Solgt: 9 100 000 kr

Vestoppfaret 18

7 900 000 kr
72 m²
2 soverom
Velkommen til Vestoppfaret 18!
Tangenåsen
Meget attraktiv moderne toppleilighet beliggende på Tangen Senter. Gode solforhold og utsikt fra 31 kvm stor takterrasse
 • Prisantydning
  7 900 000 kr
 • Omkostninger
  198 842 kr
 • Totalpris
  9 298 842 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  72 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 763 kr
 • Energimerke
  Grønn D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Nyere meget pen selveierleilighet i øverste etasje med alt på en flate. Leiligheten er lekker, lys og fremstår som moderne. Beliggende sydvest vendt med fantastiske solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Leiligheten har en åpen planløsning med store vindusflater som gir mye naturlig lys til rommene. Flott og høytliggende leilighet med fin sjøutsikt og godt utsyn til fjorden fra stue og takterrasse. Utgang fra kjøkken/stue til terrasse på ca. 31 kvm.
Sentralt, nærhet til grøntområder og Nesoddmarka med flott turterreng. Flaskebekk og strandpromenaden med bademuligheter ligger 10 minutters gange fra leiligheten. Umiddelbar nærhet til offentlig transport som korresponderer med Nesoddbåten. Kun 1,5 km til Nesoddtangen brygge.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vestoppfaret 18, 1452 NESODDTANGEN
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 4, bruksnummer 584, seksjonsnummer 36, ideell andel 1/1

Innhold

Leilighet
Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm
Primærrom:
4. etasje 72 kvm: Entré/gang, stue/spiseplass/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom/wc
Sekundærrom:
4. etasje 5 kvm: Garderobe/teknisk rom tilknyttet hovedsoverom
I tillegg disponerer boligen en bod på BRA 5 kvm (nr. 36) i 1. etasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.02.2021 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og er fundamentert til antatt fast grunn med betongkonstruksjon. Bærende konstruksjoner i betong utfylt med tradisjonell bindingsverk. Utvendig er bygningen forblendet med antatt stopuss og plater. Etasjeskillere og skillende vegger i betong og stedvise lettvegger i leiligheten. Vinduer med 3-lags isolerglass. Takkonstruksjon av type flatt tak trolig tekket med membran e.l. Bygningen ble oppført av Veidekke som hovedentreprenør.
Bod
Tilhørende bod i fellesrom med gittervegger og -dør.
Felles garasjekjeller
Asfaltert biloppstillingsplass med adkomst via kjøpesenterets garasjekjeller med automatiske garasjeporter. Garasjen er oppvarmet og det er innlagt belysning.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nyere meget pen selveierleilighet i øverste etasje med alt på en flate. Leiligheten er lekker, lys og fremstår som moderne. Beliggende sydvest vendt med fantastiske solforhold fra tidlig morgen til sent på kveld. Leiligheten har en åpen planløsning med store vindusflater som gir mye naturlig lys til rommene. Flott og høytliggende leilighet med fin sjøutsikt og godt utsyn til fjorden fra stue og takterrasse. Utgang fra kjøkken/stue til terrasse på ca. 31 kvm. Heis med adkomst til butikksenter og lukket garasjeanlegg.
Entré
Entré med skyvedørsgarderobe med speildører.
Stue
Kombinert stue/kjøkken/spiseplass i åpen løsning.
Utgang fra stue til deilig terrasse på ca. 31kvm hvorav ca. 9 kvm er overbygget med pergola. Rekkverk i glass og stål. Betongheller.
Kjøkken
Hvit, glatt kjøkkeninnredning fra Sigdal med noen overskapsfronter med frostet glass. Laminat benkeplate med utslagsvask. Det er fliser over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp. Det er avsatt plass til oppvaskmaskin og kjøl-/frys som medfølger leiligheten.
Disse hvitevarene medfølger. Integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Soverom
Leiligheten har to lekre soverom. Hovedsoverommet som vender mot Øst. Soverommet har god plass til dobbeltseng samt at soverommet har direkte tilgang til innvnedig bod. Gjesterommet har store vindusflater mot Vest og med god plass til seng, skrivepult samt klesskap.
Bad
Baderomsinnredning med servant og to overskap med speil og lys. Dusjkabinett og vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Fuktskader på innredningsfronter
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger om ønskelig.
Diverse:
Flexit balansert ventilasjonssystem som styres fra kjøkkenventilator. Aggregat er plassert i garderobe/teknisk rom.
Fordelerskap med vannrør, stoppekraner og vannmålere både for kaldt og varmtvann, er plassert i entré med avrenningsmulighet til bad/vaskerom.
Vegger
Innvendig er vegger med slette malte flater. Fliser på bad.
Gulv
Innvendig er gulv med 3-stavs eikeparkett. Fliser på bad.
Himling
Innvendig er himlinger med malte betongelementer med v-profil. Slette, malte flater ved nedsenket himling.
Annet fast inventar
- Kabel-tv og internett fra Telia
- Port tlf. m/kamera
- Sprinkelanlegg
- Røykvarsler. Felles brannvarslingsanlegg i sameiet
- Utestikk/Utelys
- Diverse belysning og downlightsbelysning på bad, entré og gang
- Motoriserte screens og stedvise innvendige persienner
- Motorisert markise på terrasse
- Garderobeskap på begge soverom
- Skyvedørsgarderobe med speildører i entré

