Solgt: 8 300 000 kr

Oksval terrasse 19B

7 500 000 kr
107 m²
4 soverom
Velkommen til Oksval Terrasse 19B!
Tangen
Pent oppusset rekkehus m/flotte uteplasser, nydelig sjøutsikt og stor, solrik takterrasse. Kjøkken fra 2020 - 4 soverom.
 • Prisantydning
  7 500 000 kr
 • Omkostninger
  188 842 kr
 • Totalpris
  8 488 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1968
 • Soverom
  4 soverom
 • Primærrom
  107 m²
 • Type
  Rekkehus
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 955 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Oksval Terrasse 19 B er et pent oppusset rekkehus over fire halvplan, med flotte uteplasser og imponerende utsikt over sjøen og Oslo by. Boligen har blant annet takterrasse på ca. 30 kvm som var ny i 2020, med adkomst via trapp og en veranda som ble bygd i samme tidsrom. Boligen har også balkong og markterrasse, samt fin beplantning og meget gode solforhold.
Boligen har fire halvplan og god standard etter betydelige oppgraderinger utført i senere år. Blant annet er bad, innvendige overflater, det meste av rør- og elanlegg oppgradert. Videre har boligen et råstilig kjøkken fra 2020, med integrerte hvitevarer, inkludert vinskap. Stuen er gjennomgående på øverste plan, og på nedre plan er det tv-stue/soverom. Ellers er det tre fine soverom, et ekstra wc-rom og bod/garderoberom. Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Oksval terrasse 19B, 1456 NESODDTANGEN
Kommunenummer 3023, gårdsnummer 2, bruksnummer 1068, seksjonsnummer 51, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 120 kvm
Totalt bruksareal: 110 kvm
Totalt primærrom: 107 kvm
Bruksareal:
Rekkehus 110 kvm
Primærrom:
Rekkehus:
1. etasje 52 kvm: Entré/gang/trapp, bad/wc, wc, 3 soverom
1. etasje 55 kvm: Kjøkken/trapp, stue/spiseplass, soverom
Sekundærrom:
Rekkehus:
1. etasje 3 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2021 utført av Takstmannen AS . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen ble oppført i 1968 og boligen har vært i seksjonseiers eie siden 2019. Boligen har en fin beliggenhet i området med flotte utsiktsforhold utover sjøen og Oslo By. Boligen er blitt oppgradert og oppusset i nyere tid av forrige eier i 2017 med bl.a bad, innvendige overflater, røranlegg og el-anlegg. Nåværende eier har oppgradert kjøkken, diverse overflater samt bygget ny terrasse mot nord og takterrasse. Boligen fremstår som lys og trivelig og med god standard. Boligen fremstår som godt ivaretatt og med normal bruksslitasje. Noe utbedringer og oppgradering/moderniseringsbehov for å tilfredsstille dagens krav til standard må påregnes mtp. alder og som en naturlig del av en bygnings aldringsprosess.
TG 2:
TG 2 er gitt krypkjeller med tanke på erfaringsmessig risikokonstruksjon.
TG 2 er gitt ytterkledning med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt innvendige dører med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt takkonstruksjon med tanke på observasjoner.
TG 2 er gitt taktekking øvre del med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt utvendige beslag med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt innvendig trapp med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt balkonger, terrasser med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt wc rom med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.
TG 2 er gitt bad med tanke på sikring av event. lekkasjevann, manglende drensåpning vegghengt toalett.
Det bemerkes at ovennevnte er et utdrag av det inntrykket undertegnede fikk befaringsdag. Rapporten må leses i sin helhet da
det er flere detaljer undertegnede har påpekt som ikke er nevnt ovenfor.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Pent oppusset rekkehus.
- Imponerende sjøutsikt.
- Solrik takterrasse.
- Flotte uteplasser.
- Biloppstillingsplass.
- Entré med downlights.
- Gulvvarme og peisovn i entré.
- Bolig over fire halvplan.
- Råstilig kjøkken fra 2020.
- Gjennomgående stue.
- Tv-stue/soverom med utgang.
- Bad oppgradert i 2017.
- Wc med vegghengt toalett.
- Opplegg for vaskesøyle på bad.
- Tre soverom, ett med utgang.
- Bod/garderoberom.
- Automatsikringer fra 2017.
- Vinduer fra 2008 til 2020.
- Varmtvannsbereder på 200 l.
Planløsning
1. etasje - 1. halvplan: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, wc og tv-stue/soverom.
1. etasje - 2. halvplan: 2 soverom og bod/garderoberom.
2. etasje - 1. halvplan: Kjøkken og soverom.
2. etasje - 2. halvplan: Stue/spisestue.
Entré
Boligen har et hyggelig gårdsrom med overbygg over ytterdøren. Døren har flere vindusfelt og en Yale Doorman kodelås fra 2020. Entreen er lys og stilig med grønnmalte vegger og himling, og lyse fliser i storformat på gulvet. Det er varme i gulvet og downlights i himling.
Rommet har dagslys fra stort vindu og god plass til garderobeskap, kommode eller annet entrémøblement. Fra entreen er det trapp til neste halvplan som har bod/garderoberom. Ved trappen er det peisovn som gir en ekstra varm velkomst.
Kjøkken
Boligen har et lekkert kjøkken rikt på utstyr og detaljer. Det er utgang til den sydvendte balkongen, noe som gjør det enkelt å ta med mat og god drikke ut. Fra kjøkkenvinduene er det nydelig utsikt til sjøen.
Innredningen var ny i 2020 og har takhøye overskap, store kolonialskuffer og flere integrerte hvitevarer. Innredningen har folierte, glatte trefronter og sorte laminatbenkeplater med fine arbeidssoner. I avslutningen av den ene benken er det barløsning med sitteplasser.
Videre har kjøkkenet sort oppvaskkum, sorte heksagonfliser på vegg over benk og en sort, skråstilt ventilator. Av integrerte hvitevarer har innredningen induksjonstopp, to stekeovner og vinskap. Oppvaskmaskinen er innebygd og det er nisje med fremlagt vann til side-by-side kjøleskap.
Stue
Fra kjøkkenet er det trapp opp til boligens øverste plan, hvor stuen fyller hele etasjen. Stuen har gjennomgående lys fra nord og syd, og utgang til en nordvendt veranda med trapp opp til takterrassen.
Stuen har lyst trestavs gulv fra 2020, slette vegger malt i lilla farge og hvitmalt paneltak. Det er god plass til spisestuemøblement i den ene enden av rommet, og sofamøblement med tv-løsning i den andre.
Tv-stue
I første etasje har boligen en koselig tv-stue med utgang til nedre del av markterrassen. Tv-stuen er et kjærkomment ekstrarom for alle generasjoner. Spesielt for de yngste med tanke på vennebesøk, gaming og lek. Rommet har enstavs laminatgulv, gulvvarme og slette vegger malt i hvitt og olivengrønt. Tv-stuen kan fint benyttes som et fjerde soverom.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har bad og wc-rom i første etasje. Badet ble oppgradert i 2017 og har lekre, store fliser på gulv og vegger. Fargene er delikate i beige, hvitt og lys eik. Rommet har gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekksvifte.
Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Baderomsinnredningen består av et vegghengt møblement med skuffer og heldekkende servant, samt speilskap med overlys og et høyskap.
Wc-rom
Wc-rommet har grå gulvfliser og gulvvarme, samt hvite fliser på et veggfelt bak servanten og på den innebygde sisternen. Øvrige veggflater og himling er malt i dus blåfarge. Rommet ble oppgradert med nytt vegghengt toalett, blandebatteri og fliser i 2012.
Soverom og garderobe
Boligen har tre fine soverom som er malt i ulike, moderne farger. Tv-stuen kan benyttes som et fjerde soverom, hvis ønskelig. På andre halvplan i første etasje ligger hovedsoverommet, stort og innbydende med vindu fra gulv til tak og utgang til sydvendt markterrasse. Det er plass til garderobeløsning i alle rommene, og det er lagringsplass i en bod/garderoberom.
Vegger
Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater og malt panel. Fliser på
bad. Overflater hovedsakelig fra byggeåret. Sist overflatebehandlet i 2020.
Gulv
Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 3-stavs eikeparkett, fliser og 1-stavs
parkett. Fliser på bad.
Overflater hovedsakelig fra byggeåret og 2016.
Eier har fornyet gulvoverflater i stue, soverom (2.plan), gang (2.plan) og kjøkken i 2020.
Himling
Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med panel og malte takplater.
Overflater hovedsakelig fra byggeåret. Sist overflatebehandlet i 2020.
Annet fast inventar:
Røykvarsler.
- Brannslukningsapparat.
- Kabel-TV/internett fra Telenor.
- Utestikk.
- Utekran.
- Utelys.
- Persienner.
- Manuell markise mot syd. Slitt markiseduk.
- Diverse belysning, stedvise downlights.

