Solgt: 3 700 000 kr

Labobakken 44

2 950 000 kr
130 m²
3 soverom
Labobakken 44 formidles av Krogsveen.
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Verket, Son
Halvpart av tomannsbolig med solrik hage og moderniseringsbehov. Fredelige omgivelser ved Såna. Gangavstand til sentrum.
 • Prisantydning
  2 950 000 kr
 • Omkostninger
  75 092 kr
 • Totalpris
  3 775 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  130 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i fredelige omgivelser ved Verket i Son
 • Under fem minutter med sykkel til Sons sjarmerende sentrum
 • Stor, lettstelt hage med gode solforhold dagen gjennom
 • Familievennlig romløsning over to plan samt kjeller
 • Gjennomgående behov for oppgradering og/eller renovering
 • Ny taktekking og nye vindskier i 2015
 • Drenering rundt hele bygget utført i 2020
 • Parkeringsmulighet på felles gårdsplass
 • 60 meter til Såna med padlemuligheter
 • Nærhet til naturområder med turmuligheter
 • Enkel tilgang til alle fasiliteter i Son sentrum

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Labobakken 44, 1555 SON
Kommunenummer 3019, gårdsnummer 135, bruksnummer 200, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 171 kvm.
Totalt bruksareal: 155 kvm.
Totalt primærrom: 130 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 48 kvm.
1. etasje: 58 kvm.
2. etasje: 49 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Kjeller: Gang, vaskerom og trappegang.
1. etasje: Entré, gang, stue/spisestue og kjøkken
2. etasje: Gang, bad og tre soverom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: Bod og rom benyttet som kjellerstue
2. etasje: Bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.05.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Vertikal delt tomannsbolig fra 1964. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong. Grunnmur av betong og trekonstruksjoner. Yttervegger av
trekonstruksjoner. Fasader utført i stående/liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein. Profilert
entrédør av tre med glassfelt. Terrasse-/balkongdør med karmer av tre og to-lags vareglass fra byggår. Vinduer med karmer av tre og to-lags
vareglass fra byggår. Vindu med karmer av tre og to-lags glass fra 2010.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Bad: TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying. TG:3.
Kjøkken: TG 3 er valgt på hele kjøkkenet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying. TG:3.
Rom under terreng: Synlige fuktmerker på vegg som sterkt indikerer utilsiktet fuktighet. Betydelig høy fuktprosent - 28 % - målt i vegg med bruk av hammerelektrode. TG:3.
Pipe/ildsted: Innkledd teglsteinspipe. Alle fire sider skal kunne inspiseres. Hull etter gammelt røykrør ikke tettet på vaskerom. TG:3.
Brann: Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt. TG:3.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Svar: Ja - Det er noe saltinnslag på kjeller, men det bla lagt ny drenering rundt hele huset for et år siden.
11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Svar: Ja - Det har vært, men taket er skiftet i 2013.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen har i hovedsak standard fra byggeåret, foruten taktekking som ble skiftet i 2015 og drenering som ble utført så nylig som i 2020. Overflater og fast utstyr har varierende behov for oppgraderinger, en generell oppgradering og modernisering bør påregnes i samtlige rom.
Romløsningen er i liten grad endret fra det opprinnelige, med unntak av en utvidelse av stuen som alene utgjør langt over halve arealet i første etasje. Stuen har som de fleste øvrige rom stavgulv av heltre og hovedsakelig tapet på vegger, samt en Jøtul hjørnekamin som er tilknyttet boligens oppmurede pipeløp. Boligsalgsrapport bemerker at pipen er innkledd, forholdet er gitt tilstandsgrad 3. Stuen har for øvrig utgang til leilighetens terrasse som måler ca. 6 kvm., vender i sydlig retning og har gode solforhold dagen gjennom.
Kjøkkenets innredning er fra byggeåret og i sin helhet gitt tilstandsgrad 3 på bakgrunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har i følge rapporten behov for total fornyelse. Kjøkkenet har som gangen og entreen gulv av blått belegg, mens veggene er prydet av blomstret tapet med autentisk retro-preg. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et mindre spisebord foran vinduet som har utsyn i retning Såna.
Boligens bad og tre soverom er samlet på én flate i andre etasje og tilgjengelig fra en felles mellomgang som også gir tilgang til etasjens luftebalkong vendt i nordøstlig retning. Soverommene måler henholdsvis ca. 12, 11 og 6,5 kvm. hvorav sistnevnte er tilknyttet bod. Alle har fremskredent behov for oppgradering av overflater på vegger og er for øvrig utstyrt med faste garderobeskap fra byggeåret.
Badet ble sist oppgradert midt på 1980-tallet og har blant annet belegg på gulvet og våtromsplater på veggene, samt utstyr som inkluderer tradisjonelle baderomsmøbler, gulvklosett og badekar med dusjmulighet. I boligsalgsrapport er badet i sin helhet gitt tilstandgrad 3 på bakgrunn av høy alder og/eller slitasjegrad, og har i følge rapporten behov for total fornyelse.
Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin finnes i vaskerom i kjelleren, der også varmtvannsbereder fra byggeåret på ca. 150 liter er plassert. Vaskerommet er for øvrig også utstyrt med to skyllekummer. Vaskerommet i sin helhet er gitt tilstandgrad 2 på bakgrunn av alder.
Overflater og innredninger:
Gulv: Hovedsakelig trebord, linoleumsbelegg, fliser og betong.
Innervegger: Hovedsakelig tapeter, trepanel, malte mursteinsfliser og plater.
Himlinger: Hovedsakelig folierte plater, malte plater og betong.
Kjøkken: Skapinnredning med glatte blåmalte fronter og laminerte lyse benkeplater. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.
Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, laminert hvit benkeplate og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning fra innredning. Badekar og veggmontert to-greps blandebatteri med hånddusj. Gulvmontert klosett.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedovn i stue. Kombi vedovn/parafinovn plassert i stue med parafintank plassert i trapp til kjeller.
Det er innført forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes og erstattes med miljøvennlige alternativ, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar ansvaret og evt. økonomiske følger av dette. For utfyllende informasjon, se www.oljefri.no.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.10.1965. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
I henhold til mottatte godkjente tegninger fra Vestby kommune er det avvik på planløsningen i kjeller. Dette gjelder rom benyttet til kjellerstue.
Kjellerstuen er opprinnelig byggemeldt som tørkerom/kjellerrom og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr 4862, tinglyst 07.10.1963, type heftelse: Bestemmelse om vei.
Adgang til å benytte adkomstveien til gnr.135, bnr.19. Vedlikeholdet av adkomstveien og eventuelle utbedringer av denne bekostes med en 1/2 del av hver av partene.
Dagboknr 582386-2, tinglyst 02.06.2017, type heftelse: Bestemmelse om kloakkledning.
Gnr.135, bnr.19 og bnr.200 har felles avløpsledning som går over begge eiendommer. Eiendommene er i felleskap ansvarlig for drift, vedlikehold og oppgradering av eksisterende anlegg og ledninger.
Dagboknr 582386-4, tinglyst 02.06.2017, type heftelse: Bestemmelse om vannrett.
Gnr.135, bnr.19 og bnr.200 har felles vannforsyning fra brønn på bnr.19. Eiendommene er i felleskap ansvarlig for drift, vedlikehold og oppgradering av brønn og vannledninger.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
I tillegg er det tinglyst følgende:
Dagboknr 621824, tinglyst 13.06.2017 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: Snr: 1.
Formål: Bolig. Sameiebrøk: 136/272.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligens plassering ved Verket i Son-sammenheng er oppriktig tilbaketrukket og oppleves også som noe helt eget. Her er det åser og skog i øst og syd, mens åpent jordbrukslandskap dominerer i nord og vest. Et vesentlig element er også Såna, som renner forbi bare 60 meter unna gårdsplassen og er ypperlig for padleturer med kajak eller kano.
Turmuligheter finnes allerede på Mølleråsen rett syd for eiendommen, samt i marka øst for Strømbråten. I marka har er det stier og småveier som egner seg ypperlig for løpeturer, sykling eller fotturer. Vinterstid kan du nærmest gå rett ut i skog og mark med kilometervis av skispor, deriblant preparerte løyper. Nettverket av løyper passerer like ved og har forgreninger videre nordover mot Hølen, østover til Mossemarka samt sydover til lysløypen ved skolene.
Omgivelsene er utpreget familievennlige og det er kort vei til både barne- og ungdomsskole som begge er av nyere dato. I nærområdet eksisterer det et bredt aktivitetstilbud for både liten og stor; et aktivt fotball- og håndballmiljø, slalombakken Grevlingen som er tilknyttet skolene, golf i vakker natur og tennisanlegg med hall for innendørs spill i vinterhalvåret. Soon Seilforening har i tillegg et veletablert, maritimt miljø der barna kan lære seiling fra ung alder.
En av fjordens største småbåthavner finner du innerst i Sonskilen, med båtplass her får du et perfekt utgangspunkt for utflukter på Oslofjorden. Flere badestrender er for øvrig innenfor sykkelavstand.
Til den sjarmerende sentrumskjernen av Son tar det ikke mer enn noen få minutter å sykle eller knappe 10 minutter å gå, på adkomstveien som leder direkte ned til sentrum. Her finnes et godt utvalg restauranter og butikker, ikke minst også et rikt maritimt miljø samt flere gallerier og utstillinger av ulike størrelser. Det eksisterer i tillegg et tilbud innenfor helse som lege, fysioterapeuter, tannlege og apotek i sentrumskjernen.
Son har en sentral beliggenhet på Østlandet med praktisk pendle-avstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnebyholtet er ikke mer enn omlag en kilometer unna, kjøretiden videre til Oslo er 35 minutter utenom rushtid. Buss som har times-avganger mellom Moss og Vestby store deler av dagen stopper både i sentrumskjernen og på Strømbråten like ovenfor Labobakken. Samme buss kjører også innom Sonsveien stasjon. Med toget er reisetiden videre til Oslo S i dag omlag 43 minutter.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 864 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Biloppstillingsplass på tomt. Selger opplyser at det er mulig å leie to garasjeplasser på naboeiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei videre inn på privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.
Boligen er tilknyttet borrevann.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Vestby kommune datert 05.05.2021 omfattes eiendommen av "Kommuneplan 2019-2030" med formål boligbebyggelse nåværende, vedtatt 18.03.2019 med plannr. KPLAN2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 1 866,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for slamtømming (hvert 2 år, inntil 4 kubikk), slamtømming kontroll/inspeksjon og feiing/tilsyn.
Renovasjon kommer i tillegg og faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2021 er kr 3.836,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.400,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.400,-.
Privat brøyting utgjør noen tusenlapper pr. år. Beløp usikkert iht. selger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 947 713,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 411 766,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.025.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Olga Lervik

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 boligenheter, med sameiebrøk 136/272.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Det er utarbeidet vedtekter for sameiet. Konf. megler ved spørsmål.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: fastpris kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 18.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Visning pr. påbegynte time: kr 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0157/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.21157

Dato

Sist oppdatert: 31. mai 2021 kl. 11:57

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.