Komplett salgsoppgave

Einerveien 2

5 970 000 kr
132 m²
5 soverom
Einerveien 2
Einerveien 2
Hans Petter Søvik
Presenteres av
Hans Petter Søvik
Langhus / Bøleråsen
Enebolig sentralt beliggende på Bøleråsen | 5 soverom | Garasje | Hage | Gangavstand til alt
 • Prisantydning
  5 970 000 kr
 • Omkostninger
  152 092 kr
 • Totalpris
  6 122 092 kr
 • Byggeår
  1985
 • Soverom
  5 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  132 m²
 • Bruksareal
  136 m²
 • Tomteareal
  217 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Rød F

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Einerveien 2!
Enebolig med sentral beliggenhet og god planløsning, fordelt over tre etasjer. Det er god standard på innredning og utstyr. Dagens eier har gjort flere viktige oppgraderinger. Bl.a. er det nytt kjøkken.
Praktisk utgang via ny skyvedør ut til skjermet hage og stor terrasse. Garasjen er rett bak boligen.
Kort fortalt:
- Nyere kjøkken 2020
- Stort bad
- 2 x wc
- 5 soverom
- Ingen kjeller
- Noen nyere vinduer
- Flere nye overflater (vegg, gulv 2019)
Langhus har en sentral beliggenhet i Nordre Follo kommune. Ca. 7 minutter med bil til Ski og ca. 15-20 minutter inn til Ryen i Oslo. Ca.
Nærområdet byr på et rikt tilbud innen kultur og idrett, og det er fine turområder i marka, sommer og vinter.
Velkommen skal dere være!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Einerveien 2, 1405 LANGHUS
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 981, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3020, gårdsnummer 107, bruksnummer 238, ideell andel 1/116

Innhold

Totalt bruttoareal: 147 kvm
Totalt bruksareal: 136 kvm
Totalt primærrom: 132 kvm
Primærrom:
1. etasje 58 kvm: Entré, kjøkken, stue, trapperom, wc-rom
2. etasje 52 kvm: Bad/vaskerom, trapperom, 3 soverom, wc-rom
3. etasje 22 kvm: Trapperom, 2 soverom
Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2021, utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Antatt støpt, isolert dekke over det hele med unntak av utvendig bod med trebjelkelag på pålefundamenter mot grunn. Fundamentert med støpt konstruksjoner antatt til faste, stabile masser. Ringmur antatt av betong/lettklinker. Støpt plate. Utvendig bod fundamentert med pålefundamenter. Kjellerløs bygning antatt oppført på drenerende masser iht. krav/skikk ved byggeår. Takvann er ført til mark. Normalt greie fallforhold rundt bygningen. Yttervegger av trebindingsverk antatt isolert med mineralull etter krav/skikk ved byggeår. Utvendig kledd med panel fra byggeår. Saltak i trekonstruksjoner. Kneloft med adkomst fra luker. Taktekking av overflatebehandlede takpanner fra ukjent år
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
- Vinduer som er fra byggeår. TG1 for nyere vinduer
- Yttervegger med behov for enkelte utskiftninger
- Taktekking og beslag pga. ukjent alder
- Trapper pga. manglende håndløpere
- Terrasse pga. store skjevheter
- Baderom pga. alder for sluk og tettesjikt
- Manglende komfyrvakt på kjøkken
Dagens eier har satt inn ny terrassedør og etablert nytt vindu i stue (var ikke tidligere vindu). Usikkert om det er søkt om fasadeendring for dette.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

- Ny trapp i første etasje
- Nytt kjøkken med hvitevarer fra Siemens
- Nytt gulv i hele første og andre etasje og gangen i 3. etasje, alle rommene er malt.
- Tidligere var det en vanlig terrassedør, men selger har fjernet veggen og satt inn skyvedør i stedet.
- Nytt ekstra vindu i stuen (var ikke noe tidligere).
- Utvidet terrassen
(Usikkert om det er søkt fasadeendring vedr. skyvedør og vindu)

Standard

Enebolig over tre etasjer oppført i 1985. Normalt god standard på overflater og fast innredning med fortløpende oppgraderinger. Nordvendt terrasse. Parkering i garasjerekke.
Boligen har en gjennomgående god standard og en planløsning som passer for en stor familie.
Entré:
Velkommen inn til en lys entré med skyvedørsgarderobe. Adkomst til gjestetoalett fra entré.
Kjøkken:
Flott kjøkken med kjøkkeninnredning fra 2020. Kjøkkenet har slette fronter, laminat benkeplate, 1 ½ oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Lys over benk. Plater i sprutsone. Integrert komfyr, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Lekkasjevarsler. Meget godt med skap- og skuffeplass samt arbeidsflater.
Stue:
Stue og kjøkken er i en åpen løsning, noe som gir en luftig romfølelse. I stuen er det plass til TV med tilførende møblement samt spisestuemøbler. Stor, nordvendt terrasse med adkomst stue. Noen nyere vinduer og ny skyvedør i stuen.
Bad:
Flislagt bad med malte plater i himling. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Dusjkabinett (2020). Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Stråleovn.
WC-rom i 1. etasje:
Toalettrom med fliser på gulv/vegger og malt panel i himling. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, panelovn og mekanisk avtrekk.
WC-rom i 2. etasje:
Toalettrom med overflateoppussing 2020 (unntatt gulv som er fra ukjent år). Fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri (2020). Vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk. Panelovn.
Soverom:
Boligen har fem soverom. Det er skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet. Skyvedørsgarderobe og garderober på to andre soverom i 2. etasje.
Diverse:
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entrè.
Utebod.

