Solgt: 3 400 000 kr

Fiolveien 7H

3 450 000 kr
98 m²
2 soverom
Stor og påkostet 3-roms endeleilighet. Carport og takterrasse.
Eskil Tyskeberget
Presenteres av
Eskil Tyskeberget
Stor og påkostet 3-roms endeleilighet. Carport og takterrasse. Direktebusser til og fra Oslo i rushtiden. Sol og utsikt.
 • Prisantydning
  3 450 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  99 275 kr
 • Omkostninger
  87 592 kr
 • Totalpris
  3 586 867 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  98 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 100 kr
 • Energimerke
  Oransje D

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til en moderne 3-roms selveierleiligheten fra 2014 med mye tilvalg. Fra egen, romslig balkong kan solen nytes fra tidlig morgen til godt utpå dagen, og på uteplass ved inngangspartiet er det ettermiddags- og kveldssol.
Kort fortalt:
- Endeleilighet
- Kort vei til buss
- P-plass i carport
- Balansert ventilasjon
- 13,2 kvm balkong
- 2 soverom
- Flislagt bad med downlights samt opplegg til vaskemaskin
- Gode solforhold
- Gode garderobeløsninger
- Pent kjøkken med plass til spiseplass
- Tilstandsgrad 1 på samtlige punkter i boligsalgsrapporten
Interessenter bes kontakte megler for å komme på visning.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Fiolveien 7H, 1911 FLATEBY
Kommunenummer 3028, gårdsnummer 7, bruksnummer 282, seksjonsnummer 7, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 111 kvm
Totalt bruksareal: 101 kvm
Totalt primærrom: 98 kvm
Primærrom:
2. etasje 74 kvm: Gang, stue/kjøkken, bad og 2 soverom
3. etasje 24 kvm: Loftstue og alkove
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: Teknisk rom
I tillegg disponerer leiligheten en biloppstillingsplass samt en bod på ca 3,6 kvm i felles carport.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.06.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre og betong. Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré |
Lys og koselig entré med god plass til oppbevaring av yttertøy.
Leiligheten har adkomst fra svalgang med lite gjennomgangstrafikk. Her kan ettermiddags- og kveldssol nytes.
Stue |
Stuen i leiligheten er lys, åpen og luftig. Store vinduer gir rikelig med dagslys. Direkte utgang til en balkong på 13,2 kvm.
Parkett på gulv, noe som er gjennomgående i store deler av boligen.
Sofakrok, spiseplass og kjøkken er samlet i ett og det er pipeløp i stuen så det er mulig å sette inn en peisovn så du kan få ekstra kos og varme på kalde høst og vinterdager.
Kjøkken |
Kjøkkenet fremstår som meget stilfullt, og vinduer fra stuen slipper inn mye naturlig lys.
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen, og er pent og funksjonelt designet med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, slette fronter, laminert, mørk benkeplate og nedfelt oppvaskkum i stål. Videre inneholder kjøkkenet stekeovn, koketopp, ventilator og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken følger boligen ved salget.
Bad |
Badet i leiligheten har hvite fliser på veggene, downlights i himling samt grå fliser på gulv med varmekabler. Baderomsinnredningen består av en heldekkende servant over en skapløsning med sorte fronter og et speil med belysning. Videre inneholder badet et dusjhjørne med glassdører, et toalett, samt opplegg for vaskemaskin.
Soverom |
Leiligheten har to romslige soverom. Hovedsoverommet er stort, lyst og hyggelig med meget god oppbevaringsplass. Fastmonterte garderober på soverom følger leiligheten ved salget.
Balkong |
Leiligheten har en balkong på 13,2 kvm med koselig utsikt mot grøntområder. God plass til møblement og grill.

Oppvarming

Gulvvarme i gang og på baderom. Boligen har pipe fra byggeår, ildsted er ikke montert. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.01.2016 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Loft er opprinnelig byggemeldt som boder og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Loftet følger leiligheten ihht. rettslig avtale fra boligen var ny, denne avtalen er ikke tinglyst (seksjonert). Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
14.03.2014 - Dokumentnr: 213735 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 7
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/8

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Flateby i Enebakk kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, idrettshall, badeplass og ridesenter m.m.
Flateby er et tettsted i Enebakk kommune. Det er utsikt over Øyeren fra store deler av Flateby. Samfunnshuset er stedets sosiale samlingspunkt med et stort spekter av klubber og aktiviteter.
For den aktivitetslystne ligger Streifinn idrettsanlegg ca. 2,5 km fra boligen. Anlegget benyttes av Enebakk idrettsforening. Herfra er det innfallsport til Østmarka med gode turmuligheter både sommer og vinter.
Flatebyhallen og Vidotta kunstgressbane ligger ca.1,5 km fra leiligheten. Videre er det kort vei til Atletico treningssenter og Melgård Hestesenter.
Myrdammen ligger ca. åtte minutters bilkjøring fra boligen og er et flott friluftsområde, opparbeidet med turveier, toaletter, badebrygge, stupebrett og badevann.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra og Spar Flateby. Ved Coop Extra finner du bla. cafe, apotek og klesbutikk m/interiør mm. Ved Flatebysenteret finner du bla. matbutikk, bensinstasjon
YX/7eleven, blomsterbutikk, restaurant, gatekjøkken. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Flateby Grendesenter et godt og variert utvalg.
Lillestrøm, Strømmen og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av servicetilbud. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Flatebysenteret som ligger ca. 700 meter fra boligen. Det går direktebusser til og fra Oslo i rushtiden, morgen og kveld. Med bil fra Flateby tar det ca. 16 min til Enebakk, 18 min til Lillestrøm, 20 min til Strømmen, 31 min til Oslo S og 40 min til Oslo lufthavn.
Fra eiendommen er det gangavstand til både Hauglia (1.-4. trinn) og Stranden (5.-7. trinn) barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Enebakk ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 087,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Asfalterte biloppstillingsplasser og felles takterrasse over carport.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles carport. Forøvrig gode parkeringsforhold. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt/privat ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Kommuneplanens arealdel 2015-2027. Småttajordet (eldre reguleringsplan) ikrafttredelse 11.12.2006.
Eiendommen ligger i et område regulert til konsentrert småhusbebyggelse. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 11.100,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Privat vann fra Flateby vannverk kr 3917,- pr. år.
Fellesutgiftene er kr 2.100,- pr. mnd. og inkluderer: brøyting, forretningsførsel, vedlikehold, lån og renter. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Vikenfiber som leverandør av tv/internett og har avgift avhenger av abonnement. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne bygningsforsikring, samt innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2021 beregnet til kr 938 683,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 379 258,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 47 490,- pr. 01.07.2021
Andel fellesgjeld er kr 99 275,- pr. 01.07.2021

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.636.867,-.
Av dette beløpet utgjør kr 99 275,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Silje Bergersen Bjørnstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fiolveien 7 boligsameie, med sameiebrøk 1/8.
Sameiet består av 8 leiligheter.
Forretningsfører er Heiaas Regnskap AS.
Dugnad må påregnes.
Det skal søkes om anskaffelse av dyr. Sameiets regler om dyrehold må følges.
Foretatt påkostninger de senere år: Det er tidligere lånt penger i sameiet til beisning av bygg og utbedring av fellesarealer.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 17.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 60-0202/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR60.21202

Dato

Sist oppdatert: 26. november 2021 kl. 15:03

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.