logo
Lommedalen

Elen Weeas vei 78D

Prisantydning

7 200 000 kr

Omkostninger: 181 342 krTotalpris: 7 381 342 kr
Etasje
3
Byggeår
2011
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
159 m² / 172 m²
Tomteareal
264.7 m²
Type / Eierform
Rekkehus / Eiet
Fasiliteter
Garasje, Veranda

Lekkert og moderne rekkehus med 2 solrike terrasser uten gjenboere |172 BRA |Dobbel garasje|4/5 soverom |3 bad/wc

Om en dag

Individuell visning

Søndag

27. sep.

kl. 12:30 - 13:29
Tidspunkt etter avtale
Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Bekkestua
mobil 47300624
telefon 67529503

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Elen Weeas Vei 78 D!

Et tidsmessig, nyere (2011) og meget attraktivt rekkehus over tre plan. Her bor du i naturskjønne omgivelser med flotte rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Sommerens dukkert på Burudvann er en kort kjøretur unna, det samme er 
vinterens alpinglede i Krydsbybakken eller langrenn i måneskinn fra By.

Boligen byr på mange gode kvaliteter for den typiske barnefamilien med blant annet: 4/5 soverom, 3 bad/wc, kjellerstue, 2 store uteplasser hvor du uten innsyn fra naboer kan nyte solen fra morgen til kveld (kl. 22 midtsommer). I tillegg er det en balkong med utgang fra den åpne hovedstue- og kjøkkenløsningen. Dobbelgarasje for 2 biler rett utenfor boligen, samt god lagringsplass. Det er kort og trygg gangavstand til både barnehager og skoler!

Eiendommen

Elen Weeas vei 78D, 1350 LOMMEDALEN 
Gårdsnummer 99, bruksnummer 414, seksjonsnummer 0, kommunenummer 3024

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et svært attraktivt boligområde i Lommedalen. Området er et eldorado for barnefamilier. Her har du kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Krydsbyløypa, alpinanlegget i Lommedalen, ligger i gangavstand fra boligen.

Beliggenheten er populær for ski- og turgåere i alle aldre, med umiddelbar nærhet til fantastisk turterreng. I vinterhalvåret finner du flotte, preparerte skiløyper innover i Bærumsmarka og Nordmarka. Området har et aktivt idrettsmiljø med alt av skiidretter og fotball. Helset IL har et spesielt godt tilbud innen håndball. Det lokale idrettslaget er Lommedalen IL, som er store innenfor langrenn, alpint, fotball og håndball, i tillegg til mye mer. I kort avstand fra boligen finner man også både fotballbane, flere idrettshaller, treningssentre, tennisanlegg og ridesenter.

For golfentusiaster ligger både Lommedalen golfbane og Bærum golfbane godt innen rekkevidde. Ved Burudvann er det sandstrand med flotte bademuligheter om sommeren. Langs Lommedalselven er det gang- og sykkelvei fra Bærums Verk til Sandvika.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Extra og Meny på Bærums Verk. Det er kort vei til Bærums Verk med koselige gågater, sjarmerende småhus, handlesenter, museum, kunsthåndverk og et godt utvalg av forretninger, spisesteder og kafeer. Vertshuset er fra 1650 og passer for de store anledninger, mens bakeren i Verksgata og Pannekakehuset byr på hverdagslig hygge.

Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Rykkinn Senter, Kolsås Senter og ikke minst Sandvika Storsenter - et av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Sentralen. Det går buss til Triangelen, hvor man kan bytte mellom avganger til både Kolsås/Sandvika og Bekkestua/Oslo. Det er også en kort kjøretur til Kolsås som har T-bane. Med bil tar det ca. 7 min til Bærums Verk, 16 min til Sandvika, 22 min til Asker, 30 min til Oslo S og 67 min til Oslo lufthavn.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager: 
- Reddiken Kanvas-barnehage
- Lommedalen barnehage avd. Krydsby
- Skarva barnehage
- Grindaberget barnehage
- Lommedalen Menighets barnehage
- Gullhaug barnehage
- Helset barnehage
- Skollerudveien barnehage

Barneskoler: 
- Lommedalen 

Ungdomsskole: 
- Mølladammen

Videregående skoler: 
- Rosenvilde 
- Rud 
- Valler
- Dønski

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 189 kvm
Totalt bruksareal: 172 kvm
Totalt primærrom: 159 kvm

