Solgt: 4 304 000 kr

Gamle Eltonveg 4

3 990 000 kr
171 m²
3 soverom
Velkommen til Gamle Eltonveg 4 - En meget flott og innholdsrik enebolig på Holter
Holter
Stor og flott enebolig med super beliggenhet og parkmessig opparbeidet tomt-Dobbelgarasje og garasje integrert i boligen
 • Prisantydning
  3 990 000 kr
 • Omkostninger
  101 092 kr
 • Totalpris
  4 405 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1972
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  171 m²
 • Bruksareal
  187 m²
 • Tomteareal
  1 575 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Gamle Eltonveg 4!
En fantastisk flott eiendom beliggende på Holter i Nannestad kommune. Meget god intern beliggenhet og romslig tomt som er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, velstelt plen og beplantninger. Innholdsrik enebolig over to plan med en familievennlig og god planløsning. Det er i 2012 tilbygget dobbelgarasje på ca 46 kvm med rom for to biler og lagring. Flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
Boligens 1. etasje rommer lyst vindfang som fører til gang med tilkomst til øvrige rom i etasjen. Etasjen inneholder videre en meget romslig stue med utgang til hyggelig terrasse, separat kjøkken, bad og tre gode soverom. Underetasjen rommer flott kjellerstue, toalett-rom, praktisk vaskerom og et innredet rom. Flotte utearealer!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Gamle Eltonveg 4, 2034 HOLTER
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 62, bruksnummer 22, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 62, bruksnummer 34, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 212 kvm
Totalt bruksareal: 187 kvm
Totalt primærrom: 171 kvm
Bruksareal:
Enebolig 187 kvm
Primærrom:
U. etasje 73 kvm: Gang, kjellerstue m/trapp, innredet rom, vaskerom og toalett-rom
1. etasje 98 kvm: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom
Sekundærrom:
U. etasje 16 kvm: Gang/bod
Bruksareal:
Opprinnelig garasje - 26 kvm
Tilbygget garasje fra 2012 - 46 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2020 utført av HLC AS v/ Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.
Antatt støpt armert såle til komprimert grunn. Grunnmur i Leca. Kjellervegger/grunnmur av leca, utvendig pusset og malt. Tilbygget garasje i leca isoblokk utvendig pusset og malt. Overbygg i isolert trebindingsverk, kledd utvendig med stående panel på fasader, liggende panel i gavler. Plassbygget sperretak formet som saltak med takbjelker av tre, tekket med pappshingel. Undertak av tre(ru-panel), Adkomst til loft via nedfellbar loftstige, hvor det er etablert gulv på deler av loftet. Støpt gulv i kjeller. Støpt dekker over krypkjeller under opprinnelig garasje. Trebjelkelag mellom etasjene.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 2(TG2):
- Drenering pga alder.
- Yttervegger. Det er stedvis noe sprekker og vridning i ytterpanel fra byggeår. Deler av kjeller er innredet med innvendig utforing av kjellervegger og oppforing av kjellergulv, noe som anses som risikokonstruksjon. Det er observert noe saltutslag på fritt eksponert murvegg i kjeller under garasje. Akseptable verdier. TG pga alder og standard.
- Ytterdører. TG pga alder. Dør til kjeller er innerdør som er uegnet og utvendig kledd med panel.
- Takkonstruksjoner. Tg pga alder. Shingel er lagt ny i 2008. Beslag og pipebeslag er skiftet i 2002.
- Bad pga alder. Fornyede overflater og innredning fra 2005. Observert bom i fliser og flisfuger. Dels noe ufagmessigheter i flislegging/fuging. Savnes forhøyet terskel under dør og ikke etablert anbefalt fall til sluk.
- Toalett-rom og kjøkken pga alder.
- Overflater på gulv, vegger og himling. TG pga alder og standard.
- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner. TG pga alder.
- Forstøtningsmurer på 2 sider av boligen. Noe sprekker i støttemur på framsiden av boligen.
- Opprinnelig garasje pga alder.
Selger opplyser videre:
- Løse fliser, fuget på våtrom. Bad er oppgradert i 2005.
- Etter opplysninger fra tidligere eier var det fukt i kjeller før takrenne og nedløp ble lagt om.
- Dårlig trekk i pipe.
- Mus på loftet.
- Utbedret el-anlegg, Ness på Jessheim. Byttet til elektrisk fyr i 2002, tanken skal være tømt, men er ikke fjernet. Nytt ventilasjonsanlegg, montert av eier i 2011.
- Radommåling er godt innenfor grenseverdier. Siste målte radonverdi i 2015.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Gamle Eltonveg 4!
En lys, flott og innholdsrik enebolig over to plan med en familievennlig planløsning. Boligen er av eldre byggeår, men bærer preg av vedlikehold og har mange gode løsninger. Det er de siste årene foretatt mange oppgraderinger i form av utskifting av de fleste vinduer, etterisolering av loft, montering av balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Det er i 2012 tilbygget en dobbelgarasje med rom for to biler og lagring.
Entré
Hyggelig inngangsparti med terrasse som fører til lyst vindfang. Her er det god plass for å henge fra seg yttertøy og sko.
Stue
Meget romslig stue med plass for sofaløsning, spisebord og tilhørende møblement. Store vindusflater som strekker seg fra gulv til tak byr på rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Det er trapp ned til underetasjen og utgang til overbygd terrasse som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid.
Kjøkken
Sjarmerende kjøkken med innredning i hvite profilerte fronter av tre som er malt og integrert stekeovn og platetopp. Det er plass for et trivelig spisebord.
Kjellerstue
Flott kjellerstue i god størrelse som byr på ekstra spillrom for hele familien! Vindusflater på alle vegger som slipper inn godt med naturlig lys og luftighet som bidrar til en god romfølelse. Stuen møbleringsmuligheter og med en liten "kjøkken"-krok. Innredningen er i profilerte fronter av tre og laminat benkeplate med frontlist av tre. Det er ikke tilknyttet vann og avløp, men er fortsatt praktisk for bruk dersom man har eldre barn med behov for litt egen plass.
Bad
Pent flislagt bad som er renovert i 2005 med nye overflater og innredning. Det er vegghengt toalett, dusjkabinett og servant i hvit utførelse over baderomsmøbel. Høyskap og speil med belysning. Det er varmekabler i gulv og mekanisk ventilasjon i himling. Boligen har i tillegg et praktisk toalett-rom i underetasjen innredet med klosett og servant samt mekanisk ventilasjon.
Vaskerom
Et vaskerom er kjærkomment i enhver barnefamilie! Vaskerommet er etabler i kjeller hvor det tidligere var et fyrrom. Det er flislagte gulv og vegger med malt pusset mur. Rommet er innredet med dobbel vaskkum i benkinnredning med laminat benkeplate med frontlist av tre og med opplegg til vaskemaskin. Gulvsluk med vannlås og naturlig ventilasjon i yttervegg.
Soverom
Boligen har tre gode soverom, alle plassert i 1. etasje. Alle rom er i god størrelse med rom for seng og garderobeløsninger. For øvrig lagringsplass kan man ta i bruk bodrom i underetasjen.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med sentralfyringsanlegg med radiatorer og vedfyring. Oljefyren er fjernet og erstattet med el-kassett for oppvarming av vann til radiatorer. Anlegget er vegghengt i vaskerom. Det er videre vedovn i kjellerstue og varme i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Selger opplyser om at utvendig nedgravd oljetank ikke er i bruk.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 29.11.1973.
Tillatelsen er gitt på vilkår av at gjenstående arbeider må gjennomføres før ferdigattest kan utstedes:
Vegger i kjeller pusses. Trapp til kjeller mangler. Altan må gjøres ferdig og påmonteres rekkverk min. 90 cm høyt. WC i kjeller gjøres ferdig m/montering av vifte, evt. avtrekk over tak. Skillevegger i kjeller må settes opp. Permanent adkomsttrapp må settes opp. Garasje kan ikke tas i bruk før skriftlig tillatelse er gitt av bygningssjefen. Pipe pusses utvendig. Takrenner og nedløpsrør monteres. Soil- eller plastrer tilkobles nedløpsrenner og føres ut i drenering.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Det foreligger byggesøknad og tillatelse til oppføring av dobbelgarasjen. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Underetasjen er opprinnelig byggemeldt som boder(matrom, fyrrom, klær, brensel) og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Toalett-rommet og hobbyrom/kjellerstuen fremstår slik de opprinnelige tegningene er. Planløsning i 1. etasje fraviker også byggetegningene hvor det opprinnelig var tegnet inn et vaskerom på kjøkkenet og et toalett-rom i gangen.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3036/62/22:
28.09.2020 - Dokumentnr: 3090120 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Gjelder denne registerenheten med flere
20.12.1989 - Dokumentnr: 14161 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:62 Bnr:25
01.01.2020 - Dokumentnr: 1603521 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:62 Bnr:34
07.01.1972 - Dokumentnr: 114 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:62 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 357726 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:62 Bnr:22
3036/62/34:
28.09.2020 - Dokumentnr: 3090120 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Gjelder denne registerenheten med flere
20.12.1989 - Dokumentnr: 14161 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:62 Bnr:25
01.01.2020 - Dokumentnr: 1603521 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:62 Bnr:34
07.01.1972 - Dokumentnr: 114 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3036 Gnr:62 Bnr:1
01.01.2020 - Dokumentnr: 357726 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0238 Gnr:62 Bnr:22

