Komplett salgsoppgave

Vestlykkja 37

3 690 000 kr
148 m²
5 soverom
Velkommen til Vestlykkja 37 - En koselig og romslig enebolig over to plan med kjeller
Velkommen til Vestlykkja 37 - En koselig og romslig enebolig over to plan med kjeller
Holter
Koselig enebolig med 2 bad og 5 soverom | Dobbelgarasje, vestvendt terrasse på ca. 58 kvm og romslig tomt på ca. 977 kvm
 • Prisantydning
  3 690 000 kr
 • Omkostninger
  93 592 kr
 • Totalpris
  3 783 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  1959
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  148 m²
 • Bruksareal
  148 m²
 • Tomteareal
  977,2 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Gul G

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Vestlykkja 37 er en eldre enebolig over to plan og underetasje med stort potensial, - her kan man forme sin drømmebolig! Eiendommen er beliggende i et barnevennlig, veletablert og trafikkstille boområde på Holter i Nannestad kommune. Kort vei til barnehage, barneskole og offentlig kommunikasjon med knutepunkt på Eltonåsen. Nærhet til Romeriksåsen med friluftsmuligheter og kort vei til hovedflyplassen på Oslo Lufthavn.
Boligens 1. etasje rommer vindfang, gang, stue, spisestue, kjøkken(nytt i 2018), bad og 2 soverom. I 2. etasje finner man ytterligere et bad og 3 s.rom samt garderoberom og bod. Eiendommen har flott terrasse(ny i 2016) på ca. 58 kvm med god plass for hyggelige sammenkomster. Solrik tomt på 977 kvm med god boltreplass for familien. Parkering i dobbelgarasje og på tomt.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Vestlykkja 37, 2034 HOLTER
Kommunenummer 3036, gårdsnummer 59, bruksnummer 26, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 161 kvm
Totalt bruksareal: 148 kvm
Totalt primærrom: 148 kvm
Bruksareal:
Enebolig 148 kvm
Primærrom:
1. etasje 102 kvm: Vindfang, gang, baderom, kjøkken, trapperom/spisestue, stue, kontor/soverom og soverom
2. etasje 46 kvm: Trapperom/gang, baderom og 3 soverom samt garderoberom
Bruksareal:
Dobbelgarasje på ca. 35,6 kvm og inntilliggende bod på ca. 22 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.10.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.
Boligen ble oppført i 1959, tilbygget i 1988 og i 2014. Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er etterisolert og kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med papp/shingel og betongtakstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått tilstandsgrad 3(TG3):
- Bad i 2. etasje. TG grunnet helhetsvurdering med manglende sluk (rør i rør løsning) samt høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying.
Boligen har en del tilstandsgrad 2(TG2) grunnet alder og tilstand.
Selger opplyser videre:
- Antydning til sopp i fugen rundt badekaret i 1. etg.
- Fukt og saltutslag i østre del(underetasje). Grunnvann ved store nedbørsmengder.
- Ikke vært montert ildsted siste 6 år.
- Sprekk i mur på hovedbygget.
- Det har vært mus i kjelleren.
- Ved store snømengde i 2019 var det lekkasje mellom hovedhus og tilbygg. Det har en gang vært lekkasje rundt pipa.
- Byttet sikringsskap i 2014. Utført av Romerike Elektro.
- El-anlegget ble gjennomgått og godkjent i 2018 som følge av tilsyn fra Hafslund.
- Grusveien/stikkveien ble overført til og blir driftet av kommunen fra ca. 1985.
- Det er pålegg om vannmåler, men dette er ikke installert.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Vestlykkja 37 er en eldre enebolig over to plan og underetasje med stort potensial, - her kan man forme sin drømmebolig! Eiendommen er beliggende i et barnevennlig, veletablert og trafikkstille boområde på Holter i Nannestad kommune. Det er kort vei til barnehage, barneskole og offentlig kommunikasjon med knutepunkt på Eltonåsen. Nærhet til Romeriksåsen med friluftsmuligheter og kort vei til hovedflyplassen på Oslo Lufthavn.
Det er i tidsrommet 2012-2017 byttet ut alle vinduer(foruten på bad i 2. etasje). I 2016 er det oppført en ny terrasse på ca. 58 kvm og i 2018 er det lagt nytt gulv i hele huset(foruten gang og bad) og montert nytt Ikea-kjøkken. Det er i 2021 lagt ny panel/isolasjon på baksiden av huset.
Entré
Gruset innkjørsel fører til frittliggende dobbelgarasje og trapp opp til overbygd inngangsparti med direkte adkomst til vestvendt terrasse på hele 58 kvm! Terrassen er oppført i 2016 og er av god størrelse med plass for flere sittegrupper og hyggelige sammenkomster. Bak inngangsdøren finner man en lys entré med flislagte gulv og med god plass for å henge fra seg yttertøy og sko.
Stue
Romslig stue med god plass for sofa-løsning, spisegruppe og øvrig møblement. Lysemalte vegger i kombinasjon med nylagt, delikat laminatgulv byr på et godt førsteinntrykk av boligen. Flere gode vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys som gir en luftig romfølelse. Det er i 2016 montert luft-til-luft varmepumpe med enhet plassert i stuen for optimal oppvarming av boligen. Fra stuen er det utgang til hageareal og baksiden av boligen.
Kjøkken
Praktisk og innbydende planløsning med stue og kjøkken i åpen løsning, samtidig som det oppleves separat. Kjøkkenet har Ikea-innredning fra 2018 i profilerte fronter og laminert benkeplate med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med ettgreps armatur. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, microovn, oppvaskmaskin og keramisk koketopp samt frittstående kjøleskap. Praktisk kjøkken-øy byr på ekstra arbeids- og oppbevaringsplass. Det er fliser over benkeplate og 3 doble stikkontakter på vegg. Overskap og fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal.
Bad
Boligen har to eldre bad, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har gulvflater med gulvbelegg og baderomstapet på vegger. Rommet er innredet med frittstående toalett plassert i nisje, innkasset badekar og innredning med profilerte skapfronter og servant med ettgreps armatur. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Stråleovn er montert på vegg, over tørketrommel.
Badet i 2. etasje har gulvflater av gulvbelegg og baderomsplater på vegger. Rommet er innredet med frittstående toalett, dusjkabinett med skyvedører og innredning med profilerte skapfronter og servant med ettgreps armatur. Badet har fått tilstandsgrad 3 pga manglende sluk og høy alder/slitegrad.
Soverom
Boligen har fem gode soverom, to i 1. etasje og øvrig tre i loftetasjen. For ekstra lagringsplass kan man ta i bruk underetasjen med flere bod-rom.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring og Mitsubishi luft-til-luft varmepumpe fra 2016.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1959.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Boligen er oppført i 1959 og tilbygget i to omganger i 1988 og i 2014. Boligens 2. etasje ble påbygd/innredet i 1988 og det foreligger byggetegninger på dette. Byggetegningene samsvarer med dagens planløsning. Byggetegningene som foreligger for 1. etasje samsvarer med dagens planløsning foruten at vaskerom og toalett-rom er innlemmet inn i ett og samme rom som i dag består av et bad.
Det foreligger ferdigattest på tilbygg i 2014 datert 01.12.2014. Det er tilbygget et areal med stue og 2 soverom i boligens 1. etasje. Det er gitt byggetillatelse for oppføring av terrassen datert 18.07.2006.
Det foreligger ferdigattest på dobbelgarasjen med bod datert 22.11.1991.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr 5945, tinglyst 28.06.1999 , type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Det foreligger en servitutt på eiendommen hvor naboen har gitt tillatelse til eier av eiendommen til å oppføre enebolig 2 meter fra nabogrensen.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Liftgardiner på kjøkkenet og husalarm med tilhørende røykvarslere medfølger ikke boligen ved salg.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et barnevennlig, veletablert og rolig boligområde på Holter i Nannestad kommune. Boligen har en meget god intern beliggenhet på feltet og rett ved idrettshall, fotballbane og barnehage. Fra boligen er det ellers kort avstand til dagligvarehandel på f.eks Coop Extra og Kiwi. Det er kort vei til bussholdestasjon fra blant annet Eltonåsen med god offentlig kommunikasjon til Oslo S, Oslo Lufthavn og Nannestad torg. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Nannestad ungdomsskole.
Nannestad torg byr på Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol og mer. Har man behov for et enda bredere utvalg, er det kun ca. 10. min til Jessheim som har et meget godt utvalg av servicetilbud. Storsenteret på Jessheim alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg med gode handlemuligheter. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna.
Gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Kort vei til Stordammen som er et meget populært badevann i Åsgreina.
Avstander med bil:
Jessheim ca. 10 min.
Oslo Lufthavn ca. 15 min.
Lillestrøm ca. 23 min.
Oslo S ca. 37 min.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 977,2 kvm. Arealet er beregnet og avvik kan forekomme. Pent opparbeidet tomt med grusbelagte arealer bestående av innkjøring til gårdsplass samt gangbaner, plenarealer og diverse beplantninger.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk for vannforsyning og kommunalt ledningsnett for avløp via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan vedtatt 14.05.2019 avsatt til LNFR-areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - nåværende.
Eiendommen ligger i et område i kommunen som er avsatt til ras- og skredfare samt i gul flystøysone i forbindelse med hovedflyplassen på Gardermoen.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 18 752,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk gjennom Gimilvann. Kostnad på kr. 2.500,- for én boende i huset pr. år. Vannverket fakturerer tillegg på ca. kr. 400 pr. person pr. år boende i huset. Ved vannmåler vil avgiften variere etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.500,-.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og har avgift på kr 900,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 694 584,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2 500 502,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

TOMMY NETTUM LIBERG

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr 30.107,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0198/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.21198

Dato

Sist oppdatert: 22. november 2021 kl. 10:34

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.