Solgt: 8 050 000 kr

Bernt Balchens vei 30

7 500 000 kr
80 m²
3 soverom
Mats Lund
Presenteres av
Mats Lund
FORNEBU
Moderne 4-roms endeleilighet med sydvendt balkong, fin standard og god planløsning *Garasje *Heis *Nært sjøen og parker
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  8 238 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  80 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 945 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bernt Balchens vei 30 en attraktiv 4-roms endeleilighet fra 2012 i populære Piloten sameie ved Hagebyen i et barnevennlig boligområde med kort vei til barnehager, skoler, sjøen, turområder og mye mer.
Boligen har en arealeffektiv og fin planløsning med god standard og lekre detaljer. Fra stuen har du adkomst til en hyggelig og solrik sydvendt balkong med god plass til utemøblement.
Leiligheten har åpen løsning fra stuen til et moderne og flott kjøkken med integrerte hvitevarer og god plass til spisebord. Videre er det et pent flislagtbad med veggehengt toalett og plass for vaskemaskin og tørketrommel, og tre fine soverom med lekre garderobeløsninger. Med leiligheten følger garasjeplass i felles garasjeanlegg, samt en romslig bod i lukket del av garasjeanlegget.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bernt Balchens vei 30, 1364 FORNEBU
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 41, bruksnummer 863, seksjonsnummer 60, ideel andel 1/1
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 341, bruksnummer 4, ideel andel 28/7536

Innhold

Totalt bruttoareal: 87 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm
Totalt primærrom: 80 kvm
Bruksareal:
Leilighet 80 kvm
Primærrom:
Leilighet:
3. etasje 80 kvm: Entré, bad, omkledningsrom, tre soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
+ Sydvendt balkong på ca. 10 kvm med adkomst fra stue.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod merket 3011 på ca. 5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
Bygning generelt:
- Boligbygg over 5 etasjer samt kjeller med boder og biloppstillingsplasser.
- Støpt gulv mot grunn.
- Grunnmur og bærende konstruksjoner hovedsakelig av betongkonstruksjon.
- Etasjeskillere av betong.
- Utvendige fasader forblendet med teglstein.
- Yttertak av tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med papp/membran (ikke besiktiget av takstmann).
Vinduer:
Vinduer med rammer/karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår.
Ytterdører:
- Leiligheten har slett entrèdør med kikkhull fra Swedoor. Brannklasse B30 og lydklasse dB35.
- Balkongskyvedør med to-lags glass fra byggeår.
VVS:
- Leiligheten har vannrør av typen rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Tilgang til fordelerstammer via fordelerskap i himling på bad. Tilgang til stoppekraner og vannmåler via vannskap over toalett. Felles varmtvann.
- Oppvarming via vannbåren varme i alle gulv, tilkoblet felles fjernvarmeanlegg. Varmekabler på bad. Fordelerskap for vannbåren varme er plassert i omkledningsrom. Tilgang til stoppekraner og vannmåler via luke på vegg i omkledningsrom.
- Balansert ventilasjon med ventiler i vegg og himling.
Brann:
Leiligheten har brannslukningsapparat og røykvarsler. Sprinkleranlegg montert i alle rom.
Elektriske anlegg:
Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i omkledningsrom.
Balkong:
Utgang fra stue til sydvendt balkong oppmålt til ca. 10m2. Rekkverkshøyde målt til ca 1,16 meter. Rekkverk av glass og stålprofiler. Gulv belagt med betongfliser. Stikkontakter og lampe på vegg.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Sammendrag av selgers egenerklæring:
- 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Montering av nytt servantskap, servant og servantbatteri i baderom i februar 2021. Montering av ny kjøkkenvask og kjøkkenkran i februar 2021. Arbeid utført av Christiania Vvs AS.
- 2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?: Ja, faktura fra Christiania Vvs AS.
- 7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader?: Enkelte steder små riss i taket på soverommene.
- 12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Karm under vinduer er blitt utbedret av sameiet. Våren 2020.
- 18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?: Fornebubanen under bygging fra 2020. Generell utvikling av Fornebulandet pågår.
- 29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?: Sameiet har registrert skjeggkre i garasje- og bodområder i 2018, styret har gjennomført forskjellige tiltaker (f.eks. plassert ut limfeller). Gjelder ikke våre boder.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og hyggelig 4-roms endeleilighet fra 2012. Leiligheten fremstår meget tiltalende og hyggelig, med lekre detaljer og god standard. Leiligheten har en god og praktisk planløsning bestående av entré med god plass til yttertøy, lys og hyggelig stue med plass for spisebord og åpen kjøkkenløsning, lekkert baderom, 3 soverom og omkledningsrom. Fra stuen har du utgang til en hyggelig og solrik sydvendt balkong på 10 kvm.
Kjøkken:
Pent kjøkken fra Norema med slette fronter på over- og underskap, laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum og veggfliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn med mikrobølgeovnfunksjon, oppvaskmaskin og frittstående kjøle- og fryseskap. Hvitevarene er fra Siemens, og platetoppen var ny i 2020. Ventilatorhette tilkoblet ventilasjonskanal er montert over platetopp. Integrerte hvitevarer samt kjøleskap medfølger boligen.
Baderom:
Lekkert baderom med flislagt gulv med varme, flislagte vegger og systemplater med downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med underskap, vegghengt speilskap over servant, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin- og tørketrommel.
Innvendige overflater:
Gulv:
Gulv belagt med parkett, samt fliser på baderom.
Vegger:
Vegger av malt plateflate, samt fliser på baderom.
Himling:
Himling av malt betong. Himlingshøyde er målt til ca. 2,61 meter i stue.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme, samt varmekabler på bad. Leiligheten har felles varmtvann.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.08.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bruk av grunn for reparasjoner/vedlikehold, vakuumrør for avfallshåndering, adkomstrett, lekeplass og felles uteoppholdsareal.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet med nærhet til store og sjønære park- og friområder. Her bor du med flotte tur og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren og badestrender på Snarøya og Storøya. Gode kommunikasjonsmuligheter inn til Oslo. Kort vei til Fornebu Senter som har et bra utvalg av restauranter, kaféer, vinmonopol, klesbutikker, treningssenter og dagligvarebutikken Meny.
Fra leiligheten har du trygg og god vei til Storøya barneskole, uten behov for å krysse bilveier, og det er flere barnehager innenfor gangavstand. I nærområdet har du Telenor Arena, CC Vest kjøpesenter på Lilleaker og søndagsåpen dagligvarebutikk på Lysaker stasjon, på Oksenøya og i Rolfsbukta. Det skjer mye spennende i området rundt leiligheten.
Fra leiligheten har du kort gangavstand til bussholdeplassen "Telenor Fornebu" med hyppige avganger i retning Lysaker, Oslo, Asker og Sandvika. Her stopper flere bussruter med avganger hele dagen, samt nattbuss og ekspressbuss. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 15 min. Fra Lysaker har du også tilgang på toget, samt Flytoget. Det vil også bli tilgang på T-bane, med stasjon i nærheten av leiligheten, som er beregnet å stå klar for åpning i 2027. For den aktive er det også sykkelvei fra Fornebulandet mot Oslo og Sandvika.
I kort gangavstand fra boligen har du Hundsund Grendesenter hvor du har en rekke forskjellige aktivitetstilbud hvor du blant annet har miljøverksted, svømmehall, flerbrukshall, helårs fotballbane og isbane på vinteren. Her har du med andre ord gode tilbud for barn, unge og voksne. Det er for øvrig også kort vei til Snarøya Tennisklubb og Snarøya curlinghall.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Nansenparken barnehage
- Jarenga barnehage
- Forneburingen barnehage
- Fornebu barnehagen
- Fornebu Idrettsbarnehage
Barneskole:
- Storøya/Oksenøya
- Snarøya
Ungdomsskole:
- Hundsund
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 4324.1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, lekeplass, sykkelparkering, plenarealer, busker og annen beplantning.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg merket 35 i Fornebu Hageby garasjesameie. Det er muligheter for installering av elbil-lader, og bestilling /installasjon gjøres gjennom sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til "boliger" (4 414 kvm) i henhold til reguleringsplan "Fornebu, område 8.5, 8.6 og 8.7"" med planID 2005026 med ikrafttredelse 27.09.2006.
Kommuneplan:
I henhold til "kommuneplandel 3 - Fornebu", med planID 2016014 ligger eiendommen i et område for "nåværende boligbebyggelse" (4 414 kvm) og "miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur" med ikrafttredelse 27.03.2019.
Kommuneplan under arbeid:
Kommunedelplan 3 - Fornebu, med plannummer 2016014 er en endelig vedtatt arealplan
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Byggeplaner i nærområdet:
- Det er planlagt bygging i nærområdet for utvikling av Fornebu sentrum, og Fornebubanen (metroanlegg/T-bane) med planlagt stasjon ved "Flytårnet", nord for leiligheten. Banen skal i sin helhet føres under bakken i tunnel fra Fornebu (via Lysaker/Skøyen) til Majorstuen. Det må forventes riving av bygg og etablering av anleggssikring i forbindelse byggearbeidene. Banen er beregnet å stå klar for åpning i 2027. For ytterligere informasjon, se https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/fornebubanen/

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 945,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, TV/bredbånd, drifts- og vedlikeholdskostnader m.m..
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Felleskostnader kr. 2 059,-
- Vedlikeholdsfond kr. 265,-
- Bredbånd kr. 299,-
- Kabel-tv kr. 139,-
- Garasje kr. 183,-
Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Leiligheten har vannbåren varme og felles varmtvann. Kostnaden for dette belastes eier etter forbruk. Nåværende eier hadde et forbruk på kr. 6 600,- i 2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4 800,- pr. år. / 3 600 kwh. pr. år. (Kostnad inkl. nettleie)
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 423 173,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 5 123 422,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 20 196,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2020

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 688 842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7 650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7 100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svetlana Kochetkova og Sergey Kochetkov

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Piloten Sameie, med sameiebrøk 80/10189.
Sameiet består av 140 seksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Sameiets nettside: http://www.pilotenfornebu.no/
Foretatt påkostninger de senere år:
- I Bernt Balchensvei 38 ble fire leiligheter påført skade som følge av lekkasjer fra taket. Utbedring er foretatt og ferdigstilt. Skadene i leilighetene er i hovedsak dekket av forsikringen. En av leilighetene hadde til dels omfattende skader.
- Utbedring av svake punkter i membran og blikk på tak.
- Skifte av dempebuffere i heiser.
- Kartlegging og bekjempelse av skjeggkre.
- Fuglesikring.
Planlagte påkostninger:
- Taktekking av Bernt Balchensvei 2-4.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,7 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0052/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2152

Dato

Sist oppdatert: 17. mars 2021 kl. 16:32

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.