Solgt: 4 790 000 kr

Tyristubben 7

4 790 000 kr
108 m²
3 soverom
Stue og kjøkken i åpen løsning, - meget innbydende planløsning
Jessheim/Nordbymoen
Meget tiltalende og oppgradert enebolig med ny dobbel garasje - Barnevennlig og populært område
 • Prisantydning
  4 790 000 kr
 • Omkostninger
  123 250 kr
 • Totalpris
  4 913 250 kr
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  108 m²
 • Bruksareal
  110 m²
 • Tomteareal
  740,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Tyristubben 7 fremstår som en tiltalende og flott familiebolig med en praktisk planløsning. Her kan du flytte rett inn i en oppgradert bolig med ny dobbel garasje. Man har korte avstander til barnehager, barneskole og togforbindelse fra Nordby stasjon.
Boligen er omfattende oppgradert i 2018/2019 innvendig og utvendig, herunder oppgradering av de fleste innvendige overflater (gulv, vegger, skiftet innerdører, himlinger), oppgradert bad i loftsetasje, skiftet kjøkkeninnredning, skiftet vinduer og ytterdører, oppgradert/fornyet terrasser og balkong, snøfangere på tak, samt oppgradert røropplegg for vann/avløp og el-anlegg.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Tyristubben 7, 2069 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 142, bruksnummer 140, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 120 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm
Bruksareal:
Enebolig 110 kvm
Primærrom:
1. etg.: Vindfang, gang, stue, kjøkken og bad: 68 kvm
2. etg.: Trapperom/gang, bad og 3 soverom: 40 kvm
Sekundærrom:
Bod: 2 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2019 utført av HLC AS v/Hans Petter Lindstad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og tre.
Bygningen er fundamentert etter prinsippet "kompensert" fundamentering med såle plate på utgravde masser og dels til fjell i dagen i krypkjeller. Grunnmur/ringmur av lettklinker(leca). Krypkjeller med tilkomst vie utvendig luke. Drenering og tettesjikt mot mur antas å være fra byggeår.
Grunnmur av lettbetong(leca), utvendig pusset og malt over terreng. Yttervegger over grunnmur av trebindingsverk med utvendig stående panel på faser og innvendig med plater. Saltakkonstruksjon i tre fra byggeår. Takbjelker og undertak av tre. Etasjeskiller i trebjelkelag.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått TG2(tilstandsgrad 2):
- Grunn og fundamenter. TG pga observert fukt i bunnsvill i hjørne mot nord/vest. Kontroll av fuktighet i treverk på vegger viser opptil 18% fuktighet i tilgjengelig trevirke.
- Drenering. TG pga stedvis utilsiktet fukt og saltutslag på grunnmur i krypkjeller.
- Takkonstruksjoner. TG pga svertesopp og fuktmerker på undertak.
- Innvendig trapp. TG pga manglende rekkverk i forhold til dagens krav.
- Bad i 1. etasje. TG pga standardens krav til dokumentasjon av utførelse av skjulte røranlegg ikke er oppfylt.
- Luftbehandling. TG pga manglende ventilering i et soverom i loftetasjen.
Selger opplyser videre:
- Ved kjøp av bolig var det råte i vegger på bad i 2. etg. Badet er oppgradert i 2019.
- Bad i 1. etg er oppgradert i 2012 utført av flislegger Bidtnes.
- Bad i 2. etg er oppgradert i 2019.
- Pipe er pusset og malt utvendig i 1. etg, kun malt 2. etg. Ovn er flyttet og satt tilbake under arbeidet.
- Det ble funnet spor av muselort på loft/knevegger. Har ikke sett lort etter at vi begynte oppussing.
- Det var nok noe soppdannelser på bad i 2. etg, men dette er nå renovert. Det er også byttet ut noe panel og vindskier utvendig med råte.
- Det skal iflg. forrige salgsrapport vært byttet takplater(2012) og tettet lekkasje rundt pipe.
- 2 nye terrasser 2018/2019. Garasje er oppsatt 2019.
- Det meste av røranlegget er byttet, alt innvendig hus er i typer "rør i rør". Rør i krypkjeller er for det meste fra opprinnelig byggeår.
- Det er søkt og godkjent oppsatt dobbelgarasje på eiendommen i Ullensaker kommune.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Tyristubben 7 fremstår som en tiltalende og flott familiebolig med en praktisk planløsning. Her kan du flytte rett inn i en oppgradert bolig med ny dobbel garasje. Man har korte avstander til barnehager, barneskole og togforbindelse fra Nordby stasjon.
