Solgt: 8 600 000 kr

P.A. Munchs gate 7B

8 990 000 kr
166 m²
5 soverom
Velkommen til P.A. Munchs gate 7B!
VIGERNES
Herskapelig og innholdsrik bolig m/murfasade | 5 soverom | Garasje | Skjermet hage og solrik uteplass.
 • Prisantydning
  8 990 000 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2011
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  166 m²
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Grønn B

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Dette får du:
 • Bolig oppført i 2011.
 • Enkeltgarasje og én ekstra garasjeplass i dobbelgarasje.
 • Ekstra takhøyde i begge etasjer og romslig planløsning.
 • Pusset murfasade.
 • Usjenert hage med stor markterrasse.
 • Innbydende hall med skyvedørsgarderobe.
 • Stor, lys stue med utgang til hage og uteplass.
 • Luftig loftstue i 2.etasje med utgang til fransk balkong.
 • Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer.
 • To delikate bad med moderne innredning.
 • Separat vaskerom/bod med egen inngang.
 • Hele fem soverom, ett med walk in.
 • 2 boder og isolert lagringsloft.
 • Sentralstøvsuger.
 • Balansert ventilasjon.
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  P.A. Munchs gate 7B, 2004 LILLESTRØM
  Kommunenummer 3030, gårdsnummer 81, bruksnummer 668, seksjonsnummer 2

