logo
Ski/Finstad

Gamleveien 15A

Prisantydning

3 650 000 kr

Fellesgjeld: 161 000 krOmkostninger: 92 592 krTotalpris: 3 903 592 kr
Etasje
1
Byggeår
1968
Soverom
3
Areal (P-ROM)
74 m²
Type / Eierform
Leilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
5 200 kr

4-roms leilighet sentralt i Ski. Bad fra 2019. Innglasset balkong. Oppvarming og varmtvann inkludert i felleskostnadene.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Ski
mobil 98110000
telefon 64913085

Send e-post
Bestill verdivurdering

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

- Meget sentralt med gangavstand til skoler, barnehager, matbutikker, turområder, sentrum med mer.

- 3 soverom.

- Bad fra 2019.

- Oppvarming(radiatorer) og varmtvann inkl. i felleskostnadene.

- Parkering like utenfor blokken.

- Innglasset balkong.

- Stor kjellerbod på 10 kvm.

- Fine grøntarealer rundt leiligheten/blokken.

Eiendommen

Gamleveien 15A, 1423 SKI 
Gårdsnummer 136, bruksnummer 22, seksjonsnummer 2, kommunenummer 3020

Områdebeskrivelse

Flott beliggende og sentralt på Finstad med barnehager, skole og butikk i umiddelbar nærhet. Rolig og meget attraktivt nabolag med gode boforhold for hele familien. Alt av servicetilbud og kultur finnes i Ski sentrum, hvor bl.a. også Ski Storsenter ligger m/over 120 forretninger, hotell, flerkino og bibliotek. Hyppige avganger til Oslo med tog. Toget til Oslo tar idag ca. 20 min. Etter at utbygging av dobbeltsporet fra Ski til Oslo er ferdig vil reisetiden med tog trolig ligge på 11-12 minutter. Gode rekreasjonsmuligheter med turmuligheter i nærområdet. Lysløype og merkede løyper i marka.

Veibeskrivelse

Fra Ski sentrum: Følg Nordbyveien vestover. Ta til venstre inn Vilbergveien etter Esso. Ta så til venstre inn på Gamleveien. 
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager i nærområdet. Området sogner til Finstad barneskole. Ungdomskole samt videregående skole i/ved Ski sentrum. Det planlegges ny ungdomsskole på Finstad.

Se vedlagt nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 93 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm

Primærrom:
Entré, bad, 3 soverom, stue og kjøkken: 74 kvm

Sekundærrom:
Innglasset balkong: 10 kvm

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 10,2 kvm.

Det er felles sykkelbod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.08.2020, utført av Kenneth Lesteberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 2 590 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplenn, trær og diverse beplantning.

Parkering

Parkering på kortsiden samt langsiden av blokken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til eiendommen.

Bebyggelse

Boligbygg over tre etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen evt. mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

Badet ble renovert i 2019

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.04.1976. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Ved utleie av seksjon plikter seksjonseier å dokumentere at leietaker er gjort kjent med husordensregler og andre fellesregler sameiet har fastsatt.

Standard

Leilighet beliggende i byggets første etasje. Adkomst via felles trapperom. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, 3 soverom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til sydvest-vendt innglasset balkong på ca 9,7 kvm.

Entré: Romslig entré med plassbygde skuffer til sko, skjerf og luer. Det er også fin plass til klesoppheng. 

Kjøkken: Kjøkkenløsning fra 2002. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Trio. Flislagt mellom benkeplate og overskap med stikkontakter på vegg samt overskapslys. Frittstående oppvaskmaskin fra Electrolux (2020), frittstående komfyr med steketopp fra Gorenja, frittstående kjøleskap med fryser fra Samsung, integrert ventilator fra Faber tilkoblet avtrekkskanal. Forannevnte hvitevarer medfølger. 

Stue: I stuen er det plass til både spisegruppe samt TV-stue. Utgang fra stue til sydvest-vendt innglasset balkong på ca 9,7 kvm.

Bad: Baderom fra 2019. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater i glatte malte flater med downlights. Vegghengt innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speil på vegg med overlys over servant. Dusjnisje med glassdører med ett-greps armatur fra Oras. Gulvmontert toalett fra Porsgrund. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom: Leiligheten har tre soverom med god størrelse.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer via varmeanlegg samt tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G5

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Gamleveien 15, med sameiebrøk 88/1584.
Forretningsfører er OBOS, tlf. 02333. 
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er i prinsippet ikke ønskelig, men det er mulig å søke styret om dispensasjon.
Planlagte påkostninger:  Sameiet diskuterer å rehabilitere innvendig røropplegg. Det er ikke vedtatt noe enda. Dette vil kunne gi økning av fellesgjeld og felleskostnader. 

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 16.12.1996, tinglyst 4825, type heftelse: Pantsettelseserklæring: Panterett som sikkerhet for fellesutgifter. Beløp: 25.000,- Overdragelse av leilighetene skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 4825, tinglyst 04.06.1982, type heftelse: Erklæring/avtale: Erklæring i samsvar med kommunenes vedtekter i bygningsloven i forbindelse med utleie/bruksendring av kjellerlokaler i sydenden av boligbyggelaget.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt. 

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for M7, syd for Nordbyvegen datert 26.01.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.01.2005.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Megler vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 30.000,- av salgssummen 
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Oppdragets KR-kode

KR46.2081

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 5 200,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-TV, internett, bygningsforsikring, varmtvann og fyring, forretningsfører, trappevask, renter og avdrag på fellesgjeld, drift og vedlikehold av sameiets bygningsmasse og fellesområder.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert opp med 5,87 % 1/1-20.

Det kan anslås et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.287 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 770 309,-  ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 773 112,-

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 29 656,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 161.000,- pr. 01.08.2020

Total fellesgjeld for sameiet er kr 2.893.730,- pr 20.08-20  og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 3,55 % flytende
Lånets løpetid: 20 år og 8 mnd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.742.592,-

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.903.592,-.
Av dette beløpet utgjør kr 161 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Visning

Vi inviterer til individuelle visninger for å hindre spredning av koronaviruset. Ta kontakt i god tid for å avtale tidspunkt for din visning.
minusVis mindre

Plantegninger

Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 30.000,- av salgssummen 
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 

Lovverk

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egenerklæring boligselgerforsikringVedlegg til salgsoppgave TakstEnergiattest
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Telefon
Mobil 98110000
Send epost

Lurer du på noe

Thor svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.

Sjekk din boligverdi!

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies