Komplett salgsoppgave

Oftenesheia 63

6 890 000 kr
235 m²
5 soverom
Flott familiebolig prosjektert tett på sjøen og naturen.
Flott familiebolig prosjektert tett på sjøen og naturen.
Kart
Alex Modahl
Presenteres av
Alex Modahl
Oftenesviga
Ny familiebolig skal bygges. Flott og solrik beliggenhet, barnevennlig og mulighet for utleie og båtplass.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 890 000 kr
 • Omkostninger
  31 342 kr
 • Totalpris
  6 921 342 kr
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  235 m²
 • Bruksareal
  290 m²
 • Tomteareal
  577 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  500 kr

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Fantastisk beliggende eiendom i det nye og attraktive boligområdet Oftenesviga i Søgne. Boligen du kan sikre deg har en særdeles flott arkitektur og oppføres i funkis stil.
Her er det ikke spart på noe. Stor takterrasse på hele 73 kvm og terrasse ut fra kjøkken på . Store vindusoverflater og åpne løsninger. I tillegg får du egen utleie del med 1 soverom.
Boligen er under oppføring og er du raskt ute med å bestemme deg, har du muligheten til å påvirke og tilpasse boligen til ditt bruk.
Mulighet for leie eller kjøp av båtplass.
Området kan by på nærhet til det aller meste. Det er barnevennlig, solrikt og sjønært. Kort vei til butikker og Søgne sentrum. Boligen og tomten er vendt vest, slik at du får helt optimale solforhold.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oftenesheia 63, 4641 SØGNE
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 431, bruksnummer 257, ideell andel 1/1

Innhold

1. etg. Hall, gang, 2 soverom, tv-stue (soverom), bad, vaskerom.
Praktikantdel: Gang, soverom, bad, stue/kjøkken og bod.
Garasje.
2. etg. Trapp/gang, stue/kjøkken, wc, soverom, garderobe og bad.

Standard

Bygget blir oppført etter gjeldende regler og byggeforskrifter iht. tek. 17.
Se forøvrig rombeskrivelse/byggebeskrivelse
Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller gjelder byggebeskrivelsen. Dersom det er avvik mellom salgsmateriale/prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder.
Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse, prospekt og vedlegg.
Alle opplysningene i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innboksing/innkassing av tekniske anlegg, mindre endringer av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan komme sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger.
Utomhusplanen i prosjektet er av en slik karakterat det ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra arkitekt. Utomhusplan er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Utbygger tar forbehold om å foreta endringer av utformingen av utomhusarealene i forbindelse med videre utbygging av området.
Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller for- kaste ethvert kjøpetilbud.
Kjøper må senest innen signering av kontrakten fremlegge bekreftelse/garanti av kjøpers bank før dette anses som gyldig.
Det forutsettes at skjøte tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg, må det tas forbehold om dette i bindende kjøpsbekreftelse.
Det gjøres oppmerksom på at de plantegninger som er i prospektet kan inneholde mindre avvik i forhold til de mer detaljerte plantegningene. Endringer i fasadeuttrykk kan også forekomme.
Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte plan- skisser er ment å gi et inntrykk.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
4204/431/148:
28.05.2013 - Dokumentnr: 422956 - Jordskifte
Sak 1000-2013-0013 SØYLEKILEN
Marnar jordskifterett
Gjelder denne registerenheten med flere

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et nyere og særdeles attraktivt boligområde i Søgne ca. 20 minutters kjøretid fra Kristiansand.
Området kan by på nærhet til det aller meste. Det er barnevennlig, solrikt og sjønært. Kort vei til butikker og Søgne sentrum. Boligen og tomten er vendt vest, slik at du får helt optimale solforhold.
Oftenesviga er ett spennende og nytt boligområde, ideelt sted å vokse opp og vakre naturskjønne omgivelser ved sjøen. Området er under utbygging men det er allerede tilrettelagt for stier, sittegrupper, lysløype, sandstrand, badebrygge, lekeplasser og sandvolleybane m.m.
Ny aktivitetspark med kunsgressbane, sykkelløype, trampoliner og rulleskiløype ligger like ved boligen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Tomtestørrelse er 577 kvm, tomten leveres grovplanert.

Parkering

Garasje på ca. 40 m2 integrert i boligen. Det er plass til opptil flere biler på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig og formålet med planen er å legge tilrette for boligbebyggelse og tilhørende anlegg, samt sikre rekreasjonsområder og friområder innefor planområdet.
Reguleringsplan: - Plan Id: 201812
Reguleringsbestemmelser: Reguleringsbestemmelser i tilknytning til detaljregulering Oftenesheia.
Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.
Det gjøres særskilt oppmerksom på at det pr. d.d. verken foreligger rammetillatelse eller igangsettelsestillatelse fra kommunen for prosjektet.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er ikke fastsatt og er stipulert til ca kr 18500,-. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Strømforbruk er stipulert til ca 20.000 kwh pr år
Kjøper må selv tegne forsikring på boligen, stipulert kostnad ca kr 8000,- pr år.

Formuesverdi

Ikke fastsatt men en må legge til grunn at formuesverdien som primærbolig kan settes på inntil 30 % av markedsverdien.

Eiendomsskatt

Ikke fastsatt og vil beregnes etter at bolig er ferdigstilt.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 1.200.000,- og andel dokumentavgift utgjør således kr 30.000,- pr. bolig. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Gm Eiendomsutvikling Sør AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen vil bli tilknyttet velforening med en estimert årlig kostnad på kr 500,-

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app oppfylles samtlige vilkår. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt uten kostnad frem til selger har gitt skriftlig beskjed om oppstart. Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 42840,-
Tilrettelegging kr 12.900,-
Oppgjør: kr 5.900,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visningspakke: kr 6.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0385/21
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.21385

Dato

Sist oppdatert: 30. september 2022 kl. 09:49

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.