Bruksareal:
Enebolig 172 kvm

Primærrom:
Enebolig: 
-1. etasje 48 kvm: Vaskerom, gang, stue, soverom. Utgang til terrasse på ca 27 kvm. 
1. etasje 61 kvm: Stue/kjøkken, entré, wc. Utgang til balkong på ca 5,5 kvm og terrasse på ca 13,5 kvm. 
2. etasje 50 kvm: Bad, gang, omkledningsrom, 3 soverom. Tilgang til kaldtloft via loftstige. (ikke innredet rom)

Sekundærrom:
Enebolig: 
1. etasje 13 kvm: Teknisk rom / Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.09.2020 utført av Solnørdal, Torbjørn. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 264,7 kvm. 
Tomten er opparbeidet med flotte grøntarealer på fremsiden og baksiden av huset, brostens belagt inngansparti og flere prydbusker.

Parkering

Det medfølger en dobbel garasje i garasjerekke med elektrisk portåpner. Garasjen er på ca 35 kvm og har plass til 2 biler, oppbevaring samt en liten hems.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Ett pent og velholdt rekkehus fra 2011 over 3 etasjer på totalt 172 kvm. Rekkehuset har en god standard, gode løsninger og har kun fått tilstandsgrad 1.

Direkte fundamentering:
Antatt fundamentert på komprimerte, faste masser.

Frittbærende dekker:
Etasjeskillere av tre.

Gulv på grunn: 
Støpt såle av betong.

Vegger mot grunn: 
Støpte betongvegger ut mot grunn, trolig utført med isolasjon og bindingsverk av tre på innsiden.

Drenering: 
Dreneringen er fra byggeår. 2011

Yttervegger:
Bindingsverksvegger av tre, antatt isolert med mineralull. Utvendig er huset kledd med liggende kledning og omramming av tre.

Vinduer:
Vinduer fra 2011 utført med 3-lags isolerglass, karmer av tre. Velux vinduer med 2-lags isolerglass.

Ytterdører:
Swedoor ytterdør fra 2011 med hvit glatt overflate.
Balkongdører fra 2011 med utgang fra stue og soverom, utført med 3-lags isolerglass, karmer av tre.

Takkonstruksjoner:
Saltakkonstruksjon av tre, tekket med takstein. Undertak av asfaltplater. Nedløp av stål. Snøfanger og stigetrinn er montert.

Trapper: 
Innvendige tretrapper, utført med hvitmalte trinn og rekkverk. Rekkverk på begge sider.

Balkonger, terrasser ol.:
- Nord/nordvest- vendt balkong på ca 5,5 kvm med utgang fra stue. Balkongen er belagt med terrassebord og rekkverk av tre. Gulvet og rekkverket er behandlet.
- Syd/sydøst- vendt terrasse ved inngangsparti på ca 13,5 kvm. Terrassen er belagt med terrassebord. Gulvet er behandlet.
- Nord/nordvest- vendt terrasse på bakkeplan på ca 27 kvm, med utgang fra kjellerstue. Terrassen er belagt med terrassebord. Gulvet er behandlet

Piper, plassbygde ildsteder m.v:
Peisovn i u.etasje plassert i trapperom. Merke: Nordpeis

Oppsummering fra selgers egenerklæring
- Skjeggkre observert 2017. Bistand og materiale for sanering dekket av Gjensidige Forsikring. Ikke observert siden.
- Mus like etter innflytting. Umiddelbart utbedret av husbygger. Ikke observert siden.
- Installert utelamper og utestikk av elektriker.
- Vært eltilsyn 09.04.2014. Rapport foreligger.
- Det er tinglyst adkomst via sti til hage.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.05.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Et tidsmessig, nyere (2011) og meget attraktivt rekkehus over tre plan. Boligen byr på mange gode kvaliteter for den typiske barnefamilien og har en god planløsning bestående av bl.a. entrè, stue med åpen kjøkkenløsning, kjellerstue, 4 soverom, bad, toalettrom, og bad/vaskerom. I tillegg disponerer boligen flere terrasser/balkonger med gode solforhold helt til kl 22.00 på midtsommer og en nydelig hage, dobbeltgarasje like utenfor med hems og godt med ekstra lagringsplass. Perfekt for barnefamilier!

