Solgt: 4 450 000 kr

Nystulia 63

4 450 000 kr
96 m²
3 soverom
Flott utsikt fra balkong - ingen gjenboere!
Gjerdrum - Pen og sentral 4-r leil m/utsikt. Inng. dir. fra bakkenivå i 2-etg m/deilig veranda og ingen gjenboere, gar. og p.plass!
 • Prisantydning
  4 450 000 kr
 • Omkostninger
  115 092 kr
 • Totalpris
  4 565 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2007
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  96 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 000 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen og velholdt leilighet i et veldrevet sameie på Gjerdrum. Sentralt, men samtidig tilbaketrukket, med alt du vil trenge i umiddelbar nærhet. Fantastisk utsikt. Parkeringsplasser.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Nystulia 63, 2022 GJERDRUM
Kommunenummer 3032, gårdsnummer 40, bruksnummer 29, seksjonsnummer 34, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 109 kvm
Totalt bruksareal: 99 kvm
Totalt primærrom: 96 kvm
Bruksareal: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og tre soverom. I tillegg disponerer boligen én bod på 3 kvm.
Primærrom:
Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og tre soverom: 96 kvm
Sekundærrom:
Bod: 3 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.09.2020 utført av Anticimex Oslo.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre/mur/betong.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Nystulia 63. En flott bolig med utsikt over golfbanen, nærhet til marka, gangavstand til matbutikker, 5 minutter å gå til bussholdeplass med direkte buss til Oslo samt 15-20 minutter å kjøre til Gardermoen.
Entré:
Fin og åpen entré i tidsriktige farger. God plass til av- og påkledning. Varme i gulv.
Stue:
Stuen er malt i en lekker matt grå farge med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Peisovn i stue. Direkte adkomst til sørvestvendt balkong på ca. 9,3 kvadratmeter.
Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning i stue. Sigdal kjøkkeninnredning fra byggeår med fliser over benk.. Innredning med profilerte fronter. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps armatur fra Grohe. Varmluft funksjon på komfyr fungerer ikke.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Bad:
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Servantinnredning med skuffer. Speil over servant med belysning og stikkontakt ved siden. Dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Vaskerom:
Vaskerom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og plater på vegger. Skapinnredning er montert. Utslagsvask i rustfritt
stål med ett-greps armatur fra Oras. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder på ca 200 liter fra 2007.
Soverom: 3 gode og fine soverom. Skyvedørsgarderobe i ett soverom, garderobeskap i det andre. Det ene garderobeskapet på ett soverom mot golfbanen medfølger ikke.
Profilerte innerdører. Gulvflater belagt med parkett og fliser, belegg i bod. Malte veggflater med panelplater og himling med takess plater. Tak og vegger ble malt i ca 2015. Automatsikringer.

Oppvarming

Eiendommen blir elektrisk oppvarmet ved panelovner og varmekabler på bad og vaskerom. Vedovn fra Dovre i stue montert i 2015. Mekanisk ventilasjon med styring av ventilasjon via ventilator på kjøkken. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.12.2007.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Finplanering, tilsåing og asfaltering. Mindre kompletteringsarbeider utvendig.
Selger opplyser at alle punkter er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3032/40/29/34:
20.02.2007 - Dokumentnr: 210029 - Best. om vann/kloakkledn.
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3032 Gnr:40 Bnr:29
Gjelder denne registerenheten med flere
20.02.2007 - Dokumentnr: 210049 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3032 Gnr:40 Bnr:29
Gjelder denne registerenheten med flere
06.11.2020 - Dokumentnr: 3293104 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
Elektronisk innsendt
27.03.2007 - Dokumentnr: 290463 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 34
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 99/4109

