Solgt: 3 935 000 kr

Trondheimsveien 17 B

3 600 000 kr
43 m²
1 soverom
Velkommen til Trondheimsveien 17B
Anne Aartun
Presenteres av
Anne Aartun
Grünerløkka
Lekker, nyoppusset 2- roms med skjermet bel. og uteplass mot indre gård. Garasjeleie i kjelleren. Lave fellesutgifter.
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Omkostninger
  91 342 kr
 • Totalpris
  4 026 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2003
 • Soverom
  1 soverom
 • Primærrom
  43 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 956 kr

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

En pen, lys og romslig 2-roms selveier i usjenert og skjermet 1. etasje. Lave felleskostnader og god vedlikeholdshistorikk i sameiet. Godt utleieobjekt. Heis i blokken. Sentralt og populært
boområde. Området passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i et av Oslos mest spennende og urbane områder i stadig utvikling!
Kort fortalt:
- Praktisk, romslig og lys 2-roms vendt inn mot stille bakgårdshage
- Leiligheten er renovert og påkostet i 2019 til høy standard
- Solrik terrasseplatting skjermet med bøkhekk
- Moderne teglsteinsgård fra 2003
- Mulighet for garasjeleie etter venteliste
- Praktisk bod like utenfor leiligheten
- Heis i bygget
- Kort avstand til meget gode kollektive forbindelsere
- Særdeles urbane kafé- og restauranttilbud i nærområdet

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trondheimsveien 17 B, 0560 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 229, bruksnummer 78, seksjonsnummer 2, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 47 kvm
Totalt bruksareal: 43 kvm
Totalt primærrom: 43 kvm
Primærrom:
Primærrom: Entré, vaskerom, bad, stue/kjøkken med utgang til terrasseplatting, soverom.
Tilleggsareal: bod på ca. 4,5 m² i 1. etasje.: 43 kvm
I tillegg disponerer boligen en bod på 4,5 kvm i samme etasje som leiligheten.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.09.2020 utført av Aleksander Røv.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Leiligheten ligger i 1. etasje i et bygg på 6 etasjer pluss kjeller og loft
. Det er heis i bygget. Etasjeskiller i armert betong. Fasader er forblendet med teglstein. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter med henholdsvis TG2 og TG3:
Varmtvannsbereder:
- Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på berederen (17 år). Den anbefalte brukstiden på berederen etter Byggforskserien 700.330 er 20 år.
Bad:
- Badet er fra 2003 og pusset opp med nye fliser og interiør i 2019. Over halvparten av anbefalt brukstid på hovedkonstruksjonen er gått. Badet synes å oppfylle tiltenkt funksjon, men tilstandsgrad er gitt utfra alder/gjenværende brukstid og utløpte garantier på hovedkonstruksjonen fra 2003.
Alle øvrige kontrollpunkter har fått TG1.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Trondheimsveien 17 B. En genial leilighet for deg som ønsker alt, både i og utenfor leiligheten. Selveierleilighet med sørøstvendt terrasseplatting.
Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2019 med blant annet nytt påkostet kjøkken, nye en-stavs parkettgulv og gulvvarme i alle rom (foruten vaskerommet), sparkling og maling av alle flater, nytt elektrisk opplegg samt downlightsbelysning med app styring i alle rom. På badet ble det lagt nye varmekabler og flis på flis på gulv og vegger. Det er fremvist samsvarserklæring på alt elektrisk arbeidet som ble gjort i 2019.
Leiligheten fremstår som særdeles pen med flott standard på overflater og utstyr. Nyer skyvedørsgarderober både i entre/gang og på soverom.
Fra stuen har du utgang til hyggelig sørøst vendt terrasseplatting. Skjermet, felles bakgårdshage med pen beplantning og sykkelkparkering. De vedlikeholdte og trivelige fellesarealene bidrar til at beliggenheten fremstår med en rolig og behagelig atmosfære.
MATERIALVALG:
Entre: Flislagt inngangsparti med gulvvarme. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy i stor skyvedørsgarderobe. Porttelefon med fjernåpner.
Kjøkken: Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen, som gir en romslig følelse. Flott og påkostet kljøkken. Kjøkkenet er oppusset i 2019 med velutstyrt kjøkkeninnredning fra Kvik med hvite fronter og håndtak i stål. Høytrykkslaminert benkeplate. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, micro, ovn, induksjon platetopp og kjøl/frys. Ventilator integrert i platetoppen.
Underlimt komposittkum og ett-greps blandebatteri.
Stue: Lys, åpen og arealeffektiv stue med god plass til sofa, tv og annet stuemøblement. Store vinduer gir godt med naturlig lys og skaper en lys og luftig atmosfære. I tilknytning til stuen har du en åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøymed spiseplass i forkant. Rommet er malt lyst, samt har flotte gulv som skaper en moderne atmosfære.
Terrasse: Sørøstvendt terrasseplatting på 6 m², med utgang fra stuen. Denne fungerer som en utvidelse av leiligheten. Rundt plattingen er det plantet en nydelig bøkehekk som skjermer og skaper et fint skille mot bakgårdshagen med plen. Sol på uteplassen fra ca kl 11.00-20.00 sommerstid.
Soverom: Stort soverom med stille og skjermet beliggenhet mot avlåst bakgårdshage. Her er det god plass til dobbeltsend, nattbord og kommode. Rikelig med garderobeplass i ny skyvedørsgarderobe. Lyse veggflater og ny en-stavs parkett og gulvvarme.
Bad: Delikat, flislag bad med varmekabler, vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører, servant og servantskap. Badet er fra 2003 og pusset opp med nye fliser og interiør i 2019. Varmekabler fra 2019 lagt i flytavretting i forbindelse med fornying av fliser.
Vaskerom: Separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør er lagt opp som et rør-i-rør-system med fordelerstokk plassert på vaskerommet.
Det er gulvbelegg og sluk i vaskerommet. Sikringsskap med nye automatsikringer (2019) samt varmtvannsbereder fra 2003 på ca. 200 liter er også plassert her.
Gulv: En-stavs eik parkett fra 2019. Fliser på bad og i entre, nytt 2019. Gulvvarme i alle rom foruten på vaskerom.
Vegger: Malte slette flater. Nye veggfliser på bad.
Tak: Utstrakt bruk av dimmbare downlights i tak. Romhøyden i stuen/kjøkken er 2,47 meter.
Diverse: Vinduer og balkongdør fra 2003 utført med 2-lags isolerglass.
Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.
Det er montert nytt elektrisk anlegg med nytt sikringskap og varmefolie i gulv samt ny varmekabel på bad og under fliser i inngangsparti Dette kan styres med app og manuelt. Det er også montert nytt belysningsanlegg med dimmere som kan styres med app og manuelt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming - elektrisk gulvvarme i alle gulv bortsett fra på vaskerommet. Gulvvarmen ble lagt i 2019, og det foreligger samsvarserklæring og garantiskjema på varmekabler og varmefolie.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.12.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
301/229/78/2:
09.10.1917 - Dokumentnr: 912646 - Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:229 Bnr:78
Gjelder denne registerenheten med flere
10.06.1926 - Dokumentnr: 912532 - Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:229 Bnr:78
Gjelder denne registerenheten med flere
27.09.1932 - Dokumentnr: 991041 - Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: Knr:0301 Gnr:229 Bnr:78
Gjelder denne registerenheten med flere
27.09.1932 - Dokumentnr: 991088 - Bestemmelse om bebyggelse
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: Knr:0301 Gnr:229 Bnr:78
Gjelder denne registerenheten med flere
19.12.2002 - Dokumentnr: 83654 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om fundamentering m.m.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:229 Bnr:78
Gjelder denne registerenheten med flere
14.11.2003 - Dokumentnr: 75510 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
14.11.2003 - Dokumentnr: 75510 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 43/1604
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr.1-33.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Selger vil bytte ut utelampen på vegg med en annen utelampe når visningen er over, det samme gjelder den elektroniske låsen.

Energimerking

Frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm er unntatt fra energimerkingsplikten og energiattest er derfor ikke innhentet.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen befinner seg i et attraktivt område på "Løkka" med gåavstand til sentrum, Bjørvika, Sørenga, Karl Johan og Aker Brygge. Populære Grünerløkka med sitt yrende folkeliv er blitt et meget attraktivt sted å bo. Olaf Ryes plass og Birkelunden er full av små sjarmerende butikker, kaféer, restauranter og barer. Her er det et yrende folkeliv de fleste dager i uken med bruktmarked og matmarked på sommerhalvåret.
Det er flere flotte parker i nærområdet, bl.a. Botaniske Hage, Birkelunden, Cubaparken, Sofienbergparken samt Grünerhagen ved Vulkan. Et annet alternativ for parklivet er Tøyenparken med Tøyenbadet som nærmeste nabo. Tøyenparken har sol fra morgen til kveld og er et godt alternativ for late dager. Tøyenbadet er åpent for alle gjennom hele året og ligger på toppen av parken.
For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp
mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Ringnes Park og Schous
Plass, samt Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området. Kort vei Akerselva som renner fra Maridalen til Bjørvika. Her er det muligheter for lange jogge- og gåturer langs hele elven. Det er for noen år tilbake startet prosjekt med å pusse opp store deler av parkarealene rundt elven for å gi Oslo beboere et bredere tilbud.
På Vulkan finner du kjente Mathallen med matprodukter av høy kvalitet. Mathallen er blitt et naturlig møtested for matinteresserte turister og Oslos innbyggere. Restauranter og barer ligger tett i tett og blir et naturlig oppholdssted etter jobb og i helger.
Det er flere matforretninger rett i nærheten som Rema 1000, Kiwi, ICA og Meny.
Det er et meget godt tilbud av offentlig transport i området. Det går trikker, busser og T-bane ikke langt fra leiligheten. Trikk nr. 17 stopper i Trondheimsveien og tar deg hele veien til Grefsen stasjon og til Rikshospitalet gjennom Oslo sentrum. Trikk nr. 11,12 og 13 går fra Schous Plass som er ca. 3 minutters gange fra leiligheten og fører deg til Kjelsås og Lilleaker. Buss nr. 30. 31. 309, 31E går 1 minutt unna leiligheten og går stort sett over hele byen. Nærmeste T-bane er på Grønland som er fem minutters gange unna. Dette stoppet har tilgang til alle linjer over hele byen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Trondheimsveien. Leiligheten vender i sin helhet mot indre bakgårdshage. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Sjokoladefabrikken barnehage (1-6 år) - 0.4 km
- Lakkegården barnehage (0-5 år) - 0.5 km
- Sofienbergparken barnehage (1-6 år) - 0.5 km
Skoler:
- Lakkegata skole (1-7 kl.) - 0.3 km
- Vahl skole (1-7 kl.) - 0.5 km
- Tøyen skole (1-7 kl.) - 0.8 km
- Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) - 0.4 km
- Frydenberg skole (8-10- kl.) - 1.9 km
- Hersleb videregående skole 0.2 km
- Elvebakken videregående skole - 0.8 km
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 640,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Garasjeanlegg med 11 parkeringsplasser, dette er fellesareal og leies fortrinnsvis ut til beboere i eiendommen. Måndsleie er 1.250,- per mnd. Inntektene skal gå til drift av eiendommen som et tilskudd til innbetalte felleskostnader. Styret utlyser ledig parkeringsplass ved oppslag i oppgangene. Det er pt 3 ledige garasjeplasser for leie. Det påløper administrasjonskostnader p.t kr. 1.394,- til forretningsfører ved tildeling av plass.
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år for fossile biler. Har du el-bil så betaler du kr. 600,- pr år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/
Informerer også om pågående plan-/byggesaker i nærområdet (funnet ved søk i Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten sine nettsider) :
-Mosse Jørgensens plass - Etablering av lekeareal - Lakkegata skole. Saksnummer 201703427 - Byggesak.
Ruter planlegger ny T-bane tunell. Sentrumstunnelen vil etter planen få nye stasjoner på Bislett og ved Nybrua nederst på Grünerløkka. Det er uvisst når arbeidene vil bli igangsat.Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 1.956,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygningsforsikring, generell drift av sameiet.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2020.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 12.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett, og har avgift på kr 401,- pr. mnd. (Inkludert i felleskostnadene) Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 902 499,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 248 996,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 2.225,- pr. 31.12.2019
Det er ingen felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.342.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Børre Slettebø

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sofienberg Atrium, med sameiebrøk 43/1604.
Sameiet består av 32 leiligheter og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 89 62 51.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
- 2014: Reparasjon av heis.
- 2013-2014: Maling av felles ganger
- 2012-2013: Ventilasjon og permanent tørking av kjellerområdet.
- 2012-2013: Flere av bodene ble utbedret.
- 2012-2013: Drenering i kjeller.
Planlagte påkostninger:
- Det er i følge styret ingen vedtatte større påkostninger.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0220/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20220

Dato

Sist oppdatert: 08. desember 2020 kl. 17:03

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.