Solgt: 4 850 000 kr

Sætre terrasse 14B

5 100 000 kr
106 m²
3 soverom
Enebolig m/hybel og leilighet i stille blindvei, solrik og flat tomt. Barnevennlig område. 3 kjøkken, 3 soverom og 3 bad. Garasje
Terje Tveit
Presenteres av
Terje Tveit
HEGGEDAL
Enebolig m/hybel og leilighet i stille blindvei, solrik og flat tomt. Barnevennlig område. 3 soverom og 3 bad. Garasje
 • Prisantydning
  5 100 000 kr
 • Omkostninger
  128 842 kr
 • Totalpris
  4 978 842 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2002
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  3 bad
 • Primærrom
  106 m²
 • Bruksareal
  106 m²
 • Tomteareal
  652,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sætre Terrasse 14 B. En innholdsrik enebolig m/hybel og sokkelleilighet. Boligen er over 2 plan med 1. etasje og 2. etasje, med en flat og lettstelt tomt, som er opparbeidet. Flott beliggende i stille blindvei i et barnevennlig område. Østvendt beliggenhet med utsikt. Vestvendt uteplass ved inngangsparti. Gode solforhold og fin utsikt, spesielt i fra 2. etasje. Gangavstand til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum.
Kort fortalt
Boligen er oppført i 2002
Laftet bolig i maskinlaft
3 kjøkken fra 2013
Egen hybel og godkjent sokkelleilighet
3 soverom og 3 bad
Garasje og stor gårdsplass
Dels inngjerdet hage med gode solforhold
Stille blindvei
Nærhet til offentlig kommunikasjon

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sætre terrasse 14B, 1389 HEGGEDAL
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 80, bruksnummer 118, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 117 kvm
Totalt bruksareal: 106 kvm
Totalt primærrom: 106 kvm
Bruksareal:
Enebolig med hybel 83 kvm
Garasje 15 kvm
Leilighet 23 kvm
Primærrom:
Enebolig med hybel:
1. etasje 59 kvm: Bad, entré, kjøkken, stue, trapperom/vindfang, gang og 1 soverom
2. etasje 24 kvm: Bad, stue/kjøkken, trapperom og 1 soverom
Leilighet:
1. etasje 23 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken/sov
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.06.21 utført av Dagfinn Mosveen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med antatt betongfundamenter på stedlige masser. Støpt gulv på grunn. Ringmur i leca. Leca pilarer under veranda. Drenering i fra byggeår. Makinlaftede yttervegger. Utvendig behandlet i ca. 2010. Ukjent type behandling. Isolerglassvinduer med ramme og karm av tre. Dør til veranda i 1. etasje og 2. etasje med isolerglass. Katteluke i en verandadør. Malte entredører med glassfelt. En dør med katteluke. Furudører. En dør med profilert hvit front som er nyere. Takkonstruksjon i tre. Saltak. Betong takstein. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Trebjelkelag i etasjeskiller.
Garasje
Garasje for en bil. Satt på lecastein. Gruse gulv. Oppfør i tre med panel utvendig. Leddport. Strøm innlagt.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Grunnmur og fundamenter
TG 2. Det er utbedret for setning i front av bygget.
Utvendige overflater
TG 2. Normal slitasje, alder tatt i betraktning med behov for rebehandling.
Utvendig trapp
TG 1-2. Normal slitasje, med noe skader alder tatt i betraktning.
Bad i 1. etasje
TG 2. Normal levetid på bad som er fagmessig bygget er ca. 20 år. Noe dårlig finish registrert. Gulvet har ikke fagmessig fall til sluk. Slitte gulvfuger i dusjsone og dårlig finish på fuging mellom gulv og vegg. Det ble søkt etter fukt i dusjsone med fuktindikator. Noe utslag registrert bak et par fliser i nedre flisrad. Bør holdes under observasjon.
Bad i leilighet
TG 2. Badet er slitt og det er behov for oppgradering/fornyelse. Det er i følge eier reparert etter en vannlekkasje fra bad i 2. etasje i 2010. Gulvet har ikke fall til sluk og eventuell lekkasjevann vil kunne renne ut av rommet. Det er registrert fukt i vegg bak fliser. Bør holdes under observasjon. En sprukket veggflis. Avflassing av maling i himling. Skade på speil. Toalett er ikke festet.
Bad i hybel i 2. etasje
TG 2. Gulvet har ikke fagmessig fall til sluk. Normal slitasje, alder tatt i betraktning. Toalett er ikke fastmontert.
Innvendige overflater
TG 1-2. Stedvis knirk. Bom i enkelte fliser. Normalt kosmetisk oppussingsbehov. Noe oppsprekking i skjøter i himling.
Annet:
- Avløpsrør i plast. Vannrør i kobber. Vannrør i rør i rør system. Vannrør i plast.
- Vannmåler og stengekran på bad.
- Varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin i gang. Bereder i fra 2004.
- Naturlig ventilasjon. Luftespalte i vinduer.
- Elanlegg med skap i entré. Automatsikringer. 3x50 A hovedsikringer. Skap i hybel og i 2. etasje med automatsikringer og seriemåler.
Konklusjon fra taktsmann:
Boligen er oppført i 2002 i maskinlaft. Boligen er over 2 plan og med en egen fløy med hybel-/sokkelleilighet. Boligen er i tillegg bygget om i 2. etasje for utleie. Det er gjort noe fornyelser av finish. Det ble montert 3 kjøkkeninnredninger i 2013 og montert ny trapp. Det er utbedret for en setning i front på bygget. Det er 3 bad i boligen og disse er beskrevet som egne punkter i rapporten.
Sammendrag fra selgers egenerklæring:
- Sprekk i fundament for balkong er utbedret.
- Godkjent utleieleilighet. Innredet til hybel i 2. etasje. Denne er ikke godkjent.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Enebolig med utleieleilighet og innredet hybel. Boligen går over to etasjer. I 1. etasje har vi entré, bad, kjøkken, stue, trapperom/vindfang, gang og et soverom. Videre opp i 2. etasje er det innredet til hybel med bad, stue/kjøkken, trapperom og et soverom. Ombyggingen er ikke byggemeldt til kommunen. Med utvendig adkomst har boligen en egen 1-roms leilighet med stue/kjøkken/soverom, entré og bad. Det vil være enkelt å tilbakeføre hoveddelen av boligen til én enhet. Samlet har boligen tre soverom, tre bad og tre kjøkken.
HOVEDDEL
Entré
Entré med varmekabler i gulv. Varmtvannsbereder er plasser her, samt opplegg for vaskemaskin i gang. Waterguard er montert.
Stue
Stue med plass til hjørnesofa og spisebord. Luft til luft varmepumpe på vegg og vedovn plassert midt i rommet. Utgang til veranda med videre adkomst til hagen.
Kjøkken
Lyst og fint kjøkken med innredning fra 2013 med profilerte hvite fronter fra IKEA. Benkeplate i limtre eik. Ventilator over koketopp. Integrert platetopp og stekeovn, samt oppvaskmaskin
Bad i 1. etasje
Bad fra byggeår. Rommet er flislagt på nytt noen år etter, som følge av en lekkasje fra bad i 2. etasje. Det er fliser på gulv og elektriske varmekabler. Synlig smøremembran i sluk. Veggene er kledd med fliser og laft. Panel i himling. Innredning med hvite profilerte fronter. Servant, toalett og dusj. Mekanisk avtrekksvifte i yttervegg og luftespalte under dør
Soverom
Hoveddelen har et soverom. Plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe langs den ene veggen.
INNREDET HYBEL I 2. ETASJE
Hybel med et soverom. Utgang til balkong med utsikt til Gjellumvannet.
Kjøkken med innredning fra 2013. Profilerte hvite fronter fra IKEA. Benkeplate i limtre eik. Ventilator. Integrert platetopp og stekeovn.
Bad fra byggeår, men noe utbedret etter en lekkasje i 2010. Fliser på gulv og synlig membran i sluk. Veggene er kledd med panel og fliser. Malt panel i taket. Servantskap og speilskap, toalett, boblebadekar og opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekk med ventil i yttervegg og luftespalte under dør.
LEILIGHET MED EGEN INNGANG
1-roms leilighet med kombinert stue, kjøkken og soverom. Eget bad og kjøkken. Rommet har gulvvarme. Hems over deler av rommet.
Kjøkken fra 2013 med profilerte hvite fronter fra IKEA. Benkeplate i limtre eik. Ventilator. Integrert platetopp og stekeovn.
Badet er fra byggeår og har flislagt gulv med varme, fliser i dusjsone og panel på vegg. Servantskap og speilskap, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin.
Overflater
Gulv: Parkett, fliser og tregulv
Vegger: Malte flater, ubehandlet lafteplank og panel
Himling: Smartpanel, malt panel og panel
Tilbehør/løsøre:
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
For nærmere informasjon vedr. løsøre og tilbehør henvises det til «Liste over løsøre og tilbehør» utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Oppvarming

Et-løps lecapipe med peisovn i stuen. Luft til luft varmepumpe i stue. Varme i gulv på badene og entre. Varme i gulv i sokkelleilighet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.10.2004. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Boligens 2. etasje er bygget om til en hybel. Dette er ikke tegnet inn på byggetegningene datert 05.08.2002. Utleieenheten i boligens 1. etasje med egen inngang samsvarer med tegninger fra byggeår og er en egen enhet som kan leies ut.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 28002-1/100, tinglyst 25.09.2002, type heftelse: Bestemmelse om vann/ kloakkledning.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut. Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Sætre Terrasse har en idyllisk beliggenhet i et attraktivt og familievennlig boområde like ovenfor Heggedal sentrum, rett ved Gjellumvannet. Her bor man landlig til i naturskjønne omgivelser med Kjekstadmarka og Heggedal sentrum som nærmeste naboer og 10 minutter unna Asker sentrum. Nærliggende tomt nordøst for huset er regulert til "ballplass" og her er det opparbeidet fotballbane.
Gangavstand til Heggedal sentrum og Heggedal stasjon med gode kommunikasjonstilbud. Heggedal er et idyllisk og sentralt tettsted, kun 7 km unna Asker sentrum. I Heggedal sentrum finner man både matbutikk, cafeer, idrettsanlegg, legesenter, tannlege, frisør og bibliotek. Heggedal byr på et hyggelig og levende nærmiljø som er i sterk utvikling og et satsningsområde. Sentrumsområdene er nyetablerte og under utvikling med butikklokaler og ny innfartsvei mot Røyken og Dikemark. Midt i hjertet av Heggedal ligger Gjellumvannet med badestrand og flytebrygge med stupebrett.
Kun ca. 10 minutters kjøretur til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og som kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Moderne kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Stiftelsen Kanvas
Kistefossdammen barnehage
Vikingjordet barnehage
Gjellum friluftsbarnehage
Skoler:
Heggedal barneskole
Hovedgården ungdomsskole
Bleiker videregående skole
Asker videregående skole
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 652,3 kvm. Flat og lettstelt tomt, som er opparbeidet med plen og beplantninger. Flott beliggende i stille blindvei i et barnevennlig område. Østvendt beliggenhet med utsikt. Vestvendt uteplass ved inngangsparti. Gode solforhold og fin utsikt, spesielt i fra 2. etasje til Gjellumvannet. Gruset og stor gårdsplass. Parkering i garasje eller på plassen foran boligen. Nærhet til buss og friareal. Gangavstand til tog, forretning og skoler. Ca. 10 min. kjøring til Asker sentrum. Gode adkomstforhold.

Parkering

Parkering i garasje og på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Sætre terrassen (id 0220174) datert 07.06.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse, boligområder med utfyllende bestemmelser - Type B, iht. kommuneplan for Asker kommune 2018-2030. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16 229,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er installert vannmåler på eiendommen og kostnadene betales etter forbruk. Forbruk avleses etter henvendelse fra kommunen. Forbruk betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25 000,- pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 7 200,-
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv/fiber og har avgift på kr 700 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1 709 340,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 6 153 624,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.228.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Egil Jakobsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til provisjon av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 15-0095/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Asker
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR15.2195

Dato

Sist oppdatert: 21. juni 2021 kl. 14:05

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.