Oppvarming

Oppvarming
Vannbåren varme fra privat fjernvarmeanlegg med radiatorer styrt av termostatiske radiatorventiler i stue og entré.
Det er vannbåren gulvvarme på bad.
Det er montert egen måler for vann og radiator/gulvvarme i hver leilighet.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Sikringsskap
Sikringsskap med automatsikringer og innholdsfortegnelse. Måler for leiligheten er plassert i felles rom i kjelleretasjen.
Komfyrvakt er ettermontert i 2017 i regi av sameiet.
Sikringsskap og el-anlegg er for øvrig originalt fra byggeåret og er utført av Vestby Elektro Service AS.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.12.2011.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Før ferdigattest utstedes skal koordinater for plassering av huset være oversendt kommunen i samsvar med opplysninger som fremkommer under punktet "generelle bestemmelser" i saksutredningen av tiltaket.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3023/4/584/36:
15.05.2000 - Dokumentnr: 3805 - Erklæring/avtale
Arealet kan bare benyttes som parkeringsområde
Overført fra: Knr:3023 Gnr:4 Bnr:584
Gjelder denne registerenheten med flere
19.09.2011 - Dokumentnr: 747087 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 36
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 77/8005

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Se protokoll fra sameiemøtet 2020:
5. UTBEDRING AV VARMESYSTEMET
Forslag om at kostnadene – ca. 480 000 kroner skal deles likt på hver leilighet ble fremmet. Det ble nedstemt. Kostnadene skal deles etter sameierbrøken.
Styret foreslo at utbedringen av varmesystemet delvis skal dekkes ved hjelp av et serielån fra DNB med fem års løpetid.
Vedtak: Styrets forslag ble godkjent med kvalifisert flertall.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

3-roms leilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet på Tangenåsen. Leiligheten ligger tilknyttet Tangen Senter som har et rikt utvalg av butikker, samt lege og tannlege. På andre siden av gaten ligger Nesoddens kommunehus, Tangenten, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Nærhet til grøntområder og Nesoddmarka med flott turterreng. Flaskebekk og strandpromenaden med bademuligheter ligger 10 minutters gange fra leiligheten. Umiddelbar nærhet til offentlig transport som korresponderer med Nesoddbåten. Kun 1,5 km til Nesoddtangen brygge og båt derfra til Aker Brygge og Lysaker.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Skoklefall kirke og følg Kapellveien til neste rundkjøring. Ta til høyre i denne og følg veien nordover til rundkjøringen før Tangen Senter. Ta til venstre inn Vestoppfaret mot Tangen Torg.
Med båt fra Aker Brygge til Nesoddtangen brygge, ta buss videre til Tangenåsen.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Barnehager, skoler og fritid

Flere både kommunale og private barnehager på Nesodden og i området. Umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole ved Skolefall og videregående skole på Berger/Hellvik.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7 943,8 kvm som tilhører sameiet. Sameiets fellesarealer er godt opparbeidet med plen, prydbusker og beplantninger. Felles lekeplass og
sitteplasser utvendig.

Parkering

En biloppstillingsplass på ca. 13 kvm (nr. 36) i felles garasjekjeller. Parkeringen er i nabobygningen med direkte adkomst til Tangen Senteret.

Vei, vann og avløp

Boligen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

I kommuneplanen ligger eiendommen i et område som er avsatt til bolig/næring/offentlig eller privat tjenesteyting/uteoppholdsareal.
Området er regulert til kombinert formål bolig/forretning i henhold til reguleringsplan Tangen Senter med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29/5-2008. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det er planlagt leilighetsbebyggelse mellom Tangenten og Blomsterveien på motsatt side av fylkesveien.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 3 763,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, vaktmestertjeneste, renhold fellesareal, varmtvann, fyring, kabel-tv, drift/forretningsførsel og en parkeringsplass.
Felleskostnadene vil øke med kr. 590,- fra 01.03.2021

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13 999,- for år 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Vann og avløp faktureres etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10 000,-/år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 141 841,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 110 627,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 28 934,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 10.02.2021.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8 098 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.
Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Liv Kari Strand og Kari Strand Enge

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tangen Torg Sameie, med sameiebrøk 77/8005.
Sameiet består av 36 seksjoner og 1 næringsseksjon.
Regnskapsfører er Presis Ars AS, tlf. 66 96 69 50
Dyrehold er tillatt
Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett eller godkjennelse av ny eier.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, skjemaet er fylt ut av arvingene iht deres kjennskap om eiendommen. Da de ikke har bebodd eiendommen kan kjennskapen være mangelfull.
Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen.
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Salgsoppgaver: kr 2.400,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0010/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2110

Dato

Sist oppdatert: 22. februar 2021 kl. 19:18

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.