Solgt: 3 690 000 kr

Horgvegen 17

3 690 000 kr
70 m²
2 soverom
Velkommen til Horgvegen 17 - En svært lekker og romslig selveierleiligheten sentralt beliggende på Ranheim.
Rune Selven
Presenteres av
Rune Selven
Ranheim - Innholdsrik 3-roms selveier fra 2014 med sentral beliggenhet - Heis - TG1 på alle punkter - Garasje
 • Prisantydning
  3 690 000 kr
 • Omkostninger
  93 592 kr
 • Totalpris
  3 783 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2014
 • Soverom
  2 soverom
 • Primærrom
  70 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 775 kr
 • Energimerke
  Grønn C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Horgvegen 17 og denne svært lekre og romslige 3-roms selveierleiligheten med sentral beliggenhet.
Stilren og moderne midtleilighet i andre etasje med gode solforhold og god planløsning. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, med TG1 på alle punkter i takstrapporten. Lyse fargevalg og store vindusflater er med på å holde leiligheten lys og luftig. Åpen stue- og kjøkkenløsning med stor gulvflate og god plass til spisebord og sofaløsning. Det er etablert walk-in garderobe ved hovedsoverom, samt plassbygd garderobeløsning i forbindelse med entré.
Verdt å nevne:
- TG1 på alle punkter i takstrapport.
- Tilhørende parkeringsplass/bod i kjeller.
- Balkong med gode solforhold.
- Balansert ventilasjon.
- Fjernvarme.
- Tilgang til treningsstudio
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Horgvegen 17, 7055 RANHEIM
Kommunenummer 5001, gårdsnummer 24, bruksnummer 431, seksjonsnummer 56

Innhold

Totalt bruttoareal: 82 kvm
Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Primærrom (70 kvm): Entré, stue, kjøkken, bad, 2 soverom.
Sekundærrom (5 kvm): Bod.
Seksjonen har en tilhørende bod merket nr 56, påvist av selger og oppmålt til 5,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.07.2020 utført av Takst-Forum Trøndelag AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Leilighet er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i betong og tre, og er kledd med fasadeplater og liggende panel. Taket er et flatt tak og er tekket med papp. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Standard

Velkommen inn!
Leiligheten ble oppført i 2014 og holder en gjennomgående god standard med TG1 på alle punkter i takstrapporten.
Entré:
Leiligheten har adkomst via svalgang og videre til en lys og moderne entré med plassbygd garderobeskap. I gangen har du adgang til to soverom, hvorav en med walk-in garderobe, samt bad.
Stue/Kjøkken:
Åpen stue- og kjøkkenløsning på ca. 32,5 kvm med utgang til overbygd balkong på ca. 8 kvm. Stuen og kjøkkenet er inndelt i naturlige soner, og oppleves som lys og luftig med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig sollys. Stuen er romslig og har gode møbleringsalternativer. Listefrie himlinger og god takhøyde gir leiligheten et eksklusivt preg,
Kjøkkenet er lekkert utført med hvite slette fronter, integrerte hvitevarer og mørk, stilren benkeplate. Det er rikelig med skap- og benkeplass å benytte seg av.
Bad:
Moderne og flislagt bad med varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for oppvaskmaskin. Badet er holdt i en tidløs og delikat stil og inneholder servantskap med speil, vegghengt toalett og dusjdører av glass.
Soverom/garderobe:
Leiligheten inneholder to soverom av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeløsning. I tillegg har hovedsoverommet tilgang på en bod på 4,5 kvm som i dag er innredet som walk-in garderobe.
I følge takstrapporten:
TG1:
- Kjøkken.
- VVS.
- Våtrom overflater.
- Membran, tettesjikt og sluk.
- Sanitær og ventilasjon.
- Fuktmåling.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av elektrisitet og fjernvarme.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.09.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
5001/24/431/56:
28.05.2013 - Dokumentnr: 425309 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:5001 Gnr:24 Bnr:458
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:5001 Gnr:24 Bnr:431
Gjelder denne registerenheten med flere
02.07.2020 - Dokumentnr: 2683710 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS
Org.nr: 950 007 613
30.10.2013 - Dokumentnr: 933187 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 56
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 75/6139

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Diverse

- Beboerne i Horgvegen har gratis tilgang til treningsstudio med badstue, samt mulighet til leie av 2 hybler
- Eget festlokale med kjøkken, som kan leies til festlige anledninger.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ranheim er en populær bydel i Trondheim, beliggende øst for sentrum. Her bor du tilbaketrukket og landlig, og samtidig kun en kort kjøretur unna byen.
Nærheten til fjæra og naturen gjør Ranheim til et svært hyggelig boområde. Både Hansbakkfjæra og Ladestien ligger ca. 6 minutter fra leiligheten. Ranheim er en bydel i vekst, hvor flere store boligprosjekter har fått fotfeste de senere år. Nærområdet består i dag både av av trehusbebyggelse og nyere boligblokker.
Fra Ranheim vil du få kort og enkel adkomst til både E6, Omkjøringsveien og Trondheim sentrum. Med Strindheimtunellen bruker du omtrent 9 minutter med bil til Solsiden. Området generelt byr på et bredt utvalg av tjenester og den sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til det meste. Er det behov for ytterligere servicefunksjoner når du enkelt Trondheim sentrum med bil eller buss. Nærområdet har flere butikker, restauranter og andre servicefunksjoner du vil sette pris på . På Grilstadporten kjøpesenter finner du dagligvarehandel, apotek, frisør, treningssenter, post, blomsterbutikk m.m. Her er det også søndagsåpen butikk. I tillegg ligger Rema 1000 like i nærheten. Beveger du deg ut til Grilstad Marina finner du Flipper, en hyggelig restaurant i maritimt miljø.
I Reppemarka ligger sportshytta Tjønnstuggu ved foten av Solemsvåttan. Stedet er et eldorado både til fots, sykkel og på ski. Estenstadmarka med Estenstadhytta, og Stokkanbakken alpinanlegg ligger heller ikke langt unna og byr på fin rekreasjon. Bydelen har et aktivt idrettsmiljø med et bredt tilbud innen ski, håndball, fotball og friidrett. Ranheim Friidrettshall fra 2010 og fotballanlegg, ligger like ved.
Ranheim er kjent for godt bomiljø, og for godt utbygde tilbud innen idrett, friluftsliv og kommunikasjon. Boligområdet er svært barnevennlig med flere barnehager og skoler. Horgvegen tilhører skolekretsen til Ranheim skole (barnetrinn 1.-7) og Markaplassen skole (ungdomstrinn 8.-10.).

Adkomst

Fra sentrum følg Stridheimtunnelen mot Innherredsveien, ta så til venstre i første rundkjøring og kjør ut på E6-rampen mot Flyplass/Stjørdal. Kjør gjennom Grillstadtunnelen for så å ta avkjøring mot Ranheim/Vikhammer. Sving til venstre inn på Peder Myhres veg, og i rundkjøring kjør rett frem. Følg veien ca 450 meter og kjør til høyre inn på Horgvegen. Nr 17 vil ligge på venstre side.

Barnehager, skoler og fritid

Boligen sogner til Ranheim grunnkrets.
Skoler i nærområdet:
Jakobsli skole (1-7 kl.) 0.6 km
Ranheim skole (1-7 kl.) 1.4 km
Markaplassen skole (8-10 kl.) 3.7 km
Charlottenlund ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Charlottenlund videregående skole (1100 elever) 4.9 km
Malvik videregående skole (400 elever) 6.8 km
Barnehager i nærområdet:
Humlehaugen DoReMi (0-6 år) 0.4 km
Ranheim barnehage (1-5 år) 0.5 km
Ranheimsfjæra Barnehage (1-5 år) 0.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 6 814,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkeringsplan er tinglyst som fellesareal. Det er 54 ordinære parkeringsplasser samt 2 plasser for forflytningshemmede (HC-plasser) i plan sokkel, samt 14 ordinære parkeringsplasser i plan 1. etg. En seksjonseier kan med samtykke fra styret opprette el-ladepunkt på p-plassen vedkommende disponerer, eller på annen plass anvist fra styret. Det er styret som tar stilling til hvilke type el-ladepunkt som skal benyttes i sameiet. Styret i Sameiet Horgvegen 13-17 har vedtatt at el ladepunkter skal begrenses til 10 A. Ta kontakt med styreleder for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg, område for boliger, offentlig/privat barnehage, uteoppholdsareal, annet uteoppholdsareal, renovasjonsanlegg og energianlegg i henhold til reguleringsplan r2009003 datert 28.05.2009 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2.775,- pr. mnd. og inkluderer:
- Drift garasje: kr 55,-
- Fjernvarme: kr 585,-
- Kommunikasjonspakke: kr 364,-
- Fellesutgifter lik fordeling: 246,-
- Felleskostnader drift: 1.525,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 11 424,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Kommunale avgifter i Trondheim Kommune er fordelt på 4 terminer. For termin 2 av 4 var avgiften på kr. 2.856,-
Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Felleskostnadene er kr 2 775,- pr. mnd. og inkluderer:
- Drift garasje: kr 55,-
- Fjernvarme: kr 585,-
- Kommunikasjonspakke: kr 364,-
- Fellesutgifter lik fordeling: 246,-
- Felleskostnader drift: 1.525,-
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 902 756,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 249 921,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 27 321,- pr. 31.12.2019.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 757,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonnummer. Kun rettshjelspdekning koster kr. 7.100,- .

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Helge Storset og Randi Hasselø Storset

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Horgvegen 13-17, med sameiebrøk 75/6139.
Sameiet består av 74 boenheter.
Forretningsfører er , tlf. 73 53 18 00
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Husdyrhold er generelt tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne. Beboere som har husdyr, må sørge for å ha full kontroll over dyret til enhver tid, og påse at dyret ikke sjenerer noen eller etterlater ekskrementer på sameiets område.
Foretatt påkostninger de senere år: El-bil ladestasjon. Utbedring av garasjegulv. Oppgradering av lekeplass i 2017.
Planlagte påkostninger: Ny sandkasse og gjerde til lekeplass.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Anticimex behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 45.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 68-0075/20
Krogsveen avd. Trondheim AS
NO 918 119 930 MVA
Oppdragets KR-kode KR68.2075

Dato

Sist oppdatert: 07. juni 2021 kl. 08:49

Dokumenter

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.