Solgt: 1 900 000 kr

Løkkavegen 3D

1 990 000 kr
57 m²
2 soverom
Velkommen til ditt nye hjem
Kine Johansen Ruud
Presenteres av
Kine Johansen Ruud
Jessheim/Skogmo
Lys og moderne 3-roms andelsleilighet - Sentrumsnær beliggenhet - Rolig og barnevennlig område
 • Prisantydning
  1 990 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  1 061 718 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 962 850 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  57 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  7 977 kr
 • Energimerke
  Rød D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til ditt nye hjem - Løkkavegen 3C!
En attraktiv og delikat 3-roms andelsleilighet beliggende på populære Skogmo like utenfor sentrumskjernen av Jessheim. Skogmo er et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde med direkte nærhet til marka og flotte turstier.
Leiligheten inneholder bla. en lys og luftig stue med utgang til solrik veranda på ca. 6,6 kvm med herlige solforhold gjennom dagen og kvelden. Tiltalende kjøkken med spiseplass, to gode soverom og et pent flislagt bad.
Det medfølger i tillegg en fast parkeringsplass, samt utvendig sportsbod.
Vi sees til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Løkkavegen 3D, 2052 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 117, bruksnummer 505, ideell andel 1/1
Andelsnummer 24, Skogmotunet Borettslag, organisasjonsnummer 991 744 185

Innhold

Totalt bruttoareal: 66 kvm
Totalt bruksareal: 60 kvm
Totalt primærrom: 57 kvm
Bruksareal:
Leilighet 60 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 57 kvm:
Sekundærrom:
Leilighet:
2. etasje 3 kvm:
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.04.2021 utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur og trekonstruksjon.
Gulv mot grunn av betong. Bærende konstruksjoner av mur og trekonstruksjoner. Etasjeskiller av betong. Utvendige vegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende trekledning og fasadeplater. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Servantskap er oppsvulmet/skadet i underkant.
- Høyde mellom komfyr og ventilator er målt til ca. 37 centimeter. Dette er lavere enn anbefalt høyde på 50-70 cm.
- Skade på tapet i stue.
- Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt og har på bakgrunn av dette fått TG3.
Videre opplyser selger:
- Våren 2020: Har vært fuktinnslag i innebod etter spyling i forbindelse med maling av hele fasaden i boretsslaget. Forsikringssak for borettslag, utbedret profesjonelt. Bytte av gulv og veggplater i hele boden.
- Maling av fasade og byttet verandagulv og rekkverk. Vår/sommer 2020.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tidsriktig kjøkken med koselig spiseplass. Innredningen har slette grå fronter og laminert benkeplate med nedfelt vaskekum. Mosaikkfliser over kjøkkenbenk og benkebelysning under overskapene.
Stuen er svært innbydende i lyse og delikate farger. Det er lagt flott hvitpigmentert laminat på gulv, ny i 2017 som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene i leiligheten. På veggene er det malte panelte overflater og en tapetsert fondvegg. Gode vindusflater fra gulv til tak slipper inn rikelig med lys. Foran det store stuevindet er det montert persienner som effektivt skjermer for solen på de varmeste dagene. Her er det god plass for tv- og sofaløsning. Tv signaler og internett leveres fra Get via fiber. Utgang til stor solrik veranda på ca. 6,6 kvm med utsyn over nærområdet.
Pent bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv, nytt i 2007. Innredningen består av speil med toppmontert belysning, servantmøblement med heldekkende servant, dusjhjørne og toalett. Opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel i nisje.
Leiligheten har to koselige og lyse soverom, begge av samme gode kvalitet og standard om resten av leiligheten. Rommene har malte panelte overflater og hvitpigmentert laminat på gulv. Det er satt inn praktisk skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Leiligheten har godt med lagringsplass via en innvendig bod på ca. 3 kvm, utvendig sportsbod og på stort uisolert lagringsloft over leiligheten.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og elektriske varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.10.2007.
Det er ikke opplyst i midlertidig brukstillatelse hva som gjenstår av arbeider og kommunen har ikke ytterligere dokumentasjon på dette. Derfor er det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 67417, tinglyst 24.01.2008, type heftelse: Eier av eiendommen pliktier til å delta i velforening for drift av fellesområder, lekeplasser, mm.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en tilbaketrukket og rolig beliggenhet i et veletbalert boområde på Jessheim i Ullensaker kommune. Området er ansett for å være et meget barnevennlig område og en attraktiv adresse - Løkkavegen 46 har en god intern beliggenhet på feltet.
Ønsker du å bo sentralt, men samtidig ha det rolig rundt deg - da kan denne leilighetene være noe for deg!
Læringsverkstedet barnehage ligger i umiddelbar nærhet, her kan man gå på internveier uten vesentlig trafikk. Videre er det verdt å merke seg at det er gangavstand til Skogmo barneskole. Skolen ligger idyllisk til i nærheten til skogen, midt mellom Fladbyseter og Skogmo.
Allergot ungdomsskole har elever fra 8. til 10. klasse. De fleste elevene kommer fra barneskolene Algarheim, Døli, Nordkisa og Skogmo. Skolen ligger sentralt på Jessheim, like ved jernbanestasjonen.
Videre er Jessheim VGS en nyere og flott videregående skole, med et godt utvalg i ulike linjer.
Fra eiendommen er det kort vei til "Skogmo skole"-bussholdeplass med gode bussforbindelser inn til både Jessheim, Gardermoen og Oslo. Fra Jessheim er det meget gode togforbindelser med avganger hver halvtime inn mot Oslo. Parkeringsplasser prioritert for pendlere gjør turen inn til hovedstaden svært enkel!
Fra boligen er det gangavstand inn til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av servicetilbud!
Rekreasjonsmuligheter
Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.
Jessheim stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall bare 5 min. fra boligen.
Avstander med bil:
Oslo Lufthavn: Ca 10 min
Lillestrøm: Ca 24 min
Oslo S: Ca 36 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt i borettslaget på 5500 kvm. Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier.

