Solgt: 2 600 000 kr

Haugerudhagan 58A

2 590 000 kr
36 m²
- Velkommen til Haugerudhagan 58 A -
Siv Ødegaard
Presenteres av
Siv Ødegaard
Haugerud
Haugerud - Oppgradert 1-roms selveier - Garasjeplass - Sovealkove - Idyllisk uteområde - Kort vei til off. kom - Må ses!
 • Prisantydning
  2 590 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  132 123 kr
 • Omkostninger
  69 392 kr
 • Totalpris
  2 801 515 kr
 • Byggeår
  1974
 • Primærrom
  36 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass
 • Fellesutgifter
  2 790 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Lekker og en meget tiltalende 1-roms selveier leilighet med praktisk planløsning og god standard. Leiligheten er nymalt og oppgradert med nytt kjøkken fra 2020. Gulv, fliser på bad, dusjkabinett, servant/servantskap og klosett, alt fra 2020. Boligen har en egen terrasse på 5 kvm og fin utsikt, samt parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Her har du kort vei til offentlig kommunikasjon, kjøpesenter samtidig som du har kort vei til marka. Leiligheten har alt du trenger: sovealkove, pent bad, nytt kjøkken, stue m/plass til TV-/sofa-avdeling samt spiseplass, og koselig uteplass.
- God beliggenhet
- Gjennomgående god standard
- Garasjeplass
- God planløsning
- Oppgradert i 2020
- Egen terrasse
- Kort vei til T-bane
- Kort vei til marka
- Perfekt førstegangskjøp
- Må ses!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Haugerudhagan 58A, 0673 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 141, bruksnummer 24, seksjonsnummer 1

Innhold

Totalt bruttoareal: 40 kvm
Totalt bruksareal: 36 kvm
Totalt primærrom: 36 kvm
Bruksareal:
Leilighet: Underetasje 36 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken, alkove.
Primærrom:
Leilighet: Underetasje 36 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken, alkove.
I tillegg har boligen en bod i samme etasje på ca 2 kvm. I tillegg kan eier få bruksrett til en ekstra bod for vaskemaskin. Denne bruksrett fås gjennom ansøkning til styret.
De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.07.2020 utført av Aleksander Olsen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/betong. Boligblokk med tekket saltak. Yttervegger i reisverk med utvendig fasade kledd med panel. Etasjeskillere i tre. Grunnmur i antatt betong. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Tilstandsgrad 2:
- Varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Tg er gitt med tanke på antatt alder.
- Avløpsrør fra varierende årstall. Materialtype på synlige deler er av pvc. Vannrør fra varierende årstall. Materialtype på synlige deler er av kobber. Tg er gitt med tanke på varierende alder.
- Bad: Opprinnelig et eldre bad der ingen dokumentasjon på badets oppføring foreligger. Badet fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon forøvrig men det oppfordres til forsatt bruk av dusjkabinett. Mekanisk ventil. Sluk fra byggeår. Tilfredsstillende klemt tettefunksjon i slukovergang kunne ikke avklares grunnet begrenset kontrollmulighet i sluk. Ukjent utførelse på underliggende tettesjikt. Fall på gulv er noe fravikende teknisk forskrift men fremstår med tiltenkt funksjon. Det ble ikke indikert noen unormale høye fuktverdier ved fuktsøk på befaringsdagen.
Tilstandsgrad 3:
Ingen
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Antatt sølvkre observert for 2 år siden. Nærmere artsbestemmelse eller sanering er ikke foretatt. Selger har behandlet med spray, utlufting ved vinterstid og utskifting av gulv. Det har ikke vært observert kre siden. Det er noe edderkopper.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Haugerudhagan 58 en lys 1-roms med god beliggenhet på Haugerud. God planløsning med nytt kjøkken fra juni 2020. Sovealkove er av fin størrelse med plass til seng og nattbord. Leiligheten har et pent flislagt bad med gulvvarme, dusjkabinett, gulvtoalett og servant alt oppgradert i 2020. Leiligheten har nymalte veggflater og oppussede gulv i 2020. Med leiligheten følger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg, samt en bod i samme etasje på ca. 2 kvm. I tillegg har leiligheten mulighet til en ekstra bod for vaskemaskin.
Entré/gang:
Integrert skap for ytterklær. Plass til garderobeskap eller kommode. Vegghengt skoskap med plass til minst 30 par sko. Jakkeoppheng på kroker. Callingsystem med video. Nymalt og nytt laminatgulv fra juli 2020. Det er også plass til å legge fra seg sko på skohylle utenfor ytterdøren.
Stue:
Stuen ble sparklet, malt og det ble lagt nytt laminatgulv i juli 2020(Pergo morning oak). Tre av veggene er i bomullhvit, en i green leaf kalkmaling fra Lady Minerals. Det er plass til både sofa og salongbord, samt en hyggelig spisegruppe. Ev mulighet for å bytte ut et av vinduene med en terrassedør. Innvendig takhøyde i stue på opptil 2,32 m.
Kjøkken:
Nytt kjøkken montert juli 2020. Ikea kjøkkeninnredning med hvite/slette fronter, laminert benkeplate med stilig kitchen board over benk og nedfelt kum med ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, ovn, induksjonstopp og mekanisk avtrekk fra ventilator med kanal ut. Dimmbare lys over benk med praktisk fjernkontroll. Ca. 116 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Terrasse:
Veldig koselig terrasse med plass til grill og spisebord. Sol fra ca 14.00 til sola går ned. Terrasse på baksiden av boligen på ca. 5 kvm.
Alkove:
Smart alkove av fin størrelse med plass til seng og nattbord. Praktisk integrerte og romslige skap på kortveggen. Veggene er sparklet og malt i bomullhvit. Taket er malt i klassisk hvit og det er lagt laminatgulv(Pergo morning oak). Alt er gjort juli 2020.
Bad:
Nye fliser (flis på flis) på gulv, nytt dusjkabinett, ny servant, nytt servantskap, nytt klosett med soft-close toalettsete, heldekkende kondensfri spylesisterne, 3/6 liter dobbelspyling og skjult s-lås for lettere renhold, samt nytt speilskap med lampelys som kan reguleres mellom både varmt og kaldt hvitt lys. Plass til oppbevaringsskap. Nymalte vegger i våtromsmaling i bomullhvit. Mekanisk ventil på badet. Varmekabel i gulv. Opplegg for vaskemaskin finnes på egen bod med adgang fra samme plan. Der er det god plass til vaskemaskin, tørketrommel og fryser, samt en hylle for oppbevaring.
Diverse:
Vinduer: Fabrikkmalte vinduer med 2-lags isolerglass fra 2016.
Dører: Fabrikkmalte/profilerte innerdører fra nyere årstall. Finert entrèdør, B-30/dB-35.
Overflater:
Himling: Malte flater på innvendig himling.
Vegger: Malte flater. Malte flater på bad.
Gulv: Laminat. Fliser på bad.
Teknisk:
Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Skap plassert i oppgang. Porttelefon. Brannslukningsapparat. Røykvarsler.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.09.1977. Garasje er ferdigattestert 28.01.1976. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/141/24/1:
