Solgt: 2 840 000 kr

Maria Dehlis vei 31B

2 850 000 kr
81 m²
2 soverom
Velkommen til Maria Dehlis vei 31B. Presenteres av Irfan Raja v/Krogsveen
Milena Ljepic
Presenteres av
Milena Ljepic
Haugenstua/Øvre Haugen
Endeleilighet i topp etg med 2 balkonger | Garasjeplass | Oppussingsobjekt | God intern beliggenhet | Bra solforhold |
 • Prisantydning
  2 850 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  179 000 kr
 • Omkostninger
  8 957 kr
 • Totalpris
  3 027 957 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  81 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 902 kr
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Maria Dehlis vei 31B. Presenteres av Irfan Raja v/ Krogsveen
Verdt å bemerke seg:
* Skap ditt drømmehjem
* Mulighet til å lage et ekstra soverom i kjøkken.
* Topp- og endeleilighet
* Gjennomgående
* 1 østvendt balkong og 1 syd/vestvest balkong. Tatt i 2020 av borettslaget.
* Garasjeplass
* God intern beliggenhet
* Barnevennlig område
* Nærhet til dagligvare
* Kort avstand til tog og buss
* Nær flere rekreasjonsmuligheter

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Maria Dehlis vei 31B, 1084 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 104, bruksnummer 73
Andelsnummer 164, Øvre Haugen Borettslag, organisasjonsnummer 951 558 931