  Innhold

  Totalt bruttoareal: 190 kvm
  Totalt bruksareal: 172 kvm
  Totalt primærrom: 166 kvm
  Primærrom:
  1.etasje: Entré, bad, gang, soverom, stue med delvis åpen kjøkkenløsning.: 80 kvm
  2.etasje: Stue, bad, 4 soverom samt omkledningsrom.: 86 kvm
  Sekundærrom:
  Innvendig bod/vaskerom: 6 kvm samt en utvendig bod på 6 kvm.
  Tilliggende garasje.:
  Totalt BTA: 17 kvm
  Totalt BRA: 15 kvm
  Frittliggende garasje.
  Totalt BTA: 18 kvm
  Totalt BRA: 16 kvm
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.2020 utført av Anticimex Oslo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre på grunnmur av ringmurselementer med støpt plate på mark. Utvendig fasader av bindingsverk kledd med isopor og glassfiberarmert murpuss.
  Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen.
  Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
  I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at våtrommene (begge bad og vaskerom) er gitt TG2 i rapporten da nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk ikke tilfredstiller kravene fra årstallet ved etableringen av våtrommene.
  Øvrige TG2:
  - Folie på baderomsdør på bad i 2.etg. har begynt å løsne, og mangler i nedkant av dørblad.
  - Badet i 1.etg har "bom" i en flis på gulv ved toalett, og entrè har "bom" i 2 stk gulvfliser
  - Ventilasjonsspalte dør/terskel mangler på vaskerom, samt membranens høyde ved terskel ikke verifisert.
  - Kjøkkeninnredning grunnet slitasjemerker/skader på skuffefronter under oppvasskum. Det er ikke montert komfyrvakt og lekkasjevarsler.
  - Fasader yttervegg på nord- og vestside av boligen har sprekker i puss og det er observert skade på hjørnet ved balkongdør mot syd. Det er hakk og løs beskyttelseslist på vegg mot øst.
  - Sprekk/riss i ringmurselement på vegg mot sør-øst..
  Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  P.A. Munchs gate 7 B er en herskapelig og svært tiltalende bolig over to plan fra 2011. Stilen understrekes av boligens fasade i pusset mur med valmet tak og store sprossevinduer. Boligen har en deilig hage med sol fra morgen til kveld. Her er det plenareal, velstelt skjermende hekk og en stor markterrasse. Boligen har også en garasje, samt en garasjeplass i felles dobbelgarasje.
  Innvendig er boligen svært innholdsrik med en familievennlig planløsning, og ekstra takhøyde som bidrar til en luftig atmosfære. Boligen er oppvarmet med elektrisitet, varmepumpe samt varmekabler og har balansert ventilasjon som sørger for et sunt inneklima. Det er også to boder som sikrer god lagringsplass, samt oppbevaring på loft.
  Boligen består av en flott lys stue med store vindusflater, og har åpen løsning mot et lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer. Videre er det en koselig loftstue med utgang til balkong, to moderne bad og et praktisk
  vaskerom/bod med egen inngang direkte fra gårdsplassen. Boligen har ellers en innbydende hall med skyvedørsgarderobe og hele fem gode soverom hvorav det ene rommet i 1.etasje kan benyttes som en ekstra stue samt at hovedsoverommet har et praktisk walk-in closet. Eiendommen har normal bruksslitasje- her kan du flytte rett inn! Velkommen til visning!
  Entré/hall
  Boligen har adkomst fra overbygd inngangsparti og herfra kommer du inn til en flott hall med mørke fliser på gulv, ekstra takhøyde og hvite glatte veggflater. Rommet gir et
  herskapelig førsteinntrykk. Hallen er praktisk innredet med skyvedørsgarderobe og har direkte adkomst til stuen/kjøkkenet.
  Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning, og sammen utgjør de et stort og smakfullt rom med gode møbleringsmuligheter. Rommet har en generøs takhøyde med store vindusflater som slipper inn mye lys. Fra stuedelen er det direkte utgang til en stor markterrasse med god plass til utemøbler, grill og trampoline.
  Stort og sosialt kjøkken med plass til stort spisebord. Kjøkkenet er lekkert og holdt i en klassisk stil som kler boligen godt. Innredningen fra Norema har hvite profilerte fronter i matt hvit utførelse, benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg, lysarmatur med stikkontakt under overskap. Kjøkkenøy med nedfelt induksjonstopp og innebygget stekeovn fra Whirlpool. Fritthengende ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. 2 stk integrerte kjøleskap med frysedel fra Whirlpool. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Ut mot stuen er det god plass for spisegruppe. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
  Stuen oppleves som svært luftig, romslig og tiltalende med smart, åpen løsning. Store sprossevinduer bader rommet i lys, og en tofløyet terrassedør leder ut til solrik uteplass med plass for rikelig
  med møblement. Stuen har god plass for sofagruppe, tv-løsning og spisestuemøblement. Rommet har parkett på gulv, lyse glatte veggflater med listefri overgang til tak, downlights i himling og
  takhøyde på hele 250 cm. Stuen har ellers pipeløp som gir mulighet for ildsted.
  Soverom 1.etasje:
  Romslig og luftig soverom med meget god plass til dobbeltseng, og tilhørende møblement. Dette rommet blir i dag benyttet som en ekstra stue.
  Bad 1.etasje:
  Badet i første etasje har sorte fliser på gulv med gulvvarme og lyse fliser på vegg. Innredningen består av
  bolleservant fra Villeroy og Boch i porselen på stilrent servantskap med glatte fronter, matchende høyskap, speil med integrert belysning,
  veggmontert toalett fra Grohe og dusjhjørne med dusjkar. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil på vegg med mekanisk avtrekk ut av boligen.
  Vaskerom/bod 1.etasje:
  Vaskerommet/boden ligger i første etasje - praktisk plassert med egen inngang fra gårdsplass. Rommet har mørke
  fliser på gulv, hvitmalte vegger, gulvvarme og sluk. Vaskerommet er innredet med varmtvannsbereder på 200 liter, har plass for oppbevaringsløsninger, samt utstyrt med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
  I andre etasje har boligen ytterligere en stue. Loftstuen har takhøyde på ca. 260 cm, hvite glatte veggflater, parkett på gulv og utgang til en fransk balkong. Den ekstra stuen kan være en kjærkommen løsning som gir ekstra
  spillerom og privatliv for blant annet barnefamilier.
  Bad 2.etasje:
  Delikat bad i 2.etasje med høytsittende vindu som gir et naturlig lysinnslipp, sorte fliser på gulv med gulvvarme og pene lyse fliser på vegg. Benkeplate i laminert utførelse med servantbolle i porselen fra Villeroy og Boch.
  Innredningen består av speil med belysning, veggskap, høyskap og veggmontert toalett fra Grohe. Innerst i rommet er det et stort dusjkabinett med skyvedører og to-greps armaturdusjnisje med skyvedører.
  Avtrekksventil i himling med mekanisk avtrekk ut av boligen.
  Soverom og garderobe:
  Boligen har hele fem luftige og lyse soverom derav fire soverom som ligger i 2.etasje. Takhøyden på soverommene i andre etasje er ca. 260 cm. Hovedsoverommet har en praktisk walk-in closet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod samt utvendig bod/vaskerom og isolert lagringsloft.
  Boligen kan ellers by på fasiliteter som bl.a.
  Gulvflater med tre-stavs eikeparkett. Flislagt gulv med gulvvarme i entré. Myggnetting på flere vinduer fra Lady Persienner (Soverom 1.etasje, og dør mot balkong og hage). Skyvedørsgarderobe i entré med mål på ca 1,90 meter.
  Oso varmtvannsbereder på 200 liter fra 2011. Mitsubishi varmepumpe fra 2012 og elektriske varmekabler. Balansert
  ventilasjon i boligen. Sentralstøvsuger.
  Utbedringer/påkostninger de senere år:
  -Nytt speil med lys og taklampe på bad 1.etasje
  -Montert stoppekran til utvendig kran
  -Ordnet med drenasje/siklemikk begge bad
  -Ny isolasjon ventilasjonsanlegg
  -Ny sentralstøvsuger
  -Asfaltert og lagt kantstein foran huset
  -Myggnetting i døråpning mot hage og balkong, samt vindu soverom/stue 1 etasje fra Lady Persienner,
  -Etter innflytting ble det montert av Lady persienner; plissegardiner, lystette rullgardiner på soverom.
  -Romslige garderobeskap, walk-inn garderobeinnredning soverom, og skyvedørsgarderobe gang fra Gardrobemannen
  -Bygget ekstra garasje av utbygger mot tillegg
  -Åpnet tilgang til utvendig bod fra gangen.
  -Installert varmepumpe
  Løsøre og tilbehør som ikke følger eiendommen:
  Hyller i garasjen, samt dekkstativ.

