate 3, en halvpart tomannsbolig med en av Stavangers mest populære beliggenheter på Storhaug, like utenfor bykjernen i Stavanger .
 • Arkitekttegnet og betydelig oppgradert, nyoppusset og funkjsonell bolig over to plan.
 • Husets sjel er beholdt og det beste fra 1912 er tilbakeført samtidig som boligen har en moderne, varm og naturlig stil.
 • 3 soverom, 2 bad
 • Flott og hyggelig uteområde
 • Attraktiv beliggenhet
 • Fine turområder i nærheten
 • Gode solforhold.
 • Rapporten er i henhold til forskrift om ny avhendingslov gjeldende fra 1. januar 2022(Se boligsalgsrapport)
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Hasivs gate 3, 4014 STAVANGER
  Kommunenummer 1103, gårdsnummer 54, bruksnummer 691, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 114 kvm
  Totalt primærrom: 114 kvm
  Bruksareal:
  Tomannsbolig 114 kvm
  Primærrom:
  Tomannsbolig:
  Kjeller: 48 kvm: 2 soverom, bad/dusjrom, vaskerom, gang, kjellerstue
  1. etasje 66 kvm: Stue, kjøkken, soverom, bad/dusjrom, gang, entré/vindfang
  Kott under kjellertrapp er ikke måleverdig areal blant annet grunnet lav takhøyde.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.12.2021 utført av Anticimex AS.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med tre og mur/stein og betongkonstruksjoner, saltak med takopplett tekket med takstein, yttervegger med liggende trekledning.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
  Tg 2 er gitt på følgende:
  Bad kjeller, ventilasjon: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
  Bad 1.etg, sanitærutstyr/innredning: drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Fare for fukt i konstruksjon.
  Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side.
  Etasjeskiller, skjevhetsmåling: forskjellen mellom høyeste og laveste punkt i stue 1.etg er målt til ca 29 mm. Årsak til forskjellen er ikke vurdert. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.
  Tekning anlegg, hovedstoppekran og stakeluke: stakeluke er ikke lokalisert. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  Yttervegger, fasader ink. kledning: panel er stedvis råteskadet, eksempelvis ved bunnstokk til ytterkledning og utbedringer anbefales. Det er stedvis registrert liten luftespalte i nedre del av ytterkledning.
  Yttertak, beslag, renner, nedløp og snøfangere: Nedløp fra takvann ledes mot terreng og er ikke tilkoblet lukket system. Snøfangerutstyr ikke etablert. Tiltak anbefales.
  Balkonger, terraser, veranda: Rekkverkshøyden er under 1 meter. Avvik fra gjeldende forskrift. Tiltak anbefales. Terrasse over soverom: Denne type konstruksjon krever normalt ventilasjon mellom sjiktene. Det kan ikke verifiseres at dette er etablert. Det foreligger ikke dokumentasjon på konstruksjonsmetode. Ytterligere undersøkelser anbefales.
  Utvendige trapper: det mangler rekkverk på trapper og på enkelte områder ved terrasser. Tiltak anbefales.
  Drenering: takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Tiltak anbefales. Utvendig terrengfall er feil og heller inn mot grunnmur. Tiltak anbefales. Gjelder deler av drenering: dreneringens tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, og av den grunn må estimert tilstand vurderes ut fra alder.
  Stikkledninger og tanker, vann- og avløpsledninger: utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Tiltak anbefales.
  TGIU er gitt på følgende:
  Bad kjeller, bad 1etg, vaskerom: Hulltaking er ikke funnet nødvendig med bakgrunn i at våtrommets alder er mindre enn 5 år.
  Radon: det er pågående radonmålinger i boligen. Se selgers egenerklæring punkt 23.
  Yttertak: taket er inspisert fra bakkeplan grunnet sikkerhetsmessige forhold.
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Moderniseringer og påkostninger

  I følge selger er disse oppgraderingene gjort i boligen i løpet av 2020/2021:
  Kjeller er gravd ut og det er lagt nytt betongunderlag med isolajon og varme i alle gulv utenom de to soverommene etter anbefaling fra byggmester. Det er drenert nord, vest og syd rundt huset, gravd ut masse og singlet under platting på sørsiden. Lyse Elnett/ forskalingsfirma har bygget en mur mot kabel/langs gaten på sørsiden/uteområdet og sikret kabler på tomten.
  I stuen er alt revet, det er ny lydhimling i etasjeskillet. Fasade mot syd har fått ny isolasjon, tyvek etc. ny kledning og nye vinduer er satt inn av fagfolk i begge etasjer. Alle vegger innendørs og utendørs er isolert.
  Hele tilbygget er forsterket i konstruksjon, isolert og har fått ny kledning. Tilbygget/soverom har også fått et stort vindu mot øst og terrassedør.
  To ny bad, flislagt av murerfirmaet Medalen. I tillegg er det laget vaskerom i kjelleren, Det er varme i gulv i kjelleren samt bad i første etasje. Nytt (resirkulert) kjøkken fra IKEA. Huset er nymalt i 2020.
  Det er gravd til ny strømtilførsel og nytt Elskap ute og nytt strømskap inne er innstallert av Lyse Elnett og EL Team AS. Nytt rørskap og røropplegg i hele leiligheten er installert av Søvest VVS AS. NSE bygg AS har gjort det meste av tømmerjobben.

  Standard

  Velkommen til Hasivs gate 3, en betydelig oppgradert, nyoppusset og funkjsonell bolig over to plan.
  Her har Arkitekt Hilde Schjelderup utarbeidet helt ny funksjonell og fleksibel planløsning på både leiligheten og uteområde. Husets sjel er beholdt og det beste fra 1912 er tilbakeført samtidig som boligen har en moderne, varm og naturlig stil.
  Man kommer inn i en romslig gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. En stor glassdør leder inn til den åpne løsningen med stue, spisestue og kjøkken i samme luftige rom. Lys fra store vinduer med god gjennomtenkt plass til sofagruppe og spisegruppe. Spisestuen er plassert naturlig mellom stuen og den åpne løsningen inn mot kjøkkenet. En Jøtul vedovn er plassert midt i rommet og varmer godt på kalde dager.
  Kjøkkenet er veldig funksjonelt med store arbeidsflater, matte sorte fronter i resirkulert materiale og godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer, samt integrerte hvitevarer. Fra kjøkkenet kan man åpne en dobbel terrassedør og få terrassen som en forlenget del av kjøkkenet på varme dager. Den gode ute-inne opplevelsen er bevart med vest- og sørvendte terrasser hvor man kan flytte seg etter solen fra morgenen til kveld.
  Boligen har to delikate bad og tre soverom. Badet i første etasje ligger i senter av huset og har varme og behagelige overflater i naturtoner. Hovedsoverommet er nær badet, plassert innerst i leiligheten med store vindusflater og mye lys. Også her er det glassdør ut til terrasseområdet og morgensol.
  I underetasjen har man 2 soverom, bad, vaskerom og en stor stue med glassdør mot sørvendt uteområde. Arkitekten har tegnet inn alternative romløsninger som enkelt kan realiseres, enten man vil innrede deler av etasjen som hybel eller ønsker å åpne enda mer mot sørvendt terrasse. Her er flere av veggene murpusset og behandlet med naturlig kalk for å skape godt innemiljø og beholde husets sjel, grunnmur og historie.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Vedovn i stue, ellers elektrisk oppvarming.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Det foreligger tillatelse for tilbakeføring av fasade, vinduer, bruksendring kjeller og mindre terrengendringer, datert 28.01.2021. Det foreligger ikke ferdigattest på tillatelsen, kjøper overtar ansvar for dette.
  Det foreligger en rapport datert 10.01.1995. Følgende mangler i forbindelse med til- og ombygging må utbedres:
  1. Beslag på grunnmursplater.
  2. Innpussing av vinduer i grunnmur.
  3. Vindtetting av yttervegger og etasjeskillene. evt fuktig isolasjon må skiftes ut.
  4. Avkøp fra kjøkken 1.etasje må tilkoples avløpsnettet.
  5. Ventilasjon av kjellerrom.
  6. Lufting over isolert tak i kjellerro.
  7. Rekkverk på balkong 2. etasje festes forsvarlig.
  8. Rekkverk terrasse 1. etasje.
  Det er uvisst om dette er gjennomført, kjøper overtar ansvar.
  Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  11.06.1990 - Dokumentnr: 8784 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2
  Felles bruksrett til hagen.

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen har en av Stavangers mest populære beliggenheter på Storhaug, like utenfor bykjernen i Stavanger – i byens kanskje spennende område kalt Øst. Her popper det stadig opp nye spennende cafeer, restauranter, utstillinger, næringer, co-workerere, konserter, kunst-arenaer, festivaler og treningssentre.
  Du kan spasere eller sykle bysykkel til Stavanger sentrum på fem minutter, men området har omgivelser i fin harmoni med historiske bygninger og flott nybygget arkitektur. Går du fem minutter i motsatt retning av sentrum finner du lange turstier langs sjøen, flere fine badesteder, Stohaugs nye utendørs tennisbane, idrettsahall og de lokale fotballbanene og klubbhuset til Brodd IL. Velg mellom tre dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet eller ta enkelt bussen som går hyppig to minutter fra huset.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager:
  Lilleputt private familiebarnehage
  Emmaus barnehage (3-6år) 0,3 km
  Steinhagen barnehage (0-6år) 0,4 km
  Skoler:
  Nylund skole (1-7kl.) 0,6 km
  Storhaug skole (1-7 kl.) 1,3 km
  St. Svithun skole (8-10 kl.) 1,4 km
  Bergeland videregående skole 1,5 km
  Godalen videregående skole 1,6 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunenfor oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 340 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

  Parkering

  Gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan 1547 for Emmaus/Egeland datert 22.04.1996 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  I Stavanger kommune er det laget estetiske retningslinjer for Trehusbyen, med hjemmel i Plan- og bygningsloven. Vi oppfordrer kjøpere som planlegger påbygg og fasadeendringer om å gjøre seg kjent med bestemmelsene.
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 12.058,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er inkludert og utgjør kr 2.032 for inneværende år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 24.000,- pr. år + nettleie.
  Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.600.
  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har en samlet avgift på kr 1.080 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 814.570,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.932.452,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.501.092.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Elin Minde

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 35-0255/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR35.21255

  Dato

  Sist oppdatert: 17. desember 2021 kl. 16:00

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Lignende boliger

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  Jakter du lignende boliger?

  Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.