Oppvarming

Boligen har oppvarming med vedfyring og elektrisitet. Det er gulvvarme på bad, wc-rom, gang og tv-stue/soverom. Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2012 er plassert i krypkjeller. Vannrør er hovedsakelig av type plast rør-i-rør-system. Fordelerstokk for rør-i-rør er i krypkjeller, sammen med stoppekran og vannmåler. VVS i boligen er hovedsakelig av nyere dato.
Boligen har naturlig ventilasjon med stedvise klaffeventiler i yttervegg og lufteventiler i topp av vinduer. Kjøkkenventilator har utlufting på yttervegg, og fra bad og wc er det mekanisk avtrekksvifte. Viften på badet er byttet i 2021.
Sikringsskap er plassert i wc-rom og utstyrt med automatsikringer fra 2017. Elanlegg i boligen er hovedsakelig fornyet i 2017. Eier har benyttet Elektrogutta AS på elektrisk arbeid, også ved montering av nye stikkontakter i stue, kjøkken og soverom. Strømtilførsel til boligen er via nedgravd kabel. Boligen er tilknyttet kabel-tv/internett fra Telenor.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 11.06.1969.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:
- Div. utvendige (bygningsmessige) pussarbeider, en del taknedløp med beslag m.v.
- Fullførelse av interne adkomstveier, forstøtningsmurer med rekkverk, gjenfyllingsarbeider/planeringsarbeider, bortledning av takvann/overflatevann m.v.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Badet i 1. etasje er opprinnelig byggemeldt som boder, soverommet i 1. etasje er byggemeldt som bad jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Boligen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3023/2/1068/51:
10.08.1966 - Dokumentnr: 3912 - Bestemmelse om deleforbud
Plikt til medlemskap i Velforening/Grendelag
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbane
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om gjerde
Forbud mot visse former for næringsvirksomhet.
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
27.09.1966 - Dokumentnr: 4829 - Bestemmelse om veg
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
08.12.1966 - Dokumentnr: 6247 - Best. om vann/kloakkledn.
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
08.12.1966 - Dokumentnr: 6248 - Bestemmelse om vannledn.
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
02.06.1971 - Dokumentnr: 3485 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:988
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
13.02.1976 - Dokumentnr: 1193 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:988
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
01.06.1982 - Dokumentnr: 4123 - Erklæring/avtale
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold
til Bygningsloven
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: Knr:3023 Gnr:2 Bnr:1068
Gjelder denne registerenheten med flere
12.10.1984 - Dokumentnr: 9836 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 51
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 99/10247
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 113 SEKSJONER