Boligen er omfattende oppgradert i 2018/2019 innvendig og utvendig, herunder oppgradering av de fleste innvendige overflater (gulv, vegger, skiftet innerdører, himlinger), oppgradert bad i loftsetasje, skiftet kjøkkeninnredning, skiftet vinduer og ytterdører, oppgradert/fornyet terrasser og balkong, snøfangere på tak, samt oppgradert røropplegg for vann/avløp og el-anlegg.
Nærmere om kjøkken og bad.
Kjøkken:
Lekker og tidløs kjøkkeninnredning fra 2019 med glatte grå fronter.Takhøye overskap. Integrerte hvitevarer (kjøl-, fryseskap, induksjonsplatetopp, stekeovn, microovn og oppvaskmaskin). Ventilator over komfyrplass. Heltre benkeplate som er farget og vokset med buet frontkant. Det er kun integrerte hvitevarer som følger.
Bad:
Bad 1.etg:
Lyst og moderne bad med gulvvarme og flislagte vegger og gulv. Innredet med dusjhjørne med innfeldbare glassvegger og dusjgarnityr på vegg, helstøpt servant/ plate i baderomsmøbel, wc og opplegg til vaskemaskin. Badet er oppgradert i 2012 med fornyede overflater. Deler av innredning er skiftet i 2019 (servant, servantskap, speilskap med belysning).
Bad 2.etg:
Pent og praktisk bad med vinylbelegg på gulv og vegger med våtromsplater. Innredet med vegghengt klosett, badekar, badekararmatur på vegg, dusjgarnityr på vegg over badekar, helstøpt servant/plate i 90 cm. servantskap, sidehøyskap, speil og belysning. Badet er renovert og gulvbelegg og veggplater samt innredning fornyet i 2018/19.
Boligen kan enkelt endres slik at man får 4 soverom.
For andre detaljer, se vedlagte tilstandrapport.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og vedfyring. Det er gulvvarme i begge bad. Det er klargjort for varmepumpe.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 10.03.1977.
Tillatelsen er gitt på vilkår av at gjenstående arbeider og mangler må gjennomføres. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Den midlertidige brukstillatelsen er vedlagt i prospektet.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3033/142/140:
19.10.2020 - Dokumentnr: 3192427 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
25.06.1976 - Dokumentnr: 5321 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3033 Gnr:142 Bnr:39
01.01.2020 - Dokumentnr: 923381 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0235 Gnr:142 Bnr:140

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Nordbymoen er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye! Få minutter gange til Nordby togstasjon.
Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere flere koselige spisesteder, kaféer, barer og utesteder, samt landhandleri og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.
Meget god offentlig kommunikasjon fra Nordby stasjon og Jessheim togstasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 40 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Få minutter gange bort til Nordby stasjon. Parkering prioritert for pendlere.
Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også! Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 740,2 kvm. Opparbeidet flat tomt med plen og diverse beplantning. Avgrenset dels med gjerde av trevirke og hekk. Singlet i innkjøring og biloppstillingsplass på tomten. Beregnet areal, så avvik kan forekomme.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje oppført i november 2019, samt biloppstillingsplasser på egen gårdplass. Det er i garasje klargjort for elbillader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan for Skoglund datert 24.10.1975 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse nåværende vedtatt 07.09.2015.
Eiendommen er berørt av støy fra jernbane.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.089,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1 158 166,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4 169 397,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.911.092,-.
I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

ØRI AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,88% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15.150,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0260/19
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.19260

Dato

Sist oppdatert: 15. desember 2020 kl. 10:41

Dokumenter

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.