Solgt: 4 370 000 kr

Grevlingåsen 13C

4 390 000 kr
81 m²
3 soverom
Romslig stue med flott eikeparkett og koselig peisovn
Fredrik Nordstrøm
Presenteres av
Fredrik Nordstrøm
HOSLE
Oppgradert og svært delikat 4-roms i 2. etg med peisovn, balkong og fin utsikt *Kveldssol *God standard - Flytt rett inn!
 • Prisantydning
  4 390 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  97 728 kr
 • Omkostninger
  9 057 kr
 • Totalpris
  4 476 785 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1963
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  81 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 911 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Grevlingåsen 13 C, presentert av Fredrik Nordstrøm ved Krogsveen Bekkestua hvor vi har gleden av å vise en gjennomgående og meget pen 4-roms andelsleilighet med god standard. Leiligheten ligger i 2. etasje og har balkong med kveldssol og flott utsikt mot Bærumsmarka fra stuesiden og nydelig utsikt øst og sydover fra soverommene. Det er gjort vesentlige oppgraderinger av leiligheten siste år med nytt, lekkert bad, oppgradert kjøkken med spraylakkerte fronter, nymalte overflater, noen helsparklet flater og andre med ny gips, samt nytt gulv i stuen mm. Fra boligen har du korte avstander til forretninger, offentlig kommunikasjon og flotte turområder. Nærområdet kan også by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grevlingåsen 13C, 1362 HOSLE
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 21, bruksnummer 309
Andelsnummer 165, Hoslemarka Borettslag A/L, organisasjonsnummer 954039412

Innhold

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 81 kvm
Totalt primærrom: 81 kvm
Bruksareal:
Leilighet 81 kvm
Primærrom:
Leilighet:
2. etasje 81 kvm: Entré, stue / kjøkken, bad, 3 soverom
+ Bod i kjeller på ca. 2 kvm.
+ Sydvendt balkong på ca. 6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.03.2020 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.
Grunn og fundamenter:
Bygningene er trolig fundamentert på fjell og faste komprimerte masser.
Grunnmur:
Malt grunnmur i betong.
Drenering:
Ukjent drenering, trolig fra byggeår.
Yttervegger:
Gavlvegger og brannskiller i betong. Fasader kledd med fasadeplater (trolig sementbaserte) med innslag av trepanel på balkong.
Takkonstruksjoner:
Flat takkonstruksjon, trolig kledd med asfaltpapp eler liknende. Parapet er kledd med metallplater og gesimskasse med trepanel.
Vinduer:
Vinduer i malt treverk med dobbelt isolerglass fra 2016.
Ytterdører:
- Entrédør i finert eik med ubehandlet karm fra 1986. Døren er brann- og lydklassifisert (B-30, dB-35)
- Balkongdør med glass.
Innvendige dører:
Innvendige formpresset hvite dørblader.
Balkong:
Balkong på ca. kvm med påforet gulv i beiset impregnert treverk og rekkverk i fasadeplater og metall.
VVS:
- Rør-i-rørsystem. Rør og ledningsnett av nyere dato.
*Alt av rør i rør er av nyere dato, og ble byttet ved oppgradering av bad og kjøkken.
- Bad med mekanisk oppdrift, vifte med kullfilter på kjøkken og ventiler i vegg.
Elektriske anlegg:
Automatsikringer.
*Oppgradert sikringsskap med målerbytte i 2017.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Sammendrag av selgers egenerklæring

Badet er totalrenovert av sertifisert firma november 2019. Firma: Esbygg AS org nr 915789862. Godkjent dokumentasjon av Energi Systemer AS.