Eventuell adgang til utleie

Boligen kan leies ut såfremt den har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Lamper i boligen medfølger ikke.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig område på Tangen med velholdte fellesområder og flere grøntarealer. Boligene i området har er enhetlig og original arkitektur. Eiendommen har en sentral beliggenhet med gangavstand til Tangen sentrum, skoler, barnehager og friareal og strender, servicetilbud, samt god offentlig kommunikasjon.
Det er kort vei til sjøen både i øst og vest, og til Kyststien som strekker seg langs store deler av Nesodden. Boligen har gangavstand til Oksval brygge med badeplass og båthavn, og i nærheten ligger også Hornstranda, Strandpromenaden, samt Hellviktangen med sitt flotte friområde med store gressletter, badestrand og svaberg. Her finner du også Hellviktangen Gård & Kunstkafé som serverer økologisk mat og vin, arrangerer konserter og utstillinger. Ved Nesoddtangen brygge ligger Nesodden nye stolthet, nemlig Signalen Sjøbad, et godt sted for mat og hygge.
Det finnes også gode muligheter for sportslige aktiviteter i området, med bl.a. flott turterreng med lysløype og preparerte skiløyper i Nesoddmarka, lokal fotballbane i nabolaget, flere andre fotballbaner, friidrettsbane, tennisbaner, frisbeegolfbane, skøytebaner og liten slalåmbakke. Nesodden IF benytter Berger idrettspark som ligger ved Nesodden videregående skole, og som er under 2 km fra eiendommen.
På Tangen ligger kommunehuset Tangenten som huser bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Rett over veien ligger Tangen Senter med stor Meny-butikk, vinmonopol, apotek og diverse andre butikker. I tillegg ligger Kiwi Flaskebekk og Coop Extra på Skoklefall i gangavstand. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.
Området er attraktivt for pendlere, og gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og båt. Nærmeste bussholdeplasser er Oksval som ligger kun ca. 200 meter fra boligen. Bussene korresponderer med båtene mot Oslo og Lysaker. Fra Nesoddtangen brygge tar båten deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 min. Ved å benytte bil fra Oksval tar det ca. 25 min til Vinterbro, 25 min til Drøbak, 35 min til Ski og 45 min til Oslo S.
Eiendommen har kort gangavstand til Nesoddtangen barneskole og Tangenåsen ungdomsskole. Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 trinn) og Nesodden videregående skole ligger også i nærheten (ca. 12-15 min gange). I tillegg finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Nesodden, hvorav flere i boligens nærmiljø.

Barnehager, skoler og fritid

Det er gangavstand til barnehager, samt barne- og ungdomsskole på Tangen. Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 60 013 kvm som tilhører sameiet.
Boligen ligger høyt og fint med gode solforhold og flott utsikt mot sjøen og Oslo by. Boligen kan skilte med en rekke fine uteplasser, men høyest ruver takterrassen – en herlig uteplass på ca. 30 kvm med optimal utsikt og sol hele dagen. Takterrassen har adkomst via trapp fra en nordvendt veranda på ca. 7 kvm utenfor stuen. Både takterrassen og trappen ble bygd ny i 2020 av Nesodden Byggservice Piotr Stanczyk.
Fra kjøkkenet har boligen utgang til en sydvendt balkong på ca. 7 kvm. Balkongen var ny i 2009 og danner tak over deler av markterrassen utenfor tv-stuen og ett av soverommene i første etasje.
Markterrassen er fra 2015 og går over to nivåer med et totalt areal på ca. 25 kvm. Det er også hageflekk på denne siden, med noe plen, prydbusker, fjell i dagen og blomster. Ved inngangspartiet er det et gruset gårdsrom, blomsterrike planter og synlig fjell i dagen. Det er montert både utestikk, utekran og utelys.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.
Mulighet for fast plass dersom installasjon av EL-bil lader blir installert.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei til sameiets tomt. Adkomst til boligen via privat, asfaltert stikkvei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Privat stikkledning antatt fra byggeåret.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er i kommuneplan for 2018-2042 avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål.
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, offentlig friområde, felles lekeareal, turvei, felles garasjeanlegg, felles gangareal, kjørevei, gang-/sykkelvei i henhold til reguleringsplan Oksval II REV. datert 14.10.1981med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 21 884,- for 2020. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Vann og avløp faktureres etter forbruk.
Fellesutgiftene er kr 1 955,-/md. og inkluderer: Felles byggforsikring, Kabel-tv fra Telenor (Tv-tuner/dekoder medfølger ikke), vedlikehold fellesområder, containerleie/tømming hver vår, skadedyrskontroll, drift/forretningsførsel.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20 000,-/år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21 884,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000,- pr. år. / 18.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 179 691,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4 246 887,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 26 334,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.05.2021

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 7 688 842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Christian Aleksander Nordbye og Melodi Attari

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og boligen er tilknyttet Oksval II sameie, med sameiebrøk 99/10247.
Sameiet består av 113 seksjoner.
Forretningsfører er USBL Follo, tlf. 63 00 10 34.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr kr 15.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 51-0080/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nesodden
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR51.2180

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 07:11

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.