Solgt: 4 300 000 kr

Slalåmveien 37 M

4 490 000 kr
80 m²
2 soverom
Velkommen til Slalåmveien 37 M presentert av Ola Wee Ahlstrand v/Krogsveen Bekkestua
Ola Wee Ahlstrand
Presenteres av
Ola Wee Ahlstrand
LOMMEDALEN
Moderne, gjennomgående 3-roms med solrik balkong|garasjeplass|Sentralt, barnevennlig|Markanært|Heis|Flytte rett inn!
 • Prisantydning
  4 490 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  6 682 kr
 • Omkostninger
  113 759 kr
 • Totalpris
  4 420 441 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2009
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 946 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Slalåmveien 37 M er en moderne 3-roms leilighet som ligger i hjertet av Lommedalen med flere gode fasiliteter rundt deg. Sentralt og barnevennlig med kort vei til tur- og rekreasjonsområder, nærbutikker, skibakke, skole-/barnehagetilbud m.m.. Leiligheten fremstår meget delikat og har en meget fin, effektiv og gjennomgående planløsning. Enkle adkomstforhold via heis både fra bakkenivå og garasjeplan. En leilighet du kan flytte rett inn i!
Kort fortalt:
- Meget god og nyere standard
- Mulighet for 3 soverom.
- Sydvendt balkong med pent utsyn og gode solforhold
- Garasjeplass med el-bil lader
- Kort vei til flotte turmuligheter
- Skiløyper og Krydsbybakken rett ved
- Kort vei til Handelsstedet Bærums Verk
- Matbutikk i samme bygg
- Felles takterrasse med kveldsol
- Mye lagringsplass
- Heis

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Slalåmveien 37 M, 1350 LOMMEDALEN
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 97, bruksnummer 52, seksjonsnummer 17, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 94 kvm
Totalt bruksareal: 85 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod og en garasjeplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.10.2020 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leiligheten ligger i 2. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss kjeller og garasjeanlegg. I tillegg er det stor Rema1000 butikk i 1 etasje.
Bygning generelt:
Bygningen er oppført i betong/mur. Antatt fundamentert på komprimerte/faste masser. Yttervegger trolig i bindingsverk kledd med ytterkledning av tre. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/folie. Utvendige trapper og heis i bygget.
Vinduer/dører:
Vinduer fra 2009, utført med 2-lags isolerglass og karmer av tre. Enkelte vinduer kan settes i lufteposisjon. Isolert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull. Balkongdører fra 2009, utført med 2-lags isolerglass.
Balkong/terrasse:
Sydvendt terrasse med utgang fra stue på ca 7 kvm. Gulvet er belagt med terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner med tett utførelse.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
TG2:
Overflate gulv ved terrassedør:
Noe utpreget slitasje på gulvet foran terrassedørene dette er alene vurdert til TG2.
Terrassegulvet:
Gulvet fremstår med noe overflateslitasje og vedlikehold må forventes og er derfor vurdert til TG2.
Det er ingen TG3.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Det har tidligere vært lekkasje i garasjeanlegget grunnet manglende membran under utbygging. Ny membran ble utført av Lommedalen bygg i 2015. Ingen fukt/lekkasje etter det.

Standard

Dersom du ønsker en moderne leilighet med en attraktiv beliggenhet, er dette midt i blinken! Slalåmveien 37 M ligger midt i hjertet av Lommedalen med flott plassering ift fasilitetene rundt. Leiligheten har en meget fin, effektiv og gjennomgående planløsning, romslig balkong, gode solforhold og pent utsyn. Leiligheten fremstår meget delikat, lys og trivelig. Enkle adkomstforhold via heis både fra bakkenivå og garasjeplan. Dette er en leilighet man virkelig kan flytte rett inn i!
Entré:
Det første som møter deg i boligen er en hyggelig entré med smarte integrerte garderobeløsninger. Det er flislagte gulv med varmekabler. Ved inngangsdøren er det felles terrasse med sol fra tidlig morgen og frem til ca kl. 20:00 på sommerstid.
Bad:
Lekkert og romslig baderom med flislagte vegger og gulv samt gulvvarme. Pent innredet med Dusjhjørne med hengslede glassdører og to-greps blandebatteri. Servant med ett-greps blandebatteri. Overskap med speil og slette fronter på vegg. Innebygd, vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
WC-rom:
Praktisk wc-rom med flislagte vegger og gulv samt gulvvarme. Pent innredet med gulvstående toalett. Fritthengende servant med ett-greps blandebatteri.
Soverom
Leiligheten har 2 gode soverom hvor begge rommene har god plass til dobbeltseng og arbeidsbenk. Soverommene er godt utstyrt med smarte integrerte garderobeløsninger. I tillegg har leiligheten en "walk-in" garderobe som enkelt kan benyttes som et tredje soverom eller kontor.
Kjøkken/stue:
Stue og kjøkken har en åpen løsning, og sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med mye lys fra vindusflatene, utgang til balkong samt gode møbleringsmuligheter. Allrommet har plass til både sofagrupper, tv-krok og langt spisebord. Fra stuedelen er det utgang til en herlig sydvendt balkong på ca 7 kvm med gode solforhold, pent utsyn og god plass til utemøbler.
Pent kjøkken med god benke- og skapplass samt oppdrageringer fra 2015. Innredet med hvite fronter og håndtak av stål. Benkeplate av laminert spon. Stålplate mellom overskap og benk samt bak kjøkkenkum. Nedfelt stålkum og ett-greps blandebatteri. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og løst kjøl/frys. Over kokeplassen er det ventilator.
Lagring:
God lagringsplass i kjellerbod samt integrerte garderobeløsninger og "walk-in" i leiligheten.
Overflater gulv:
Pent innredet med 3-stavs eikeparkett i alle rom. Fliser i entre, wc-rom og baderom.
Overflater vegger:
Pent innredet med slette, malte flater. Fliser på wc-rom og baderom.
Overflater tak:
Pent innredet med slette malte flater. Romhøyde i stue er ca. 2,40 meter.
Utstyr:
- Sikringsskap med automatsikringer
- Fordelerskap med rør-i-rør system
- Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2008
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Utebelysning
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner montert på vegg. Varmekabler i gulvstøp på bad, wc og entre.
Balansert ventilasjonsanlegg med aggregat plassert i bod.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 14.11.1974 vedr. oppføring av forretningsgård med kontor/forretning samt vaktmesterbolig.
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 24.09.1980 vedr. tilbygg og ombygging av forretningsbygg.
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.11.1991 vedr. forandringer i forretningslokale.
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 20.01.2002 vedr. tilbygg til forretningsbygg.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Alle dokumentene kan fås ved henvendelse til megler. De ligger også tilgjengelig under vedlegg til salgsoppgave.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:
Dagboknr 433790, tinglyst 30.05.2007, type heftelse: Erklæring/avtale: Erklæringen viser en overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon. Videre viser dokumentet en liste over netteiers rettigheter og plikter.
Dagboknr 3015477, tinglyst 14.09.2020, type heftelse: Reseksjonering: Dokumentet viser en melding om reseksjonering på eiendommen.
Dagboknr 3366, tinglyst 09.02.1979, type heftelse: Erklæring/avtale, Hjemmel til eiendomsrett, Pantsettelseserklæring: Dokumentet viser en tidligere seksjoneringsbegjæring av eiendommen.
Dagboknr 433770, tinglyst 30.05.2007, type heftelse: Erklæring/avtale: Erklæringen viser en overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg. Videre viser dokumentet en liste over netteiers rettigheter og plikter samt situasjonskart.
Dagboknr 63214, tinglyst 26.01.2010, type heftelse: Resek/deling av seksjon, Resek/endring formål/Brøk/Tillegsdel, Resek/tilleggssek: Dokumentet viser en seksjoneringsbegjæring av eiendommen med tegninger.
Dagboknr 15009, tinglyst Best. om vann/kloakkledn.: Dokumentet viser en erklæring som er bindende for nåværende og senere eier(e) hvor det erklæres at Bærum kommunes vannforsynings- og kloakkreglement gjøres gjeldende for eiendommen samt at disse reglene skal overholdes videre fremover. I tillegg har kommunen rett til befaring og vedlikehold av ledningene til enhver tid dersom det oppstår sanitære ulemper, kommunen finner det nødvendig eller noe av arbeidet er utført ved dispensasjon fra gjeldende bestemmelser.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må meldes til styret.

Diverse

Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger boligen. Lysekrone og speil i stue medfølger ikke boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget hyggelig til i landlige omgivelser i Lommedalen. Fra leiligheten er det enkel adkomst til matvareforretning med posttjenester i første etasje i bygget. Bussholdeplass noen minutters gange unna med gode forbindelser til både Sandvika og Oslo. Gangavstand til barnehager og skoler.
Området er et eldorado for ski og turentusiaster med umiddelbar nærhet til Krydsbybakken, nydelig turterreng om sommeren og flotte skiløyper innover Bærumsmarka/Krogsskogen om vinteren. Lommedalen tilbyr et variert og aktivt tilbud av fritidsaktiviteter som blant annet golfbaner, slalåmbakke, fotball, skiløyper, ridning og flotte turområder sommer som vinter. Her kan det blant annet nevnes Burudvann som har badestrand og er et populært fiskevann. Hit kan man også legge turen for sopp- og bærplukking, grilling eller trening. Krokskogen like i nærheten som tilbyr flotte turområder for store og små med preparerte skiløyper om vinteren. Det er flere matbutikker i nærheten og nærmeste treningssenter er Spenst i Lommedalsveien like ved.
Gangavstand til Spenst treningssenter med gruppetimer og flotte treningslokaler. Marka i umiddelbar nærhet med flotte ski-, sykkel-, og tur muligheter. Kort vei til fantastisk familievennlig skianlegg i Krydsbybakken, Lommedalen- og Bærum golfklubb, samt flere ridesentre.
Kort avstand til idylliske Bærums Verk med handel og kultur. Ellers har Bærums Verk Handelssted et variert utvalg av forretninger, spisesteder og kulturbegivenheter. Her kan Verksgaten med eldre småhusbebyggelse nevnes som har både pannekakehuset, Melboden (pizza) og det kjente Værtshuset som tilbyr gode gammeldagse herremåltider.
Sentralt i forhold til Sandvika Storsenter og Bekkestua handelssenter.Tre minutters gange til bussholdeplass i Lommedalsveien med ekspressbuss nr. 150 E og 210 til Oslo. Bærums Verk er et knutepunkt for bytte mellom avganger til både Kolsås/Sandvika og Bekkestua/Oslo.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Området byr på mange gode skoler- og barnehagetilbud.
Skoler:
1-7 kl. Lommedalen skole 1 km
1-7 kl. Gullhaug skole 1.3 km
1-7 kl. Lesterud skole 2.7 km
8-10 kl. Mølladammen skole 1.6 km
Vgs. Rosenvilde videregående skole 7.2 km
Vgs. Rud videregående skole 7.4 km
Barnehager:
Bhg. Lommedalen barnehage - Krydsby (0-5 år) 0 km
Bhg. Nøtteliten familiebhg. - Krydsbyveien (1-5 år) 0.5 km
Bhg. Nøtteliten familiebhg. - Slalåmveien (1-5 år) 0.5 km
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt på 6 933,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, prydbusker, parkeringsplasser, parkeringsareal samt felles terrasser og uteområder. Et attraktivt område som består hovedsakelig av nyere og eldre bebyggelse variert med rekkehus, leiligheter og eneboliger.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg med el-bil lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/forretning i henhold til reguleringsplan 2001024 datert 04.06.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er regulert til vannforsyningsanlegg i henhold til reguleringsplan under bakken 2017018 datert 18.03.2020 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen er underlagt kommuneplanens arealdel 2017-2035, id 201601, avsatt til nåværende boligbebyggelse datert 04.04.2018.
Det arbeides med kommuneplanens arealdel 2035-2040, id 201702, med status planlegging igangsatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 946,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, Kabel TV. internett, garasjeplass, forretningsførsel.
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Felleskostnader 3.571,-
- Kabel-tv 375,-
- Garasjeplass 150,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2020 med 3 %.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.710,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av kabel-tv og er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 494 126,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 378 853,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12 724,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 6 682,- pr. 31.12.2019
Lånenummer: OBOS03-98207573515 A
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo for sameiet: kr 117.571,-
Restløpetid: 1 år 1 måned
Termin pr år: 12
Type rente: Flytrente
Rentesats pr 05.10.2020: 3,85 %

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.610.441,-.
Av dette beløpet utgjør kr 6 682,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Silje Evanger Pedersen og Luke Torjussen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lommedalstunet Sameie, med sameiebrøk 85/4065.
Sameiet består av 34 seksjoner, hvor 33 er boligseksjoner og 1 er næringsseksjon/daglivarebutikk (rema1000).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dyrehold er tillatt.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning utover 2 inkluderte visninger
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0213/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.20213

Dato

Sist oppdatert: 03. desember 2020 kl. 14:01

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.