Løsøre og tilbehør

Løsøre som ikke vil følge salget:
- 4 stk. taklamper
- Elbillader m/kabel (kan kjøpes)
- Garderobeskapene på et av soverom i 2.etg.
Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Panelovner og stråleovn.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.02.1988. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Dagens planløsning kan avvike noe fra det som er originalt innmeldt til kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning, uavhengig av hva som er godkjent.
Et soverom i 3. etasje oppfyller ikke kravene til rømningsvei. Merk også at brannstigen ikke oppfyller dagens krav på grunn av manglende ryggbøyle. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
Dagboknr. 433503, tinglyst 30.05.2007, Erklæring/avtale: Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Grunneieren gir lednings-/kabeleierfri adgang til eiendommen for nødvendig vedlikehold, reparasjonsarbeider og fornyelse av lednings-/kabelanleggene.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Einerveien er et boligfelt som passer ypperlig for alle aldre, og særlig for barnefamilier. Dette er et attraktivt og etterspurt boligfelt på Bøleråsen/Langhus. Gangavstand til flere barnehager, barneskole, ungdomsskole, dagligvarebutikk, samt bussholdeplass med korrespondanse til togstasjon og Ski.
Boligen ligger like nedenfor Bøleråsen Senter med matbutikk, lege, frisør, Balkan Kebab og treningssenter.
Det er gode bussforbindelser til Vevelstad stasjon og Ski. Bussen går fra Bøleråsen og helt til Drøbak, via Ås. Bussen går hvert 10. minutt. Nærmeste bussholdeplass er Bregnefaret og ligger kun noen minutters gange fra boligen. Fra Vevelstad togstasjon er det gode forbindelser til Oslo og toget bruker ca. 30 minutter til Oslo sentralstasjon.
Langhus har et flott idrettssamfunn med et bredt tilbud både for barn og voksne. Stil Arena har blant annet innendørsbaner for ballspill og utendørs gressbane, grusbane og friidrettsbane. Langhus har også svømmehall som mange benytter seg av.
Det er flotte turområder i området både sommer og vinter, med lysløype på vinteren som bla. går til Stallerudhytta. På sommeren anbefales det en tur til Breivoll badeplass på Vinterbro kun 10 minutter unna med bil.

Adkomst

Ta opp mot Bøleråsen fra Vevelstadveien. Følg veien oppover til du får Lyngåsen på venstre side. Ta deretter neste høyre inn Einerveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Det er kort vei til barnehager og Bøleråsen barneskole og haugjorde ungdomsskole. Videregående skole blant annet i Ski og Sofiemyr.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 216,7 kvm. Opparbeidet med plen og beplantning ellers.

Parkering

Boligen har bruksrett til garasjeplass (nr. 2), i felles garasjerekke. Ellers gjesteparkering på stort fellesområde.
Har elbillader i garasjen, som kan kjøpes etter avtale. Ellers er det hurtigladere ca. 400 meter fra huset.
Garasjerekkene eies av grendelaget. Garasjerekkene fremstår med diverse vedlikeholdsbehov og kostnader må påregnes.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei som driftes via grendelaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 27.11.2019.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 21.482,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Felleskostnader er på kr. 1.550,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV/internett, avsetning vedlikeholdsfond og vedlikehold av fellesarealer.
Strømforbruk som tilsvarer ca. 19.200 kwh. pr. år.
Forsikringspremie på kr 6.650,-
Tv og internett via Telenor, er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 1.359.047,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 4.892.569,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
- Eierskiftegebyr til grendelaget kr 1.500,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.122.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Soran Kadir og Aryan Kadir

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Pliktig medlemskap i Einerveien Grendelag.
E-post: styret@einerveien.no
Eiendommen har tinglyst realsameie i EINERVEIEN GRENDELAG:
Fellesområdene (parkering, lekeapparater, grendehus, garasjer, belysning, strøm, tv, internett), er underlagt grendelaget og inngår i fellesutgiftene.
Fellesutgiftene er pr. dd. kr 1550,- pr. mnd. 500,- av disse settes av til vedlikeholdsfond.
Andel fellesgjeld (grendelaget) kr 6.410,-
Grendelaget har hatt en takst på garasjer og grendehus som har avslørt et større vedlikeholdsbehov. Det er anslått til å koste oss ca. 20.000,- per boenhet, men det settes nå av 500,- per måned til et vedlikeholdsfond. Planen er å bygge dette opp, og så starte arbeidet med utbedringer. Disse 500,- er bakt inn i fellesutgiftene på kr 1.550,-.
Formue for hele grendelaget er kr 728.473,- pr. 11.08.2021
Andel fellesgjeld er kr 6.410,- pr. 11.08.12.2021
Kopi av informasjon fra grendelaget, kan fås av megler eller at interessenter går inn på hjemmesiden til grendelaget: https://einerveien.no/meglerinformasjon/
Forretningsfører for grendelaget er: AZETS INSIGHT

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 45.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.750,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 46-0126/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ski
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR46.21126

Dato

Sist oppdatert: 21. oktober 2021 kl. 07:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.