Innhold

Totalt bruttoareal: 93 kvm
Totalt bruksareal: 84 kvm
Totalt primærrom: 81 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entre og wc: 81 kvm
Sekundærrom:
Bod: 3 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod. Fellesvaskeri og felles sykkelbod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.07.2020 utført av Even Andre Karlsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur/betong.
Boligblokk med flatt tak tekket med folie og papp. Yttervegger i betong og utfyllende bindingsverk. Utvendig fasade kledd med teglstein og panel. Skillende vegger og etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Etasjeskillere i betong.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 på vinduer og dører, TG2 på kjøkken, TG2 på vvs-installasjoner og TG2 på bad.
Vinduer og dører: Normal bruksslitasje med tanke på alder. TG er gitt med tanke på medgått brukstid.
Kjøkken: Kjøkken med innredning originalt fra byggeår, og følgelig noe bruksslitasje, men vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand. TG er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid.
VVS-installasjoner: TG er satt med tanke på tiltenkt funksjon for innvendige rør ved en visuell observasjon.
Bad: Ingen negative avvik observert på befaringsdagen utover normal bruksslitasje. Sluket er et gammelt soilsluk og det kan ikke gis noen garanti for slukets tilstand. Soilsluk av denne typen er etter hvert blitt gammelt, og vil av flere årsaker kunne være årsak til skader. Blant annet fordi at materialet i seg selv er usikkert på grunn av levetid og manglende klemring, men også fordi tettesjikt trolig enten ikke finnes, eller ikke lenger oppfyller opprinnelig tettefunksjon. Membran i slukåpning kan ikke kontrolleres grunnet overstøpt slukovergang der det er ukjent for undertegnende vdr. om tettesjikt finnes eller er
utført tilfredsstillende. Mangler tilluft i dørterskel og bør opparbeides. Badet anses å ha tiltenkt funksjon ut fra nevnte observasjoner og alder. Det ble ikke indikert unormalt høye fuktverdier v/fuktsøk befaringsdagen. TG er gitt med tanke på manglende dokumentasjon.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Maria Dehlis vei 31B er en stor endeleilighet med 2 balkonger. Balkongene er rehabilitert i 2020 av borettslag, hvorav en er østvendt og en syd/vestvendt. Leiligheten har oppussingsbehov og gir muligheter for å skape sitt eget preg på leiligheten. I tillegg er den bestående av stue, kjøkken, to soverom med mulighet til å lage et ekstra soverom, bad, wc, bod og entre.
Leiligheten inneholder:
Stue:
Romslig stue med flere innredningsmuligheter. Adkomst til flere av leilighetens rom fra stuen. Gode lysforhold fra stor balkong.
Hovedsoverom:
Stort soverom med adkomst fra stue. Vendt mot stor balkong
Soverom 2:
Soverom med adkomst fra entre. Kan brukes som et soverom, gjesterom eller kontor.
Kjøkken:
Kjøkken med delvis åpen løsning mot stue og direkte adkomst til balkong. Her kan man nyte morgenkaffen på fine sommerdager. Kjøkken med innredning originalt fra byggeår. Innredningen er bestående av malte/slette fronter. Laminert benkeplate og benkebeslag med fliser over benkeplater. Opplegg for vaskemaskin. Man kan enkelt sette opp en lettvegg her slik at boligen får et ekstra soverom.
Bad:
Malte flater med flislagt dusjsone med servant innredning og speilskap med overlys. Dusjhjørne med skyvedører.
WC-rom:
Wc-rom med vinylbelegg på gulv. Servant og toalett.
Entre:
Romslig entre med plass for oppheng og oppbevaring av sko/tøy.
Balkong 1:
Utgang fra stue til overbygget balkong i betongkonstruksjon på ca. 14 m² med delvis frostet glassrekkverk. Oppgradert i 2020. Balkongen har flott utsikt over grøntområder. God avstand fra andre blokker.
Balkong 2:
Utgang fra kjøkken til overbygget balkong i betongkonstruksjon på ca. 5 m² med delvis frostet glassrekkverk. Oppgradert i 2020.
Diverse:
Vegger: Panel, malte flater og malt strie. Fliser og malte flater på bad.
Gulv: Vinylbelegg og laminat. Fliser på bad.
Himlinger (innvendig tak): Malte flater.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. I tillegg vil vaskemaskin stå igjen.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.10.1977. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom fra 1986 og 2001. Disse omhandler kommunens rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. og bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i attraktive Øvre Haugen Borettslag. Dette er et velorganisert borettslag med stille og rolig beliggenhet. Området har kort avstand til dagligvare, offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager, marka og treningssenter. Borettslagets interne område er avstengt med bom for å redusere biltrafikk frem til leilighetene.
Det er gangavstand til Haugenstua senter med dagligvarebutikker og servicetilbud som apotek, lege, frisør og tannlege. Kort vei til Furuset senter med over 30 forretninger som klesbutikker, dagligvare, apotek, frisør og spisesteder. Rett ved ligger også NAV-kontor, Deichmanske bibliotek, helsetjenester og bydelsadministrasjon. Andre større sentre er blant annet Stovner senter, Metro senter og Triaden storsenter. Stovner senter har over 90 forretninger som blant annet klesbutikker, restauranter med uteservering m.m.
I tillegg er det gå-avstand til Haugenstua togstasjon og bussholdeplassen Høystakkveien. Fra togstasjonen går linje L1 og denne tar deg til Oslo sentrum på ca. 14 min. Fra bussholdeplassen går buss 64A og denne tar deg til Stovner på ca. 16 min. Forøvrig t-bane fra Furuset og god bussforbindelse fra Haugenstua, Granstangen og Grorud togstasjon. 31-bussen går hele døgnet med stans på Grorud Torg. Flybussen har holdeplass på Smedstua ved Østre Aker vei.
Området er meget barnevennlig med kort til vei til barnehager og skoler, samt plenarealer og lekeplasser på borettslagets tomt.
Eiendommen har nærhet til marka og kort vei til flotte turområder. Treningssenter og balløkke i kort avstand fra eiendommen. Det går en sykkelrute fra Høybråten til Tøyen via Haugenstua.

Adkomst

Med tog:
Linje L1 til stoppet Haugenstua stasjon. Det er ca. 7 min gange fra stoppet til eiendommen.
Med buss:
Linje 64A til stoppet Høystakkveien. Det er ca. 9 min gange fra stoppet til eiendommen.
Med bil:
Ta inn Maria Dehlis vei fra Grorudveien. Svært godt med gjesteparkering ved snuplass/garasje.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Eiendommen er i kort strekning unna både skoler og barnehager.
Skoler:
Haugen skole (1-10 kl.): 0.5 km
Haugenstua barne. og ung.skole (1-10 kl.): 1.6 km
Høybråten skole (1-7 kl.): 1.6 km
Granstangen skole (8-10 kl.): 0.9 km
Stasjonsfjellet skole (8-10 kl.): 1.8 km
Stovner videregående skole: 5.2 km
Bjerke videregående skole: 6.3 km
Barnehager:
Haugen barnehage (1-6 år): 0.2 km
Christiania barnehave Høybråten: 0.3 km
Linjen barnehage (1-6 år): 0.5 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 55 106 kvm som tilhører borettslaget.
Tomten er opparbeidet med plenarealer, prydbusker, beplantninger, trær, sittebenker og lekeplass. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Leiligheten har en garasjeplass. Det er godt med gjesteparkering på borettslagets område. Ellers er det parkering langs gate/vei etter stedets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål, friområde og tomt for offentlig bygning (skole) i henhold til reguleringsplan S-1899 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.02.1974 og 14.02.1973.
Eiendommen inngår i "Kommunedelplan for torg og møteplasser" (KDP-17).
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 902,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, garasje, trappevask, kabel-tv, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring (ikke innbo
og løsøre) og drift av borettslag .Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 4 852,-
Kabel-tv kr. 50,-
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 977 054,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3 517 394,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 0,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 179 000,- pr. 01.06.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 47 775 744,- pr. 23.06.2020 og lånevilkårene er:
Lånenr.: OBBK01-98207367060
Type: Annuitet
Restsaldo: 13.775.744,-
Restløpetid: 17 år 2 md.
Terminer pr. år: 12
Avdr. frihet t.o.m.: Nei
Type rente: Flyt
Rente: 1,58%
Restsaldo denne andelen: 51.394,-
Kapitalkostnader pr. mnd. denne andelen: 287,-
Lånenr.: OBOS02-98207785784
Type: Annuitet
Restsaldo: 34.000.000,-
Restløpetid: 29 år 3 md.
Terminer pr. år: 12
Avdr. frihet t.o.m.: 01.09.2021
Type rente: Flyt
Rente: 1,58%
Restsaldo denne andelen: 126.824,-
Kapitalkostnader denne andelen: 164,-
Estimert endring etter avdragsfrihet: 302,-
Borettslaget driver med større vedlikehold iht. vedlikeholdsplan. Lån på 45 mill. innvilget - pr. januar 2020 er 24 millioner fordelt.
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,- (OBOS)
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 3 037 957,- Av dette beløpet utgjør kr 179 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelspdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jan Rydgren og Erik Rydgren

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Øvre Haugen Borettslag.
Borettslaget består av 293 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt. Dyreholdserklæring er satt inn i borettslagets husordensregler. Ved dyrehold skal denne utfylles og oversendes styret for godkjenning
Foretatt påkostninger i 2019:
Rehabilitering av balkonger, tak og trepanel.
Utbedring/utskifting av nedgravde avløpsrør/rør som ligger i bakken mellom MDV 17 og 15 etter påvist sprekk.
Oppgradering og utbedring lekeplassen foran MDV 19.
Rens av alle ventilasjonskanaler i hele borettslaget.
Planlagte påkostninger:
Rehabilitering av garasjeanlegget.
Rørfornyelse av avløpsrør i alle leiligheter.
Utskifting av elektriske hovedtavler.
Det foreligger ingen tidsplan for disse arbeidene ennå.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 43-0099/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Groruddalen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR43.2099

Dato

Sist oppdatert: 22. desember 2020 kl. 12:02

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.