Komplett utleieoppgave

Huitfeldts gate 8B

24 000 kr
98 m²
3 soverom
Velkommen til Huitfeldts gate 8B
Velkommen til Huitfeldts gate 8B
Eirik Bakland
Presenteres av
Eirik Bakland
Slottsparken/Vika - Romslig 4-roms med fine detaljer. Nyoppusset bad (2022). Sentral og attraktiv beliggenhet. Ledig fra 01.08.2022!
 • Månedsleie
  24 000 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1895
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  98 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Huitfeldts gate 8B!
Kort om boligen:
- Stor 4-roms leilighet
- Klassisk detaljer Stukkatur, rosett, god takhøyde og store vindusflater
- Nyrenovert baderom (2022)
- Gjennomgående planløsning
- Store vindusflater som gir svært gode lysforhold
- Kabel-tv og bredbånd inkludert
- Romslig entré/gang
- Koselig bakgård
- Meget sentral og attraktiv beliggenhet
- Nærbutikken Joker ligger par minutter unna.
- Godt kollektivtilbud i nærheten
- Kort vei til Nationalteateret for tog og flytog
- Fra leiligheten er det ca. 5 minutters gange til Tjuvholmen og Aker Brygge
Ønsker du å komme på visning? Trykk "SEND MELDING" eller "VISNINGSPÅMELDING" for å avtale tidspunkt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Huitfeldts gate 8B, 0253 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 209, bruksnummer 97, seksjonsnummer 15, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 98 kvm.
Totalt primærrom: 98 kvm.
Primærrom består av gang, baderom, toalettrom, stue, kjøkken og 3 soverom. Arealene er hentet fra en tilsvarende bolig og kan avvike noe.

Standard

Gang:
Adkomst fra felles trappeoppgang. Fliser på gulv. God plass til å sette fra seg sko og yttertøy.
Baderom:
Leiligheten har nytt baderom fra 2022 med dusj og servant, samt et eget adskilt toalettrom med Wc og servant. Vaskemaskin på kjøkkenet.
Stue:
Romslig og fin stue med gode møbleringsmuligheter. Avbildet møbler og TV kan også medfølge. Opplegg for kabel-tv og bredbånd-
Kjøkken:
Praktisk kjøkken med god benkeplass og skapplass. Hvitevarer medfølger.
Soverom:
Leiligheten har 3 soverom av ulik størrelse.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar og hvitevarer

Hvitevarer medfølger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og sentralt område på Vika i bydel Frogner. Gaten utenfor er en stille enveiskjørt gate. Det er kort vei til det meste av fasiliteter som flere dagligvarebutikker, spisesteder, rekreasjonsmuligheter og offentlig kommunikasjon. Denne beliggenheten kan by på det meste av det man skulle ønske.
Med gangavstand til Aker Brygge / Tjuvholmen, Karl Johan, Frognerstranda, Bogstadveien og Solli plass skal det ikke stå på tilbudet av butikker og spisesteder. Du finner også i nærheten, House Of Oslo som har diverse butikker, matvarehandel og snart står det nye Nasjonalmuseet ferdig, og til sommeren åpner det nye fisketorget på rådhusbrygga!
For offentlig kommunikasjon er det kort gange til Solli Plass og Nationalteatret, her får du tilgang på hva du skulle ønske som flytoget, tog, t-bane, trikk og buss.
Det er gangavstand til både barne- og ungdomsskole samt godt utvalg av kommunale og private barnehager i området.
Sats/ Elixia og andre treningssentre har avdelinger innen kort gangavstand fra leiligheten. Vika kino, Saga kino og Klingenberg kino ligger alle innen 5 min gange.
Attraktivt og sentralt beliggende i veletablert boområde ved Solli Plass og Slottsparken - kun få minutters gange til Aker Brygge, Vikaterrassen og Karl Johans gate.
Det er flere grønne områder i nærheten. Slottsparken ligger kun et steinkast fra leiligheten. Hydroparken på Skillebekk er heller ikke langt unna.

Beskrivelse av tomt

Bakgården er flott opparbeidet med belegningsstein, sykkelparkering, bed, trær sittegruppe og beplantning.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Annen viktig informasjon

Utleier

Wolphine Høydalsnes

Informasjon om husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på tv & internett
Husleien inkluderer ikke:
- Strøm

Leietakers plikter

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 72.000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.640,-.
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners. Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.
Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien refunderes ikke ved leieavtalens opphør.
Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold. Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller. Ta kontakt med saksbehandler i Krogsveen Boligutleie for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.202 og utløper: 31.07.2025, eller etter nærmere avtale!
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis leietaker ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der utleier ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det utleier som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi leietaker rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Det forutsettes at leiesum og depositum kommer fra leietaker konto i norsk bank i en samlet overføring. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av utleier og er avtalt til:
Vederlag - fastpris: kr 24.000,- inkl. utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 88-0082/22
Utleiemegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR88.2282

Dato

Sist oppdatert: 26. mai 2022 kl. 13:10
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █