Solgt: 2 860 000 kr

Sverres gate 3B

2 550 000 kr
33 m²
1 soverom
Velkommen til Sverres gate 3B - Presentert av Geir Einar Moen v/Krogsveen avd. Gamle Oslo!
Geir Einar Moen
Presenteres av
Geir Einar Moen
Tøyen
Lys og sjarmerende 2-roms med solrik balkong | Takhøyde på 3,3m | Lave omkostninger | Ingen forkjøp | IN ordning
 • Prisantydning
  2 550 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  945 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  3 806 132 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1902
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  33 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  8 432 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sverres gate 3B! Dette er en pen og velholdt 2-roms andelsleilighet med sentral og tilbaketrukket beliggenhet på Tøyen. Borettslaget er bygget i de erverdige bygningene til gamle Kampen mekaniske. Det utvendige holder stilen, mens det innvendige er oppgradert til moderne leiligheter med særpreg. Leiligheten byr på fine kvaliteter som svært generøs takhøyde (opptil 3,3m), store vindusflater og god romfordeling som utnytter hver kvadratmeter maksimalt. Herlig balkong på ca. 7 kvm med gode solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret og utsikt over grønne og frodige fellesarealer. Høydepunkter
 • Takhøyde 3,3m
 • Effektiv planløsning
 • Solrik balkong
 • Fellesutgifter eks. renter og avdrag, kr. 2.500,- i mnd
 • Populært boområde
 • Lite støy

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sverres gate 3B, 0652 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 231, bruksnummer 622
Andelsnummer 54, Borettslaget H. P. Andersens støperi og maskinverksted, organisasjonsnummer 887 859 272

Innhold

Totalt bruttoareal: 36 kvm
Totalt bruksareal: 33 kvm
Totalt primærrom: 33 kvm
Primærrom:
2. etasje 33 kvm: Stue, kjøkken, bad, entré og soverom.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 4 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2021 utført av Takstportalen Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger i teglstein med utvendig fasade i malte overflater. Etasjeskillere i antatt betong. Tekket saltak.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Bad og varmtvannsbereder har fått tilstandsgrad 2 av takstmann med tanke på alder.
Øvrige forhold i rapporten har fått tilstandsgrad 1.
Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema:
- Satt inn ny servant med underskap samt byttet dusjhode.
- Terrassebord slipt, pusset og beiset vår 2021.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen inn i en pen og velholdt 2-roms andelsleilighet med sentral og tilbaketrukket beliggenhet på Tøyen. Leiligheten byr på fine kvaliteter som svært generøs takhøyde (opptil 3,3m), store vindusflater og god romfordeling som utnytter hver kvadratmeter maksimalt. Med gangavstand til byen, noen t-banestopp til marka og en svært så hyggelig bakgård dekker dette borettslaget de fleste behov.
Entré
Lys og innbydende entré med god plass til klesavheng og skotøy samt ytterligere plass til å sette opp et mindre garderobeskap. Gulvflaten i entréen er flislagt og har videre adkomst til leilighetens bad.
Stue
Leiligheten har en hyggelig stue med fine kvaliteter som svært god takhøyde på opptil 3,3 meter og store vindusflater. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen gir deg rom for både sofagruppe og spisestue. De store vindusflatene kombinert med god takhøyde bidrar til et luftig rom med masse naturlig lys. Ny taklampe ble satt inn i 2020.
Kjøkken
Pent og funksjonelt kjøkken i åpen løsning med stuen. Kjøkkeninnredningen består av hvite høyglansfronter, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet har blitt betydelig oppgradert siste året med nytt integrert kjøleskap, ny benkeplate, platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin samt oppvaskkum. Plass til spisebord i naturlig tilknytning til både stue og kjøkken.
Balkong
Fra stue/kjøkken er det adkomst til balkong på ca. 7 kvm. Balkongen er vendt ut mot en stille og rolig bakgård. Her har du utsikt mot grønne og frodige fellesområder. Balkongen har gode solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret. Plass til plassbygd benk, gassgrill, bord og det du måtte ønske. Terrassebord ble slipt og overflatebehandlet i 2021.
Bad
Flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med heldekkende servant på underskap, speil, gulvstående toalett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Servant, underskap og dusjhode er satt inn av nåværende eier de senere år. Vaskemaskinen medfølger.
Soverom
Innbydende soverom vendt mot stille og rolig bakgård. God plass til dobbeltseng og nattbord. Den gode takhøyden gjør rommet luftig og gir ekstra plass til oppbevaringsløsninger i høyden. Stort garderobeskap med god oppbevaringsplass medfølger.
Overflater gulv: Parkett. Fliser på bad og i entré.
Overflater vegger: Malte flater. Fliser på bad.
Overflater himling: Malte flater.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2009.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for oppføring av eiendommen.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest for bruksendring fra næring til bolig, men det er gitt midlertidig brukstillatelse datert 07.07.2009. Brukstillatelsen er gitt med forbehold om at det sendes inn sluttrapport for avfallshåndtering. Det er usikkert om dette er utført.
Det er gitt tillatelse til oppføring av balkonger. Disse er bygget, men de har foreløpig ikke fått midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/231/622:
15.10.2004 - Dokumentnr: 70683 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om felles rettigheter og plikter
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og
bygningsetaten
Gjelder denne registerenheten med flere
15.10.2004 - Dokumentnr: 70680 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:231 Bnr:440

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Tøyen ligger sentralt i hjertet av Oslo med kort gangavstand til sentrum. Boligen ligger i et etablert og populært boområde.
I dag tiltrekker området seg mange unge og er en bydel med positiv utvikling. Gatene i nærområdet er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utvalg varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger Oslo Mekaniske, en av Oslos populære barer/restauranter.
Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Dette har blitt en populær møteplass for folk fra Tøyen. Du finner også andre nyere restauranter som Nord og Natt (kaffe og blingsebar), Melt (thai) og Anatolia (tyrkisk). Samurai Sushi ligger også rett nedenfor Tøyen Torg. De har blitt kåret til Årets sushi av Aftenpostens magasin Oslo Puls.
Kort vei til offentlig kommunikasjon som t-bane, buss og trikk. Tøyen t-banestasjon med alle linjer ligger rett ved leiligheten. I tillegg er det kort vei til flere busslinjer samt ca. 15 minutters gange til Oslo S og Bussterminalen.
Grønnsakhandlerne på Grønland Basar eller Tøyen Torg kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Der er det et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizzarestaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (meksikansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til gode turområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola Narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie.
Området kan ellers by på flere treningssentre som SATS på Kampen, Stamina Key, Fresh Fitness og Partner Gym på Grønland.
Gamle Oslo er en bydel som de seneste årene har vært i sterk utvikling med blant annet Operaen og arbeidet med Fjordbyen/Bjørvika. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 793,9 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidede områder utenfor borettslaget med stor og fin gressplen med sittegrupper.

Parkering

Nåværende eier leier parkeringsplass i parkeringsanlegget P-hus Jens Bjelkes gate 73. Det har ikke blitt undersøkt ytterligere om det er ledig plass. Konferer med megler ved interesse.
Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er innført beboerparkering i området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr 900,- pr år. Motorsykkel og moped kr 2.700,-, hydrogenbil og el-varebil er gratis, El-motorsykkel og el-moped kr 450,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring (bolig) i henhold til reguleringsplan S-4082 hentet 21.07.2021 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.05.2004.
Utdrag av saker iht. planinnsyn på Plan- og bygningsetatens hjemmeside:
- Saksnummer: 201905238 - Byggesak. Klosterenga park - Opparbeidelse av skulpturpark med turveier, grønnstruktur, åpning av Hovinbekken.
- Saksnummer 201905974: Håkons gate 14 - 16 - Bestilling av oppstartsmøte - Omsorgsboliger. Planforslag ble sendt Byrådsavdelingen 07.09.2020.
- Saksnummer 202103137: Grønlandsleiret 44 med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Oslo fengsel Grønland. Oppstartsmøte ble bestilt 19.02.2021.
Eiendommen er vernet etter Plan- og bygningsloven. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 8 432,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv/internett, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og revisjon, nedbetaling av fellesgjeld, drift og vedlikehold, styrehonorar,
Felleskostnadene justeres normalt i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 2 151,-
Kabel-tv kr. 349,-
Renter og avdrag lån 2 kr. 980,-
Renter og avdrag lån 1 kr. 4 952,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.535,- pr. år. / 6159 kwh. pr. år. Årlig nettleie kr. 4.116,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber (Altibox) som leverandør av kabel-tv og Fibernett. Dette er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 728 744,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 623 478,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 10 597,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 945 000,- pr. 01.07.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 27 738 164,- pr. 01.07.2021 og lånevilkårene er:
Lån 1
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo pr. 21.07.21: kr. 25 274 496,-
Andel av saldo pr. 21.07.21: kr. 764 677,-
Rente pr. 21.07.21: 1,65% flytende
Avdragsfrihet: Nei
Lån 2
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo pr. 21.07.21: kr. 2 463 668,-
Andel av saldo pr. 21.07.21: kr. 180 134,-
Rente pr. 21.07.21: 1,65% flytende
Avdragsfrihet: Nei
Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. kr 945 000,- av fellesgjelden kan innløses. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 5 932 ,-. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 1. juni og 1. desember på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS Eiendomsforvaltning minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr. 3 496 132-. Av dette beløpet utgjør kr 945 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Snorre Alm Harestad

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget H. P. Andersens støperi og maskinverksted.
Borettslaget består av 61 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt under forutsetning av at bestemmelser nærmere angitt i husordensreglene følges.
Borettslaget har egen hjemmeside: http://hpandersen.no/.
Styret kan kontaktes på styret@hpandersen.no.
Foretatt påkostninger de senere år:
Styret har i 2020 blant annet jobbet med sykkelparkering under tak.
Planlagte påkostninger:
Styreleder informerer at det ikke er planlagt noen vesentlige påkostninger i regi av borettslaget pr. 23.07.2021.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: Fastpris kr 35.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 56-0092/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Gamle Oslo
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR56.2192

Dato

Sist oppdatert: 07. oktober 2021 kl. 08:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.