  Oppvarming

  Boligen er hovedsakelig oppvarmet med stedvis elektriske panelovner samt varmekabler og varmepumpe. Det er balansert ventilasjon som sørger for sunt inneklima. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Sikringsskapet
  har automatsikringer.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.11.20.
  Vaskerommet i 1.etasje er opprinnelig byggemeldt som bod med inngang kun fra utsiden jf. originale byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
  22.09.2011 - Dokumentnr: 763557 - Best. om vann/kloakkledn.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere
  20.09.2011 - Dokumentnr: 754045 - Seksjonering
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning og grunn
  Sameiebrøk: 50/100

  Eventuell adgang til utleie

  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Boligen ligger i et attraktivt, sentralt og barnevennlig boligområde på Vigernes, i Lillestrøm kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Fra boligen er det ca. 200 meter bort til Sørumsparken som byr på grøntareal og flere lekeapparater.
  Offentlig kommunikasjon ligger i umiddelbar nærhet. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.
  I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torvet arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener. Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad.
  Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum har et rikt og variert utvalg. Her finner du bl.a. butikker, post, bank, apotek, vinmonopol, kafeer, barer, restauranter, helsetilbud, kino, kulturhus, etc. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. I Lørenskog finner du både Metro- og Triaden kjøpesenter.
  Fra boligen er det kun en kort spasertur til Åråsen fotballstadion hvor LSK spiller sine hjemmekamper, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård der barna kan hilse på dyr, ri hest og leke. Her finnes det flotte turområder og grillplass. Kun 3 minutter med bil unna boligen finner du Lillestrøm Idrettspark som består av Lillestrøm Friidrettsarena, LSK Hallen, Skedsmohallen med bowlinghall, en rekke fotballbaner, fine turstier samt Lillestrøm golfklubb med driving range.
  Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier-perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.
  Busstopp kun 500 meter fra boligen.

