Solgt: 1 800 000 kr

Bjaalands gate 2E

1 800 000 kr
38 m²
1 soverom
Velkommen til Bjaalands gate 2E presentert av Krogsveen v/ Nikolai Anda. .
Nikolai Anda
Presenteres av
Nikolai Anda
Hillevåg
Innflytningsklar leilighet med 10 kvm innglasset balkong!
 • Prisantydning
  1 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  70 000 kr
 • Omkostninger
  8 626 kr
 • Totalpris
  1 878 626 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1962
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  38 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 916 kr
 • Energimerke
  Rød E

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bjaalands gate 2E ligger sentralt til i Hillevåg. Her har man gåavstand til det man trenger av fasiliteter og servicetilbud. Det kan nevnes bl.a. flere treningssenter, apotek, vinmonopol, bakeri og matservering. Av nærliggende dagligvarebutikker er det bl.a. Rema 1000, Coop Mega og Kiwi. SUS ligger kun en spasertur unna og det er gangavstand til Stavanger sentrum. Av kvaliteter kan det nevnes:
 • Sentralt og kjekt nabolag med flere servicetilbud
 • Sørvendt innglasset balkong med gode solforhold
 • Bad pusset opp i 2011
 • To boder i samme etasje
 • Tilkoblet Telia for TV/internett
 • Pent opparbeidet felles tomt med mye grøntareal og beplantning.
 • Ingen dok.avgft

  Velkommen til visning!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Bjaalands gate 2E, 4016 STAVANGER
  Kommunenummer 1103, gårdsnummer 22, bruksnummer 289, ideell andel 1/1
  Andelsnummer 142, Brl Bakkevoll, organisasjonsnummer 948 744 449

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 42 kvm
  Totalt bruksareal: 48 kvm
  Totalt primærrom: 38 kvm
  Bruksareal:
  Primærrom:
  -1. etasje 38 kvm: Entré/gang, bad, stue, kjøkken og soverom.
  Sekundærrom:
  -1. etasje 10 kvm: Innglasset terrasse.
  I tillegg disponerer boligen 2 boder i fellesarealet. (2x 1 kvm)
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.07.2021 utført av Anticimex AS v/Anders Jensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i 1962. Grunnmur av betong. Yttervegger av tre og betong. Flatt yttertak. Vinduer med to lags glass. Etasjeskiller av betong. Elektrisk oppvarming. Port telefon. Innglasset terrasse.
  Selger opplyser om at det er muligheter for å sette inn peis ovn.
  Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Bjaalands gate 2E - En flott leilighet med sentral og populær beliggenhet.
  Boligen holder en bra standard og fremstår som innflytningsklar. Via felles trappenedgang kommer vi inn i leilighetens entre. Her er det plass til å sette fra seg sko og henge yttertøy i et praktisk og stedsbygget garderobeskap.
  Videre kommer vi inn i leilighetens stue. Her blir vi møtt med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Dette sammen med de lyse overflatene gir rommet en lys og luftig atmosfære. Stuen er rektangulært formet og er enkel å møblere. Det er god plass til sofa med tilhørende møblement.
  Kjøkkenet har en delvis åpen løsning, slik at man får to soneinndelinger. Kjøkkenet er fra Ikea og den takhøye innredningen sikrer god oppbevaringsplass. Innhold: Benkeplate i heltre eik, kjøkkenvask, oppvaskmaskin, vaskemaskin, stekeovn og platetopp med ventilator.
  Det er plass til seng og kommode i sovealkoven.
  Badet er pusset opp i 2011 og fremstår som solid og arealeffektivt. Det er fliser på gulv og vegger, dusjhjørne med innfellbar glassvegger, servant og toalett. Mekanisk ventilasjon.
  I samme etasje finner du to boder på 1m hver.

  Oppvarming

  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.02.1961.
  Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
  - I de to vestre avdelingene gjenstår en del malearbeid o.a.
  - Pipene må renses for stein- og muravfall.
  - En av luftverndørene i tilfluktsrom er ikke innsatt.
  - En del oljebrennere er ikke ferdig montert.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
  Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
  Det er tinglyst servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde, pantedokumenter for borettslaget og registrering av grunn.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

  Diverse

  Soverommet avviker i forhold til dagens forskriftskrav for dagslys.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Bjaalands gate 2E ligger sentralt til i Hillevåg med gåavstand til det man trenger av fasiliteter. Kilden kjøpesenter byr på flere butikker og servicetilbud som frisørsalonger, apotek, vinmonopol, bakeri og matservering. Av nærliggende dagligvarebutikker er det bl.a. Rema 1000, Coop Mega og Kiwi. Fra leiligheten er gåavstand til Stavanger Universitetssykehus.
  For den aktive har vi Sats, Friskis&Svettis som ligger rett ved leiligheten. Ønsker du Crossfit ligger CrossFitAsk kun en 10 minutters spasertur unna. Ellers byr området på flotte turområder langs Mosvatnet, Godalen, Hillevågsvannet og Vålandsskogen. Vannassen og Sørmarka er også like i nærheten. Det er en fin og enkel sykkelvei fra leiligheten via Sørmarka til UIS om en jobber på sykehuset.
  Gode off. kommunikasjons muligheter med hyppige tog og bussavganger. Fra busstoppet langs Hillevågsveien eller sykehuset kommer enn seg enkelt rundt om i Stavanger eller mot Sandnes/Forus. Togstasjon ligger også i nærheten (Paradis) slik at her trenger enn ikke egen bil for å bo.
  Selger har trivdes godt med og bo her og rapporterer om; "et hyggelig borettslag med ulike typer mennesker, unge og eldre, enslige og barnefamilier. Er et greit sted å bo som enslig også, da det er mange andre her i samme situasjon".

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skole:
  Kvaleberg barneskole 1 km
  Auglend barneskole 1,1 km
  Våland barneskole 1,4 km
  Ullandhaug ungdomsskole 1 km
  Kristianslyst ungdomsskole 1,7 km
  Godalen VGS 1,2 km
  Bergeland VGS 2,3 km
  Barnehage:
  Askeladden barnehage 0,2 km
  Maurtua barnehage 0,7 km
  Bekketunet familiebarnehage 0,9 km
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 9911 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med store, fine grøntarealer, grillplasser og beplantning.

  Parkering

  Borettslaget har ca. 35 frie parkeringsplasser, ikke full dekning. Borettslaget har også 11 leiegarasjer som leies ut etter ventelister.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei, via privat vei (22/353) og felles privat vei (22/339) med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 460 datert 07.09.1959 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
  Reguleringsplaner under arbeid i nærheten:
  Id: 2731
  Navn: Hillevåg
  Status: Planlegging igangsatt
  Plantype: Områderegulering
  Formålet med planen er å kunne utvikle Hillevåg til et mangfoldig bolig- og næringsområde, som beholder og bygger videre på stedets egenart, og med kvaliteter som gjør det attraktivt som bosted. (Stavanger kommune)
  Id: 2623
  Navn: Bussvei Haugåsveien- sentrum- Sundekrossen
  Status: Planforslag
  Plantype: Detaljregulering
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Felleskostnadene er kr 2 916,- pr. mnd. og inkluderer: Avdrag og renter på fellesgjeld, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-tv og internett fra Telia (tidligere GET).
  Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2021.
  Felleskostnadene fordeles slik:
  Balkong: 599,-
  Andel fellesutgifter: 2 317,-
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3800,- pr. år. / 4233 kwh. pr. år. Årlig nettleie: ca. 4000,-.
  Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett og inngår i felleskostnadene.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2019 var kr 454 710,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1 636 955,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Opplysninger om fellesgjeld

  Andel formue er kr 41 346,- pr. 16.07.2021
  Andel fellesgjeld er kr 70 000,- pr. 16.07.2021
  Total fellesgjeld for boligselskapet er 6 749 549,- pr. 16.07.2021 og lånevilkårene er:
  Lånenr: HUS601-13527210
  Type: A
  Restsaldo: 714.528,-
  Restløpetid: 4 år 6 md.
  Term pr. år: 2
  Type rente: Flyt
  Rente: 0,82%
  Lånenr: HUS602-13544097
  Type: A
  Restsaldo: 361.137,-
  Restløpetid: 7 år
  Term pr. år: 2
  Type rente: Flyt
  Rente: 0,82%
  Lånenr: HUS603-13551764
  Type: A
  Restsaldo: 5.673.884,-
  Restløpetid: 9 år 6 md.
  Term pr. år: 2
  Type rente: Flyt
  Rente: 0,82%

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
  - Pantattest kr 172,-
  - Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.494,- (OBOS)
  Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 1 878 626 Av dette beløpet utgjør kr 70 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger/hytter med andelsnr.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Rannveig Tvete Zachrisen

  Informasjon om borettslaget

  Leiligheten er tilknyttet Brl Bakkevoll.
  Borettslaget består av 91 leiligheter.
  Forretningsfører er OBOS Rogaland.
  Dyrehold er ikke tillatt. De som har hund ved innflytting skal søke styret om å beholde denne etter særskilte avtale. Erklæring om dyrehold må undertegnes.
  Felles vaskeri som kan benyttes av alle.
  Parkering: felles parkering, ikke full dekning.
  Foretatt påkostninger de senere år:
  - Beskåret de fleste store løvtrær i mars 2021.
  - Bygget nedgravde avfallsdunker.
  - Montert 4 el-bil ladere i mars 2021, og lagt trekkerør for ytterligere 2. Selve strøminntaket er dimensjonert slik at det kan utvides til over 40 ladere i fremtiden.
  - Det ble høsten 2019 oppdaget fukt og lekkasje i yttervegg på et kjøkken i 2C. Det viste seg at en mindre skade fra rundt 2016/2017 har samme årsak. På bakgrunn av dette ble det satt i gang en befaring i alle leiligheter i desember 2020 og januar 2021, og det er blitt oppdaget liknende skader på flere kjøkken. Styret ser på dette som en reklamasjonssak etter isoleringsarbeidet som ble utført i 2015 og har brukt mye tid på å følge dette fra 2019.
  - Januar 2021: kontroll på brannvernutstyret i blokka.
  - Sjekket flere piper og pipevifter på tak. Viftene sotes til og fungerer dårlig etter noen år, denne jobben er ikke avsluttet.
  Planlagte påkostninger:
  - Styret har lenge hatt planer om å rehabilitere deler av fasadene. Obos Prosjekt AS ble formelt engasjert til å gjennomføre prosjektet i februar 2021. Obos Prosjekt tror at det kan bli oppstart på arbeidene sommeren/høsten 2021, men det er ikke helt fastsatt enda. Prosjektet omfatter generell synlig betong, inngangspartier og trappeoppganger, gavlvegger.
  For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
  Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

  Informasjon om forkjøpsrett

  I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Avhendingsloven
  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: Fastpris 38 000,-
  Tilrettelegging kr 12.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 14.000
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 33-0078/21
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Mariero
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR33.2178

  Dato

  Sist oppdatert: 15. oktober 2021 kl. 09:34

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.