Solgt: 4 590 000 kr

Trondheimsvegen 102A

4 590 000 kr
83 m²
3 soverom
Velkommen til Trondheimsvegen 102A!
Jessheim
Lekker 4-roms selveierleilighet i nybygg 2017. 3 soverom, 2 bad og stor innglasset balkong. Garasjeplass. Sentralt.
 • Prisantydning
  4 590 000 kr
 • Omkostninger
  116 092 kr
 • Totalpris
  4 706 092 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2017
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  83 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 952 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Trondheimsvegen 102A er en flott leilighet med sentral beliggenhet i Jessheim sentrum. Leiligheten ble oppført i 2017 og fremstår som meget tiltalende med store rom, åpne løsninger og god takhøyde på 260 cm. Boligen er oppgradert med moderne farger og har gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn!
Kort fortalt:
- 3 soverom
- 2 bad
- Heisadkomst til alle etasjer
- Lave felleskostnader
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren varme
- Overbygget balkong med skyvedør i glass
- Felles takterrasse over nabobygget med fantastisk utsikt
- Garasjeplass og bod i kjeller
- Flotte fellesarealer
- Gangavstand til tog
- Gangavstand til alle bymessige fasiliteter
Husk å melde deg på visning, velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trondheimsvegen 102A, 2050 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 135, bruksnummer 206, seksjonsnummer 86, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 135, bruksnummer 206, seksjonsnummer 116, ideell andel 1/130

Innhold

Totalt bruttoareal: 96 kvm
Totalt bruksareal: 87 kvm
Totalt primærrom: 83 kvm
Primærrom 83 kvm:
Entré/gang, kjøkken/stue med utgang til innglasset balkong på ca 13 kvm, 3 soverom og 2 bad.
Sekundærrom 4 kvm:
Bod/walk-in garderobe.
I tillegg disponerer leiligheten sportsbod på ca 5 kvm i felles garasjeanlegg.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.10.2020 utført av Agenda Taksering AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Flatt tak som antas tekket med papp/membran. Etasjeskiller av betongelementer med v-fuge.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Alle kontrollpunkter har fått tilstandsgrad 1 (TG1).
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til en nydelig 4- roms eierseksjon beliggende i Jessheim sentrum. Boligen ble oppført i 2017 og holder en gjennomgående høy standard på overflater, innredninger og utstyr. Leiligheten fremstår som godt ivaretatt og vedlikeholdt. Boligen inneholder bl.a. 3 soverom og 2 bad. Boligen ligger i byggets 2. etg. med heisadkomst og har tilhørende innglasset balkong. Boligen er gjennomgående og har en arealeffektiv og praktisk planløsning med god utnyttelse av bruksarealet. Hele leiligheten har fått TG1!
Stue:
Lys og luftig stue med god plass til stor sofa, tv-møblement og spisebord mellom stue og kjøkken. Store vindusflater gir godt med lysinnslipp og en luftig følelse til stuen. Moderne fargevalg på vegger sammen med lekker tre-stavs eikeparkett på gulv hever totalinntrykket og gir er svært moderne inntrykk. Direkte utgang til balkong fra stue. Lampe over stuebord og lampe over spisebord medfølger ikke salget. Alle hyller og speilet over sofa medfølger salget dersom kjøper ønsker det.
Kjøkken:
Lekkert Sigdal-kjøkken i praktisk åpen løsning til stuen. Moderne kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite slette fronter. Laminat benkeplate med nedfelt stålvask og ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Ventilator med avtrekk over komfyr. Keramiske fliser på vegg over benkeplate. Normal brukslitasje på innredningen som fremstår som moderne med gode løsninger.
Balkong:
Fantastisk innglasset balkong på ca. 13 kvm som vender ut mot gårdsrom. God plass til utemøblement som sittegruppe, spisebord og grill. Balkongen blir en fin forlengelse av stuen. Betongdekke og spaltegulv av impregnerte bord. Vegger mot naboer av galvanisert stål og plater. Rekkverk av glass/stål.
Hovedsoverom:
Stort og lunt hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og kommode. Hovedsoverom har stor skyvedørsgarderobe med lekre fronter fra Garderobemannen. I forbindelse med hovedsoverom har du direkte adkomst til eget bad samt en praktisk innvendig bod, perfekt som walk-in closet, eller som et lite kontor.
Soverom nr. 2:
Soverom nr. 2 har god plass til dobbeltseng og nattbord. Stor og praktisk skyvedrørsgarderobe er montert.
Soverom nr. 3:
Soverom nr. 3 har plass til seng og nattbord. Perfekt som gjesterom eller kontor. Praktisk plassert i andre enden av leiligheten.
Bad nr. 1 (v/ entré):
Stort og lekkert flislagt bad med varme i gulv. Pene keramiske fliser på vegger og gulv. Stor dusjnisje med glassvegg/dør. Vegghengt wc. Baderomsmøbel med helstøpt vask og skuffer. Opplegg for vaskemaskin. Malte plater i himling med down-lights. Fordelerskap for vann/vannbåren varme med hovedkraner i modul bak wc. Mekanisk avtrekk med tilluft-spalte under dørblad.
Bad nr. 2 (v/ hovedsoverom):
Pent flislagt bad med varme i gulv. Praktisk tilknytning til hovedsoverom. Pene keramiske fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med hengslede dører. Vegghengt wc. Baderomsmøbel med helstøpt vask og skuffer. Downlights i himling. Mekanisk avtrekk med tilluft-spalte under dørblad.
VVS:
Vannrør er rør-i-rør fra byggeår. Avløpsrør av pvc. Varmtvann (tappevann) og vannbåren varme i gulv fra sameiets fellesanlegg/ fjernvarme.
Innvendige overflater:
Vegger: Malte plater, malt betong.
Gulv: Tre-stavs eikeparkett.
Himlinger: Malte plater, malt betong.
Vinduer og dører:
Vinduer og terrassedør (skyvedør) av tre med utvendig aluminiumsbeslag og med 3-lags isolerglass fra byggeår. Slette innvendige formpressede dører. Malt, tett entredør brann/lydklasseklasse EI 30/40 dB.
Diverse:
- Vannbåren gulvvarme.
- Varmekabler begge bad.
- Skjult elektrisk anlegg fra byggeår. Sikringsskap med 10 kurser automatsikringer. Kursfortegnelse i sikringsskap.
- Sportsbod i fellesanlegg på 5 m2, samt parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme fra sameiets fellesanlegg, samt varmekabler på begge bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.12.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Generelle servitutter vurdert til å ikke ha betydning for leiligheten.
Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann/kloakkledning, forbud mot fabrikk/industri, bestemmelse om veg, elektriske kraftlinjer og vannledning, Hafslund Nett, overvann og en bruks og adkomstrett til boder til Jessheim Panorama.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst rett med bestemmelse om adkomst, bestemmelse om overvannskum og infiltrasonsanlegg, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne enheten med flere. Rettighet er tinglyst og hefter i gnr 135 bnr 850 snr 1 til 19.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Jessheim Panorama ligger flott plassert midt i Jessheim sentrum. Områdets største kjøpesenter, Jessheim Storsenter og Ullensaker Kulturhus er 2 minutters gange unna. Det samme er Storgata med flere hyggelige kaféer og restauranter.
Det er kun fem minutters gange til jernbanestasjonen med god buss- og togforbindelse til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen og nordover mot Eidsvoll. Skal du ut å fly er det kun noen få minutters kjøring til Oslo Lufthavn / Gardermoen.
Nordbytjernet ligger i umiddelbar nærhet, og er et av Ullensakers mest idylliske steder. Her finner du en flott badeplass og flere turmuligheter. På vinterstid kan du gå på ski på Jessheim eller oppsøke Romeriksåsen som kun er en kort kjøretur unna.
Jessheim har i flere år vært av de områdene i landet med mest tilflytting, og er du på utkikk etter noe spesielt har du en unik mulighet her.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Jessheim barnehage (3-5 år)
- Rosenlund familiebarnehage (0-3 år)
- Norlandia Romsaas (0-6 år)
Skoler:
- Jessheim skole og ressursenter (1-7 kl.)
- Døli skole (1-7 kl.)
- Gystadmarka skole (1-7 kl.)
- Nordby ungdomsskole (8-10 kl.)
- Allergot ungdomsskole (8-10 kl.)
- Jessheim videregående skole
- Hoppensprett vgs Jessheim
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunenfor oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5.101 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Nydelig opparbeidet med lekeplass og parkmessig grøntanlegg. Bygget har en felles takterrasse på ca. 200 kvm, og møterom/selskapslokale i byggets første etasje. Nærheten til alt av sentrumsfasiliteter er et stort pluss.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bolig/kontor/for i reguleringsplan for Jessheim Panorama med bestemmelser 06.10.2014. Avsatt i kommuneplanen til sentrumsformål vedtatt 07.09.2015. Grenser inntil reguleringsplan for Manesjen 16.10.1989 og del av Trondheimsvegen vedtatt 28.01.2008.