Standard

Gjennomgående og meget pen 4-roms andelsleilighet med god standard. Leiligheten ligger i 2. etasje og har balkong med ettermiddags-/ kveldssol og flott utsikt mot Bærumsmarka fra stuesiden og nydelig utsikt øst og sydover fra soverommene. Det er gjort vesentlige oppgraderinger av leiligheten siste år med blant annet nytt, lekkert bad, oppgradert kjøkken med spraylakkerte fronter, nymalte overflater, noen helsparklet flater og andre med ny gips, samt nytt gulv i stuen. Leiligheten har en praktisk og god planløsning og består av entré, stue / kjøkken, bad og 3 soverom, samt en hyggelig og solrik balkong. Det medfølger 1 bod i kjeller.
Kjøkken:
Meget flott kjøkken med kjøkkenøy. Innredet med profilerte fronter på underskap og glassdører i overskap med fliser mellom over- og underskap. Benkeplaten er i laminat med nedfelt stålbeslag med 1,5 kum. Kjøkkenet er utstyrt med intergrert induksjonstopp med komfyr, kjøle- og fryseskap og oppvaskmaskin samt kullfiltervifte.
Baderom:
Lekkert, nyoppusset baderom med fliser på gulv og vegger. Badet er utstyrt med vegghengt toalett med flislagt sisternekasse, vegghengt innredning med nedfelt servant, dusjhjørne med glassvegger og opplegg for vaskemaskin.
*Varmekabler.
Soverom:
Boligen har 3 soverom på rekke. Hovedsoverommet er nylig pusset opp og fremstår meget tiltalende,
Innvendige overflater:
Gulv:
Eikeparkett i stue og kjøkken, og laminat på 2 soverom samt i bod.
Vegger:
Malte flater.
Himling:
Hovedsakelig malt mur.
Utstyr:
- Fiber TV / nett.
- Markise over stuevindu.

Oppvarming

Elektrisitet:
- Panelovner
- Varmekabler på bad.
- Varmtvannsbereder på 120 liter, montert under kjøkkenbenk (fra 2008).

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.09.1967 og på fasadeendring datert 13.05.1998. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:
- Dagboknr 303081, tinglyst 12.04.1965, type heftelse: Obligasjon på kr. 2 024 500,-
- Dagboknr 9685, tinglyst 25.03.1987, type heftelse: Prioritetsbestemmelse veket for obligasjon
- Dagboknr 12276, tinglyst 17.04.1989, type heftelse: Prioritetsbestemmelse veket for obligasjon
- Dagboknr 663304, tinglyst 08.08.2014, type heftelse: Pantedokument på kr. 28 000 000,-
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
- Dagboknr 302259, tinglyst 04.05.1964, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse: Eiendommen skal bebygges med våningshus etter bygningsmyndighetens nærmere bestemmelse. Kommunen kan kreve at eieren av eiendommen, eventuelt de enkelte leilighetsinnehavere, melder seg inn i godkjent velforening.
- Dagboknr 306084, tinglyst 19.10.1966, type heftelse: Erklæring / Avtale: Den garasje som Bærum bygningsvesen har godkjent ikke frostfritt fundamentert, må mangler og forskyvninger som følge av telehivning rettes uten utgift for Bærum kommune når bygningsvesenet forlanger det.
- Dagboknr 306468, tinglyst 04.11.1966, type heftelse: Erklæring / Avtale: Den garasje som Bærum bygningsvesen godkjente plasseringen for, kan ikke kreves for ulempeserstatning ved eventuell veiutvidelse og/eller omlegging av avkjørsel.
- Dagboknr 20709, tinglyst 07.12.1977, type heftelse: Erklæring / Avtale: De 2 garasjerekker som bygningssjefen i Bærum godkjente midlertidig må fjernes uten utgift for Bærum kommune når bygningsrådet forlanger det.
Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Lysekrone over spisestue medfølger ikke boligen ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og hyggelig boligområde på Hosle, med korte avstander til forretninger, offentlig kommunikasjon og flotte turområder.
Fra leiligheten har du kort vei til Østerås senter hvor du finner blant annet dagligvarebutikken Meny, apotek, vinmonopol og frisør. Helsetorget i 2. etasje på Østerås senter har også blant annet legesenter og treningssenter. En kort kjøretur unna har du også Bekkestua sentrum hvor du har en rekke nisjebutikker, bibliotek, restauranter, caféer og Bekkestua senter. Dagligvarehandelen kan også gjøres i gangavstand fra boligen med Joker på Hosle, som også er søndagsåpen, eller Kiwi på Hosle.
Av offentlig kommunikasjon i nærområdet har du tilgang på både buss og T-bane. Bussholdeplassen Hosle senter ligger ca. 500 meter fra boligen og har hyppige avganger mellom Bekkestua og Skøyen. Fra Skøyen kan du komme deg videre med enten buss eller tog. Østerås T-banestasjon ligger ca. 1,5 km gange fra boligen og bruker i underkant av 20 minutter til Nationaltheateret.
Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner. Det er for øvrig kort vei til Bærumsmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Her kan turene starte like utenfor inngangsdøren. På vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og på sommerstid er det fine tur- og sykkelmuligheter. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner. Om sommeren er det flotte bademuligheter på Østernvann og Bogstadvannet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehage:
- Hosle barnehage
- Eikelia barnehage
- Østerås barnehage
- Grav kindergarden
- Humlen Montessori barnehage
- Lønnås barnehage
Barneskole:
- Hosle
Ungdomsskole:
- Hosletoppen
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 31 956,9 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med plen, enkelte prydbusker og stikkveier belagt med asfalt.