Parkering

En fast biloppstillingsplass, samt gjesteparkering på sameiets fellestomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Gystad vest, gnr/bnr 117/447" datert 09.05.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Avsatt i kommuneplanen til: Boligbebuggelse - Nåværende vedtatt 23.03.2021.
Avsatt i kommunedelplan for: Jessheim sørøst til: Boligbebyggelse - Nåværende vedtatt 15.06.2015.
Deler av eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 7.977,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling fellesgjeld, vedlikeholdsfond, TV, Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.04.2021.
Merk endring i felleskostnadene i andelen, fra 1. juni 21 til kr 8 189,-. Endring i kategori lån fra kr 5345 til kr 5557,-.
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 7.977,– pr. md.
Herav:
Felleskostnader 1.833,-
Vedlikeholdsfond 300,-
Lån Leiligheter 5.345,-
Kabel-tv 499,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5917 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og har avgiften er inkludert i de kommunale avgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 682 085,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 455 506,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.646,- pr. 31.12.2021
Andel fellesgjeld er kr 1.061.718,- pr. 01.03.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 28.539.480,- pr. 31.12.2020 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 0.80%
Lånets løpetid: 17 år og 8 mnd
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.052.850. Av dette beløpet utgjør kr 1 061 718,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Line Michelsen

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Skogmotunet Borettslag.
Borettslaget består av 28 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: maling og snekkerarbeid utvendig for hele boligmassen til borettslaget.
Planlagte påkostninger: Borettslaget har igangsatt et prosjekt med å bygge carporter (generalforsamlingsvedtak i 2018 eller 2019). Det vil i den forbindelse bli tatt opp et lån som vil gi noe økte utgifter, ca 500kr pr nå med gjeldende rentesatser, for den enkelte andelseier.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 30.000 av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0079/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.2179

Dato

Sist oppdatert: 08. juni 2021 kl. 12:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.