Solgt: 7 300 000 kr

Åsengata 6A

6 300 000 kr
90 m²
3 soverom
Velkommen til Åsengata 6 A!
Øvre Torshov/Sandaker
Sentral og romslig 4-roms topp/endeleilighet m/heis og garasje. Stor balkong og flott utsikt! Noe oppussingbehov.
 • Prisantydning
  6 300 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  313 164 kr
 • Omkostninger
  8 457 kr
 • Totalpris
  7 621 621 kr
 • Etasje
  8
 • Byggeår
  1975
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  90 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 625 kr
 • Energimerke
  Rød F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Åsengata 6 A, en romslig og lys 4-roms endeleilighet i 8. etasje. Leiligheten har en fin planløsning med 3 soverom, stort bad, vaskerom, separat kjøkken og stor stue med utgang til innglasset balkong med flott utsikt. Det er lagt nytt parkettgulv og hele leiligheten er malt i 2020, ellers holder leiligheten en eldre standard og noe oppussing må påregnes.
Borettslaget har refusjonsordning ved oppussing av bad, dersom man følger borettslagets retninglinjer ved oppussing vil man få refundert opp til 92.000,-. Se http://www.sandaker-borettslag.no/0444 for mer informasjon.
Leiligheten disponerer en garasjeplass med mulighet for ladeboks.
Borettslaget har en meget sentral beliggenhet, det er kort vei til buss/trikk, butikker, Torshov og Grünerløkka.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Åsengata 6A, 0480 OSLO
Kommunenummer 301, gårdsnummer 224, bruksnummer 369
Andelsnummer 321, Sandaker Borettslag, organisasjonsnummer 948471574

Innhold

Totalt bruttoareal: 113 kvm
Totalt bruksareal: 104 kvm
Totalt primærrom: 90 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 loftsbod, en trapp opp fra leilighetsplan og en bod på balkongen på ca. 2 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.08.2020 utført av Anticimex Oslo.

Byggemåte

Boligblokk over 8 etasjer, i tillegg til loft og kjeller. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur, bærende konstruksjoner, og skillende dekker i hovedsakling betong med utfyllende bindingsverk i trekonstruksjoner. Fasader forblendet med fasadeplater og trepanel. Tilnærmet flatt tak antatt tekket med papp/membran.
Leiligheten har entrédør med lyd- (35dB) og brannklassifisering (B30).
Vinduer og balkongdør med 3-lags glass fra 2019 i stue og soverom på stuesiden, vinduer fra 1981 i de resterende rommene.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at badet er av eldre dato og har fått TG 2 på bakgrunn av flere forhold. Vaskerommet har også fått TG 2 på bakgrunn av manglende gulvsluk. Vinduer fra 1981 har fått TG 2 på bakgrunn av alder. Kjøkken har fått TG 2 på bakgrunn av kosmetiske skader på innredning. Lekkasjevarsler på vannrør fungerer ikke. Hvitevarer er ikke funksjonstestet.
TG 2 er gitt sikringsskap på grunn av dato, skapet har skrusikringer. Det er gitt TG 3 på løse ledninger med strøm i hjørnet av stuen.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Boligen selges ved fullmektig som ikke har bebodd eiendommen og egenerklæringsskjema er derfor ikke fylt ut. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Åsengata 6 A, en romslig og lys 4-roms endeleilighet i 8. etasje. Leiligheten har en fin planløsning med 3 soverom, stort bad, vaskerom, separat kjøkken og stor stue med utgang til balkong. Det er lagt nytt parkettgulv og hele leiligheten er malt i 2020, ellers holder leiligheten en eldre standard og noe oppussing må påregnes.
Borettslaget har en meget sentral beliggenhet på Øvre Torshov/Sandaker med få meter til Sandaker senter med stor matbutikk, apotek, Vinmonopol og kafé. Det er også kort vei til både buss og trikk i Sandakerveien og i Hans Nielsens hauges gate. Leiligheten ligger meget sentralt, men samtidig tilbaketrukket. Borettslaget har fine fellesarealer med sittegrupper og lekeplass for de minste.
Inneholder:
Lys og luftig stue med god plass til spisebord og sofagruppe, samt utgang til stor innglasset balkong på ca 12 kvm. Stuen er nymalt i 2020 og det er lagt nytt parkettgulv. De store vinduene ut mot balkongen gir godt med naturlig dagslys inn i rommet. Vinduene på balkongsiden og balkongdøren ble byttet i 2019. Leiligheten ligger på enden av blokken og har et ekstra vindu som gir godt med ekstra lys og flott utsikt mot Oslo sentrum.
Balkongen er på ca. 12 kvm og vender mot vest. Praktisk innglassing gjør sommersesongen lenger, balkongen kan fortsatt brukes selv om det skulle komme en skur. Det er flott utsikt fra balkongen, i gavlveggen er det satt inn stilig koøye som gjør at du ser utsikten uansett hvor du sitter. God plass til sofa og spisebord på balkongen, i tillegg er det lagringsplass for puter og lignende i utebod på ca. 2 kvm.
Separat kjøkken med inngang fra stuen. Kjøkkenet har god størrelse med plass til hyggelig frokostbord ved kjøkkenvinduet. Eldre hvit, profilert innredning med god skap og benkeplass.
Flislagt bad fra tidlig 2000-tall med dusjnisje, frittstående vannklosett og baderomsmøbler med god lagringsplass. Speil over servant med overlys. Praktisk vaskerom med utslagsvask. Flere av leilighetene i borettslaget har slått sammen bad og vaskerom for å lage et stort rom. Borettslaget har refusjonsordning ved oppussing av bad. Dersom du følger borettslagets retningslinjer (se http://www.sandaker-borettslag.no/0444/praktisk-informasjon/veiledning-rehabilitering-av-baderom-oppdatert-april-2020) kan du få refundert opp til 92.000,-.
Leiligheten har tre soverom, 2 av de har inngang fra entréen og hovedsoverommet har inngang fra stuen. Hovedsoverommet er stort, med god plass til stor dobbeltseng og nattbord. Godt med lagringsplass i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Vinduet på soverommet ble byttet i 2019.
De to mindre soverommene har også plass til seng og garderobeskap.
Lys entré med mye veggplass til klesoppheng og skoskap.
Leiligheten disponerer en loftsbod som ligger en trapp opp fra leilighetsplan, samt garasje i felles anlegg.
Velkommen!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på bad. Varmekablene er ikke funksjonstestet og det er uklart om de fungerer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.05.1981. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og takst/boligsalgsrapport.
Leiligheten er vasket til visning og vil ikke bli ytterligere vasket/ryddet før overtagelse.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i veldrevet og populært borettslag, sentralt på Sandaker/Øvre Torshov. Området er sentralt beliggende nord for Grünerløkka, mellom Akerselva i vest og Torshovdalen i øst. Området består i hovedsak av leiegårdsbebyggelse fra slutten av 1800-tallet samt boligblokker og høyhus oppført på begynnelsen av 1900-tallet. Her har du umiddelbar nærhet til et mangfold av servicetilbud, butikker, kaféer, spisesteder, grøntområdet og kollektivtransport, i fredelige omgivelser tett på vakre Akerselva med et rikt utvalg av tur- og rekreasjonsmuligheter.
Sandakersenteret er innen tøffelavstand, her finner du blant annet matvarebutikk med ferskvare, Vinmonopol, apotek, bibliotek, frisør, bakeri og bokhandel. Flere dagligvarebutikker i nærheten: Kiwi i Vogts gate, søndagsåpne Bunnpris i Presidentgata, samt Rema 1000 i Sandakerveien. Diverse grønnsaksbutikker, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven. Kort vei til Nydalen, Storo, Sagene og Grünerløkka.
Det er en rekke spisesteder og kaféer på Torshov, blant annet Grisen, Apsorn thai, GoGrilla, og ikke minst Café Teater & Bistro ved Trikkestallen, med sin flotte uteservering om sommeren. Åpent Bakeri ligger lenger opp i Åsengata, med bakeri og kaffe på dagtid og veldig god pizza hos Lofthus Samvirkelag på kveldstid. Tapas og sushi samt flere take-away restauranter finner du også i området.
Det gode kollektivtransporttilbudet gjør veien kort til de aller fleste områdene i byen. Trikken går fra Sandakersenteret, ca. 3 minutter å gå fra leiligheten.
En rekke treningssenter i nærheten, blant annet Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, golfsenter og Oslos største klatreanlegg. SATS ligger på Storo, i Nydalen og ved Ringnes Park, m.m.
Området er også kjent for sine mange flotte grøntområder. Spesielt kan Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka anbefales. Alternativt kan man spasere seg en tur langs flotte Akerselva, nedover mot Grünerløkka, eller oppover mot Nydalen og Maridalsvannet. I Torshovparken er det mulighet for aking om vinteren, mens det om sommeren bys på sandvolleybane og basketbane. Går du gjennom parken kommer du til Lilleborgbanen med bl.a. fotballbane, lekeplass, skøytebane, tennisanlegg og minigolf. Ved Muselunden ligger Nordre Åsen idrettspark med to kunstgressbaner og en gressbane.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sokner til Nordpolen skole (1. til 10. trinn). Det er flere kommunale og private barnehager i nærområdet, f.eks Nordpolen FUS barnehage og Åsenhagen barnehage.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 13 625 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, gressplen og diverse beplantning, samt lekeplass for de minste.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Plassen er merket med 8022. Det er mulig å sette opp ladeboks på parkeringsplassen. Ladeboks må kjøpes fra Charge365. Ellers gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1855 datert 04.05.1973 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Det foreligger søknad om fornyelse, ombygging og utvidelse av Deichman bibliotek på Sandaker senter (Sandakerveien 59). Rammetillatelse for arbeidene er gitt. Se saksnummer 201909849 hos Plan og bygningsetaten for mer informasjon.
I Sandakerveien 56 (over veien for Sandaker senter) skal det eksisterende bygget gjøres om til boliger, i tillegg skal det føres opp nytt leilighetsbygg. Se saksnummer 202003204 og 201809703 hos Plan og bygningsetaten for mer informasjon.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 4 625,- pr. mnd. og inkluderer: grunnpakke TV og internett, felles varmtvann, garasje, renter og avdrag på fellesgjeld, eiendomsskatt, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, forretningsførsel m.m.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert i 2020.
Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr 4.600,-
Trappevask: kr 25,-
Ytterligere fordelingen foreligger ikke fra forretningsfører.
Eiendomsskatten er kr 84,- for 2020. Eiendomsskatten inngår i fellesutgiftene.
Boligen er tilknyttet Telenor (tidligere Canal Digital) som leverandør av kabel-tv og fiber, grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Leiligheten selges via fullmektig som ikke har oversikt over strømforbruk.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2018 beregnet til kr 1 539 523,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 5 542 282,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 39 608,- pr. 31.12.2019
Andel fellesgjeld er kr 313 164,- pr. 01.08.2020
Total fellesgjeld for boligselskapet er 101.107.425,- pr. 1.8.20 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,50%
Lånets løpetid: 35 år 9 md.
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 652,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.325,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 6.622.121,-. Av dette beløpet utgjør kr 313 164,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger. Kun rettshjelpsdekning koster Kr. 4.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marvel Kristine Dahl

Informasjon om forkjøpsrett

Leiligheten er tilknyttet Sandaker Borettslag.
Borettslaget består av 344 leiligheter.
Forretningsfører er Obos avd. forkjøp, telefon
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Dyret skal holdes i bånd på borettslagets områder og skal ikke være til sjenanse for øvrige naboer.
Borettslaget har egen hjemmeside; http://www.sandaker-borettslag.no/0444
Foretatt påkostninger de senere år:
2020 - Etablering av infrastruktur for lading av el-bil/hybrid i garasjeanlegget.
2020 - Bytte av høyspentkabler og hovedbryter.
2020 - Nye hovedtavler i borettslaget.
2019/2020 - Nye dører fra garasje.
2019/2020 - Bytte av vinduer mot balkong og balkongdør, samt bytte av noe kledning på balkongside.
2018 - Oppgradering av utemøbler og nye lekeapparater.
2017 - Installasjon av fibernett.
2016 - Nye varmtvanntanker.
2015/2016 - Rørrehabilitering, bytte av kaldt- og varmtvannsrør.
2012 - Rehabilitering av garasjeanlegg.
2010 - Heisrehabilitering.
2008 - Ny innglassing av balkonger.
Borettslaget opplyser om at noen leiligheter har valgt å etterisolere på grunn av problemer med kuldebroer. Dette må beboere selv gjøre, ettersom et felles tiltak vil medføre omfattende tiltak på fasade.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.500,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 41-0079/20
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Grefsen
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR41.2079

Dato

Sist oppdatert: 25. januar 2021 kl. 15:30

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.