Parkering

Mulighet for leie av p-plass. Tildeles etter venteliste. Se http://www.hoslemarka.no/ for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse (31.953 kvm) og kjørevei (3 kvm) i henhold til reguleringsplan Hosle, nordøstre del med planID: 1960341 med ikrafttredelse 18.05.1961.
Kommuneplan:
I henhold til kommuneplanens arealdel 2017-2035, med planID: 201601 er eiendommen regulert til nåværende boligbebyggelse (31.957 kvm) og hensyn landskap (31.957 kvm) med ikrafttredelse 04.04.2018
Kommuneplan under arbeid:
Kommuneplanens arealdel 2035-2040, med plannummer 201702 er igangssatt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 911,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, drifts- og vedlikeholdskostnader m.m.
Felleskostnadene justeres i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
*Fellesutgiftene øker til kr. 3 989,- fom. 01.07.2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
- Felleskostnad kr 2 895,-
- Avdrag fellesgjeld kr 875,-
- Renter fellesgjeld kr 270,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år. / 10.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og har avgift på
kr600,-pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 151 950,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 147 020,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 41 504,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 97 728,- pr. 13.03.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 18 554 242,- pr. 13.03.2020 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 12128475530, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2020: 2.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 66
Saldo per 13.03.2020: 5 443 704
Andel av saldo: 28 673
Første termin/første avdrag: 19.09.2014 (siste termin 19.08.2025)
Lånenummer: 12128475522, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2020: 2.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 124
Saldo per 13.03.2020: 4 367 881
Andel av saldo: 23 006
Første termin/første avdrag: 03.08.2015 (siste termin 03.07.2030)
Lånenummer: 12133113981, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 13.03.2020: 2.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 136
Saldo per 13.03.2020: 8 742 657
Andel av saldo: 46 049
Første termin/første avdrag: 01.08.2016 (siste termin 01.07.2031)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.250,- (ABBL)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 675,- pr. ny andelseier.
Kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget dersom medlemskap ikke er tegnet. Er det fler enn en andelseier (kjøper) må også medeier tegne medlemskap. Medeiers årskontingent på kr 500,- faktureres sammen med ordinære felleskostnader i januar hvert år.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.496.785,-. Av dette beløpet utgjør kr 97 728,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Hoslemarka Borettslag A/L.
Borettslaget består av 224 andeler.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Det er tillatt å holde én hund eller én katt. Dyreeiere må melde fra til borettslagets styre før anskaffelse og undertegne en erklæring om "Regler for husdyrhold".
Foretatt påkostninger de senere år:
- Rengjøring av ventilasjonskanaler.
- Reparert trapper / inngangspartier.
- Utskiftning av benker og møblement utendørs.
- Utbedring av gangveier og grøntarealer i borettslaget, samt drenering ved vakstmestergarasje.
- Gjennomført HMS undersøkelse blant leilighetene og supplert mangler ift. brannvern.
- Reparert traktor.
- Stubbefresing på grøntanleggene.
- Spyling og videofotografering av avløpsrør.
- Oppsetting av nye søppeldunker for småsøppel.
- Beplantning rundt søppelpunkter.
- Reparert trapp til tørkestativ ved nr. 17.
- Innkjøp av fliskutter til traktor.
Planlagte påkostninger:
- Anskaffelse av elbil-ladepunkter.
- Fortsettelse av stubbefresing på grøntareal.
- Utbedring av planer.
- Beplantning.
Kommende 5-årsperiode:
- Nytt tak over inngangspartier.
- Bytte av kjellerdører i fellesarealer.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Forkjøpsretten er parallellutlyst og frist for de forkjøpsrettsberettigede til å melde forkjøpsrett er tirsdag 21.04.20 kl. 1200. Konferer megler vedr. spørsmål til dette.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0068/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.2068

Dato

Sist oppdatert: 29. juli 2020 kl. 11:24

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.