Kjøkken:
Lyst og delikat kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2011. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter med håndtak av stål, benkeplate av laminert spon, glassplate bak platetopp mellom overskap og benkeplate, stålkum med ett-greps blandebatteri,fritthengende ventilator over platetopp og lys under overskap. Integrert i innredningen er: oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, mikro og kjøl/frys. Det er åpen kjøkkenløsning mot stuen som skaper store luftige rom og gir god plass til stort spisebord.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad 2 etg:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulvstøp. Badet ligger praktisk til iforhold til soverommene og er innredet med innmurt badekar med sprutvegg og dusjopplegg, innebygd, vegghengt toalett, servantskap med ett-greps blandebatteri og underskap og overskap m/speil.

Wc 1etg:
Praktisk toalettrom med inngang fra entrè. Toalettrommet har flislagt gulv og er innredet med veggmontert innebygget toalett, servant med underskap og ett-greps blandebatteri og speil med lys over servant.

Bad/vaskerom:
I underetasjen finnes et meget praktisk og pent vaskerom med flislagt gulv og varmekabler i gulvstøp. Badet er innredet med lang benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri, underskap og speil over vask, høyskap til varmtvannsbereder og oppbevaring, dusjkabinett med skyvbare glassvegger og gulvstående toalett med utenpåliggende veggsisterne. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplaten.

Innvendige overflater:
Gulv:
Gulvene består hovedsakelig av 3-stavs eikeparkett fra 2011. Fliser i entre.Malt betong på teknisk rom.

Vegger:
Veggene består hovedsakelig av pene, slette malte flater. Teknisk rom består av ubehandlet gipsplater. Da dette er teknisk rom / bod, er det helt normalt.

Himling:
2 etasje: Slette malte flater. Romhøyde i stue er ca 2.43m. (skråtak på to av rommene)
1 etasje: Slette malte flater. Romhøyde i stue er ca 2.40m.
U.etasje: Slette malte flater. Romhøyde i stue er ca 2.43m.

*TV-benker og vegghyller medfølger ikke med i handelen.

Oppvarming

Elektrisk:
- Panelovner på vegg. 
- Varmekabler i gulvstøp på bad, vaskerom, wc og entre.

Ildsteder:
- Peisovn i underetasjen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av:

3024/99/414:
05.01.2011 - Dokumentnr: 8018 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen og Grendelagets generalforsamling 
Gjelder denne registerenheten med flere 

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

3024/99/414:
05.01.2011 - Dokumentnr: 8018 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen og Grendelagets generalforsamling.
Gjelder denne registerenheten med flere. 

05.01.2011 - Dokumentnr: 8018 - Bestemmelse om bebyggelse.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen og Grendelagets generalforsamling.
Gjelder denne registerenheten med flere.

05.01.2011 - Dokumentnr: 8018 - Best. om vann/kloakkledn.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen og Grendelagets generalforsamling. 
Gjelder denne registerenheten med flere. 

05.01.2011 - Dokumentnr: 8018 - Best. om adkomstrett.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen og Grendelagets generalforsamling. 
Gjelder denne registerenheten med flere. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Kommuneplaner: 
Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse (265 kvm) i henhold til kommuneplan KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035 datert 04.04.2018 med tilhørende bestemmelser datert 19.06.2019.

Reguleringsplaner: 
Eiendommen er regulert til Felles parkeringsplass (48 kvm), og Konsentrert småhusbebyggelse (216 kvm) i henhold til reguleringsplan TRULSRUDMARKA datert 25.09.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.09.1991.

Kommuneplaner under arbeid: 
Id: 201702. Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040. 

Bebyggelsesplaner: 
Id: 2007017. Navn: TRULSRUDMARKA - FELT A4. 


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,68 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr kr. 2.500,- pr. stk utover 2 inkl. visninger. 
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR10.20181

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter har en årsprognose på kr 13 515,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Avgiftene 2019 ble fordelt slik:
Avløp 5 100,00 kr
Feiing 275,00 kr
Renovasjon 3 437,50 kr
Vann 3 665,62 kr
Sum 12 478,12 kr

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.500,- pr. år. / 13.500 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3683,- via Gjensidige Forsikring. 
Velavgift er kr 4.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr 600,- pr. mnd. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 2 226 859,-  ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 8 016 692,40. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 7.381.342,-

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
Om en dag

Individuell visning

Søndag

27. sep.

kl. 12:30 - 13:29
Tidspunkt etter avtale
Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,68 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr kr. 2.500,- pr. stk utover 2 inkl. visninger. 
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

TakstEgenerklæringsskjema (Anticimex, fra Buysure)Energiattest
Ola Wee Ahlstrand
Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Telefon
Mobil 47300624
Send epost

Lurer du på noe

Ola svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies