Solgt: 3 750 000 kr

Andreas Borgens gate 7

3 600 000 kr
74 m²
2 soverom
Velkommen til Andreas Borgens gate 7!
Satvinder Jhooti
Presenteres av
Satvinder Jhooti
Strømsø / Nybyen
Sjarmerende og pen 3-roms selveierleilighet med en sentral beliggenhet i Nybyen - Felles terrasse - Parkering
 • Prisantydning
  3 600 000 kr
 • Omkostninger
  91 342 kr
 • Totalpris
  3 841 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1898
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  74 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fellesutgifter
  2 084 kr
 • Energimerke
  Oransje G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Sjarmerende og pen 3-roms selveierleilighet beliggende i 1. etasje.
 • Oppusset/rehabilitert innvendig i 2010
 • Arealeffektiv og praktisk planløsning
 • Luftig romfølelse med høyt tak og høye vinduer
 • Frittstående peisovn i stuen
 • Åpen kjøkken- og stueløsning
 • Flott kjøkkeninnredning fra 2019
 • Helintegrerte hvitevarer på kjøkken
 • Flislagt bad med dusjkabinett
 • Baderomsinnredning fra 2015
 • Opplegg for vaskemaskin på bad
 • Hovedsoverom med flere garderobeskap
 • Tilgang til felles terrasseplatting
 • En parkeringsplass i felles innkjørsel
 • Umiddelbar nærhet til flott lekeplass
 • Kort gangavstand til dagligvarebutikk
 • Gangavstand til Strømsø sentrum
 • Godt utvalg av flere servicetilbud og buss/tog i sentrum

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Andreas Borgens gate 7, 3045 DRAMMEN
Kommunenummer 3005, gårdsnummer 110, bruksnummer 38, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Bruttoareal (BTA): 78 kvm
Bruksareal (BRA): 74 kvm
Primærrom (P-rom): 74 kvm
Primærrom
1. etasje:
74 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.
I henhold til sameiets vedtekter disponerer boligen kjellerbod (til venstre i kjelleren, mot A.B. gate) og sportsbod med inngang mot gårdsplass.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.
De oppgitte arealene er innhentet fra tilstandsrapport, utført av Siv ing Erik Brynildsen. Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på betong fundament. Yttervegger av antatt tømmer/reisverk, utvendig kledd med stående og liggende trepanel. Sal-takkonstruksjon tekket med takstein fra 2020. Renner og nedløp fra 2020. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med tolags isolerglass fra 2019-2020, B30 utgangsdør, terrassedør med stort glassfelt fra 2020 og innvendige dører fra (antatt) 2010.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, som er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kan det fremkomme forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, og det er fastsatt ulike tilstandsgrader som uttrykker tilstanden til objektet, med utgangspunkt i hva som er forventet ut i fra alder og normal bruk.
I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet:
TG2 gir uttrykk for en tilstand som vesentlig avviker fra dagens byggetekniske krav.
- Etasjeskiller: Stedvis skjeve gulv.
TG3 gir uttrykk for en tilstand som i større grad eller kraftig avviker fra dagens byggetekniske krav.
Det er ingen punkter som har blitt tildelt TG3.
Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon vedrørende boligens tilstand.
Oppsummering av selger egenerklæringsskjema: Skiftet baderomsinnredning i 2015. Fukt i kjeller. utført tiltak ved å installere elektroosmose-system og vifter i 2021. Skjeve gulv i leiligheten. Noe sprekker i grunnmur, muren skal utbedres i regi av sameiet. Tidligere eier har registrert rotte i kjelleretasjen (før 2015). ikke registrert etter utført tiltak. Registrert sukkermaur på kjøkkenet i 2017, ikke registrert etter utført tiltak. Skadedyrfirma Pelias har sanert leiligheten i 2021, bør saneres igjen om ca. 6 mnd (fra og med mai 2021). Lekkasje i tak på garasje, planlagt utbedret av sameiet i 2021. Bygd felles terrasseplatting før nåværende eiers tid og malt garasje i 2018. Fjernet oljetank i kjeller. Skaderapport fra 2014 ifbm. rørbrudd i kjeller.
Selger opplyser om: Arbeid med å fikse opp grunnmuren er per dags dato påbegynt, men ikke avsluttet. Uke 20 skal det legges gress på noe av fellesarealet, innerst i oppkjørselen. Det er også planer om å legge nytt tak på garasjen i sommer.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Oppusset/rehabilitert innvendig i 2010.

Standard

Felles overbygget inngangsparti med tilgang til leiligheten fra felles trappegang. Leiligheten har tilgang til felles terrasseplatting med sittemøblement.
Entré: Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Stue: Stue med sofaområde, åpen løsning mot kjøkken. Frittstående peisovn med plate på gulv. Plassbygd hylleløsning i vegg. Flere store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Kjøkken: Flott klassisk kjøkkeninnredning fra 2019 med helintegrerte hvitevarer. Over- og underskap samt vitrineskap i grå og profilert utførelse. Flislagt felt over benkeplate. Godt med plass i skap- og skuffer samt på arbeidsbenk. Videre er kjøkkenet utstyrt med oppvaskkum, oppvaskmaskin, ventilator, platetopp, stekeovn og kombinert kjøle- og fryseskap. Opplegg for frittstående kjøleskap. Mulighet for spiseplass. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Bad: Baderomsinnredning fra 2015. Heldekkende servant over servantskap i hvit og glatt utførelse. Vegghengt speilskap med hylle over servant. Videre er badet utstyrt med toalett og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Fliser på gulv (2010), fliser på vegger (2010) og malte plater i himling.
Soverom 1: Romslig garderobeløsning med skap samt hyller i hvit og profilert utførelse. Parkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.
Soverom 2: Parkett på gulv, tapet samt malte vegger og malte plater i himling.
Generelt om boligen: Malt alle overflater i de senere år (etter 2015). Sikringsskap med automatsikringer, jordfeilbryter til hver kurs og overspenningsvern, plassert i entré. El-anlegg antatt nytt i 2010. 200 liters varmtvannsbereder fra 2010, plassert i kjelleretasjen. Vann- og avløpsrør av plast antatt fra 2010. Stikkledning for avløp ble skiftet i 2014.
Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kombinert kjøle- og fryseskap. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Oppvarming

Peisovn i stue. Varmekabler i gulv på bad. Videre er boligen basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Drammen kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. I henhold til matrikkelen for eiendommen, er bygningen først registrert tatt i bruk i år 1898.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Det foreligger godkjente byggetegninger på opprinnelig bygning datert 11.10.1899, rominndelingen samsvarer ikke med byggetegningene i seksjoneringsbegjæringen datert 16.05.2011. Kjøkkenet er opprinnelig byggemeldt som stue. Soverom 2 samt bad er opprinnelig byggemeldt som kjøkken, badet ble anlagt og godkjent i 1955 jf. tegninger for rør-opplegg. Deler av leilighetens entré og felles trappegang/inngangsparti har blitt påbygget og utvidet i senere tid. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser, med unntak av:
De andre seksjonseierne har lovbestemt panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonslovens § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Tinglyst seksjoneringsbegjæring
Dagboknummer: 372647
Tinglysningsdato: 16.05.2011
Omhandler seksjonering av eiendommen: Gjeldende seksjon med seksjonsnummer 1, boligformål, sameiebrøk 74/356.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Energimerking

Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet i Nybyen. Umiddelbar nærhet til flott opparbeidet lekeplass og kort gangavstand til dagligvarebutikk. Gangavstand til Strømsø sentrum med blant annet Union Brygge, Strømsø Torg og Bragernes torg. I bydelen er det gode bussforbindelser med resten av byen. Drammen togstasjon og bussknutepunkt for rutebusser ligger sentralt plassert ved Strømsø Torg.
De fleste fritidstilbud i Drammen. Skiold ski- og ballklubb som er en aktiv og allsidig idrettsforening. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Marienlyst, kunstisbane på vinterstid. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter, for mer informasjon se www.drammenturn.no . Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Bikkjestykket friområde ved Austad gård. Drammen Cykleklubb for landeveisyklister og terrengsyklister er nært beliggende. For øvrig kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper, og gangavstand til Drafnkollen med lysløype og flott turterreng.
Kort gangavstand til bussholdeplass langs Konnerudgata og gangavstand til Drammen togstasjon på Strømsø. Bussforbindelser med hyppige avganger til Drammen sentrum se www.brakar.no for rutetider. Gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord fra Drammen sentrum, tidsmessig tar det ca. 30 minutter til Oslo se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se www.flytoget.no for mer informasjon. Videre er det kort vei til påkjøring på E-18 og E 134 ved Bangeløkka.

Adkomst

På visningsdagen vil det bli skiltet med Krogsveen visningsskilt. Se vedlagt kart for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

Barnehager, skoler og fritid

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune, med et godt sammensatt tilbud av private og offentlige barnehager.
Barnehager: Lassebakken barnehage, Marienlyst barnehage, Danvik barnehage.
Tilhørende skolekrets er Gulskogen barneskole og Gulskogen ungdomsskole, vedlagt nabolagsprofil har ikke opplyst om korrekt skolekrets.
Det ligger flere videregående skoler i Drammen og Lier, samt Universitet i Sørøst-Norge som har campus på Papirbredden i Drammen, for mer informasjon se www.usn.no.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 449,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Inngjerdet tomt som er opparbeidet med gressplen, hekk, felles terrasseplatting og gruset adkomstveier. Gruset innkjørsel.

Parkering

En parkeringsplass i felles gruset innkjørsel på sameiets tomt. Øvrig parkering i gate etter områdets bestemmelser.
Det er innført boligsoneparkering i dette området, med kort gangavstand fra eiendommen. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt boligen for kr. 3.360,- pr. år for bil nr. 1 (priser pr. 01.01.2021). Se Drammen kommune sin nettside for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område men er avsatt til boligbebyggelse ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015, og kommunedelplan for Strømsø datert 22.06.2004 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene inkluderer bla. felles vedlikehold (sparing), felles driftskostnader, administrasjonskostnader, skatter, offentlige avgifter, felles bygningsforsikring m.m.. Felleskostnadene skal fordeles mellom sameierne etter størrelsen på sameierbrøkene, med mindre noe annet er avtalt.
Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.
I forbindelse med tiltak utført i kjelleretasjen pga. fukt, har ca. halvparten av utført arbeid blitt betalt av sameiet. Resterende halvpart vil bli betalt om ca. 6 mnd (fra og med mai 2021), sameiet vil i fellesskap avgjøre om kostnadene skal dekkes av oppspart felles formue og evt. hvor mye som skal betales av hver enkelt seksjonseier.
Kommunale avgifter (vann og avløp): kr 4.708,- pr. år (3 terminer), fakturert på eiendommen i 2020. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.
Renovasjonskostnader: kr 2.915,- pr. år (2 terminer). Type renovasjonsordning: Samarbeid renovasjon, 2021.
I tillegg påløper det ca. kr 1.000,- pr. år for feiing av pipe og tilsyn fra feievesen.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 12.451 kWh, dette utgjør ca. kr 6.281,- pr. år og nettleie på ca. kr 6.972,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox som leverandør av nett og har kostet ca. kr 719,- pr. mnd avhengig av hastighet på nettet.
Det må påregnes kostnader til innboforsikring.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 694 538,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2018 kr 2 500 336,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 18 308,- pr. 31.12.2020.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 10.05.2021.
Sameiet har ingen fellesgjeld/lån.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.691.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-/ kr 11.100 for enebolig/tomannsbolig med snr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Espen Sydow-Rusten og Stine Marie Sydow-Rusten

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet Sameiet Andreas Borgens Gate 7.
Sameiet består av 4 leiligheter, fordelt på 1 bygning.
Dugnader tilknyttet sameiet må påregnes.
Det må påregnes snømåking foran eget inngangsparti og på egen parkeringsplass.
Dyrehold er tillatt etter godkjenning fra styret.
Hver enkelt seksjonseier skal stå for bytte av vinduene i sin seksjon. Hver seksjonseier bærer sine egne kostnader og bestemmer selv når vinduene skal byttes. Vinduene skal være like av utseende og skal ikke utgjøre en fasadeendring.
Foretatte arbeid/påkostninger de senere år: Utskifting av tak i 2020. Malt yttervegger ut mot gaten i 1. etg og vinduskarmer. Installert et elektroosmose-system i kjelleretasjen pga. fukt og installert vifter i 2021.
Planlagte arbeid/påkostninger: Anleggelse av gress på deler av fellesarealet og innerst i innkjørselen (mai 2021). Etablere dyrkekasser på tomten. Ny takpapp på garasjen ila sommeren 2021. Påbegynt arbeid på grunnmur, planlagt ferdigstilt sommeren 2021. Planlagt å spare penger til utskifting av utvendig kledning på bygningen, foreløpig plan er at dette utføres i 2025.
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i sameiet i henhold til lov om eierseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon.
Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring.
Dokumenter vedrørende sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Tilrettelegging kr 14.900,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedsføringspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 3.125,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 20-0105/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR20.21105

Dato

Sist oppdatert: 20. mai 2021 kl. 13:17

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.