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i populære og landlige Nystulia, like utenfor Ask sentrum, i Gjerdrum kommune.
Området er rolig, barnevennlig og omgitt av golfbane, jorder og naturlandskap.
Det kort avstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon samt flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, ridesenter, samt alpinanlegg og motocrossbane i Kniplia.
Gjerdrum golfbane i umiddelbar nærhet samt bade- og fiskemuligheter ved Lysdammen m.m.
Gjerdrum kommune er den grønne lungen mellom Gardermoen/Oslo og har hatt en stor befolkningsvekst de siste årene. Kommunen har et utpreget barnevennlig oppvekstmiljø der det satses stort på idrett innenfor de fleste områder. Idrettshallen er lokalisert i sentrum av Ask, like ved ungdomsskolen, og huser blant annet klatrevegg samt innendørs skytebane.
Gjerdrum har også tilgang til flotte turområder innover i Romeriksåsen. Her finnes flere idylliske badevann, der Lysdammen er den mest populære og et yndet badested hele sommeren. Innover i marka finnes det flere oppmerkede løyper hvor naturen kan nytes, samt flere, koselige turisthytter som tilbyr servering i helgene.
Om vinteren er det et langstrakt løypenett som strekker seg innover i Romeriksåsen og byr på god rekreasjon. Rett ved finner vi Kniplia Skisenter som har alpinbakke, snowboardpark, hoppbakker, akebakke og oppvarmet varmestue. Utsyn mot Gjerdrum golfklubb med fullverdig 9- hulls bane som anses som en av Norges flotteste. Ask sentrum har også et godt og variert servicetilbud med bl.a. kulturhus, idrettshall, kafé, hotell, vinmonopol og butikker m.m. Det er kort vei til Kløfta med Romerikssenteret, samt Jessheim, Lillestrøm og Strømmen, hvorav sistnevnte har landets mestinnholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og flybuss.
Gjerdrum har også en kulturskole som drives av Kulturkontoret og tilbyr undervisning i SFO-tid. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Kommunen har et meget barnevennlig oppvekstmiljø der det satses stort på idrett og utvikling innenfor de fleste områder.
Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Rema 1000 og Bunnpris. Ask sentrum har også et godt og variert servicetilbud med bl.a. kulturhus, idrettshall, kafé, vinmonopol, hotell og butikker m.m. Det er kort vei til Kløfta med Romerikssenteret, samt Jessheim, Lillestrøm, Skedsmokorset og Strømmen, hvorav sistnevnte har landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Skedsmo senter er også under utbygging og renovering, og vil by på mange servicetilbud fra 2018.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss.
Med bil fra Ask tar det ca. 8 min til Skedsmokorset, 10 min til Kløfta, 20 min til Strømmen/Lillestrøm, 15-20 min til Oslo lufthavn, samt ca. 30 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Gjerdrum barnehage (3-5 år) 1 km
Menighetens barnehage (3-5 år) 1.9 km
Lille Krabat private familiebhg. (0-3 år) 2.8 km
Skoler:
1-7 kl. Gjerdrum barneskole 1.8 km
1-7 kl. Veståsen skole 4.9 km
8-10 kl. Gjerdrum ungd.skole 2.1 km
Lillestrøm videregående skole 13.7 km
Skedsmo videregående skole 14 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 11 299,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, busker, trær, sittegrupper og diverse beplantning.

Parkering

En garasjeplass i felles garasjerekke, og én utvendig parkeringsplass ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Tilrettelagt for EL-bil lader i garasje, ladeboks er ikke montert.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål – konsentrert småhusbebyggelse i reguleringsplan for Nystuen-B9, Ask sentrum, vedtatt 19.10.2005. Avsatt i kommuneplanen til: Eksisterende boligbebyggelse.
Det er planlagt etablering av ny vei som går mot bla. Bekkeberget i Gjerdrum nederst ved Nystulia som skal føre til mindre trafikk gjennom Ask Sentrum. Dette vil si at det må påregnes noe mer trafikk på den nye veien.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Bygningsforsikring, garasje, vedlikehold/snørydding, fellesarealer.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.043,- for inneværende år iht selger. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er innstallert vannmåler og vannforbruket betales derfor a konto med avregning i januar året etter.
Fellesutgiftene er kr 1 000,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, garasje, vedlikehold/snørydding, fellesarealer..
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7-8.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Tveco AS, Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr 1.300,- pr.kvartal. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 1.042.095,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.751.542,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.665.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Kari Edseth

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameie Nystulia 1, med sameiebrøk 99/4109 .
Sameiet består av 38 leiligheter.
Forretningsfører er RS Regnskap AS, tlf. 63 93 90 70 .
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men beboere må påse at disse ikke er til sjenanse for andre. Hundeskitt skal tas opp.
Foretatt påkostninger de senere år: Vedovn satt inn i stue i 2015.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15 000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0270/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.20270

Dato

Sist oppdatert: 30. november 2020 kl. 09:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.