Komplett utleieoppgave

Landgangen 2, leil.86-3-6

22 900 kr
2 soverom
Mai Phan
Homayon Tahir
Presenteres av
Mai Phan og Homayon Tahir
Tjuvholmen, Meget pen 3-roms med stor terrasse. Meget god planløsning. Inkl kabel-tv/bredbånd og hvitevarer. Ledig nå!
 • Månedsleie
  22 900 kr
 • Etasje
  3
 • Soverom
  2 soverom
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Landgangen 2, leil.86-3-6, 0252 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 210, bruksnummer 50, seksjonsnummer 15, ideel andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 78 kvm
3.etg: Entre, bod, gang, baderom, 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor terrasse.
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

På Tjuvholmen har vi utleieleiligheter med en av byens beste beliggenheter, med umiddelbar nærhet til sjøen, og god kvalitet på arkitektur og materialbruk.
Vegg i vegg med The Thief er det ledig meget pen 3-roms leilighet for utleie.
Inkl er hvitevarer på kjøkken og bad, samt kabel-tv og bredbånd (pt. 50 m/bit).
Leilighetene har pene parkettgulv, innervegger og himling malt i moderne farger. Meget delikat baderom med heldekkende servant med underskap, vegghengt wc, dusj med glassdører og vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med plass til dobbeltseng og soverom nr 2 i god størrelse. Garderobeskap på begge soverom medfølger. Meget pent moderne kjøkken med hvitevarer (komfyr m/topp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap), samt særdeles god skap- og benkeplass. Meget praktisk kjøkken-øy som også kan benyttes til hyggelig spiseplass mellom kjøkken og stuedel. Romslig og lys stue, med plass til sofa og spisestue. Fra stue og hovedsoverom er det utgang til meget stor og hyggelig terrasse.
Det medfølger bod i kjeller. (Merk nedgang bodanlegg fra Dyna brygge 4).
Kontakt megler ved behov for garasjeleie.
Energikostnader kommer i tillegg til husleien. For fjernvarme og varmtvann betales kr.455,- pr mnd. Leietaker betaler strøm direkte til strømleverandør.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Beliggende meget attraktivt på Tjuvholmen - et spennende møte mellom fjord og by. Tjuvholmen har med moderne arkitektur og sin unike beliggenhet, blitt et av byens mest attraktive områder. Leilighetsbygget ligger helt i vannkanten. Ta heis opp til meget pene leilighete.
Tjuvholmen byr på mange gode restauranter, kafeer, gallerier, butikker og ikke minst flaggskipet Astrup Fearnleys museet. Man har flere parker, egen strand og mange bade- og båtbrygger, og ikke minst lange strandpromenader. I kort gangavstand finner man Aker brygge og sentrum av byen med alle andre fasaliteter. Kort til buss, taxi og trikk. Innen kort avstand er også Nathionalteateret stasjon, med Flytog, regionstog og t-bane.

Annen viktig informasjon

Utleier

Tjuvholmen F8 AS

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.70.065,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.408-.

Leietakers plikter

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.
Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde terrasse, samt evnt takrenner/nedløpsrør.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig etter avtale. Kan overtas raskt om ønskelig.
Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 86-0108/21
Utleiemegler Krogsveen AS, avd Aker Brygge / Tjuvholmen
NO 993 808 717 MVA
Oppdragets KR-kode KR86.21108

Dato

Sist oppdatert: 03. juli 2021 kl. 13:53
Utskriftsvennlig utleieoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █