Komplett salgsoppgave

Østgårdveien 2C

2 400 000 kr
76 m²
2 soverom
Leiligheten i Østgårdveien 2C presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Leiligheten i Østgårdveien 2C presenteres av Kenneth Graarud Olsen i Krogsveen.
Østgårdfeltet/Lisleby
3-roms endeleilighet med nymalte overflater og nye gulv i flere rom. Sydvendt balkong med utsyn og gode solforhold.
 • Prisantydning
  2 400 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  334 000 kr
 • Omkostninger
  1 632 kr
 • Totalpris
  2 735 632 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1970
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  76 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fellesutgifter
  4 200 kr
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Fin planløsning, hyggelige naboer, og gode sol forhold.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

3-roms andelsleilighet med attraktiv plassering på enden av tredje etasje
 • Sydvendt balkong på ca. 10 kvm. med utsyn og gode solforhold
 • Ingen bebyggelse foran og dermed heller ikke innsyn
 • Gjennomgående og praktisk romløsning med separat vaskerom
 • Pusset opp siden 2020 med nye gulv og nymalte flater
 • Fasaden renovert og flere vinduer skiftet ut av borettslaget i senere år
 • Rør-fornying gjennomført omkring 2015/2016
 • Bod på ca. 7 kvm. medfølger i felles kjeller
 • Mulighet for leie av garasjeplass etter venteliste-prinsippet
 • Velfungerende kollektivtilbud med svært hyppige avganger i området
 • Nærhet til marka med lysløype og muligheter for skiturer vinterstid

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Østgårdveien 2C, 1617 FREDRIKSTAD
Kommunenummer 3004, gårdsnummer 202, bruksnummer 149, ideell andel 1/1
Andelsnummer 19, Østgård Borettslag 7, organisasjonsnummer 952745301

Innhold

Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 76 kvm
Bruksareal:
3. etasje 76 kvm.
Primærrom:
3. etasje 76 kvm: Entré, gang, baderom, to soverom, kjøkken og stue.
I tillegg disponerer boligen en kjellerbod (nummer 5) oppmålt til ca 7 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.11.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Boligbygg over fire etasjer samt kjeller. Bygget har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere i hovedsak av betong og murkonstruksjoner. Utvendig fasade forblendet med teglstein og pussede flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon, utvendig tekket med
membran/papp. (Taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull. Balkongdør og vinduer med trekarmer og karmer av pvc med to- og tre-lags glass.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder
TG2:
Bad - Vannrør av typen kobber fra ulike årstall. De eldste vannrørene er vurdert til å ha en alder som tilsier at halvparten av anbefalt brukstid er passert. Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Det vurderes at veggmembran ikke er etablert. Det er benyttet listverk av treverk i overgang mellom badekar og vegg. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk (avstand ca 1,8 meter) er på tilfeldig sted målt til ca 10 millimeter. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Sluk av støpejern har en alder som tilsier at halvparten av anbefalt brukstid er passert
Kjøkken- Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at halvparten av anbefalt brukstid er passert. Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at halvparten av anbefalt brukstid er passert.
Teknisk anlegg- Stakeluke er ikke lokalisert. Ytterligere undersøkelse anbefales.
Elektrisk anlegg- Det er ikke fremvist samsvarserklæring for arbeider utført på elektrisk anlegg etter 1999. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Ja- Vannlekkasje på vaskerommet i 2020.

Standard

Leiligheten er siden 2020 pusset opp med ny maling på eksisterende overflater i de fleste rom, samt påkostet med nytt én-stavs laminatgulv i både stuen, kjøkkenet og vaskerommet.
Stuen og kjøkkenet er samlet i leilighetens sydside, der både lysforholdene og utsynet er best. Det er ingen motstående bebyggelse på denne siden og dermed heller ikke innsyn, men i stedet et fint utsyn mot borettslagets grønne fellesarealer. Sydvendt er også leilighetens balkong, som er tilgjengelig fra stuen og har gode solforhold dagen gjennom. Solskjerming kan enkelt oppnås ved hjelp av markise som dekker hele balkongens bredde.
På kjøkkenet er det rom for et mindre spisebord foran vinduene som i likhet med stuens vender mot syd og slipper solen inn dagen gjennom. Kjøkkenet er for øvrig utstyrt med en omfangsrik innredning som har mange oppbevaringsmuligheter og et generelt velholdt preg. Nye sorte knotter ble montert på innredningen samtidig med oppussing av rommets overflater, i tillegg til nye hvite metrofliser på vegger mellom overskap og benker.
Midt i leilighetens gjennomgående romløsning finnes et separat vaskerom som er enkelt utstyrt til sitt formål, blant annet med skyllekum. Her kan vaskemaskin og tørketrommel plasseres, fremfor å oppta plass på badet. Vaskerommet er åpent forbundet med kjøkkenet og i tillegg tilgjengelig fra entreen.
Badet er i følge boligsalgsrapport fra byggeåret, men overflate-fornyet i senere tid. Gulvet er utført med fliser, mens veggene er dels av malt våtromstapet og dels av malte MDF-plater. Badets utstyr inkluderer et badekar som også har dusjmulighet, samt klosett og baderomsmøbler med tidløst stilpreg. TG 2 er gitt for flere forhold på badet og nærmere spesifiert under salgsoppgavens punkt "Byggemåte".
Leilighetens to soverom vender begge mot byggets nordre side, som ikke er direkte eksponert for sol gjennom dagen. Rommene er velfungerende som hovedsoverom og barnerom, både med tanke på størrelse og plassering. Hovedsoverommet er tilgjengelig rett fra stuen, mens barnerommet har adkomst fra entreen og oppleves derav som distansert fra stuen. Begge er pusset opp med nymalte vegger, og er for øvrig utstyrt med fastmonterte garderobeskap som i hovedsoverommet utnytter hele rommets lengde.
Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig laminat.
Innervegger: Malte MDF-plater og malte flater.
Himlinger: Malte glatte flater.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte lyse benkeplater. Stålbeslag med to kummer og ett-greps blandebatteri. Ventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder fra 2004 på 116 liter plassert i hjørneskap.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og belysning. Badekar og veggmontert to-greps blandebatteri med hånddusj. Klosett montert på innbygget sisterne.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør. Lampe i taket i stua (over sofaen), liftgardiner på kjøkkenet, hyller i stua/bilder, varmeovner på soverommene og gardinstang på hovedsoverommet medfølger ikke

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabel.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1969.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.
I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre i opptil 30 døgn i løpet av året uten godkjenning.
Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten har en lett tilgjengelig plassering på Østgårdfeltet mellom Lisleby og Råbekken. Hit er det enkelt å ta seg til og fra ved hjelp av et velfungerende kollektivtilbud, blant annet med direktebuss mellom bykjernene av Fredrikstad og Sarpsborg som har svært hyppig avganger fra Rolvsøyveien - kun en kort gåtur unna leiligheten. Reisetiden videre til bussterminalen i byen er under 10 minutter. Holdeplass for buss til byen finnes også allerede ved innkjøringen til borettslagets område, men har lavere frekvens.
Verdt å fremheve er i tillegg nærheten til marka og lysløype som finnes kun en knapp kilometer unna leiligheten. Marka har et rikt antall turmuligheter og egner seg svært godt også for hverdagslige treningsøkter. Vinterstid prepareres det her kilometervis med skispor så snart forholdene tillater.
Et bredt tilbud av dagligvareforretninger tilknyttet de fleste kjeder er lett tilgjengelig i nærområdet. Det samme er handelsområdet Dikeveien med et omfangsrikt antall store varehus samt kjøpesenteret Østfoldhallen.
Det eksisterer for øvrig flere barnehager i omegnen, og til Nøkleby skole er det omlag ett kvarters gange eller fem minutter på sykkel. Skolen er i senere år oppgradert med ny flerbrukshall og nye aktivitetsområder i skolegården.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

BARNEHAGER;
Roselia barnehage (1-6 år) 0.6 km
Solstua familiebarnehage 1.2 km
Leie barnehage (0-5 år) 1.4 km
SKOLER:
Nøkleby skole (1-7 kl.) 1.2 km
Hauge skole (1-7 kl.) 2 km
Haugeåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Glemmen vgs - Lisleby 1.5 km
Glemmen videregående skole 3.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5114 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget.
Tomten er opparbeidet med plen og det er bygd en fin felles uteplass på tomten. Adkomstveier og parkeringsplass er asfaltert. Felles sykkel-/redskapsbod.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Borettslaget har 18 garasjeplasser, styret administrerer fordeling. De som tildeles garasje får en kostnad pr. mnd for å betjene løpende kostnader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse, parkeringsplass og offentlig trafikkområde i henhold til reguleringsplan "reguleringsplan for et område ved Lislebyveien" datert 21.06.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.1967 og 30.09.2013
Arealplaner under arbeid:
Planident. 1112 - Fylkesvei 109 Råbekken- Alvim
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4.200,- pr. mnd. og inkluderer: . renter og avdrag på fellesgjeld, Bygningsforsikring, Kabel-tv/bredbånd (grunnpakke), kommunale avgifter inkl eiendomsskatt, og drift og vedlikehold.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.
Boligen er tilknyttet grunnpakke på kabel-tv/bredbånd og er inkludert i felleskostnadene
Tv-tuner/dekoder medfølger
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 640 670,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 306 412,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17 510,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 334 000,- pr. 01.11.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 8.015.553,- pr. 31.12.2020.. og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2,05% flytende
Lånets løpetid: 25 år og 5 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 2.735.632,- Av dette beløpet utgjør kr 334 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.
Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.494,- (OBOS)

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Malin Gundersen Fjeld

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Østgård Borettslag 7, og borettslaget består av 24 leiligheter.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning.
Katte -og hundehold kan tillates etter velbegrunnet søknad til styret. Kun innekatt.
Foretatt påkostninger de senere år:
Rørfornying (2015-2016) og rehabilitering (utskifting av vinduer og ny kledning fasade, 2011). Festetomt er innløst.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget t har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 67-0090/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nedre Glomma
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR67.2190

Dato

Sist oppdatert: 26. november 2021 kl. 00:41

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.