  Barnehager, skoler og fritid

  Skoler:
  -Vigernes skole (1-7 kl.)
  -Volla skole (1-7 kl.)
  -Kjellervolla skole (8-10 kl.)
  -Bråtejordet skole (8-10 kl.)
  -Stav skole (8-10 kl.)
  -Lillestrøm videregående skole
  -Strømmen videregående skole
  Barnehager:
  -Lillestrøm barnehage (0-5 år)
  -Knerten private familiebarnehage
  -Lillehagen barnehage
  Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen.
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Boligen har en sentral og god beliggenhet på svært solrik tomt. Her kan man nyte solen fra tidlig morgen til kveld. Utearealet er pent opparbeidet og gir et velstelt inntrykk. Her er det hage med plen, skjermende grønn hekk og en stor steinsatt markterrasse. Uteplassen har adkomst via tofløyet glassdør med myggnetting, og har god plass for både loungemøbler og spisegruppe.
  I etasjen over er det en fin balkong på ca. 3 kvm med pent rekkverk og bra utsyn. På forsiden er gårdsplassen asfaltert og ligger relativt usjenert til bak en velstelt hekk. Boligens fasader er holdt i pusset mur
  som krever lite vedlikehold. Store sprossevinduer (PVC-karmer), valmet tak med sort takstein og en flott sort inngangsdør understreker den herskapelige stilen.

  Parkering

  Boligen har to garasjer, en i tilknytning til boligen og en frittstående. Ellers gode muligheter for parkering på gårdsplass, utover dette er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen er regulert til boligformål ifølge Lillestrøm Kommune. Se vedlagte reguleringskart- og bestemmelser for ytterligere informasjon.
  Det er ingen reguleringssaker ute til offentlig ettersyn som berører denne eiendommen.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter er kr 14 150,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
  Eiendomsskatten er kr 1 643,- for inneværende år.
  Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,- pr. år.
  Boligen er tilknyttet Viken Fiber (Altibox TV og Internett) som leverandør av kabel-tv/internett og har en avgift på kr 1000,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
  Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7200,- pr. år.
  Forsikringsselskap: Storebrand og har en kostnad på kr 4745,- pr. år.
  Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

  Formuesverdi

  Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2019 beregnet til kr 2 010 975,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).
  Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 7 239 510,-.
  Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Eiendomsskatt

  Eiendomskatten utgjør kr. 1 643,- pr år.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  - Pantattest kr. 172,-
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9 216 092,-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Renata San Martin Knutsen og Juan Turki Chako

  Overtakelse

  Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har i forbindelse med salget tegnet selgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
  Selgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakke gjennom IF.  Boligkjøperpakken inneholder en rettshjelpsdekning (boligkjøperforsikring)
  innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring der man blir sittende med to boliger, flytteforsikring samt våtromsdekning i 4 år der våtromsbevis er utstedt. Du mottar ingen faktura da kostnaden for boligkjøperpakken det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i vedlagte brosjyre.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
  Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 1,25% av salgssummen.
  Tilrettelegging: kr 15.000,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 16.000,-
  Visninger: kr 2.500,- pr. visning
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 60-0187/20
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Lillestrøm
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR60.20187

  Dato

  Sist oppdatert: 18. desember 2020 kl. 15:10

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

  Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

  Andre boliger i området

  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █
  ██████

  ████ ████ ██

  ██ █

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.