Økonomi

Boligens kostnader

Fjernvarme, kabel-tv og internett, felles bygningsforsikring, drift av fellesarealer og garasjeanlegg, vaktmestertjenester, forretningsførsel.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.206 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 7 856,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 982 543,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 537 154,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Formuesverdien for denne eiendommen vurderes til å være satt lavt sammenlignet med markedsverdien. Kjøper må derfor påregne at formuesverdien vil øke.
Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 12.879,- pr. 31.12.2019
Det er ikke felles lån i sameiet, og fellesgjelden er derfor kr 0,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.706.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Caroline Moløkken Elstad

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jessheim Panorama Sameie, med sameiebrøk 87/10386.
Sameiet består av 112 leiligheter, 3 forretningslokaler og 1 næringsseksjon (felles garasjeanlegg).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 89 62 34.
Epost til styret: jps@styrerommet.net.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold kan tillates etter godkjennelse fra styret.
Planlagte påkostninger:
- Installasjon av elbil-lader på alle plassene i garasjeanlegg. Avtale med Ohmia Charging. De installerer ladeboks på alle plasser, og et tilkoblingsgebyr vil komme hvis du ønsker å bruke elbil-laderen. Samtidig vil det koste et månedsgebyr for ladingen. Ring styret for mer informasjon/pris. Dette vil ikke påvirke felleskostnadene, og tas av sameiets budsjett. Sameiet er økonomisk veldrevet.
- I tillegg er det diverse reklamasjonssaker som utbygger utbedrer. Disse sakene går på utbygger, og det er god dialog og samhandling. Mer om reklamasjonssakene kan du lese i sameiets årsberetning. Styret informerer om at det ikke er noen andre planlagte påkostninger i sameiet, da bygget er kun 3 år gammelt. Kun generell vedlikehold.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring).
For alle boligtyper unntatt tomter inneholder den i tillegg innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 28.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 40-0234/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Majorstuen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR40.20234

Dato

Sist oppdatert: 22. desember 2020 kl. 10:37

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.