23.01.1914 - Dokumentnr: 902065 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om benyttelse
Forbud mot generende bedrift
Bestemmelse om deleforbud
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
09.02.1923 - Dokumentnr: 920423 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
29.06.1959 - Dokumentnr: 7728 - Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
09.07.1961 - Dokumentnr: 8421 - Erklæring/avtale
Bestemmelser om felles vannverk/ledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
27.10.1972 - Dokumentnr: 18216 - Bestemmelse om vannledn.
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:23
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
06.05.1974 - Dokumentnr: 8795 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: Knr:0301 Gnr:141 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere
28.10.1974 - Dokumentnr: 21054 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 372/10000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 12 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: Vaskemaskin og tørketrommel. Lampe over spisebord. Grill. Blomsterkassen og den hvite lampen.
Følgende medfølger: Frys og kjøleskap.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Populært og hyggelig boligområde på nedsiden av Haugerud/Tveita. Boligen ligger i rolig blindgate med lite trafikk. Fra døren er det kort vei til offetlig kommunikasjon med busser og t-bane med Haugerud t-banestasjon som nærmeste med 3-4 minutters gange fra huset. Her har en både buss og bane. T-banen tar deg enkelt inn til Oslo sentrum via bane 2 (Ellingsrudåsen/Østerås). Det er også kort vei med T-banen til Helsfyr, hvor du raskt kan skifte til bane 1, 3, 4 og 5. Handleturen kan gjøres på Kiwi, Haugerud Senter, Tveita Senter, Alna Senter, Ikea, Coop Obs eller Rema 1000. En liten gåtur unna har du Haugerud senter med diverse servicetilbud. For et større utvalg har du Tveita senter med ca. 70 butikker en gåtur unna. Cafeer, klesbutikker, matbutikker, apotek, vinmonopol mm. Bebyggelsen i området er en blanding av villabebyggelse, boligblokker og rekkehus.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved visninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Haugerud sentrum barnehage (1-6 år) - 0,5 km
Karlstua barnehage (1-6 år) - 0,6 km
Stjernemyra barnehage (1-6 år) - 0,7 km
Barn- og ungdomsskoler:
Trosterud skole (1-7 kl.) - 0,7 km
Tveita skole (1-7 kl.) - 1.7 km
Lutvann skole (1-7 kl.) - 1.8 km
Trasop skole (1-7 kl.) - 2.5 km
Haugerud skole (8-10 kl.) - 0.6 km
Videregående skole:
Hellerud videregående skole - 1.5 km
Ulsrud videregående skole - 4.7 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3248,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med plen og beplantninger.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles underjordisk garasjeanlegg(A001). Sameiet har en felles parkering utendørs. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til Boligformål i henhold til reguleringsplan S-1555 datert 31.07.1969 med tilhørende reguleringsbestemmelser
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.790,- pr. mnd. og inkluderer: Felles forsikring, komm.avgifter, strøm i fellesareal, Get kabel-tv, betjening av andel fellesgjeld og øvrige driftsutgifter.
Felleskostnadene økes med 5 % annethvert år for å spare opp egenkapital til uforutsette utgifter.
Fordeling av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.500,- pr. år. / 11.300 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET. som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 530 211,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 1 908 759,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7.080,- pr. 21.07.2020
Andel fellesgjeld er kr 132.123,- pr. 30.07.2020
Lånenummer: 1213.26.19571, DNB
Total fellesgjeld for sameiet er kr 2.374.177,- pr. 30.07.2020 og lånevilkårene er:
- Saldo: kr. 2.374.177,-
- Andel av saldo: kr. 132.123,-
- Rentebetingelser: 4,85%
- Lånets løpetid: 16 mnd
- Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.791.515,-.
Av dette beløpet utgjør kr 132.123,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Inthu Ratnavel

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Haugerudhagan 58, med sameiebrøk 372/10000.
Sameiet består av 12 boligseksjoner.
Forretningsfører er Haugerudhagan 58 Sameiet.
Sameiets eiendom er forsikret hos IF med polisenummer SP596030.6.1.
Dugnad samt trappevask og gressklipping hver syvende uke må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Søknad sendes styret. Det er ikke tillat å bruke hagen som luftegård.
Det følger ikke med eget vaskerom til denne enheten, men har tilgang til et som ligger på felleseiendommen i kjelleren. Søknad om bruken av dette sendes styret.
Forkjøpsrett - Nei.
Styregodkjenning - Ja.
Foretatt påkostninger de senere år:
Utskiftning av vinduer i 2017.
Planlagte påkostninger:
Ingen planlagte påkostninger. Generelt vedlikehold vil forekomme. /ihht styreleder 27.07.2020
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 54-0104/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Løren
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR54.20104

Dato

Sist oppdatert: 14. januar 2021 kl. 16:22

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.