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et etablert og rolig boligområde på Holter i Nannestad kommune. God intern beliggenhet uten gjennomgangstrafikk. Fra boligen er det kort avstand til dagligvarehandel på f.eks Coop Extra og Kiwi. Det er kort vei til bussholdestasjon på Eltonåsen med god offentlig kommunikasjon til Oslo S, Oslo Lufthavn og Nannestad torg. Nærmeste bussholdeplass er Gamle Eltonveg som ligger ca 100 meter unna boligen. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Nannestad ungdomsskole.
Nannestad torg byr på Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol og mer. Har man behov for et enda bredere utvalg, er det kun ca. 10. min til Jessheim som har et meget godt utvalg av servicetilbud. Storsenteret på Jessheim alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg med gode handlemuligheter. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna.
Gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Kort vei til Stordammen som er et meget populært badevann i Åsgreina.
Avstander med bil:
Jessheim ca. 10 min.
Oslo Lufthavn ca. 15 min.
Lillestrøm ca. 23 min.
Oslo S ca. 37 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 574,8 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Tomten er opparbeidet med gruset gårdsplass, velstelt plen og beplantninger. God intern beliggenhet på feltet og med flotte utearealer som byr på gode solforhold og spillrom for hele familien.

Parkering

Parkering i enkelgarasje og dobbelgarasje samt flere biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Vann: Eiendommen er privat vannverk - Gimilvann. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 14.05.2019 avsatt til nåværende boligbebyggelse.
Eiendommen ligger i et område som er registrert med ras- og skredfare samt i gul flystøysone.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 7 936,- for 2019. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk(Gimilvann). Kostnad på kr 2.500,- for én boende i huset. Vannverket fakturerer videre et tillegg på ca kr 400,- pr. person boende i huset.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / 25.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.500,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på kr 600,- pr. mnd.
Selger har hatt en avtale om privat brøyting på ca 2.500,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 901 591,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 245 727,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.091.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kari Aas og Terje Skjønhaug

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0175/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.20175

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 10:33

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.